Bolečina v kolku – lajšamo in/ali saniramo jo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy)

Artroza-kolkaKo gre za bolečine v kolku, učinkovito pomagamo z bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy). To dosežemo z biofotonskim obsevanjem klientovega koherentnega polja v področju kolčnega sklepa. Energijski poseg v človekovo koherentno polje je neboleč, poteka štiri zaporedne, do 30 minut na dan. S posebno holistično metodo induciramo biofotonsko plazmo, s katero obsevamo energijsko matrico v področju kolčnega sklepa. Lajšanje in odpravljanje bolečine v kolku z bio-energijsko metodo je tako učinkovito, da klient že prvi dan občuti bolečinsko popuščanje in bolečina v kolku po 4 dneh terapije običajno popusti. Opomba: kadar je vzrok bolečine v kolku obraba hrustanca (artroza kolka), takrat vzroka za bolečino ne moremo odpraviti v 4 dneh, saj organizem za obnovo hrustančne substance potrebuje relativno dolg regeneracijski čas. Zato, kadar je razlog za bolečine v kolku artroza kolka (močna obraba kostnega hrustanca), je sanacija dolgotrajnejša – takrat terapije večkrat ponavljamo (v intervalu enega meseca).

Ne glede na vzroke, zaradi katerih je nastala bolečina v kolku, z bioenergoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) lahko učinkovito pomagamo. Z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije z biofotonsko plazmo “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo prizadeti predel in bolečina v kolku začne popuščati. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala pri lajšanju in odpravi bolečine v kolku. Brez obveznosti lahko preizkusite 30-minutno terapijo, da spoznate metodo in način dela. Vemo, da človeka prepriča šele njegova lastna pozitivna izkušnja. 

Bioenergoterapija po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) se izvaja na daljavo. Je komplementarna izjemno učinkovita bio-energijska metoda. Najbolj pomembno je spoznanje, da medicinska stroka prav v sodelovanju in z uvajanjem (integriranjem) komplementarnih metod lahko zagotovi izjemen preboj in sinergijske učinke za dobrobit bolnikov.

Velika prednost bioenergoterapije po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča alergija, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo.

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Pomembno je poudariti, da bolečina v kolku, ki jo povzroča artroza kolka (koksartroza, Coxartrosis, Osteoartroitis coxae) potrebuje daljši čas za sanacijo. Artroza kolka je degenerativna sprememba kolka. Manifestira se kot poškodba na sklepnem hrustancu, ki jo spremlja bolečina v kolku. Poškodba se lahko širi – takrat klient toži da je prisotna bolečina v kolku in nogi, funkcionalnost sklepa pa se zmanjšuje. Koksartroza (artroza kolka) je bolezen, ki se danes pojavlja tudi pri mlajši populaciji. Bolečina v kolkih je vse pogostejša. Razlog za to je zmanjšanje telesnih aktivnosti, dolgotrajno sedenje (služba, računalniki, televizija) in nekvalitetna prehrana (uživanje procesirane “nežive” hrane).

Bolečina v kolku je zdravstven problem, pri katerem uspešno pomagamo z energoterapijo Bioquantum. Ko gre za artrozo kolka, s cikličnim ponavljanjem energoterapije vzpodbudimo regeneracijo hrustanca.

Ljudje so vedno poznali tudi  alternativno “zdravljenje” kolka. Energoterapevti, ki delujemo v skupini Bioquantum, poudarjamo, da energoterapija Bioquantum ne spada v alternativno “zdravljenje” kolka. Metoda je dragocena človeška dediščina in zanjo nikakor ni primeren izraz alternativno zdravljenje kolka. Energoterapija Bioquantum je izjemno učinkovita holistična metoda za lajšanje in odpravljanje bolečine v kolku. Dobre rezultate dosegamo celo, kadar je bolečina v kolku iniciirana z obrabo, ki jo povzroča artroza kolka. Energijski poseg na bolečinsko prizadeti sklep povzroči, da bolečina v kolku (in nogi) začne počasi popuščati (občutno bolje je že po prvi štiridnevni terapiji). Pekoča bolečina v kolku se zmanjšuje in če ni razlog za bolečino obraba hrustanca, le-ta hitro popolnoma popusti, če pa je “krivec” za bolečine v kolku artroza, pa je za popolno sanacijo bolečine v kolku in ponovno regeneracijo hrustanca potrebno vztrajati več mesecev (ciklično enkrat mesečno) – regeneracijski proces za obnovo hrustančne mase v organizmu traja minimalno 4-6 mesecev. Priporočamo vam, da preden bi se odločili za operacijo, ki je dokončna (poti nazaj ni), da najprej poskusite vse drugo za odpravo bolečine v kolku, tudi, kot mnogi nepravilno poimenujejo bio-energijsko metodo, t.i. alternativno zdravljenje kolka. Z obrabljenim kolkom ni tako, kot z obrabljenim zglobom pri avtomobilu. Zglob pri avtu je mrtva stvar, ki jo lahko zamenjamo z novim, popolnoma enakim delom. Kolk pa je živ (sposoben regeneracije) in zamenjava z umetnim (mrtvim) ni enakovredna. Prav zamenjava kolka je z našega stališča zgolj alternativno zdravljenje kolka, ko ni več nobene druge možnosti. Zato priporočamo, dokler je v sklepu prisotnega vsaj še za vzorec hrustanca, najprej poskusite z energoterapijo Bioquantum, s katero bomo poskusili sprožiti homeostatične procese regeneracije in revitalizacije. Če je v sklepu ohranjen vsaj še del hrustančne mase, se splača poizkusiti in z vztrajno energoterapijo podpreti obnovo sklepnega hrustanca. In šele, če tudi to ne bo pomagalo, je operacija še vedno alternativa.

Kako poteka bio-energoterapija po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy)? Bolečina v kolku je zdravstvena težava, ki omejuje gibalne sposobnosti in resno zmanjša kvaliteto življenja. Zato so moralno in etično nedopustne dolge čakalne dobe za sanacijo težave. Sanacija bolečine v kolku z energoterapijo se lahko prične takoj, brez čakanja. Energoterapija poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan, klient je med izvajanjem terapije oblečen in obut. Terapija je neinvazivna, neboleča in brez nezaželenih stranskih učinkov. Odprava bolečine v kolku (in nogi) je z energijskim posegom izjemno učinkovita. Energoterapevt z biofotonsko plazmo obseva prizadeti kolčni sklep. Energijski poseg (uskladitev z izvorno vibracijo) v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije – regeneracije, samoceljenja, samozdravljenja in revitalizacije. Energoterapija pospešuje celjenje nastalih poškodb in rast novega kostnega (hrustančnega) tkiva. Bolečina v kolku počasi a vztrajno popušča, dokler popolnoma ne izgine – vendar, kot smo že omenili, organizem za to potrebuje čas in zato je (v tem primeru) energoterapije treba ponavljati. Artroza kolka (bolečina v kolku in nogi ) počasi in vztrajno izginja. Pacient se iz meseca v mesec počuti bolje in lažje hodi. Klientu priporočimo, naj gre na ponoven pregled k specialistu uradne medicine, da ugotovi novo stanje kolčnega sklepa.

V primeru, če je hrustančna struktura v celoti uničena (da hrustanca sploh ni več niti za vzorec), takrat pa sklepa res ni več mogoče regenerirati in revitalizirati. V tem primeru ni kaj čakati in takrat je operativna vgradnja umetnega kolka primerna alternativa.

Še DODATEK:

Artroza kolka (koksartroza) in bolečina v kolku lahko nastane zaradi:

  • dolgotrajnejšega porušenja statičnih in biomehaničnih odnosov med mišicami in sklepom
  • nepravilne (nezdrave) prehrane, ki ne vsebuje dovolj mineralnih snovi in vitaminov
  • prevelike telesne teže, ki obremenjuje sklepe
  • premajhne telesne aktivnosti, ki povzroča atrofijo mišic in ohlapnost sklepnih vezi
  • revmatskih ali genetskih obolenj
  • dolgotrajnega psiho-fizičnega stresa, ki poruši energijsko ravnovesje človekovega koherentnega polja

To so samo nekateri od razlogov zaradi katerih lahko pride do artroze in bolečine v kolku (in nogi), v bistvu pa gre za neusklajenosti v odnosu med močjo mišičnih skupin ki premikajo sklep in zmožnostjo prenašanja obremenitev na sklepni hrustanec in ligamente.

Artroza kolka (Koksartroza) se manifestira kot bolečina v kolku, ki nastane pri hoji, največkrat v dimljah, na bokih ali na glutealnem delu. Tudi bolečine v kolenu lahko kažejo na koksartrozo (artrozo kolka). Včasih gre za bolečine v kolku in nogi, včasih za bolečine v križu in kolku. Da je obraba kolka, simptomi opozarjajo dalj časa. Ni redko, da se pojavljajo bolečine v kolku ponoči. Bolečina v kolku in nogi kaže na to, da je morda razlog artroza kolka (koksartroza). Problemu je potrebno pristopiti celostno, saj gre za lokomotorni sistem, ki predstavlja tako mišični del, kjer pogosto pride do atrofije muskulature ali poškodbe ligamentov, kot kostni del, kjer je poškodovan ali uničen sklepni hrustanec. Bolečine v kolku so zelo pogost zdravstveni problem.

Uradna medicina zdravi koksartrozo (artroza kolka) operativno, z vgradnjo umetnega kolka (proteza) in v postoperativni fazi z rehabilitacijo v rehabilitacijskih centrih. Preden se boste odločili, da bolečine v kolku poskušate odpraviti na agresiven (invaziven) način, vam priporočamo, da najprej (predhodno) poskusite z energoterapijo Bioquantum, saj energoterapevtska praksa kaže, da bolečina v kolku tudi ob taki diagnozi v visokem odstotku primerov popusti in popolnoma izgine.

Žal je večina ljudi še vedno premalo informiranih o učinkovitosti energoterapije Bioquantum, ko gre za bolečine v kolku (in nogi). Stanje se izboljšuje, vendar še vedno večina klientov pride k energoterapevtu šele, ko bolečina v kolku ne popusti, čeprav so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. Ko gre za lajšanje in odpravo bolečine v kolku, je energoterapija dobra izbira. Energijska (vibracijska) biofotonska metoda je varna, neinvazivna in učinkovita.

Bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Zavedamo se, da “običajnemu” umu delovanje na daljavo ni razumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo z bio-fotonsko plazmo, ki jo inducira bio-energoterapevt. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bio-energoterapija na daljavo, najbolj pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči bolečina v kolku, tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Ob dogovorjeni uri pokličete terapevta – prvi dan – 30 minutna BREZPLAČNA terapija. Šele, ko ste pridobili lastno izkušnjo, se pogovorimo o morebitnem nadaljevanju terapije in o ceni. V kolikor po prvi brezplačni “seansi” želite nadaljevati z bio-energoterapijo, vam rezerviramo termine za nadaljnje tri dni in se dogovorimo o plačilu.
3. Nadaljnje tri dni nas vsak dan ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.
 
Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina


IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

bolečine v vratu,križ,kolkartroza,bolečina v kolku in kolenihbolečina v kolkubolečina:kolk,kolenokronična bolečina:glava,ušesa,ramena,kolki,koleno