Bolečine v trebuhu lajšamo in/ali odpravimo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy)

Bolečine v trebuhuBolečine v trebuhu (tudi ko je razlog Crohnova bolezen ali pa ulcerozni kolitis) so zelo pogosta zdravstvena težava, pri kateri z bio-energoterapijo lahko uspešno pomagamo. Bio-energoterapijo izvajamo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) – je neinvazivna, neboleča, poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Obsevanje z biofotonsko plazmo usmerjamo v klientovo energijsko (koherentno) in še posebej v energijsko matrico v bolečinsko prizadetem področju. Bolečine v trebuhu so lahko dolgotrajna in mučna nadloga, ki pogosto resno ogrozi zdravje in zniža kvaliteto življenja. Bolečine v trebuhu lahko olajšamo in tudi odpravimo z energoterapijo brez medikamentov in stranskih posledic. Včasih se bolečine v trebuhu umirijo po eni energoterapevtski “kuri”, včasih pa je za optimalne rezultate potrebno energoterapije ponoviti. Če vas mučijo bolečine v trebuhu, z odpravo bolečine lahko pričnete takoj. Že čez petnajst minut boste občutili vsaj delno olajšanje. Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Bolečine v trebuhu so pogosto bolezensko stanje. Lahko gre le za prehodne težave, ki običajno minejo same, lahko pa gre za resen zdravstven problem. Če so bolečine v trebuhu močnejše in dolgotrajnejše, priporočamo obisk pri zdravniku, da postavi pravo diagnozo.

Bio-energoterapija po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) je izjemno učinkovita tudi, ko gre za bolečine v trebuhu, ki jih povzroča avtoimuna Crohnova bolezen. Učinkovito pomoč z uporabo energoterapije lahko pričakujete tudi tisti, ki imate čir na želodcu, GERB (gastroezofagealna refluksna bolezen), ulcerozni kolitis (prav tako avtoimuna bolezen), tudi zgaga se popravi z energoterapijo…

Uradna medicina ne pozna pravih vzrokov, zakaj nastane Crohnova bolezen, niti zakaj nastane ulcerozni kolitis. Uvršča jih med kronične “neozdravljive” bolezni. Energoterapija Bioquantum, ki jo uvrščajo med alternativne oblike zdravljenja, pa zelo uspešno odpravlja težave, ki jih povzročata Crohnova bolezen in ulcerozni kolitis. Z energoterapijo ne odpravljamo samo simptomov, pač pa vzroke, zaradi katerih so bolezni nastale. Ko Crohnova bolezen eskalira, se lahko pojavijo močne bolečine v trebuhu; enako velja za ulcerozni kolitis. Energetska blokada, ki se manifestira kot bolečina v trebuhu, se v primeru, ko gre za ulcerozni kolitis, vedno manifestira na debelem črevesju. Crohnova bolezen pa se lahko manifestira, ne le kot bolečina v zgornjem delu trebuha ali kot bolečine v spodnjem delu trebuha, pač pa se lahko manifestira kjerkoli na prebavnem traku, vse od požiralnika, želodca, debelega in tankega črevesja, pa vse do danke.

Bolečine v trebuhu, ki jih povzročata Crohnova bolezen in ulcerozni kolitis, so lahko so zelo hude, lahko jih spremljajo hude driske, ki se lahko ponavljajo cel dan, zaradi česar lahko pride do dehidracije. Največkrat se pri obeh boleznih manifestirajo bolečine na črevesju. Energoterapija Bioquantum je pri odpravi težav, ki jih povzročata Crohnova Bolezen in ulcerozni kolitis tako zelo učinkovita, da jo priporočamo kot prvo izbiro. Že po prvi seriji terapij boste občuti olajšanje in počutili se boste bistveno bolje. Z večkratno ponovitvijo energoterapij bo Crohnova bolezen “kot po čudežu” izginila. Enako učinkovita je energoterapija Bioquantum tudi, ko gre za ulcerozni kolitis.

Kako poteka energijska odprava bolečine, ko gre za bolečine v trebuhu? Energoterapevti z bio-fotonsko plazmo obsevamo območje bolečine. Bolečine v trebuhu odpravimo s posebnimi energijskimi tehnikami in postopki, s katerimi odstranimo višek energijskega potenciala in “odblokiramo” energijski pretok (odstranimo energijske blokade – t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavljamo energijsko ravnovesje na točki akutne (ali kronične) bolečine. Sprašujete se, kako je to mogoče? Ni pomembno. Pomembno je samo eno – bolečine v trebuhu bodo izginile!

Dodatek: Še nekaj splošnih informacij in nasvetov, ko gre za bolečine v trebuhu:

Večina od nas je že kdaj imela bolečine v trebuhu. Na srečo največkrat težave niso resne (lahki krči v trebuhu, tiščanje v trebuhu, napenjanje, vetrovi, rahla slabost…). Vzrokov za bolečine v trebuhu je lahko veliko in včasih ni lahko ugotoviti, kaj je razlog zanje, saj se običajno začnejo z enakimi oziroma podobnimi simptomi. Če gre zgolj za tiščanje v trebuhu, ali če se simptomatika kaže kot blagi krči v trebuhu, je včasih lahko razlog samo v neprimerni hrani in slabši prebavi ter na srečo to v večini primerov mine samo od sebe. Običajno je dovolj zgolj domače zdravljenje s čaji, lahko hrano in počivanjem. Včasih je dobrodejen enodnevni post. Če je tiščanje v trebuhu nastalo zaradi zaprtja oziroma lene prebave, je pogosto dovolj jemanje domačih čajev skupaj z rahlimi odvajali, kar razbremeni nelagodje. Priporoča se več gibanja (športne aktivnosti). Včasih bolečine v trebuhu sevajo tudi v spodnji del hrbta, pleč, v dimlje, ali zadnjico.

Pozor, bolečine v trebuhu so lahko tudi znak za hujše težave. Zato je zelo pomembno, kateri simptomi spremljajo bolečine v trebuhu, saj so nekateri lahko razlog za zaskrbljenost: če je dlje časa povišana telesna temperatura – vročina, nezmožnost obdržati hrano v sebi – več kot 2 dni, če je prisotna dehidracija, nezmožnost odvajanja blata, še posebej, če bolnik tudi bruha, boleče ali nenavadno pogosto uriniranje, če je trebuh občutljiv na dotik, če močne bolečine v trebuhu trajajo več kot nekaj ur, če bolečine v črevesju spremlja ponavljajoča se driska…

Nemudoma poiščite zdravniško pomoč, če bolečine v trebuhu spremljajo:
bruhanje krvi, krvavo ali črno katranasto blato, težave z dihanjem, bolečine, ki se pojavljajo med nosečnostjo.

Če so bolečine v spodjem delu trebuha (kot tudi bolečine v zgornjem delu trebuha) resnejše, intenzivnejše ali dolgotrajnejše in če jih spremljajo zgoraj omenjeni simptomi, je dobro pri zdravniku čim prej ugotoviti, kaj je razlog za težavo.

Blage bolečine v trebuhu ali krči v trebuhu, ki se stopnjujejo in postanejo zelo hude čez nekaj ur, so simptom, ki ga je treba resno obravnavati… lahko, da je razlog blokada črevesja (črevesna zapora).

Če bolečina v zgornjem delu trebuha lahko kažejo na bolezni želodca ali dvanajsternika, bolečine v spodnjem delu trebuha pa probleme s črevesjem ali mehurjem. Če v 24 urah bolečine v trebuhu ne popustijo, priporočamo obisk zdravnika.

Če so bolečine v trebuhu take, da jim v začetku ne morete natančno določiti lokacije, potem pa se lokalizirajo kot bolečine v spodnjem delu trebuha na desni strani, gre lahko za slepič. Če pekoča bolečina v trebuhu ne popušča, če so bolečine v črevesju zelo močne, je priporočljiv čim hitrejši pregled pri zdravniku, da se ugotovi, ali je vnetje slepiča.

Bolečina v zgornjem delu trebuha (desno) je lahko nastala zaradi žolčnika, lahko je razlog peptični ulkus, ki se pogosto začne na enem področju trebuha in ostane na istem mestu.

Krči v trebuhu povzročajo bolečine, ki se pojavljajo v prekinitvah. Krči v trebuhu so redko resna težava; največkrat se problem razreši z odvajanjem plinov (prdenjem) ali dobrim izpraznjejem črevesja. Krči v trebuhu povzročajo bolečine, ki običajno niso razlog za skrb. Krči v trebuhu, ki se začnejo nenadoma z drisko ali drugimi manjšimi zdravstvenimi težavami, so lahko zelo boleči, vendar običajno ne predstavljajo resne zdravstvene težave.

Če pa pride do hude bolečine v trebuhu (bolečina v zgornjem delu trebuha) nenadoma, je lahko razlog raztrganje želodca, če gre za bolečine v spodnjem delu trebuha je lahko razlog raztrganje črevesja (perforacija), lahko gre za torzijo testisa ali jajčnika, lahko so razlog ledvični kamni, bolezni žolčnika. Bolečine v trebuhu, ki jih povzroča slepič ali bolezni žolčnika, se povečajo ob premikanju ali kašljanju. Kadar gre za bolečine v trebuhu, ki se povečuje z gibanjem ali kašljem, je bolj verjetno, da bo simptom resen problem.

Bolečine v trebuhu pa lahko povzročajo tudi t.i. avtoimune bolezni – ulcerozni kolitis povzroča bolečine v črevesju… bio-energoterapija daje izjemno dobre rezultate tudi pri tretiranju avtoimunih bolezni.

Bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Zavedamo se, da “običajnemu” umu delovanje na daljavo ni razumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo z bio-fotonsko plazmo, ki jo inducira bio-energoterapevt. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bio-energoterapija na daljavo, najbolj pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči bolečina v trebuhu, tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Ob dogovorjeni uri pokličete terapevta – prvi dan – 30 minutna BREZPLAČNA terapija. Šele, ko ste pridobili lastno izkušnjo, se pogovorimo o morebitnem nadaljevanju terapije in o ceni. V kolikor po prvi brezplačni “seansi” želite nadaljevati z bio-energoterapijo, vam rezerviramo termine za nadaljnje tri dni in se dogovorimo o plačilu.
3. Nadaljnje tri dni nas vsak dan ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.
 
Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina