Bolečine v želodcu učinkovito olajšamo in/ali odpravimo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy)

Bolečine v želodcu

Bolečine v želodcu (tudi ko gre za čir na želodcu) uspešno olajšamo in/ali saniramo z bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy). Energoterapija je neinvazivna, neboleča, poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Bolečine v želodcu so lahko dolgotrajna in mučna nadloga, ki pogosto resno ogrozi zdravje in zniža kvaliteto življenja. Obsevanje z biofotonsko plazmo je usmerjeno v klientovo energijsko (koherentno) polje, kar v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije. Bolečine v želodcu lahko odpravimo z energoterapijo brez medikamentov in stranskih posledic. Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Bolečine v želodcu so pogosta težava. Želodec je del prebavnega trakta, ki je izredno občutljiv na stres. Ko se ustrašite, vas stisne v želodcu, ko ste živčni ne morete jesti ali pa se prenažirate brez vsake mere… bolečine v želodcu so samo simptom, ki kaže na neko drugo motnjo. Bolečine v želodcu lahko spremljajo slabost, spahovanje, zgaga, tudi vročina…

Hrana potuje od ustne votline, preko žrela in požiralnika v želodec… seveda od tu dalje skozi tanko in debelo črevo do izhoda, do danke. Na tej poti se lahko pojavijo bolečine v želodcu. Hrana mora po požiralniku skozi posebno mišično zaporo (sfinkter), ki se nahaja na spodnjem delu požiralnika, tik pred vhodom v želodec (vratar). Večinoma je ta vratar zaprt, sprosti in odpre se le toliko, da omogoči hrani pot v želodec. S tem, ko je zaprt, onemogoča, da bi želodčna kislina in prebavni sokovi povratno zašli v požiralnik. Ko je hrana pride v želodec, se nadaljuje prebavni proces, pri tem pa že lahko pride do nezaželene bolečine v želodcu. Bolečina v želodcu nas opozarja, da nekaj ni v redu.

Sluznica želodca je sestavljena iz epitela, vezivnega sloja in sluzničnega mišičnega sloja. V želodcu se izločata sluz in želodčna kislina, ki ima pomembno vlogo pri prebavi. Želodčne težave se lahko pojavijo iz mnogih razlogov – želodec lahko prizadenejo raznovrstne zdravstvene težave (bolezni). Med najpogostejše spadajo GERB – gastroezofagealna refluksna bolezen (refluks), lahko je vzrok za bolečine v želodcu gastritis, ulkusna bolezen želodca (rana na želodcu), tudi zgaga (želodčna kislina)…

Simptomi, ki spremljajo želodčne težave so zelo različni. Na težave z želodcem kažejo: krči v želodcu, želodčne bolečine, pekoča bolečina v želodcu, pekoč občutek v želodcu, regurgitacija – vračanje želodčne vsebine nazaj v požiralnik, dispepsija – slaba prebava, napihnjenost, tiščanje v želodcu, vnetje želodca (vnetje želodčne sluznice), slabost, bruhanje, motnje pri odvajanju blata, krvavitve v prebavnem traku, rumenica (zlatenica) in povečana jetra, tudi povečanje obsega trebuha, ascites – tekočina v trebušni votlini, sprememba telesne teže… še posebej opozorilen simptom za resne želodčne težave je izguba teže, anemija in krvavitve. Takrat se je potrebno čim prej posvetovati z zdravnikom.

Med povzročitelje za želodčne težave spadajo: na prvem mestu je stres, emocionalni stres, potem pa še kajenje, pitje alkoholnih pijač, pitje kave, neprimerna prehrana, preveč začinjena hrana, mastna hrana, premalo telesne aktivnosti, povečan pritisk v trebuhu, ki ga lahko povzročajo različni dejavniki, kot npr.: nosečnost, debelost, preveliki obroki (prenajedanje), nošenje preoskih oblek, infekcija z bakterijo Helicobacter pylori, prekomerna uporaba acetilsalicilne kisline, uporaba nesteroidnih protivnetnih zdravil (NSAID) itd.

Bio-energoterapija po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) je izjemno učinkovita, ko gre za gastritis, bolečine v želodcu, ko vas muči zgaga, GERB – gastroezofagealna refluksna bolezen (refluks), vnetje želodčne sluznice, ulkusna bolezen želodca (rana na želodcu), krči v želodcu, zgaga, želodčna kislina… Dolgoletna praksa in zadovoljstvo klientov kaže, da je želodec izjemno odziven na energijsko terapijo in da so rezultati pri odlični.

Bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Zavedamo se, da “običajnemu” umu delovanje na daljavo ni razumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo z bio-fotonsko plazmo, ki jo inducira bio-energoterapevt. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bio-energoterapija na daljavo, najbolj pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči bolečina v želodcu, tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate in/ali odpravite kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Ob dogovorjeni uri pokličete terapevta – prvi dan – 30 minutna BREZPLAČNA terapija. Šele, ko ste pridobili lastno izkušnjo, se pogovorimo o morebitnem nadaljevanju terapije in o ceni. V kolikor po prvi brezplačni “seansi” želite nadaljevati z bio-energoterapijo, vam rezerviramo termine za nadaljnje tri dni in se dogovorimo o plačilu.
3. Nadaljnje tri dni nas vsak dan ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.
 
Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

 

Rezervacija termina