Bolezni oči (očesne bolezni) tretiramo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy)

Bolezni-ociBolezni oči (očesne bolezni) so zdravstvena težava, pri kateri z bio-energoterapijo lahko učinkovito pomagamo. Bio-energoterapijo izvajamo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) – je neinvazivna, neboleča, poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Z biofotonsko plazmo obsevamo klientovo koherentno polje, da ga obnovimo in stabiliziramo, s čemer v organizmu sprožimo homeostatične procese samoregulacije, samozdravljenja, celjenja, regeneracije in revitalizacije. S posebnimi energijskimi tehnikami obdelamo področja okrog oči. 

Oči so ogledalo duše. Zdravje oči in ohranjanje »očesne vitalnosti« je za vsakogar izjemnega pomena. Bolezni oči nastanejo zaradi mnogih med seboj prepletenih dejavnikov.

Mnoge očesne bolezni je mogoče prepoznati že s preprostim pregledom, npr.: glavkom, siva mrena, degeneracija rumene pege – makula, odstop mrežnice…. Skozi pregled oči je možno videti tudi nekatere druge bolezni – npr.: krvni tlak, bolezni jeter, povišan holesterol, sladkorno bolezen… Na očeh se lahko odraža bolezen ščitnice, npr. izbuljene oči niso izraz očesne bolezni, ampak lahko kažejo na nepravilno delovanje ščitnice (Gravesova bolezen).

Bolezni oči so vse pogostejše tudi zaradi sodobnega (nenaravnega) načina življenja – očesne bolezni in težave nastajajo zaradi dodatne obremenjenosti z novo tehnologijo. Pogost razlog za vnetje oči je pretirana raba računalnikov, ljudje imajo vnete oči ob dolgotrajnem gledanju na blizu. Umetna svetloba, ki seva iz ekranov, je za oči neprijazna. Posledica so: utrujene oči, pekoče oči, zamegljen vid, ščemenje, suhe oči, vnete oči, rdeče oči itd. Te težave so še bolj pogoste pri ljudeh, ki uporabljajo kontaktne leče (njihove oči so dodatno izpostavljene infekcijam). Če očesno ščemenje in pekočino spremljajo še kihanje, nahod, vnetje sinusov ali kašelj, je temu najverjetneje vzrok alergija.

Ljudje bolezni oči oziroma problemov z očmi včasih niti ne znajo dobro opisati. Na primer, opišejo motnjo vida, ko se v vidnem polju pojavijo pike ali črte, vidno polje pa se megli in utripa. Take težave običajno izginejo same, brez zdravljenja. Če ne, pa so potrebne dodatne preiskave, včasih tudi zdravljenje (alternativno ali klasično).

Ni nujno, da gre neposredno za očesne bolezni, če pacient toži, da ima meglen ali nejasen vid. Lahko da je vse to posledica drastičnega nihanja sladkorja v krvi. Pri sladkornih bolnikih se zamegljen vid pojavi zaradi razširjenih žilic v očeh, ki pogosto počijo in zakrvavijo. Na mrežnici lahko nastanejo majhne otekline ali celo brazgotine, kar vodi v propadanje mrežnice, rezultat pa je meglen, nejasen vid. Seveda ta problem uvrščamo med očesne bolezni, čeprav je razlog v diabetesu. Sladkorni bolniki morajo, ne le nenehno paziti na krvni sladkor, temveč tudi na zdravje svojih oči. Diabetes na žalost poleg številnih drugih kroničnih zapletov lahko prizadene tudi oči. Med težke bolezni oči spada diabetična slepota.

Enako, kot pri diabetesu, tudi v primeru visokega krvnega tlaka ne moremo govoriti neposredno o bolezni oči, posredno pa je pogosto za težave z očmi kriv močno povišan krvi tlak. Kapilare se celo trgajo, v mrežnici se pokažejo tipične drobne kapilare neobičajnih oblik (vozlanje očesnih kapilar).

Med očesne bolezni oziroma med očesne težava, ki se pri ljudeh vse pogosteje pojavlja, spadajo tudi suhe oči in oči občutljive na svetlobo, pa tudi vnete oči, suhe oči, pekoče oči… . Uradna medicina suhost očesne veznice in roženice (suhe oči) imenuje Sjogrensov sindrom in ga prišteva med kronične avtoimune bolezni. Vzrok za nastanek te (očesne) bolezni ni poznan. Gre za disfunkcijo v delovanju imunskega sistema, ki začne uničevati lastne vlažilne žleze. Težave ne uvrščamo samo med bolezni oči oziroma težave z očmi, ker se pogosto razširi tudi na nosno votlino, usta, grlo, na nožnico, kar je še huje, pa se v četrtini bolnikov izrazi še zunajžlezno (na živčevju, koži, ledvicah in mišicah. Bolezen se pogosto pojavlja v kombinaciji z nekaterimi drugimi avtoimunskimi boleznimi (revmatoidni artritis, lupus). Težava ni življenjsko nevarna, je pa zelo neprijetna. Bolnik simptome lajša z umetnimi solzami. Uradna medicina to bolezen prišteva med kronične in neozdravljive bolezni oči.

Kaj pa na tem področju lahko naredi alternativa? Bio-energoterapija vse bolezni oči obravnava z univerzalno energijsko metodo. Vse očesne bolezni obravnava obravnava z vibracijsko-resonančno terapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy), ki je univerzalno aplikativna, ne glede na to, za katero vrsto bolezni oči gre. Energijski poseg pri sanaciji in odpravi problemov z očmi daje, ne glede na to, kakšna je očesna disfunkcionalnost, zavidljive rezultate, tudi pri tako vsakdanjih problemih kot so vnete oči, suhe oči, pekoče oči, prehlajene oči, utrujene oči…

Energoterapevt s posebnim kvantno-holističnim postopkom inducira biofotonsko plazmo, s katero obseva destabilizirano koherentno polje v območju oči. Energijska procedura pri klientu povzroči biološko resonanco, kar v celicah oči sproži homeostatične procese samoregulacije. Počasi a vztrajno se vzpostavlja homeostaza – naravno stanje in imanentna sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira.

Ko gre za bolezni oči, z bio-energoterapijo vzpodbudimo regeneracijo biokemičnih struktur očesa in revitalizacijo očesnih funkcij. V nekaterih težjih primerih je bio-energoterapijo za oči potrebno večkrat ponavljati (v razmaku do enega meseca). To je potrebno, da dosežemo optimalen rezultat, t.j. zadovoljivo sanacijo očesne bolezni in odpravo očesne disfunkcije.

Bio-energoterapija za oči vpliva tudi na korekcijo dioptrije, vendar je v glavnem za ta namen ne uporabljamo. Razlog je preprost. Dioptrija se v štiridnevnem ciklusu terapij sicer že občutno popravi, vendar bi moral klient takoj po terapiji zamenjati očala in jih nadomestiti z manj »močnimi«, npr. s starejšimi očali, ki jih je nosili preden se mu je dioptrija spet dodatno poslabšala. Če očal takoj po terapiji ne zamenja, se oči zopet prilagodijo na obstoječo dioptrijo in ves trud je bil zaman.

Večina ljudi, ki trpijo za eno od oblik bolezni oči, pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (pogosto neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje še vedno slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije, ko gre za očesne bolezni. Izjemne rezultate dosegamo tudi, ko gre za vnetje oči, za suhe oči, za pekoče oči…

Bio-energoterapijo za bolezni oči (očesne bolezni) uspešno izvajamo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta. S t.i. kvantno teleportacijo induciramo in usmerjamo biofotonsko plazmo v klientovo “destabilizirano” energijsko matrico in še posebej v energijsko polje okrog oči. Ko gre za bolezni oči (očesne bolezni), vam z bioenergoterapijo lahko učinkovito pomagamo, vendar vas samo z besedami ne bomo prepričali, prepričala pa vas bo vaša lastna neposredna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Če vas muči ena od bolezni oči, pokličite, pomagali vam bomo!

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba:

Rezervacija termina

Pogoste težava, ki jih imajo ljudje z očmi so rdeče oči, suhe oči, pekoče oči, vnete oči, ščemenje v očeh… bio-energoterapija je za hitro in učinkovito reševanje teh težav zelo priporočljiva.

Rdeče oči lahko povzročijo virusi ali lokalizirana okužba. Simptomi vnetja, ki spremlja rdeče oči, so: bolečina okoli očesa, občutljivost na svetlobo (fotofobija) in suhe oči. Če so oči rdeče, pri tem pa občutite tudi pulzirajočo rahlo bolečino, imate najverjetneje iritis – vnetje šarenice (obarvanega dela očesa). Rdeče oči v tem primeru povzroča reakcija našega imunskega sistema, rdečina pa se pojavi v samem središču očesa in se širi navzven. Na srečo se največkrat ne razširi še na drugo oko in počasi izzveni (priporočamo bio-energoterapijo). Če gre za rdeče oči, pri katerih rdečina na beločnicah dlje časa ne izgine, gre lahko za visok krvni tlak, ki povzroča pokanje drobnih očesnih žilic (kapilar) in zato so beločnice rdeče. Če eno oko nenadoma pordeči, brez pedhodnih drugih simptomov ali zunanjih vzrokov, gre najverjetneje za drobno očesno krvavitev, pri kateri kri izteka v koži na zunanjem delu očesa. Taka lokalizirana (manjša) krvavitev je relativno pogosta, še zlasti pri starejših. Običajno ni nevarna in rdeče oko (rdečina) v nekaj dneh sama začne izginjati. Vzrok za tako krvavitev (da poči žilica v očesu) je lahko tudi hud kašelj, pri katerem se človek močno napreza, enako velja za bruhanje, pa tudi pri premočnem usekovanju (čiščenju nosu) v robec. Bio-energoterapija pospeši regeneracijo in pri sanaciji težav z očmi lahko izjemno pomaga.

Suhe oči – do njih pogosto pride pri ženska v menopavzi, ko se zmanjša količina nekaterih hormonov, ki lahko vplivajo tudi na delovanje sistema vlaženja oči. Težava je lahko blaga, lahko pa se izjemno poslabša. Zelo neprijetna avtoimuna bolezen, ki povzroča nenormalno suhe oči, je Sjogrenov sindrom, ko naš lasten imunski sistem napada naše žleze, ki proizvajajo vlago (ostali simptomi so še ekstremno suha usta, suha vagina in utrujenost mišic). Suhe oči povzroča tudi dolgotrajnejše zadrževanje v klimatiziranih prostorih in predolgo nošenje kontaktnih leč. Ljudem, ki imajo suhe oči, priporočamo bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy), saj je pri spodbujanju in revitalizaciji funkcije za vlaženje oči zelo uspešna.

Srbenje oči (ščemenje v očeh) lahko povzroči okužba kože notranjih vek (Blefaritis). Iritacijo lahko povzroči bakterijska okužba. Srbenje oči (ščemenje v očeh) lahko povzročajo tudi alergije – problem je znan kot alergijski konjunktivitis. O sezonskem alergijskem konjunktivitisu govorimo, kadar ste preobčutljivi na cvetni prah različnih rastlin, o trajnem alergijskem konjunktivitisu pa govorimo, kadar ste alergenom izpostavljeni celo leto (prah, dlake hišnih ljubljenčkov). Simptomi se seveda umirijo, ko izginejo vzroki, če pa se alergenom ni mogoče izogniti, pa priporočamo bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy), ki je pri »spopadu« z alergijami izjemno uspešna… (več o tem, glej: alergije)