Inkontinenca (nehoteno uhajanje urina) – uspešno pomagamo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy)

Inkontinenca je neprijetna zdravstvena težava, ki zmanjšuje kvaliteto življenja. Uspešno jo lajšamo in/ali odpravljamo z bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy). Energoterapija poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Že po prvem ciklu bio-energoterapij se inkontinenca občutno popravi (zmanjša), v dveh do treh terapevtskih ciklih se urinska inkontinenca običajno močno popravi; pogosto popolnoma izgine. Bio-energoterapija je učinkovita tudi, kadar vas muči stresna inkontinenca.

Inkontinenca (nehoteno uhajanje urina) je neprijetna zdravstvena težava, pri kateri uspešno pomagamo z bio-energoterapijo D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) – z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije z biofotonsko plazmo “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo energijsko polje na prizadetem predelu. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala pri stabilizaciji (normalizaciji) delovanja ščitnice. Brez obveznosti lahko preizkusite 30-minutno terapijo, da spoznate metodo in način dela. 

Velika prednost bio-energoterapije po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bio-energoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se težav, ki jih povzroča inkontinenca (nehoteno uhajanje urina) lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode

Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ. Vemo, da vas samo z besedami ne bomo prepričali, prepričala pa vas bo vaša lastna neposredna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite.

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

INKONTINENCA je nehoteno uhajanje urina. Nezmožnost zadrževanja urina (seča) je problem, o katerem nekateri klienti neradi govorijo, ampak inkontinenca urina je tako pogosta, da se smatra za javno zdravstveni problem. Urinska inkontinenca je mnogo pogostejša pri ženskah, kot pri moških. Nehoteno uhajanje urina lahko postane resen problem, saj začne ovirati normalno vsakodnevno življenje.

Večina ljudi, ki jih muči inkontinenca, prvi kontakt za pomoč poišče pri splošnem zdravniku, ki lahko oceni, ali je potreben podrobnejši pregled. Pacienta lahko pošlje na dodaten zdravniški pregled, ki ga bo opravil specialist urolog, uroginekolog ali ginekolog. Za nadaljnje zdravljenje inkontinence je izjemnega pomena, da se najde pravi vzrok za uhajanje urina, saj se na podlagi tega lahko določi »ta prava« terapija.

Medicinska stroka pozna različne vrste inkontinence in diagnosticira različne vzroke, ki vodijo v nehoteno uhajanje urina in siljenje na vodo:

  • Stresna inkontinenca urina se pojavlja v povezavi s povečanim trebušnim tlakom med fizično aktivnostjo, ob kašljanju, kihanju, smejanju ali dvigovanju težkih predmetov. Inkontinenca urina je pogosta pri ženskah po nosečnosti, po porodu ali po menopavzi.
  • Urgentna inkontinenca urina ali preveč aktiven mehur se manifestira kot močno siljenje na vodo, še posebej ob pranju posode, curljanju vode iz pipe itd.. V kolikor oseba, ki jo muči urgentna inkontinenca, ne uspe pravočasno ustrezno izprazniti mehurja (na stranišču), pride do nezaželenega in nehotenega uhajanja urina.
  • Mešana inkontinenca urina je kombinacija obeh – takrat človeka hkrati mučita urgentna in stresna inkontinenca.

INKONTINENCA (nehoteno uhajanje urina) – KAKŠNE SO MOŽNOSTI ZDRAVLJENJA? Uradna medicina običajno takoj predlaga zdravila – antimuskarinike. Dodatno pacientu predlagajo vadbo – posebne vaje za krepitev mišic medeničnega dna. Ženskam v menopavzi običajno predpišejo tudi lokalno terapijo z estrogeni, da bi s tem ojačali sluznica uretre (sečnice). Če vaje za mišice niso uspešne, medicina pacientom poskuša pomagati tudi z manjšim operativnim posegom. Če nič zares ne pomaga, pa tudi medicina razmišlja o elektro-magnetni stimulaciji.

Kadar pacientko (pacienta) muči stresna inkontinenca urina, so vaje za krepitev mišic medeničnega dna lahko zelo koristne. Cilj izvajanja vaj je okrepiti  mišice okrog mehurja in sečnice (uretre). Pri večini žensk, se bo ta tip inkontinence (stresna inkontinenca) z vajami vsaj malo popravil. Tudi pri urgentni inkontinenci urina (povečana aktivnost sečnega mehurja) pomagajo vaje za mehur. Človek hkrati tudi mora paziti, kdaj in koliko pije, še posebej, kadar ni doma oziroma v bližini stranišča. Mešana inkontinenca urina –  potrebno je najprej pozdraviti glavni simptom.

INKONTINENCA (nehoteno uhajanje urina) je zdravstvena težava, pri kateri uspešno pomagamo z bio-energoterapijo.

Kako poteka bioenergoterapija? Izvaja se štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan, je neinvazivna in neboleča. Bioenergoterapevt (visoko specializirani biofotonski mediator) usmerja bio-fotonsko plazmo v klientovo energijsko polje in “uravnovesi” energijske pretoke na področju sečnega mehurja, sečnice, rodil (pri ženskah), prostate (pri moških) in na širše območje, v katerem se manifestira zdravstven problem. Z energoterapijo dvignemo in stabiliziramo energijsko polje obolelega organa oziroma poškodovanega tkiva, kar v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije, revitalizacije, celjenja in (samo)zdravljenja.

Žal večina bolnikov, ki jih muči urinska inkontinenca (nehoteno uhajanje urina), pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (pogosto neuspešne) možnosti. Kot že rečeno, inkontinenca (nehoteno uhajanje urina) je zdravstvena težava, pri kateri lahko z bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) učinkovito pomagamo na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom (kvantna teleportacija).

Če vas muči inkontinenca, nas pokličite na mobilni tel. št. 041 636 532, lahko nam pišete na elektronski naslov: info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Rezervacija termina