Išias – učinkovito pomagamo z bio-energijsko terapijo po metodi D-BRET

išijas

Išias je zelo neprijetna zdravstvena težav, ki povzroča močne bolečine. Bolečina se pojavi, ko gre za pritisk na živčne korenine L5 in S1 in celo za njeno vnetje. Išias (ishiatična bolečina) se razlega iz spodnjega predela hrbta, preko zadnjice (tudi preko kolka), se enostransko nadaljuje v eno izmed nog po zadnji strani stegna preko živca imenovanega išias. Včasih se išias s svojo bolečino razširi vse do stopala. Dobra novica za vse, ki vas muči išias je, da pri lajšanju in/ali odpravi bolečin učinkovito pomagamo z bio-energijsko terapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy). Bolnik običajno občuti izboljšanje že prvi dan. Išias nato po vsaki terapiji počasi a vztrajno popušča, dokler na koncu ne izzveni in izgine.

Išias uspešno rešujemo z bio-energijsko terapijo D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Gre za “bio-fotonski inženiring” – z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije induciramo in usmerjamo biofotonsko plazmo ter “na daljavo” obnovimo in stabiliziramo klientovo bio-polje. Normalizacija bio-energijskega polja se takoj odraža kot zmanjšana simptomatika (bolečina) – išias po treh do štirih dneh že občutno popusti. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala pri lajšanju in odpravi išiasa. Vemo, da človeka prepriča šele njegova lastna pozitivna izkušnja. Če še nimate izkušenj z bio-energijsko terapijo (Bioquantum) na daljavo, vam prvo 30-minutno terapijo izvedemo BREZPLAČNO.  

Velika prednost bio-energijske terapije po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno priti v ordinacijo, pač pa je med izvajanjem bio-energoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča išias, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). 

Bio-energijska terapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Kako poteka bio-energijska terapija? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča išias, in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bio-energoterapija se prične. Bio-energoterapevt inducira in usmerja bio-fotonsko plazmo v klientovo energijsko (koherentno) polje, z namenom, da ga energijsko obnovi in stabilizira. Bio-plazmo usmerja v bio-polje prizadetega dela organizma (od križa, preko ritnice, tudi kolka, po zadnji strani stegna, pogosto do podkolena in naprej dol vse do stopala oziroma nožnih prstov). Bolečina in tudi omejitve gibljivosti (zategovanje) postopoma popuščajo. 

Bolečine, ki jih povzroča išias, začnejo popuščati zaradi zaradi energijskega posega, s katerim bio-energoterapevt v bolečinskem področju sprosti mišični tonus, odblokira energijski pretok in poveča krvno (in limfno) cirkulacijo, odstrani energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavlja energijsko ravnovesje na točkah akutne (ali kronične) bolečine. Hkrati z umikanjem bolečine se istočasno vrača tudi gibalna sposobnost. Sprašujete se, kako je to mogoče? Ni potrebno verjeti niti razumeti, pomembno je samo eno – bolečine, ki jih povzroča išias, popustijo! 

Išias: kako se manifestira? Bolečina, ki jo povzroča išias, je pogosto posledica nekega napačno izvedenega giba. Išias povzroča različne stopnje bolečin, lahko je intenzivna, zelo huda in izčrpavajoča, v lažji obliki pa je samo moteča, dražeča, vendar s potencialom poslabšanja. Išias nas lahko grozno muči, tudi ko mirujemo, ali ko sedimo, pogosto gre za pekoč občutek ali mravljinčenje po nogi navzdol, za otrplost pri gibanju noge ali stopala, za ostro kljuvanje med vstajanjem. Ko gre za išias, lajšanje bolečin ni dovolj. Potrebna je popolna sanacija.

Išias včasih lahko privede tudi do resnih zapletov. Če opazite oslabelost spodnjih okončin, otrplost stegen ali če ne morete nadzorovati mehurja in črevesja, nemudoma poiščite medicinsko pomoč.

Ljudi seveda najbolj zanima (ko gre za išias), kaj pomaga? Zdravila proti bolečinam le lajšajo bolečino, išias pa je še vedno prisoten. Učinkovita terapija za išias je bio-energijska terapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), ki ne le da lajša bolečino, ampak išias v štirih-petih dneh zelo zmanjša in z vztrajanjem tudi sanira. Včasih je za popolno odpravo težav, ki jih povzroča išias, bio-energoterapijo potrebno ponoviti. Običajen potek bolezenskega stanja: išias oziroma ishiatična bolečina počasi a vztrajno pojenjuje. Četrti dan terapije je bolečina morda še na 20-30%. S ponovitvijo terapije išias običajno popolnoma popusti (poneha)! 

Kot že rečeno,  “bio-energijska terapija poteka na vašem domu – na daljavo!” 

V idealnem svetu je vse, kar morate storiti, da bi premagali bolezen, ležati na postelji (ali udobno sedeti), se popolnoma sprostiti in morda poslušati čudovito glasbo narave (črički, šumenje vetra, bučanje morja, žuborenje potoka, petje ptic…). No, ta ideja ni tako daleč od realnosti, kot si morda mislite… to idejo v praksi uspešno uresničujemo s kvantno holistično bio-energijsko terapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy).

Nekaj najbolj čudovitega je, da klientu, ki ga muči išias, ni potrebno potovati v ordinacijo, ampak lahko svoje zdravstvene težave učinkovito rešuje, lajšate in/ali sanira kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energijsko terapijo po metodi D-BRET izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan.

Ni potrebno, da klient verjame ali razume, kako deluje bio-energijska terapija “na daljavo”, pomembno je, da je terapija učinkovita, varna in brez nezaželenih stranskih posledic in da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv anketnih listov naših klientov). Zavedamo se, da je mnogim ljudem bio-energijska terapija na daljavo nekaj nedoumljivega ali celo nemogočega. Človeka prepriča samo njegova lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Za 30 minutno terapijo (za pridobitev lastne izkušnje) ni potrebno nikakršno vnaprejšnje plačilo.

Bio-energijske terapije na daljavo izvajamo vsak dan med 8. in 22. uro (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Ob dogovorjeni uri pokličete terapevta. Če vam je to prva izkušnja z bio-energijsko terapijo “na daljavo”, je 30 minutna terapija BREZPLAČNA. Šele, ko ste pridobili lastno izkušnjo, se pogovorimo o morebitnem nadaljevanju terapije. V kolikor po prvi brezplačni “seansi” želite nadaljevati z bio-energoterapijo (terapija poteka štiri zaporedne dni), vam rezerviramo termine za nadaljnje tri dni in se dogovorimo o plačilu.
3. Nato nas vsak dan ob dogovorjeni uri pokličete. Pred pričetkom terapije izmenjamo nekaj besed, nato telefonsko linijo prekinemo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) se ponovno slišimo po telefonu, da dobimo povratno informacijo, kaj se je med terapijo dogajalo in se dogovorimo za termin za naslednji dan, običajno ob isti uri.
 
Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

 Rezervacija termina


IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi 
na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze 
uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s 
ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – 
CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih 
arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus 
hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi 
izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o 
kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo 
nekaj dokumentarnega gradiva.

1939789_10201893185304305_2097209682_nK vam sem se priplazil po štirih, zdaj preskakujem ograje. Hvala vam! Veselje je 
dvojno, saj sem "bil" najbrž en največjih skeptikov.
Bor Markič

Izjava zdravljenega/ Išijas

discus hernia 2discus hernia