Povišan holesterol – pomagamo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy)

HolesterolKako znižati holesterol? Povišan holesterol v krvi se vrača v normalne meje z bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy). Energijski postopek je neinvaziven in neboleč, poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Da povišan holesterol zopet pride v okvir normalnih vrednosti, je potrebno nekaj vztrajnosti in potrpljenja. Energoterapije je običajno potrebno nekajkrat ponoviti (ciklično, v intervalu enega meseca). V tem času se normalizirajo tudi vrednosti stresnih hormonov, ki bistveno pripomorejo k tvorjenju povečanih količin holesterola.

Kljub zapletenosti in resnosti težav, ki jih povzroča povišan holesterol, pa pri reševanju “problema” uspešno pomagamo z bio-energoterapijo D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) – z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije z biofotonsko plazmo “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo energijsko polje na prizadetem predelu. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala stabilizirati povišan holesterol. Brez obveznosti lahko preizkusite 30-minutno terapijo, da spoznate metodo in način dela. 

Velika prednost bio-energoterapije po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bio-energoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se težav, ki se manifestirajo kot povišan holesterol, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode

Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ. Vemo, da vas samo z besedami ne bomo prepričali, prepričala pa vas bo vaša lastna neposredna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite.

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Uradna medicina je »strokovno« določila mejo, kdaj je povišan holesterol v krvi, farmacija pa je na trg dala »zdravila« za njegovo zniževanje. Povišan holesterol v krvi je pravi marketinški hit. Povsod nas spremljajo agresivne reklame: »Brez holesterola«, »Teden boja proti holesterolu« itd. Tablete za povišan holesterol v krvi pa imajo žal cel kup nezaželenih stranskih posledic (glej navodila za uporabo, ki so “zdravilom” priložena v embalažni škatlici).

Na internetu so dostopne tudi neodvisne medicinske študije, ki niso »služabnice« kapitala. Prišli smo do “šokantnih” informacij – holesterol v hrani in holesterol v krvi nista v neposredni povezavi, nadalje, da “holesterolska” prehrana ne povzroča srčnih obolenj, in še pomembneje, da uporaba zdravil, ki znižujejo holesterol v krvi, ne zmanjšuje tveganja za srce, nadalje, prav tako ne drži splošno znana trditev “lobijev”, da hrana, ki vsebuje holesterol, kakorkoli kvarno vpliva na povišan holesterol v krvi in enako ne drži, da je rastlinska hrana, ki ne vsebuje holesterola, za količino holesterola v krvi, bolj varna. Resnica je, da (skoraj) ves holesterol v telesu izdelajo jetra, neodvisno od prehrane.

Neodvisna stroka, ki ni pod vplivom farmacevtskih lobijev, postavlja na laž »veljavne«, a nesmiselne trditve uradne medicine, o povečanih stopnjah holesterola. Vse kaže, da zdravila, ki znižujejo holesterol v krvi, ne prinašajo koristi za srce in ne preprečuje srčnega napada. Nasprotno, ob vseh možnih stranskih učinkih ta zdravila predstavljajo dodatno zdravstveno tveganje. Povišan holesterol ni v neposredni zvezi s srčnim infarktom, in pri možganski kapi se je izkazalo, da čim višji je bil holesterol v krvi, tem nižje je bilo tveganje za možgansko kap. Kaj porečejo zdravniki na to, da ima vsaj polovico ljudi, ki doživijo srčni infarkt, normalne vrednosti holesterola?

Povišan holesterol v krvi: kaj o tem pove bio-energoterapevtska praksa?

Bio-energoterapevti že leta in leta ugotavljamo, da je glavni dejavnik povečanega tveganja in glavni razlog za povišan holesterol v krvi – STRES. Poglejmo si enostavne primere: K nam so na energoterapije prišli ljudje z zelo povečano telesno težo, ki so se premalo gibali, ki so jedli mastno hrano – a njihov holesterol je bil v mejah normale. In obratno, na bio-energoterapijah smo imeli ljudi, ki so strogo pazili na prehrano, ki so se redno športno udejstvovali, ki so imeli idealno težo – in imeli so povišan holesterol v krvi (po merilih uradne medicine). Vsem, ki so imeli povišan holesterol v krvi, pa je bil skupen – stres.

Raje se vprašajmo, zakaj imajo nekateri ljudje povišan holesterol v krvi, a drugi ne, zakaj ima ista oseba v različnih delih istega dneva zelo različne nivoje holesterola, zakaj se naš holesterol zelo razlikuje glede na letne čase (normalno gre pozimi gor, poleti dol), zakaj se holesterol dvigne v “nebo”, kadar so ljudje izpostavljeni kakršnikoli operaciji, ali pa po zobozdravstvenem tretmaju, zakaj se holesterol poveča, kadar imamo infekcijo, zakaj gre holesterol gor, kadar smo pod stresom… in zakaj se holesterol vrača v “normalne” nivoje, kadar smo sproščeni, zadovoljni in se dobro počutimo?

Pravo vprašanje je, kako znižati holesterol brez uporabe “zdravil”? Odgovor je enostaven – z vsem, kar znižuje stres. Ko pa je človek že v hudem stresu, mu lahko najbolj hitro in učinkovito pomaga bio-energoterapija po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) – poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Klient je med izvajanjem energoterapije oblečen in obut. Terapija je neboleča in prijetna. Energoterapevt inducira biofotonsko plazmo in jo usmerja v energijske centre klientovega energijskega polja, s čemer povzroči ekscitacijo in vibracijsko uskladitev energijskega polja klienta z izvorno vibracijo. Posebno pozornost nameni biofotonskemu obsevanju jeter, vpliva pa tudi na vranico in limfni sistem. Postopek povzroči t.i. biološko resonanco, dvig imunskega sistema, kar krepi odpornost na stres. Bio-energoterapija zmanjšuje ali popolnoma odpravlja stresno preobčutljivost, ki je glavni razlog za povečano produkcijo holesterola, zmanjšuje nivo stresogenih hormonov (adrenalin, noradrenalin in kortizol) in povečuje nivo adaptogenih hormonov (prolaktin in aldosteron) in upočasnjuje staranje. Bio-energoterapija že po prvem ciklusu da odgovor na vprašanje, kako znižati holesterol. Za optimalen rezultat je bio-energoterapijo potrebno ponoviti tri do petkrat (v enomesečnih presledkih).

Zakaj je še pomembno, da povišan holesterol v krvi znižate brez uporabe škodljivih “zdravil”? Jetra so izredno kompleksna »tovarna«, ki poleg produkcije holesterola opravlja še na stotine drugih, za organizem izjemno pomembnih funkcij. Vsaka agresivna (invazivna), s kemijo podprta, metoda »zdravljenja«, ki ob tem celo prizna, da ima metoda dolg spisek možnih stranskih učinkov in posledic, predstavlja izjemno tveganje za zdravje. Z etičnega stališča zdravilca, je to nesprejemljivo.

Povišan holesterol v krvi na naraven in neinvaziven način učinkovito uravnate z energoterapijo Bioquantum! … brez nezaželenih stranskih učinkov. Rezultat energoterapije bo eliminacija stresa – holesterol v krvi bo v treh mesecih v mejah “normale”, brez uporabe škodljivih zdravil. Če pa bo klient nadaljeval s svojim stresnim načinom življenja (kar je glavni vzrok za povišan holesterol v krvi), pa bo holesterol kmalu zopet “poskočil”… in potrebno bo razmišljati o spremembi življenjskega stila (manj stresno življenje), ali pa o ponovni energoterapiji…

Kot že rečeno, povišan holesterol v krvi z bioenergoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) učinkovito uravnamo na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom (kvantna teleportacija).

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina

 

DODATEK – povzetek odmevnega članka Zgodba o holesterolu se je začela z lažjo (objavljen na spletni strani Zdravo.si) –Avtor članka dr. sci. prim. Boris Jančar

Holesterol je sestavni del vseh tkiv v človeškem telesu, pri čemer ga je največ v možganih. O holesterolu se je začelo govoriti po objavi ugotovitve, da je glavni krivec za srčno-žilne bolezni, natančneje aterosklerozo, ki lahko povzroči srčni infarkt ali možgansko kap.

​Če holesterol povzroča srčno-žilne bolezni, je logičen sklep, da moramo jesti hrano z malo holesterola. Toda to najverjetneje ne drži. Poskusi na prostovoljcih so pokazali, da tudi veliko zaužitega holesterola nima pomembnega učinka na holesterol v krvi.

V domnevni laži o holesterolu se na vrhu najpogosteje pojavlja eno ime. Ancel Keys je leta 1952 predstavil hipotezo, da maščobe v prehrani povzročajo zvišanje holesterola v krvi, ki maši žile in s tem povzroča srčni infarkt in možgansko kap. Hipotezo je utemeljil z »Raziskavo šestih držav«, v kateri je primerjal porabo maščob v 6 državah (Italija, Japonska, ZDA; Avstralija, Anglija in Wales, Kanada) in smrtnost zaradi srčnih bolezni. Predstavljeni podatki prepričljivo kažejo na povezavo med količino zaužitih maščob in smrtnostjo. Na prvem mestu po smrtnosti zaradi srčno-žilnih bolezni so ZDA, kjer povprečen prebivalec zaužije največ maščob. 

Vse lepo in prav, če se ne bi Keys – bržkone namenoma – poslužil znanstvene prevare. Na voljo je imel podatke za 22 držav, a jih je 16 izpustil, ker podatki o uživanju maščob in smrtnosti zaradi srčno-žilnih bolezni niso potrjevali njegove hipoteze. Med drugim je izpustil Zahodno Nemčijo, ki je imela enako porabo maščob kot Finska, a za dve tretjini manjšo umrljivost zaradi bolezni srca in ožilja. Izpustil je tudi Francijo, znano po porabi maščob in majhnem številu srčno-žilnih obolenj. »Če uporabimo vse podatke, ni nobene povezave in nobene krivulje v grafikonu. Temu v znanstvenem jeziku rečemo selektivna izbira podatkov, v pogovornem jeziku pa laganje s statistiko«, je jasen Jančar.

Motiva za Keysovo domnevno znanstveno prevaro ni težko najti. V ozadju je – kajpak – denar. Leta 1956 je od ameriške službe za javno zdravje prejel takrat velikansko vsoto 200.000 dolarjev za t.i. raziskavo sedmih držav (Italija, Grčija, Jugoslavija, Finska, Japonska, Nizozemska, ZDA), ki je trajala od leta 1958 do 1964 in je potrdila Keysovo hipotezo – izrazito povezavo med porabo nasičenih maščob in smrtnostjo zaradi srčno-žilnih bolezni. A tudi tokrat je Keys ignoriral podatke, ki so bili v nasprotju z njegovo hipotezo. 

Raziskave, ki so jih ignorirali

​Obstaja več raziskav, ki so dale povsem nasprotne rezultate, a jih je znanstveni »holesterolni lobi« ignoriral. Tako je indijska raziskava med več kot milijonom delavcev indijske železnice, ki so vsi opravljali enako delo, pokazala, da je smrtnost zaradi bolezni srca med delavci v Pandžabu sedemkrat manjša kot med delavci v Madrasu, kljub temu da so v Pandžabu s hrano zaužili osem- do 19-krat več maščob kot v Madrasu. 

Tudi ena od raziskav, opravljena v ZDA, natančneje med prebivalci mesta Roseto v Pensilvaniji, je pokazala, da se v tem kraju zgodi zelo malo infarktov, kljub temu da se ljudje prehranjujejo s hrano, ki vsebuje veliko nasičenih maščob. Keys se je na izsledke te raziskave odzval nič kaj v znanstvenem duhu. Namesto da bi ravnal po znanstvenih načelih, je v žolčnem pismu napadel revijo in skušal tudi z znanstveno neutemeljenimi pripombami zmanjšati pomen raziskave.

Objavljenih je bilo še nekaj drugih raziskav v uglednih znanstvenih revijah, ki so rušile Keysovo hipotezo. Toda medtem se je tabor Keysovih somišljenikov že močno okrepil in ti so (najbrž tudi zaradi lastnih finančnih koristi) minirali vsako nasprotno raziskavo s silovitimi napadi na kredibilnost avtorjev in njihovih metod. 

Keysovi somišljeniki in zagovorniki hipoteze o holesterolu kot povzročitelju srčno-žilnih bolezni so postopoma zasedli pomembna mesta v ameriških zdravstvenih združenjih ter strokovnih medijih, s čimer je bil krog sklenjen. 

Leta 1961 je združenje za prehrano pri Ameriškem združenju za srce pod vodstvom Keysa izdalo napotke za zdravo prehrano, ki so priporočali uživanje malo nasičenih maščob, mesa, mleka, sira in drugih mlečnih izdelkov. To je bila prva v dolgi vrsti uradno priporočenih diet, utemeljenih na zelo dvomljivih podatkih.

Skeptične nasprotnike so utišali s silovito medijsko kampanjo in onemogočanjem financiranja njihovih raziskav, s čimer so sčasoma popolnoma utišali nasprotna mnenja. 

Prehrambena industrija se je temu hitro prilagodila. Ustvarili so obsežne oglasne kampanje, v katerih so promovirali živila z oznako »lahko« ali »brez holesterola« in tako je hrana z malo maščobami postala sinonim za zdravo prehrano.

Laž na laž

Laži in prirejanja raziskav pa s tem še ni bilo konec. Keysova skupina je leta 1957 začela klinično raziskavo, po zaključku katere so objavili, da so imeli preiskovanci na dieti z manj maščobami nižji holesterol, manjšo težo in nižji krvni tlak. A so ob tem zamolčali, da je v dietni skupini umrlo 26 preiskovancev, v kontrolni skupini pa samo šest. In to še ni vse. Prikrili so tudi podatek, da je v dietni skupini osem preiskovancev umrlo zaradi odpovedi srca, v kontrolni skupini po nobeden. Kljub temu so študijo uporabili kot osnovo za nadaljnje raziskave. Vse so bile katastrofalne za Keysovo hipotezo.

Znižanje holesterola poveča umrljivost

​Leta 1980 so raziskovalci objavili poročilo po 30 letih opazovanja. Da bi rezultate prikrili pred javnostjo, so jih skrili v 360 strani dolgo publikacijo. Pokazali so namreč, da znižanje holesterola celo poveča umrljivost. Znižanje nivoja holesterola v krvi za 1 mg/dl je povečalo skupno umrljivost za 14 odstotkov, smrtnost zaradi srčno-žilnih bolezni pa za 11 odstotkov. 

Da bi preusmerili pozornost, so se osredotočili na novo odkritje. Napredek laboratorijske tehnike je omogočil delitev holesterola na dve vrsti, popularno imenovani slabi in dobri holesterol. A tudi tokrat ni šlo brez potvarjanja, saj so zanemarili, da je t.i. »slabi holesterol« (LDL) sestavljen iz dveh komponent (A in B), pri čemer komponenta A nima nobenega vpliva na tveganje za srčno-žilne bolezni. Škodljiva naj bi bila le komponenta B. Podatek o visokem »slabem holesterolu« tako ne pove nič, če ne vemo, kolikšen delež v njem predstavlja posamezna komponenta.

V devetdesetih letih so v Franciji, v Lyonu, izvedli raziskavo o povezavi prehrane z zdravjem srca. Izbrali so 605 moških in žensk, ki so že preživeli en srčni infarkt. Razdelili so jih na dve skupini. Eni so priporočili mediteransko dieto z veliko sadja in zelenjave, zdrave maščobe, kot je olivno olje, stročnice, orehe in morsko hrano. Druga, kontrolna skupina, naj bi bila na proti-holesterolni dieti. Raziskavo so predčasno končali zaradi etičnih razlogov, kajti v skupini z mediteransko dieto je bila smrtnost za 70 odstotkov manjša in bilo je celo 76 odstotkov manj kardiovaskularnih smrti. Raziskovalci so zato menili, da ni etično nadaljevati poskusa, ker so preiskovanci v skupini s “proti-holesterolno” dieto zelo ogroženi.

Ne holesterol, temveč kajenje, alkohol, debelost in telesna neaktivnost

​Leta 2000 so bili v New England Journal of Medicine objavljeni rezultati raziskave, v kateri so od leta 1970 spremljali več kot 120 tisoč medicinskih sester v ZDA. Ugotovili so, da tveganje za srčno-žilne bolezni zmanjšuje 5 dejavnikov:

  • odpoved kajenju,
  • zmerno uživanje alkohola,
  • telesna aktivnost vsaj pol ure na dan,
  • indeks telesne mase (ITM) pod 25,
  • dieta z malo sladkorja, z vlakninami in veliko omega-3 maščobnimi kislinami.

Med dejavniki tveganja ni holesterol omenjen niti enkrat.

Grozljive posledice

​Predsednik Nacionalne akademije znanosti ZDA Philip Handler je leta 1980 dejal, da so državljani ZDA pravzaprav poskusni zajčki, vključeni v obsežen poskus spremembe prehrane. Danes, skoraj štiri desetletja pozneje, je jasno, da je poskus propadel. Še več. Od leta 1980 do 2012 se je pojavnost sladkorne bolezni povečala za 166 odstotkov, več kot tretjina Američanov je predebelih. Srčno-žilne bolezni so še vedno ubijalec številka 1.

​Kdo je imel interes, da je bila resnica o holesterolu tako dolgo zamolčana? »Podatek, da so farmacevtske družbe Pfizer, AstraZeneca, Merck in druge z zdravili za zniževanje holesterola samo leta 2010 zaslužile 35 milijard dolarjev, morda pojasni trdovratnost preživetja hipoteze o holesterolu kot krivcu za srčno-žilne bolezni,« zaključi dr. Jančar.