Bioterapija “na daljavo”

Bioterapije na daljavo izvajam po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Gre za kodiran kvantno-holistični postopek, s katerim na daljavo vstopim v klientovo biopolje, ga obnovim in stabiliziram, kar sproži močne homeostatične procese samoregulacije. Rezultat je normalizacija biokemičnih procesov in stabilizacija fizioloških funkcij. Vzpostavlja se homeostaza – naravno ravnovesno stanje organizma. Klient se počuti bolje, zdravstveno stanje se izboljša.  

Pri bioterapiji na daljavo oddaljenost (lokacija klienta) ni pomembna. Klienti so lahko tisoče kilometrov stran, pa med terapijo vseeno zaznavajo različne občutke, ki jih opisujejo kot neke vrste mravljinčenje, kot toploto (ali mraz), kot pihanje ali gomazenje, oziroma kot nenavadno in včasih težko opisljivo izkušnjo. 

Bioterapija na daljavo ima veliko prednost pred ostalimi oblikami terapevtske pomoči (še posebej v času korona virusa).  Klient je med izvajanjem terapije lahko kar doma, v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji – tam, kjer mu je najbolj udobno.

Terapevtski učinki bioenergoterapije “na daljavo” so za večino klientov nepričakovani, celo izjemni (več o tem, na kakšnem principu počiva delovanje bioenergoterapije Bioquantum, si lahko preberete na povezavi: delovanje biofotonske metode). Bioterapijo na daljavo izvajamo 4 zaporedne dni, do 30 minut na dan.

Kaj morate storiti pred pričetkom bioterapije na daljavo?

    • spijte 2-3 dcl čiste pitne vode (mlačne, ne mrzle),
    • se udobno namestite (postelja, kavč, naslonjač…),
    • se popolnoma psihofizično sprostite (stanje globoke umirjenosti),
    • zagotovite si, da okrog vas ni motečega dogajanja (da ste v sobi sami, da ni drugih ljudi, ki bi vas motili, da ni hrupa iz soseščine, da ni prižgan TV ali radio, …). 

Nato pokličite bioenergoterapevta in mu potrdite, da ste pripravljeni v skladu z zgornjimi navodili… nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija na daljavo se prične. Energijsko povezavo s terapevtom klienti občutijo na različne načine, kot neke vrste mravljinčenje, špikanje, toploto ali mraz, kot neko nejasno, težko opisljivo senzacijo itd. Čeprav se terapija izvaja v bioenergijskem polju klienta, se učinki manifestirajo na fizični ravni skozi homeostatične procese samoregulacije, kot stabilizacija biokemičnih procesov, kot normalizacija fizioloških funkcij… Klient to občuti kot večjo vitalnost, kot boljše počutje, kot izboljšano zdravstveno stanje in/ali popolno okrevanje.

Kontaktna številka za pogovor z bioenergoterapevtom in rezervacija termina:  041 636 532

• Pokličite bioenergoterapevta, na kratko in jasno mu opišite svojo zdravstveno težavo (bolezen, bolečino, stisko), in nato se dogovorite za prost termin (štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan)… Ob dogovorjenem terminu pokličete, toliko, da izmenjata nekaj besed, da bioenergoterapevt z vami vzpostavi energijski kontakt, nato telefonsko linijo prekinete in bioenergoterapije na daljavo se prične. 

• Ko je bioenergoterapija končana, vas bioenergoterapevt pokliče, da mu poročate, kaj se je dogajalo med terapijo, kako se počutite po terapiji, ter se dogovorite za naslednji termin (običajno naslednji dan ob isti uri).

Rezervirajte termin zdaj

Comments are closed.