Bioenergoterapija za živali (na daljavo)

Bioenergoterapija za živali, ki jo izvajamo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), je univerzalna naravna metoda, primerna in učinkovita tudi pri živalih! 

Bioenergoterapija za živali je kodiran kvantno-holistični postopek, s katerim živalim pomagamo vzpostaviti homeostazo – stanje zdravja. Uspešno lahko pomagamo tudi pri pospešenem celjenju poškodb in pri lajšanju oziroma odpravljanju bolečin. Energijski postopek je pri živalih podoben kot pri ljudeh. Bioenergoterapija za živali poteka štiri zaporedne dni (do 15 minut na dan). Da je bioenergoterapija za živali čim bolj uspešna (učinkovita), “pacienta” slikajte s “pametnim” telefonom in slikico pošljite na terapevtovo mob. št.  041 636 532. Ko prejmemo slikico, se terapija lahko prične. 

Bioenergoterapija za živali je učinkovita pri mnogih bolezenskih težavah (bolezni, bolečine, poškodbe). Omenimo samo nekaj najpogostejših problemov, ki jih živalim pomagamo reševati z bioenergoterapijo: sanacija ran, zlomov in drugih poškodb, epilepsija pri psih (pasja epilepsija oziroma božjast pri psih), kolki pes (displazija kolkov), težko dihanje, regeneracija in revitalizacija fizioloških funkcij pri starostnih problemih, ko so živali že v letih in rahlo obnemogle. Bioenergoterapije za živali delamo izjemno uspešno tudi na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta. Rezultati bioenergoterapije (na daljavo) so lahko včasih prav dramatični. Skeptiki sicer radi rečejo, da gre za placebo učinek, vendar tega pri živalih ni. Živali se ne zavedajo terapevta, kot zdravilca, o terapiji nimajo vnaprejšnjih prepričanj, ki bi lahko vplivala na potek zdravljenja, niti ne poznajo pozitivnih učinkov bioenergoterapije – jih pa takoj zaznajo. Kadarkoli živalim nudimo bioenergijsko pomoč, jo rade sprejmejo, saj običajno v istem trenutku občutijo dobrobit. Ko občutijo izboljšanje, to pokažejo z živalim lastno hvaležnostjo.

 

Svojega hišnega ljubljenčka lahko naročite na bioenergoterapijo tudi preko spletnega obrazca (spodaj).

This slideshow requires JavaScript.

Bioenergoterapija za živali se izvaja na daljavo tudi takrat, kadar je stranka predaleč od nas, ali kadar je mobilnost živali otežena, ali pri težjih obolenjih, ko živali ni primerno premikati! Skrbnik bolne ali poškodovane živali pokliče bioenergoterapevta na mob. št.: 041 636 532. V razgovoru bosta izmenjala vse informacije potrebne za uspešno izvedbo bioenergoterapije.

 

IZJAVE KLIENTOV (za povečavo slikic in izjav klikni spodaj)

 

Za dodatne informacije smo vam vedno na voljo na mob. številki 041 636 532 ali na elektronskem naslovu info@bioquantum.si, lahko pa izpolnete kontaktni obrazec in v najkrajšem času vas bomo poklicali.

  Terapija za živali

  Ime (obvezno)

  Email (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Žival (obvezno)

  Opis bolezni in ali težav

  captcha

  Comments are closed.