Nagradna igra

“Bio-energoterapija poteka na vašem domu – na daljavo!”

V idealnem svetu je vse, kar morate storiti, da bi premagali bolezen, udobno sesti v svoj naslonjač, se popolnoma psihično in fizično sprostiti in po telefonu poklicati bio-energoterapevta.

No, ta ideja ni tako daleč od resničnosti, kot si morda mislite. V praksi uspešno izvajamo holistično bio-energoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – na daljavo.

 

Nekaj najbolj čudovitega je, da klient zdravstvene težave lahko lajša in/ali odpravi kar doma, udobno nameščen v svojem naslonjaču, na kavču ali v postelji. Terapija je učinkovita, varna in brez nezaželenih stranskih posledic.

Zavedamo se, da je mnogim ljudem “terapija na daljavo” nekaj nedoumljivega ali celo nemogočega. Ni potrebno, da klient verjame ali razume, kako deluje bio-energoterapija “na daljavo”. 
Vsakogar prepriča samo njegova lastna izkušnja. Pokličite, pomagali vam bomo.

Bio-energijska terapija po metodi D-BRET poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Terapije izvajamo vsak dan med 8. in 22. uro (7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

 

Za sodelovanje v nagradni igri (BREZPLAČNA BIO-ENERGOTERAPIJA) se prijavite tako, da se vpišete v rezervacijski obrazec in všečkate našo facebook stran s klikom na spodnji gumb. Vsaka oseba se lahko prijavi samo 1x. 

  Ime (obvezno)

  Email (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Letnica rojstva (obvezno)

  Opis bolezni in ali težav

  captcha

  Comments are closed.