Pravno obvestilo

Identifikacija lastnika spletnega mesta

Spletno mesto “Bioenergoterapija Bioquantum” (v nadaljevanju “spletno mesto”) je last podjetja Bioquantum d.o.o., registriranega v Sloveniji, s sedežem na Savska cest 10, Lesce in registriranim davčnim številko 4648695.

Uporaba spletnega mesta

Spletno mesto in njegova vsebina se uporabljata izključno za informativne namene. Informacije na spletnem mestu niso nadomestilo za zdravniški nasvet, diagnozo ali zdravljenje. Pred uporabo katerega koli izdelka ali storitve, navedenega na spletnem mestu, se posvetujte s svojim zdravnikom ali drugim usposobljenim strokovnjakom.

Intelektualna lastnina

Vsa avtorska pravica in druga intelektualna lastnina na spletnem mestu pripadata Bioquantum d.o.o. ali njegovim licenčnim partnerjem. Prepovedano je reproduciranje, distribuiranje ali kakršna koli drugačna uporaba vsebine spletnega mesta brez izrecnega pisnega dovoljenja lastnika.

Zunanje povezave

Spletno mesto lahko vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani, ki niso pod nadzorom  Bioquantum d.o.o., katero ne prevzema odgovornosti za vsebino ali zasebnostne prakse teh spletnih mest.

Zasebnost

Uporaba spletnega mesta je predmet naše Politike zasebnosti, ki je na voljo na ločeni strani. Z obiskom spletnega mesta se strinjate z našo Politiko zasebnosti.

Spremembe pravnega obvestila

Bioquantum d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb tega pravnega obvestila brez predhodnega obvestila. Nadaljnja uporaba spletnega mesta po spremembah pomeni, da ste sprejeli in se strinjate z novo verzijo pravnega obvestila.