Alergije – bioenergoterapija učinkovito pomaga pri lajšanju in odpravljanju alergij

Alergije nastanejo zaradi burnega imunskega odziva na nek “alergen”. Navzven se manifestirajo v obliki neprijetnih simptomov, vzrok pa je nefunkcionalnost imunskega sistema.

Alergije sodijo med neprijetne in zapletene zdravstvene težave. Še posebej pozorni smo, ko gre za alergije pri otrocih, saj je njihov imunski sistem še v razvoju. Z bioenergoterapijo na srečo lahko zelo uspešno pomagamo pri lajšanju in odpravljanju alergij. 

Alergije se manifestirajo na zelo različne načine in značilno je, da jih spremljajo neprijetni simptomi: kihanje, smrkanje, solzenje oči, otekanje sluznic, pordela koža, srbenje, oteženo dihanje, celo dušenje, omotičnost, tudi bruhanje, driska, vročina  ali kombinacija različnih simptomov itd.. Najpogostejši vzrok, da nastane alergija, je neadekvaten odziv imunskega sistema ali imunska preobčutljivost na snovi (alergene), ki sicer pri drugih ljudeh ne povzročajo težav. Lahko gre za premalo razvit imunski sistem, lahko gre za preobčutljivost na nenaravne prehranske izdelke, “alergičnost” na kemično obdelano (zastrupljeno) hrano, alergičnost na GSO (gensko spremenjeni organizmi), na hibridna umetno vzgojena žita itd… Napačna je predstava, da organizem nepravilno odreagira na sicer “nenevaren” alergen. Vprašanje je, če je res nenevaren. Upoštevajmo, da je človeški organizem, v vsej svoji kompleksnosti, sam po sebi vedno “najpametnejši”.

Krivi so alergeni. Žal današnji sodoben načina proizvodnje hrane, sledi najprej dobičku, in šele potem zdravju. Človekovo okolje je onesnaženo, zemlja je zastrupljena in osiromašena, prst iz katere raste hrana, je kemično obdelana, semena so gensko spremenjena in kemično tretirana (vse v cilju večjega dobička), onesnažena in zastrupljena sta tudi voda in zrak (chemtrails)… In potem se strupeno delo nadaljuje v predelavi, obdelavi, pakiranju, transportu in distribuiranju… in potem se nikar ne čudimo, da so alergije med ljudmi vedno pogostejše. 

Z bioenergoterapijami lahko zelo učinkovito pomagamo pri lajšanju in odpravljanju alergij.  Izvajamo jih po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), lahko tudi brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klient je lahko med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, pomembno pa je, da terapevtu zaupa. Bioterapija Bioquantum je učinkovita in varna. Problema, ki ga povzroča alergija, se lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o delovanju metode, si lahko ogledate povezavo Delovanje biofotonske metode.

Bioenergoterapije izvajamo tudi “na daljavo”. Morda imate pomisleke oziroma dvome o učinkovitosti na daljavo, vendar naj vas to ne odvrne od terapije. Hitro in učinkovito vam bomo pomagala pri izboljšanju alergijskih težav. Bioenergoterapija je varna in ne povzroča nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan.  Več o tem, kako poteka bio-energoterapija na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite TUKAJ.

 

 

 

 Bioenergoterapevt je dosegljiv 24/7/365, vsak dan od 8:00 do 22:00.  

Pokličite ga na 041 636 532.

Pomagal vam bo po svojih najboljših močeh.

 

 

Kako poteka bioenergoterapija? Najprej vzpostavite telefonski kontakt s terapevtom, toliko, da mu potrdite, da ste pripravljeni, nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Vse se dogaja v klientovem bioenergijskem polju. Terapevt ga obnovi in stabilizira, ter uskladi z izvorno vibracijo. Energijski poseg v klientovem organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije, ki imajo takojšen vpliv na krepitev imunskega sistema, zniža se nivo stresogenih hormonov (adrenalin, noradrenalin in kortizol) in poveča nivo adaptogenih hormonov (prolaktin in aldosteron). Bioenergoterapevt energijsko “stimulira” področja, ki neposredno vplivajo na imunski sistem in “uravnovesi” energijske pretoke na področju, kjer se skozi simptomatiko alergija kaže kot zdravstven problem. Stabilizacija klientovega biopolja v organizmu sproži homeostatične procese, ki vodijo v normalizacijo biokemičnih procesov in fizioloških funkcij. Vzpostavlja se HOMEOSTAZA – naravno stanje zdravja in imanentna sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira…

Bioenergoterapija učinkovito pomaga. Za doseganje optimalnih rezultatov jih je v časovnih intervalih potrebno ponoviti. Zdravstveno stanje se iz cikla v cikel izboljšuje, dokler alergija ne izzveni in/ali popolnoma izgine. 

Zdravljenje-alergije-z-energoterapijo-Bioquantum-Medical

Vzroki za alergije so zakoreninjeni v človekovem bioenergijskem polju. Z bioenergoterapijo se problemov, ki jih povzroča alergija, lotevamo pri izvoru (pri vzrokih), to je, v človekovem energijskem polju, ne pri simptomih, na fizičnem nivoju, kjer se manifestirajo. Za samo bioenergoterapijo ni bistvenega pomena, za kakšne alergije gre… lahko je to alergija na laktozo, alergija na med, alergija na čokolado, alergija na antibiotik, alergija na lateks, alergija na oreščke, alergija na sonce, alergija na cvetni prah, alergija na pršice, alergija na hrano, alergija na mraz, alergija na gluten, alergija na prah, alergija na pšenico, alergija na trave, alergija na nikelj, alergija na klor, alergija na arašide, alergija na mačke (alergija na mačjo dlako), alergija na pasjo dlako, alergija na mleko (alergija na kravje mleko), alergija na ambrozijo, alergija na penicilin… bio-energoterapija po metodi DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je univerzalno aplikativna.

Izvor problema, ki se skozi simptomatiko manifestira kot alergija, je globoko usidran v človekovi energijski matrici. Izvorno nastane zaradi destabilizacije (deformacije) človekovega energijskega (koherentnega) polja. To energijsko polje je imanenten, sestavni in konstitutivni del človekovega organizma. Vsakršna anomalija v človekovem biopolju (v njegovi energijsko-informacijski matrici), se manifestira kot “padec” imunskega sistema oziroma kot zmanjšana imunska odpornost. Najpogostejši “skriti” razlog (vzrok) za alergije so mnogovrstne oblike močnega ali pa dolgotrajnega psiho-fizičnega stresa. Ko iz različnih razlogov pride do obstrukcije človekovega biopolja (do motenj energijskega potenciala in blokad energijskega pretoka), se informacijska matrica organizma slej ko prej deformira, kar občutimo kot slabo počutje, če pa je deformacija večja ali dolgotrajnejša, se le-ta manifestira kot bolezensko stanje ali kot bolezen. Alergija je vedno posledica nefunkcionalnega imunskega sistema, ki ni sposoben adekvatno odreagirati. Vzrok (informacija) za alergijo se vedno “nahaja” v človekovem energijskem polju, ki je po svoji funkciji (ne da bi uradna medicina to vedela ali upoštevala) prva linija človekovega obrambnega mehanizma. Zato je bioenergoterapija, kot pomoč pri lajšanju in/ali sanaciji alergij, tako pomembna, saj z obnavljanjem in stabilizacijo človekovega energijskega (koherentnega) polja posežemo v samo srž zdravstvenega problema – POSEŽEMO V PRIMARNE VZROKE ZA NASTANEK ALERGIJE.

Imunski sistem je izjemno zapleten mehanizem, ki dejavno odgovarjata na grožnje iz okolice. Brani nas pred bakterijami, virusi in množico snovi, za katere meni, da ogrožajo naše zdravje. Problem (alergija) nastane, ko imunski sistem ”misli”, da je telo napadla neka nezaželena ali celo nevarna substanca, ki pa je v resnici (sama po sebi) benigna. Imunski sistem v svoji “zmoti” burno odreagira. Razlogov za alergije oziroma njenih sprožilcev je veliko. Naštejmo najpogostejše: alergija na sonce, alergija na cvetni prah, alergija na pršice, alergija na hrano, alergija na mleko (alergija na kravje mleko), alergija na mraz, alergija na gluten, alergija na prah, alergija na pšenico, alergija na trave, alergija na nikelj, alergija na klor, alergija na laktozo, alergija na arašide, alergija na mačke (alergija na mačjo dlako), alergija na pasjo dlako, alergija na ambrozijo, alergija na oreščke, alergija na penicilin, alergija na lateks, alergija na antibiotik, alergija na čokolado, alergija na med… zelo pogosto je za alergijo “kriva” ambrozija (alergija na ambrozijo). 

Z bio-energoterapijo v organizmu ponovno vzpostavljamo stabilen energijski potencial, s čemer usposobimo imunski sistem, da je zopet sposoben samostojno (brez zunanje pomoči) opravljati svoje naloge. Res je, da optimalnih rezultatov ne dosežemo kar čez noč. Običajno je potrebno izvesti serijo štiridnevnih ciklusov energoterapij. Alergija z vztrajnim cikličnim ponavljanjem bio-energoterapije izzveni. Rezime: Alergija je zdravstvena težava, pri kateri imamo dobre rezultate in lahko uspešno pomagamo.

Kaj pa alergija pri otrocih? Še prav poseben problem je alergija pri otrocih. Nekateri imajo probleme, za katere je “kriva” alergija, praktično že ob rojstvu. Njihov energijski obrambni sistem (energijsko polje) je že ob rojstvu “deformiran” in neusklajen z izvorno vibracijo. Človekovo energijsko polje je nič drugega, kot na kvantnem nivoju organiziran imunski sistem, ki predstavlja prvo obrambno linijo. Sega iz jedra človeka do približno pol metra od človekove kože (avra). Ko je iz kakršnegakoli razloga človekova energijska matrica, ki “upravlja” z organizmom, destabilizirana,  se to odrazi na fizičnem telesu kot destabilizacija biokemičnih procesov in fizioloških funkcij in kot disfunkcija v delovanju organov.

Pri otrocih je situacija, kadar gre za imunski sistem, malo bolj komplicirana. Zakaj? Ker pri otroku imunski sistem ob rojstvu še ni v celoti razvit, saj se do svoje polne funkcionalnosti razvija vse do šestega (sedmega) leta starosti. Zato smo zagovorniki holističnega pristopa k zdravju veliki nasprotniki nepotrebnega (škodljivega) cepljenja, saj je prav v tem ranljivem obdobju (prvih šest let) otrok izpostavljen invaziji raznoraznih cepljenj, ki naj bi ojačala imunski sistem, v resnici ga pa brutalno rušijo.

Proces bio-kvantnega energijskega “zdravljenja« je pri malčkih običajno dolgotrajnejši. Potrebna je disciplina in dosledno spoštovanje nekaterih pravil: S cikličnim (periodičnimi) ponavljanjem bio-kvantnih energijskih terapij dvigamo moč imunskega sistema in pomagamo organizmu pri vzpostavljanju homeostaze – naravne sposobnosti samoregulacije in vzpostavljanja ravnovesnega stanja. Alergijske težave se postopno zelo omilijo. Napredek in/ali odpravo alergije dosežemo brez vnašanja “medikamentov”, saj imajo praviloma vsi po vrsti nezaželene stranske učinke in posledice. Z bio-kvantno energijsko terapijo se alergija pri malčkih občutno zmanjša, tako da je po terapiji bistveno bolje, kot prej. 

Alergije so pogosto vezane na letne čase in vegetacijo. V teh primerih priporočamo, da bio-energoterapevta obiščete kakšen mesec pred pričetkom obdobja pojavnosti alergij, da pravočasno podpreta (dvigneta) imunsko odpornost:

Jesen – zima: Alergija običajno izbruhne v obdobju, ko pride do večje temperaturne spremembe (padec temperature), krajša se dolžina dneva in vse manj je sončne svetlobe, kar rezultira v zmanjšanje nivoja vitamina D, prehranjujemo se s preveč sladkorja in procesiranih ogljikovih hidratov, ki ob presnovi “pokurijo” ogromno količino zalog mineralov, s hrano zaužijemo premalo vitaminov… hrana, ki jo lahko kupimo v supermarketih je procesirana, osiromašena in pogosto celo strupena (konzervansi, barvila, ojačevalci okusov…). . Organizem ob krajšem dnevu z manj svetlobe in sonca, kot da želi v stanje hibernacije, način življenja in tempo pridobitniške proizvodnje pa nam tega ne omogočajo… in rezultat tega nenaravnega življenja je “stres” in alergija je tu. Da bo mera polna, večino časa preživimo v zaprtih prostorih, ki predstavljajo idealno klimo za širjenje bakterij.

Bioenergoterapija Bioquantum je najpopolnejša podpora organizmu, da se lahko spopade s težavami, ki jih povzroča alergija. S terapijo dosežemo dvig imunskega sistema in okrepitev odpornosti organizma, kar je najboljša preventiva pred izbruhom alergije. Če pa je alergija že izbruhnila, bomo z bio-kvantno energijsko terapijo njene simptome takoj omilili in zmanjšali na minimum.

Zima – pomlad: V tem času se vsa narava prebuja, vreme je ugodnejše in toplejše, značilna pa so velika nihanja dnevnih temperatur (jutra hladna, čez dan toplo). Pogosta je alergija na mraz, na močni svetlobi (sneg) pa se lahko pojavi tudi alergija na sonce. To je obdobje, ko se začnejo alergije, ki so povezane z alergeni iz narave: alergija na cvetni prah, se lahko pojavi že januarja, saj se takrat v zraku že pojavi pelod leske. Večje koncentracije peloda se pojavljajo v marcu (breza, gaber, jesen, jelka in konec marca tudi alergija na trave), vse skupaj pa kulminira v aprilu (vsaj v naših krajih), ko alergije dobesedno eskalirajo… 

Prebujanje narave tudi od našega organizma zahteva dodatne napore, zahteva, da se stanje zimske »hibernacije« konča. Splošno znan je pojem “pomladanska utrujenost“; gre za pomanjkanje energije, ki je bila »uspavana« in upočasnjena v svojem naravnem pretoku.

Človekov organizem je kompleksen samo-regulirajoč sistem, ki pa včasih sam ne zmore… zato je ob tem sodobnem nenaravnem načinu življenja organizmu oziroma njegovemu imunskemu sistemu treba pomagati. Kadar je rezultat zmanjšane imunske odpornosti alergija, je najbolje, če se pravočasno obrnete na bio-energoterapevta, da vas bo “preventivno” pripravil na to turbulentno obdobje. Bio-energoterapevt bo revitaliziral klientovo bio-energijsko matrico – s tem bo okrepil odpornost organizma, dvignil splošen nivo psiho-fizičnega počutja in usposobil imunski sistem, da bo zopet sam sposoben opravljati svoje funkcije. Rezultat – alergija na sonce, alergija na cvetni prah, alergija na hrano, alergija na mraz, alergija na gluten, alergija na prah, alergija na pšenico, alergija na trave, alergija na nikelj, alergija na klor, alergija na pršice, alergija na mleko (alergija na kravje mleko), alergija na laktozo, alergija na arašide, alergija na mačke (alergija na mačjo dlako), alergija na pasjo dlako, alergija na ambrozijo, alergija na oreščke, alergija na penicilin, alergija na lateks, alergija na antibiotik, alergija na čokolado, alergija na med… bo počasi a vztrajno popustila.

Še več o alergiji: Nekatere osebe imajo alergije od rojstva (alergije pri dojenčkih). Včasih se alergija pri dojenčku še ne pojavi, izbruhne pa alergija pri otroku v prvih letih življenja, ko imunski sistem še ni v celoti formiran. Alergija pri otrocih je žal vedno bolj pogosta, pri nekaterih pa se pojavi alergija v puberteti, ni pa več nikakršna redkost, da se pojavi šele v zreli življenjski dobi.

Alergija se lahko pojavi na skoraj vseh delih telesa: alergija na koži, še posebej je moteča alergija na obrazu, saj je ne moremo “skriti”, pogosta je koprivnica. Alergija pa ne prizanaša niti živalim – znana je alergija pri psih, pa tudi alergija pri mačkah.

Priporočamo, da se za diagnozo obrnete na uradno medicino, kjer vam bodo ugotovili, na kaj ste alergični. V diagnostiki so močni, pri samem zdravljenju pa žal uporabljajo “kontroverzno” mukotrpno metodo. Alergije se lotevajo tako, da pacienta izpostavijo malim dozam alergena in organizem nekako ”prepričujejo”, da le-ta ni nevaren. Postopek, ki ga strokovno imenujejo hipersenzibilizacija, je velikokrat mukotrpen in dolgotrajen ter pogosto žal tudi neučinkovit. Ob tem praviloma dodatno uporabljajo “težka” zdravila, ki preprečujejo burne reakcije organizma na alergen. Namerno izpostavljanje alergenom ob hkratni uporabi “zdravil” za blokiranje imunskih reakcij, pa s seboj nosi resne nezaželene stranske učinke in dodatna tveganja za zdravje, zato imamo bio-energoterapevti o tem svoje “mnenje”.

Imunski sistem je izjemno kompleksen mehanizem, ki se spreminja zelo počasi. Mnenja smo, da imunskega sistema in že tako preobčutljivega organizma ni primerno namerno dodatno ”provocirati” in obremenjevati z alergeni, pa čeprav z malimi dozami. Bio-energoterapevtska praksa temelji na neinvazivni bio-kvantni energijski metodi, ki brez dodatnega izpostavljanja alergenom in nepotrebnim naporom stimulira imunski sistem in krepi odpornost organizma. Bio-kvantna energijska terapija ne povzroča burnih alergijskih reakcij in nezaželenih stranskih učinkov, ob vsem tem pa je še izjemno učinkovita.

“Bio-energijska terapija na vašem domu – na daljavo!”

V idealnem svetu je vse, kar morate storiti, da bi premagali bolezen, ležati na postelji (ali udobno sedeti), se popolnoma sprostiti in morda poslušati čudovito glasbo narave (črički, šumenje vetra, bučanje morja, žuborenje potoka, petje ptic…). No, ta ideja ni tako daleč od realnosti, kot si morda mislite… to idejo v praksi že uspešno uresničujemo s holistično bio-kvantno energijsko terapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy).

Bioenergoterapijo Bioquantum izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Zavedamo se, da “običajnemu” umu delovanje na daljavo ni razumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo z bio-fotonsko plazmo, ki jo inducira bio-energoterapevt. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bio-energoterapija na daljavo, najbolj pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bioenergoterapijo Bioquantum lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči alergija, tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da se vam ni potrebno pripeljati v ordinacijo, ampak lahko svoje zdravstvene težave učinkovito lajšate in/ali sanirate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-kvantne energijske terapije na daljavo izvajamo vsak dan med 8. in 22. uro (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.
 
Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina