Alergije nastanejo zaradi burnega imunskega odziva na nek “alergen”.

Alergije sodijo med neprijetne in zapletene zdravstvene težave. Še posebej pozorni smo, ko gre za alergije pri otrocih, saj je njihov imunski sistem še v razvoju. Poudarjamo, da  z bioenergoterapijo na daljavo lahko zelo uspešno pomagamo pri lajšanju in odpravljanju alergij. 

Alergije se manifestirajo na zelo različne načine in značilno zanje je, da jih spremljajo neprijetni simptomi: kihanje, smrkanje, solzenje oči, otekanje sluznic, pordela koža, srbenje, oteženo dihanje, celo dušenje, omotičnost, tudi bruhanje, driska, vročina  ali kombinacija različnih simptomov itd.. Najpogostejši vzrok nastanka alergij je neadekvaten odziv imunskega sistema ali imunska preobčutljivost na snovi (alergene), ki sicer pri drugih ljudeh ne povzročajo težav. Pri otrocih gre lahko za premalo razvit imunski sistem, sicer pa lahko gre za preobčutljivost na nenaravne prehranske izdelke, na kemično obdelano (zastrupljeno) hrano, na GSO (gensko spremenjeni organizmi), na hibridna umetno vzgojena žita itd…

Žal sodoben načina proizvodnje hrane, sledi najprej in predvsem dobičku in šele potem zdravju. Človekovo okolje je onesnaženo, zemlja je zastrupljena in osiromašena, prst iz katere raste hrana, je kemično obdelana, semena so gensko spremenjena in kemično obdelana (vse seveda v cilju večjega dobička), onesnažena in zastrupljena sta tudi voda in zrak (industrija, chemtrails)… In potem se strupeno delo nadaljuje v predelavi, obdelavi, pakiranju, transportu in distribuiranju… in potem se čudimo, da so alergije med ljudmi vedno pogostejše. 

Ni pomembno, za kakšne vrste alergijo gre, kot sem že omenil v uvodu – z bioenergoterapijami lahko pri alergijah zelo učinkovito pomagamo. Bioenergoterapija po energijsko-vibracijskem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je univerzalno aplikativna (je primerna za vse vrste alergij).

Kako poteka bioenergoterapija? Najprej vzpostavite telefonski kontakt z bioterapevtom, toliko, da spregovorita nekaj besed in da mu potrdite, da ste pripravljeni. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Bioterapevt na daljavo vstopi v klientovo energijsko polje (avro), ga obnovi in stabilizira, ter uskladi z izvorno vibracijo. Klientu ni potrebno verjeti v delovanje bioenergoterapije niti mu ni potrebno razumeti, kaj bioterapevt  med izvajanjem bioterapije na daljavo počne. Potrebno je samo to, da je maksimalno psihično in fizično sproščen in da zaupa terapevtu. Bioenergoterapija sproži homeostatične procese samoregulacije, ki vplivajo na krepitev imunskega sistema. Zniža se nivo stresogenih hormonov (adrenalin, noradrenalin in kortizol) in poviša nivo adaptogenih hormonov (prolaktin in aldosteron). Bioenergoterapevt “stimulira” področja, ki neposredno vplivajo na imunski sistem in “uravnovesi” energijske pretoke na področju, kjer se skozi simptomatiko alergija kaže kot zdravstven problem. Homeostatični procesi, ki smo jih restartali z bioenergoterapijo, vodijo v normalizacijo biokemičnih procesov in fizioloških funkcij. Vzpostavlja se HOMEOSTAZA – naravno stanje zdravja in imanentna sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira… alergija se počasi umika in izzveneva. 

Kot bioenergoterapevt lahko učinkovito pomagam pri skoraj vseh vrstah bolezni, bolezenskih stanj in bolečin. Z bioenergoterapijo na daljavo lahko pomagam v vsakem trenutku in ne glede na vašo lokacijo oziroma oddaljenost. Pokličite.

Če vas muči alergija, nas čim prej pokličite, da se dogovorimo za termin. Bioenergoterapija poteka na daljavo brez neposrednega fizičnega kontakta. Klient je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, pomembno pa je, da terapevtu zaupa. Bioenergoterapija je učinkovita, varna in brez nezaželenih stranskih posledic. Problema, ki ga povzroča alergija, se lotimo pri izvoru, ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o delovanju metode, si lahko ogledate na povezavi Delovanje biofotonske metode.

En cikel bioenergoterapij poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan.  Kakšna je VAŠA NALOGA pri terapiji, si preberite TUKAJ.

 

 

 

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (tudi konec tedna), med 8. in 20. uro. Pokličite na  mobilni tel.: 041 636 532

Pri alergijah moramo za doseganje optimalnih rezultatov bioenergoterapije v veliki večini primerov izvajati večkrat. Ponavljamo jih v časovnih intervalih, običajno enkrat mesečno, v razdobju treh mesecev. Zdravstveno stanje se iz cikla v cikel izboljšuje, dokler alergija ne izzveni in/ali popolnoma izgine. 

Zdravljenje-alergije-z-energoterapijo-Bioquantum-Medical

Pravi vzroki za alergije so zakoreninjeni v človekovem biopolju. Ko ojačamo in stabiliziramo človekovo biopolje, s tem izjemno dvignemo imunsko sposobnost organizma. Z bioenergoterapijo se alergije lotevamo pri vzrokih, pri elektro-magnetnih zapisih v človekovem energijskem polju, ne pa pri simptomih, ki so zgolj manifestacija problema (energijsko-informacijskega neravnovesja). 

Izvor problema, ki se skozi simptomatiko manifestira kot alergija, je globoko usidran v človekovem bioenergijskem polju. Vsakršna anomalija v človekovem biopolju (v njegovi energijsko-informacijski matrici), se manifestira kot “padec” imunskega sistema oziroma kot zmanjšana imunska odpornost. Najpogostejši “skriti” razlog (vzrok) za alergije so mnogovrstne oblike močnega ali pa dolgotrajnega psiho-fizičnega stresa. Ko iz različnih razlogov pride do obstrukcije človekovega biopolja (do motenj energijskega potenciala in blokad energijskega pretoka), se informacijska matrica organizma slej ko prej deformira, kar občutimo kot slabo počutje, če pa je deformacija večja ali dolgotrajnejša, se le-ta manifestira kot bolezensko stanje ali kot bolezen. Alergija je vedno posledica nefunkcionalnega imunskega sistema, ki ni več sposoben adekvatno odreagirati. Vzrok (informacija) za alergijo se “nahaja” v človekovem energijskem polju, ki je po svoji funkciji prva linija človekovega obrambnega mehanizma.

Bioenergoterapija je izjemno močna metoda, saj z obnavljanjem in stabilizacijo človekovega energijskega (koherentnega) polja posežemo v samo srž zdravstvenega problema – POSEŽEMO V PRIMARNE VZROKE ZA NASTANEK ALERGIJE.

Imunski sistem je izjemno zapleten mehanizem, ki dejavno odgovarjata na grožnje iz okolice. Brani nas pred razno-raznimi tujki, pred bakterijami, glivami, virusi in pred množico raznih snovi, za katere meni, da ogrožajo naše zdravje. Problem (alergija) nastane, ko imunski sistem ”misli”, da je telo napadla neka nezaželena ali celo nevarna substanca, ki pa je (sama po sebi) benigna. Imunski sistem v svoji “zmoti” burno odreagira. Razlogov za alergije oziroma njenih sprožilcev je veliko. Naštejmo najpogostejše: alergija na sonce, alergija na cvetni prah, alergija na pršice, alergija na hrano, alergija na mleko, alergija na kravje mleko, alergija na mraz, alergija na gluten, alergija na prah, alergija na pšenico, alergija na trave, alergija na nikelj, alergija na klor, alergija na laktozo, alergija na arašide, alergija na mačke, alergija na mačjo dlako, alergija na pasjo dlako, alergija na ambrozijo, alergija na oreščke, alergija na penicilin, alergija na lateks, alergija na antibiotik, alergija na čokolado, alergija na med… zelo pogosto je za alergijo “kriva” ambrozija (alergija na ambrozijo). 

Z bioenergoterapijo ponovno vzpostavljamo stabilen bioenergijski potencial, s čemer usposobimo imunski sistem, da je sposoben samostojno opravljati svoje naloge. Kot sem že povedal, optimalnih rezultatov ne dosežemo kar čez noč. Običajno je potrebno izvesti več ciklov bioenergoterapij. S cikličnim ponavljanjem alergija počasi izginja in izzveni. 

Kaj pa alergija pri otrocih? Še prav poseben problem je alergija pri otrocih. Nekateri imajo probleme, za katere je “kriva” alergija, praktično že ob rojstvu. Njihov energijski obrambni sistem (energijsko polje) je že ob rojstvu “deformiran” in neusklajen z izvorno vibracijo. Človekovo energijsko polje je nič drugega, kot na kvantnem nivoju organiziran imunski sistem, ki predstavlja prvo obrambno linijo. Sega iz jedra človeka do približno pol metra od človekove kože (avra). Ko je iz kakršnegakoli razloga človekova energijska matrica, ki “upravlja” z organizmom, destabilizirana, se to odrazi na fizičnem telesu kot destabilizacija biokemičnih procesov in fizioloških funkcij in kot disfunkcija v delovanju organov.

Pri otrocih je situacija, kadar gre za imunski sistem, malo bolj komplicirana. Pri otroku imunski sistem ob rojstvu še ni v celoti razvit, saj se do svoje polne funkcionalnosti razvija vse do šestega leta starosti. Zato smo zagovorniki holističnega pristopa k zdravju veliki nasprotniki nepotrebnega (škodljivega) cepljenja, saj je prav v tem ranljivem obdobju (prvih šest let) otrok izpostavljen invaziji raznoraznih cepljenj, ki naj bi ojačala imunski sistem, v resnici ga pa brutalno rušijo. Najnovejše raziskave, ki so kljub medijskim blokadam prišle v javnost, kažejo, da so necepljeni otroci mnogo bolj zdravi od cepljenih.

Proces kvantnega bioenergijskega “zdravljenja« je pri malčkih običajno še dolgotrajnejši. Potrebna je disciplina in dosledno spoštovanje nekaterih pravil: S cikličnim (periodičnimi) ponavljanjem bioenergoterapij krepimo moč imunskega sistema in organizem samodejno vzpostavlja homeostazo – imanentno sposobnost samoregulacije in vzpostavljanja ravnovesnega stanja. Napredek in/ali odpravo alergij dosežemo brez vnašanja “medikamentov”, saj imajo praviloma vsi po vrsti nezaželene stranske učinke. Z bioenergoterapijo se alergija pri malčkih občutno zmanjša, na daljši rok pa se stanje izjemno popravi in v mnogih primerih popolnoma izzveni. 

Alergije so pogosto vezane na letne čase in vegetacijo. V teh primerih priporočamo, da preventivno bioenergoterapijo “oddelate” pred pričetkom obdobja pojavnosti alergij, da pravočasno podpreta (dvigneta) imunsko odpornost:

Jesen – zima: Alergija običajno izbruhne v obdobju, ko pride do večje temperaturne spremembe (padec temperature), krajša se dolžina dneva in vse manj je sončne svetlobe, kar zmanjšuje nivo vitamina D, prehranjujemo se s preveč sladkorja in procesiranih ogljikovih hidratov, ki ob presnovi “pokurijo” ogromno količino zalog mineralov, s hrano zaužijemo premalo vitaminov… hrana, ki jo lahko kupimo v supermarketih je procesirana, osiromašena in pogosto celo strupena (konzervansi, barvila, ojačevalci okusov…). . Organizem ob krajšem dnevu z manj svetlobe in sonca, kot da želi v stanje hibernacije, način življenja in tempo pridobitniške proizvodnje pa nam tega ne “dovolijo”… rezultat takega nenaravnega življenja je “stres” in alergija je tu. Da bo mera polna, večino časa preživimo v zaprtih prostorih, ki predstavljajo idealno klimo za širjenje bakterij, virusov, fungusov.

Bioenergoterapija je izjemno kvalitetna podpora organizmu, da se lahko spopade s težavami, ki jih povzroča alergija. S terapijo dosežemo okrepitev odpornosti organizma, kar je najboljša preventiva pred izbruhom alergije. Če pa je alergija že izbruhnila, bomo z bioenergoterapijo njene simptome omilili in zmanjšali na minimum.

Zima – pomlad: V tem času se vsa narava prebuja, vreme je ugodnejše in toplejše, značilna pa so velika nihanja dnevnih temperatur (jutra hladna, čez dan toplo). Pogosta je alergija na mraz, na močni svetlobi (sneg) pa se lahko pojavi tudi alergija na sonce. To je obdobje, ko se začnejo alergije, ki so povezane z alergeni iz narave: alergija na cvetni prah, se lahko pojavi že januarja, saj se takrat v zraku že pojavi pelod leske. Večje koncentracije peloda se pojavljajo v marcu (breza, gaber, jesen, jelka in konec marca tudi alergija na trave), vse skupaj pa kulminira v aprilu (vsaj v naših krajih), ko alergije dobesedno eskalirajo… 

Prebujanje narave tudi od našega organizma zahteva dodatne napore, zahteva, da se stanje zimske »hibernacije« konča. Splošno znan je pojem “pomladanska utrujenost“; gre za pomanjkanje energije, ki je bila v zimskem času »uspavana« in upočasnjena v svojem naravnem pretoku.

Človekov organizem je kompleksen samoregulirajoč sistem, ki pa zaradi vseh možnih oblik “stresa” pogosto sam ne zmore… zato je ob tem sodobnem nenaravnem načinu življenja potrebno krepiti imunski sistem, izjemno močno pa ga podpremo ravno z bioenergoterapijo. Kadar je rezultat zmanjšane imunske odpornosti alergija, je najbolje, če se pravočasno obrnete na bioenergoterapevta, da vas bo “preventivno” pripravil na to turbulentno obdobje. Revitaliziral bo bioenergijsko matrico, s tem bo okrepil odpornost organizma, dvignil splošen nivo psiho-fizičnega počutja in usposobil imunski sistem, da bo zopet sam sposoben opravljati svoje funkcije. Rezultat – alergija na sonce, alergija na cvetni prah, alergija na hrano, alergija na mraz, alergija na gluten, alergija na prah, alergija na pšenico, alergija na trave, alergija na nikelj, alergija na klor, alergija na pršice, alergija na mleko (alergija na kravje mleko), alergija na laktozo, alergija na arašide, alergija na mačke (alergija na mačjo dlako), alergija na pasjo dlako, alergija na ambrozijo, alergija na oreščke, alergija na penicilin, alergija na lateks, alergija na antibiotik, alergija na čokolado, alergija na med… bo pričela popuščati in bo počasi izzvenela.

Še več o alergiji: Nekatere osebe imajo alergije od rojstva (alergije pri dojenčkih). Včasih se alergija pri dojenčku še ne pojavi, izbruhne pa alergija pri otroku v prvih letih življenja, ko imunski sistem še ni v celoti formiran. Alergija pri otrocih je žal vedno bolj pogosta, pri nekaterih pa se pojavi alergija v puberteti, ni pa nikakršna redkost, da se pojavi šele v zreli življenjski dobi.

Alergija se lahko pojavi na skoraj vseh delih telesa: razširjena je alergija na koži, še posebej je moteča alergija na obrazu, saj je ne moremo “skriti”, pogosta je koprivnica. Alergija pa ne prizanaša niti živalim – znana je alergija pri psih, pa tudi alergija pri mačkah.

Za diagnozo, na kaj ste alergični, se obrnete na uradno medicino. V diagnostiki so močni, pri samem zdravljenju pa mnogo manj, saj žal uporabljajo “kontroverzno” mukotrpno metodo. Alergije se lotevajo tako, da pacienta izpostavijo malim dozam alergena in organizem nekako ”prepričujejo”, da le-ta ni nevaren. Postopek, ki ga strokovno imenujejo hipersenzibilizacija, je velikokrat mukotrpen in dolgotrajen ter pogosto žal tudi neučinkovit. Ob tem praviloma dodatno uporabljajo “težka” zdravila, ki preprečujejo burne reakcije organizma na alergen. Namerno izpostavljanje alergenom ob hkratni uporabi težkih “zdravil” za blokiranje imunskih reakcij s seboj nosi resne nezaželene stranske učinke in dodatna tveganja za zdravje… bioenergoterapevti imamo o tem svoje “mnenje”. Vsekakor smo prepričani, da je bioenergoterapija najboljša možna alternativa.

Imunski sistem je izjemno kompleksen mehanizem, ki se spreminja zelo počasi. Mnenja smo, da imunskega sistema in že tako preobčutljivega organizma ni primerno namerno dodatno ”provocirati” in obremenjevati z alergeni, pa čeprav z malimi dozami. Bioenergoterapija je neinvazivna in izjemno učinkovita metoda za lajšanje in odpravo alergij. Stimulira imunski sistem in krepi odpornost organizma ter ne povzroča burnih alergijskih reakcij in nezaželenih stranskih učinkov. Ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da se je njihovo zdravstveno stanje izboljšalo (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov). Bioenergoterapije izvajamo vsak dan (7/365), med 8. in 20. uro. Pokličite. Pomagali vam bomo.

Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina:

1. Pokličite na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin. 
2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo, kaj se je med terapijo dogajalo…
 
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

 

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo