Učinki energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni na podlagi ugotovljenega zdravstvenega stanja oziroma diagnoze pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja.

O kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami. V arhivu hranimo vprašalnike o zadovoljstvu naših strank, ki jih klientov dajemo v izpolnitev po končanih terapijah. Preko 90% klientov odgovarja, da se jim je zdravstveno stanje bistveno izboljšalo – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

Rezervirajte termin zdaj

984039_10201305619428818_2140416490_nKarlo in Greti-terapija na daljavo II.
 Po septembrski uspešni terapiji na daljavo je spomladi življenska moč naše Greti začela pehati. 17. leto starosti je lahko kar naporno. Ponovili smo terapijo na daljavo in med Velikonočnimi prazniki v družinskem krogu s smehom opazovali Greti pri izvajanju lupingov in preskakovanju ovir... Karlo Kodela, hvala ker Si.
Anamarija Mijic

Energoterapija na daljavo

1939789_10201893185304305_2097209682_nK vam sem se priplazil po štirih, zdaj preskakujem ograje. Hvala vam! Veselje je 
dvojno, saj sem "bil" najbrž en največjih skeptikov.
Bor Markič

Izjava zdravljenega/ Išijas

22158_105313826160126_7074355_nDa sem nedavno lahko praznoval svoj "drugi" rojstni dan, se iz srca zahvaljujem g. Karlu Kodeli, ki me je dobesedno obudil od mrtvih. Pri mojih najlepših petdesetih letih, mi je med vožnjo z avtomobilom zastalo srce. Iz kome me zdravniki v bolnišnici niso mogli prebuditi. Ženi so dejali, da bom v najboljšem primeru živel kot rastlina. A zdravniki ne poznajo Karla in njegovega znanja in daru za bioterapije, katere mi je g. Karlo štiri dni zapored izvajal. In res, četrti dan ( konec zadnje terapije ), sem se iz kome prebudil, brez kakršnih koli posledic.Za zdravnike kardiološkega oddelka sem še zdaj medicinski čudež. Še enkrat iskreno hvala. 
Jože Topolovec

Energoterapija na daljavo/ zastoj srca

IZJAVE ZDRAVLJENIH (za povečavo klikni na izbrano bolezen)

 

 

Hvala za vaše zaupanje.

Rezervirajte termin zdaj