Migrena (glavobol) – lajšamo in odpravimo z bioenergoterapijo na daljavo

MigrenaMigrena je hud glavobol, ki se pojavi nepričakovano in z različno jakostjo bolečine, od zoprnega kljuvanja, pa vse do neznosnosti. Čas bolečine se razteza od ene ure, pa vse do več dni. Stališče uradne medicine je, da migrena in njeni spremljajoči znaki, v več kot devetdesetih odstotkih, izvirajo iz neznanega vzroka. Migrena je bolezensko stanje, ki ga uradna medicina rešuje z analgetiki. Protibolečinska zdravila pomagajo blažiti bolečino, žal pa smo izpostavljeni številnim nezaželenim stranskim učinkom, kar je celo lahko vzrok za ponoven migrenski glavobol (celo migrena z avro, ali pa tenzijski glavobol ).

Pri migreni lahko učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo na daljavo. Zavedam se, da imajo mnogi ljudje odklonilno mnenje do bioenergoterapije na daljavo ali pa imajo vsaj pomisleke in dvomijo v učinkovitost bioenergoterapije na daljavo. Ne pričakujem, da bi ljudje spremenili mnenje kar na besedo. Zato, če vas muči migrena ali glavobol, vas vabim, da si pridobite svojo lastno izkušnjo. Bioenergoterapijo izvajam brez vnaprejšnjega plačila. In ko se bo ob koncu terapije stanje že občutno izboljšalo, takrat bodo dvomi izginili. Takrat boste rekli, važno je, da mi je pomagalo. Edino merilo resnice o učinkovitosti bioenergoterapije na daljavo je lastna izkušnja. Vabim vas, da si jo pridobite.

Velika prednost bioenergoterapije je, da poteka na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. To je še posebej pomembno v času korone. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Bioenergoterapija Bioquantum je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. 

 

Bioenergoterapija na daljavo
041 636 532
Kliknite tukaj

 

Ste že občutili hud glavobol, ki ga spremljajo slabost, preobčutljivost na zvok in svetlobo…? Dobrodošli v klubu “Migrena”! Migrena je stanje, ki ga spremlja bolečina v glavi, ki se ob premikanju pogostokrat še povečuje (migrena z avro ali pa tenzijski glavobol); področje bolečine v glavi se lahko spreminja. Migrena je hud glavobol – bolečina v glavi, ki jo spremlja slabost in preobčutljivost na zvok in svetlobo. Migrena z avro povzroča tudi slabo koncentracijo, občutek potenja, občutek mrazenja, težave s koordinacijo, težave z vidom in govorom, okorelost, mravljinčenje okončin, bolečine v trebuhu, omedlevico itd.

Kako poteka bioenergoterapija na daljavo pri glavobolu? Bioenergoterapevt uravna energijski potencial glave in postavi celotno klientovo energijsko polje v vibracijsko ravnovesje. Z energijskim obsevanjem obdela tudi področje vratu, vratnih žil in vratnih vretenc. Z energijskimi tehnikami očisti energijske blokade, izboljša krvno in limfno cirkulacijo, ter odstrani odvečen energijski potencial. Organizem odreagira na energijski poseg, bolečina v glavi (hud glavobol) začne popuščati in po dvajsetih minutah že precej odleže. Če je glavobol trdovraten, če gre za hud glavobol, migreno z avro, tenzijski glavobol, takrat terapevtu ne preostane drugega, kot da z bioenergoterapijo vztraja, dokler ne doseže izboljšanja stanja in olajšanja. Včasih bolečina vztraja in kot zakleta ne odneha. Naša statistika kaže, da imate z bioenergoterapijo vsaj 50% možnosti, da bo bolečina v glavi “kot po čudežu” takoj popustila. Če pa bolečine v glavi ne bomo uspeli bistveno zmanjšati, pa vsekakor ne bomo poslabšali situacije. Zato, če imate bolečine v glavi, se splača takoj poizkusiti. 

Bioenergoterapijo na daljavo izvajamo vsak dan (7/365) med 8. do 22. uro. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervirajte termin zdaj

Babičin nasvet: Če vas muči glavobol (migrena) – zmanjšati sol v prehrani na minimum.


IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

kronična bolečina:glava,ušesa,ramena,kolki,kolenokronične bolečine,glavobol