Migrena je hud glavobol, ki se pojavi nepričakovano in z različno jakostjo bolečine, od zoprnega kljuvanja, pa vse do neznosnosti. Čas bolečine se razteza od ene ure, pa vse do več dni. Uradna medicina uvršča migreno in njene spremljajoče znake, v več kot devetdesetih odstotkih, med težave neznanega izvora. Vzroka ne poznajo in zato “zdravijo” zgolj simptomatsko. Migrena je bolezensko stanje, ki ga uradna medicina rešuje z analgetiki. Protibolečinska zdravila pomagajo blažiti bolečino, žal pa smo izpostavljeni številnim nezaželenim stranskim učinkom, kar je celo lahko vzrok za ponoven migrenski glavobol (celo migrena z avro, ali pa tenzijski glavobol ).

Ste že občutili hud glavobol, ki ga spremljajo slabost, preobčutljivost na zvok in svetlobo…? Dobrodošli v klubu “Migrena”! Migrena je stanje, ki ga spremlja bolečina v glavi, ki se ob premikanju pogostokrat še povečuje (migrena z avro ali pa tenzijski glavobol); področje bolečine v glavi se lahko spreminja. Migrena je hud glavobol – bolečina v glavi, ki jo spremlja slabost in preobčutljivost na zvok in svetlobo. Migrena z avro povzroča tudi slabo koncentracijo, občutek potenja, občutek mrazenja, težave s koordinacijo, težave z vidom in govorom, okorelost, mravljinčenje okončin, bolečine v trebuhu, omedlevico itd.

Vzroki za nastanek migrene so največkrat nejasni. Ne glede na to pri migreni v večini primerov učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo na daljavo.

Zavedam se, da imajo nekateri ljudje odklonilno mnenje do bioenergoterapije na daljavo ali pa imajo vsaj pomisleke in dvomijo v njeno učinkovitost. Ne pričakujem, da bi ljudje spremenili mnenje kar na besedo. Zato vas vabim, da si pridobite svojo lastno izkušnjo. Ko se bo stanje izboljšalo in bo migrena izginila, takrat bodo tudi dvomi izginili. Edino merilo resnice o učinkovitosti bioenergoterapije na daljavo je lastna izkušnja. Vabim vas, da si jo pridobite.

Velika prednost bioenergoterapije je, da poteka na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. To je še posebej pomembno v času korone. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz. Med izvajanjem bioenergoterapije ste kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Bioenergoterapija Bioquantum je neinvazivna, neboleča in varna. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan.

Bioenergoterapevt se (v astralu) poveže s klientom, uravna energijski potencial glave in postavi celotno klientovo energijsko polje v vibracijsko ravnovesje. Z energijskim obsevanjem obdela tudi biopolje v področju vratu, vratnih žil in vratnih vretenc, nato očisti energijske blokade, izboljša krvno in limfno cirkulacijo, ter odstrani (morebiten) odvečen energijski potencial. Organizem odreagira na energijski poseg, bolečina v glavi (hud glavobol) začne popuščati in običajno po dvajsetih minutah že delno odleže. Če je glavobol trdovraten, če gre za zelo hud glavobol, migreno z avro, tenzijski glavobol, takrat terapevtu ne preostane drugega, kot da z bioenergoterapijo vztraja, dokler ne doseže izboljšanja stanja in olajšanja. Včasih bolečina vztraja in kot zakleta ne odneha. Naša statistika pri glavobolu (migreni) žal ne kaže 100% rezultata, v vsaj 70% pa bolečina v glavi “kot po čudežu” popusti.

Bioenergoterapijo na daljavo izvajamo vsak dan (7/365) med 8. do 22. uro. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Babičin nasvet: Če vas muči glavobol (migrena) – zmanjšati sol v prehrani na minimum.


IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

kronična bolečina:glava,ušesa,ramena,kolki,kolenokronične bolečine,glavobol

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo