Migrena (glavobol) – pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum

MigrenaMigrena je bolezensko (bolečinsko) stanje, pri katerem lahko učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Biofotonsko plazmo usmerjamo v klientovo energijsko matrico v področju glave. Če glavobol (migreno) povzroča povečan bioenergijski potencial, le-tega odstranimo, če pa gre za pomanjkanje energije v področju glave, pa le-to s posebnimi tehnikami “polnimo”. Na ta način stabiliziramo energijsko polje in odpravimo neravnovesje, ki povzroča bolečino. Glavobol (migrena) začne popuščati. Včasih so rezultati takojšnji, včasih pač ne.

Glavobol v mnogih primerih uspemo odpraviti z bioenergoterapijo DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo področje glave. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo učinkovito pomagala pri lajšanju in odpravi bolečine v glavi. Pokličite nas. 

Bioenergoterapija Bioquantum se izvaja na daljavo. Je komplementarna izjemno učinkovita bioenergijska metodaVelika prednost bioenergoterapije Bioquantum je, da poteka na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problemov, ki jih povzroča glavobol, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji, si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bioenergoterapija Bioquantum je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Migrena je hud glavobol, ki se pojavi nepričakovano in z različno jakostjo bolečine, od zoprnega kljuvanja, pa vse do neznosnosti. Čas, ko vas pesti hud glavobol, se razteza od ene ure, pa vse do več dni. Stališče uradne medicine je, da migrena in njeni spremljajoči znaki, v več kot devetdesetih odstotkih, izvirajo iz neznanega vzroka. Migrena je bolezensko stanje, ki ga uradna medicina rešuje z analgetiki. Protibolečinska zdravila pomagajo, žal pa smo izpostavljeni številnim nezaželenim stranskim učinkom, kar je celo lahko vzrok za ponoven migrenski glavobol (celo migrena z avro, ali pa tenzijski glavobol ).

Ste že občutili hud glavobol, ki ga spremljajo slabost, preobčutljivost na zvok in svetlobo…? Dobrodošli v klubu “Migrena”! Migrena je stanje, ki ga spremlja bolečina v glavi, ki se ob premikanju pogostokrat še povečuje (migrena z avro ali pa tenzijski glavobol); področje bolečine v glavi se lahko spreminja. Migrena je hud glavobol – bolečina v glavi, ki jo spremlja slabost in preobčutljivost na zvok in svetlobo. Migrena z avro povzroča tudi slabo koncentracijo, občutek potenja, občutek mrazenja, težave s koordinacijo, težave z vidom in govorom, okorelost, mravlinčenje okončin, bolečine v trebuhu, omedlevico itd.

Včasih bolečina v glavi takoj začne popuščati, včasih pa ne popusti, čeprav jo intenzivno bioenergijsko obdelujemo. Bolečine v glavi nastajajo iz različnih vzrokov. V nekaterih primerih bolečina praktično takoj začne popuščati, v nekaterih pa ne gre in ne gre. Tako v nekaterih primerih delujemo skoraj čudodelno, v drugih pa smo neuspešni. Žal je tako.

Kako poteka odpravljanje migrenskega glavobola z bioenergoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy)? Energoterapevt inducira in usmerja biofotonsko plazmo v predel glave, ki je najbolj bolečinsko prizadet. Z energijskim obsevanjem obdelamo tudi področje vratnih žil in vratnih vretenc. Z energijskimi tehnikami očisti energijske blokade, izboljša krvno in limfno cirkulacijo, ter očisti odvečen energijski potencial. Skratka, energoterapevt stori vse potrebno, da bi migrena popustila in izzvenela. Včasih je zelo uspešen, včasih pa rezultati niso optimalni. Še posebej težko je, ko gre za tenzijski glavobol. Kadar organizem odreagira na energijski poseg, bolečina v glavi (hud glavobol) začne popuščati takoj in po desetih minutah že precej odleže. Včasih pa ne.

Bioenergoterapevt uravna energijski potencial glave in postavi celotno klientovo energijsko polje v vibracijsko ravnovesje, a včasih kljub temu migrena trmasto vztraja in ne popusti tako hitro. Takrat terapevtu ne preostane drugega, kot da z bio-energoterapijo vztraja, dokler ne doseže izboljšanja stanja in olajšanja.

Pri odpravljanju bolečine v glavi, tudi ko je problem hud glavobol, migrena, migrena z avro, tenzijski glavobol, je bio-energoterapija neinvazivna in nima nezaželenih stranskih učinkov. 

Bolečine v glavi (migrena, hud glavobol, migrena z avro, tenzijski glavobol) z bio-energoterapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) olajšamo ali/in odpravljamo na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Včasih bolečina v glavi vztraja in kot zakleta ne odneha. Statistika kaže, da imate z bio-energoterapijo vsaj 50% možnosti, da bo bolečina v glavi “kot po čudežu” takoj popustila. Če pa bolečine v glavi ne bomo uspeli odpraviti, pa vsekakor ne bomo poslabšali situacije. Če imate bolečine v glavi, se splača takoj poizkusiti. S tehnikami kvantne teleportacije induciramo in usmerjamo biofotonsko plazmo v destabilizirano energijsko polje klienta in v energijsko matrico okrog glave. Zavedamo se, da je mnogim ljudem delovanje na daljavo nedoumljivo, ampak, ko vas muči glavobol (migrena), ni več pomembno, ali verjamete, pomembno je, da poizkusite in da pomaga. Zgolj z besedami pa vas ne bomo prepričali, prepričala pa vas bo vaša lastna neposredna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina

Babičin nasvet: Če vas muči glavobol (migrena) – zmanjšati sol v prehrani na minimum.


IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

kronična bolečina:glava,ušesa,ramena,kolki,kolenokronične bolečine,glavobol