Bolečine v trebuhu so pogosto bolezensko stanje. Lahko gre le za prehodne težave, ki običajno minejo same, lahko pa gre za resen zdravstven problem. Če so bolečine v trebuhu močnejše in dolgotrajnejše, priporočamo obisk pri zdravniku, da postavi pravo diagnozo.

Ko gre za bolečine v trebuhu z bioenergoterapijo lahko uspešno pomagamo. Izjemno hitro in učinkovito pomagamo v nekaterih zelo zahtevnih primerih – izpostavimo bolečine v trebuhu, ki jih povzročata avtoimunska bolezen Ulcerozni kolitis in Chrohnova bolezen. Bioenergoterapija daje res odlične rezultate tudi, ko gre za čir na želodcu, GERB (gastro-ezofagealna refluksna bolezen), tudi zgaga se zelo popravi z bioenergoterapijo Bioquantum. Terapija je neinvazivna, neboleča, poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Izvajamo jo na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta.

Zavedam se, da imajo mnogi ljudje odklonilno mnenje do bioenergoterapije na daljavo ali pa imajo vsaj pomisleke in dvomijo v učinkovitost bioenergoterapije na daljavo. Ne pričakujem, da bi ljudje spremenili mnenje kar na besedo. Zato, če vas muči bolečina v trebuhu, vas vabim, da si pridobite svojo lastno izkušnjo. Bioenergoterapijo v celoti izvedem brez vnaprejšnjega plačila. In ko se bo ob koncu terapije stanje že občutno izboljšalo, takrat bodo dvomi izginili. Takrat boste rekli, važno je, da mi je pomagalo. Edino merilo resnice o učinkovitosti bioenergoterapije na daljavo je lastna izkušnja. Vabim vas, da si jo pridobite.

Velika prednost bioenergoterapije na daljavo je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. To še posebej velja v času korone. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz da bi prišel v ordinacijo, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se bolečine v trebuhu lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu).

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan.

Uradna medicina ne pozna pravih vzrokov, zakaj nastane Chronova bolezen, niti zakaj nastane Ulcerozni kolitis. Uvršča jih med kronične “neozdravljive” bolezni. Bioenergoterapija Bioquantum, ki jo uvrščajo med alternativne oblike zdravljenja, pa zelo uspešno lajša in odpravlja težave, ki jih povzročata tako Crohnova bolezen, kot Ulcerozni kolitis. Z bioenergoterapijo ne odpravljamo samo simptomov bolezni, pač pa posežemo v vzroke, zaradi katerih so bolezni nastale.

Ko Crohnova bolezen eskalira, se lahko pojavijo močne bolečine v trebuhu; enako velja za ulcerozni kolitis. Energetska blokada, ki se manifestira kot bolečina v trebuhu, se v primeru, ko gre za ulcerozni kolitis, vedno manifestira na debelem črevesju. Crohnova bolezen pa se lahko manifestira, ne le kot bolečina v zgornjem delu trebuha ali kot bolečine v spodnjem delu trebuha, pač pa se lahko manifestira kjerkoli na prebavnem traku, vse od požiralnika, želodca, debelega in tankega črevesja, pa vse do danke.

Bolečine v trebuhu, ki jih povzročata Crohnova bolezen in ulcerozni kolitis, so lahko so zelo hude, lahko jih spremljajo hude driske, ki se lahko ponavljajo cel dan, zaradi česar lahko pride do dehidracije. Največkrat se pri obeh boleznih manifestirajo bolečine na črevesju. Bioenergoterapija Bioquantum je pri odpravi težav, ki jih povzročata Crohnova Bolezen in ulcerozni kolitis tako zelo učinkovita, da jo priporočamo kot prvo izbiro. Že po prvi seriji terapij boste občuti olajšanje in počutili se boste bistveno bolje. Z večkratno ponovitvijo energoterapij bodo zdravstvene težave, ki jih povzroča Crohnova bolezen ali Ulcerozni kolitis “kot po čudežu” izzvenele in izginile.

Kako poteka energijska odprava bolečine, ko gre za bolečine v trebuhu? Bioenergoterapevt z biofotonsko plazmo obseva območje bolečine. Bolečine v trebuhu odpravim s posebnimi energijskimi tehnikami in postopki, s katerimi odstranimo višek energijskega potenciala in “odblokiramo” energijski pretok (odstranimo energijske blokade – t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavljam energijsko ravnovesje na točki akutne (ali kronične) bolečine. Sprašujete se, kako je to mogoče? To sedaj res ni pomembno. Pomembno je samo eno – bolečine v trebuhu so izginile!

Dodatek: Še nekaj splošnih informacij in nasvetov, ko gre za bolečine v trebuhu:

Večina od nas je že kdaj imela bolečine v trebuhu. Na srečo največkrat težave niso resne (lahki krči v trebuhu, tiščanje v trebuhu, napenjanje, vetrovi, rahla slabost…). Vzrokov za bolečine v trebuhu je lahko veliko in včasih ni lahko ugotoviti, kaj je razlog zanje, saj se običajno začnejo z enakimi oziroma podobnimi simptomi. Če gre zgolj za tiščanje v trebuhu, ali če se simptomatika kaže kot blagi krči v trebuhu, je včasih lahko razlog samo v neprimerni hrani in slabši prebavi ter na srečo to v večini primerov mine samo od sebe. Običajno je dovolj zgolj domače zdravljenje s čaji, lahko hrano in počivanjem. Včasih je dobrodejen enodnevni post. Če je tiščanje v trebuhu nastalo zaradi zaprtja oziroma lene prebave, je pogosto dovolj jemanje domačih čajev skupaj z rahlimi odvajali, kar razbremeni nelagodje. Priporoča se več gibanja (športne aktivnosti). Včasih bolečine v trebuhu sevajo tudi v spodnji del hrbta, pleč, v dimlje, ali zadnjico.

Pozor, bolečine v trebuhu so lahko tudi znak za hujše težave. Zato je zelo pomembno, kateri simptomi spremljajo bolečine v trebuhu, saj so nekateri lahko razlog za zaskrbljenost: če je dlje časa povišana telesna temperatura – vročina, nezmožnost obdržati hrano v sebi – več kot 2 dni, če je prisotna dehidracija, nezmožnost odvajanja blata, še posebej, če bolnik tudi bruha, boleče ali nenavadno pogosto uriniranje, če je trebuh občutljiv na dotik, če močne bolečine v trebuhu trajajo več kot nekaj ur, če bolečine v črevesju spremlja ponavljajoča se driska… Nemudoma poiščite zdravniško pomoč, če bolečine v trebuhu spremljajo: bruhanje krvi, krvavo ali črno katranasto blato, težave z dihanjem, bolečine, ki se pojavljajo med nosečnostjo. Če so bolečine v spodjem delu trebuha (pa tudi bolečine v zgornjem delu trebuha) resnejše, intenzivnejše ali dolgotrajnejše in če jih spremljajo zgoraj omenjeni simptomi, je dobro pri zdravniku čim prej ugotoviti, kaj je razlog za težavo.

Blage bolečine v trebuhu ali krči v trebuhu, ki se stopnjujejo in postanejo zelo hude čez nekaj ur, so simptom, ki ga je treba resno obravnavati… lahko, da je razlog blokada črevesja (črevesna zapora).

Če bolečina v zgornjem delu trebuha lahko kažejo na bolezni želodca ali dvanajsternika, bolečine v spodnjem delu trebuha pa probleme s črevesjem ali mehurjem. Če v 24 urah bolečine v trebuhu ne popustijo, priporočamo obisk zdravnika.

Če so bolečine v trebuhu take, da jim v začetku ne morete natančno določiti lokacije, potem pa se lokalizirajo kot bolečine v spodnjem delu trebuha na desni strani, gre lahko za slepič. Če pekoča bolečina v trebuhu ne popušča, če so bolečine v črevesju zelo močne, je priporočljiv čim hitrejši pregled pri zdravniku, da se ugotovi, ali je vnetje slepiča.

Bolečina v zgornjem delu trebuha (desno) je lahko nastala zaradi žolčnika, lahko je razlog peptični ulkus, ki se pogosto začne na enem področju trebuha in ostane na istem mestu.

Krči v trebuhu povzročajo bolečine, ki se pojavljajo v prekinitvah. Krči v trebuhu so redko resna težava; največkrat se problem razreši z odvajanjem plinov (prdenjem) ali dobrim izpraznjejem črevesja. Krči v trebuhu povzročajo bolečine, ki običajno niso razlog za skrb. Krči v trebuhu, ki se začnejo nenadoma z drisko ali drugimi manjšimi zdravstvenimi težavami, so lahko zelo boleči, vendar običajno ne predstavljajo resne zdravstvene težave.

Če pa pride do hude bolečine v trebuhu (bolečina v zgornjem delu trebuha) nenadoma, je lahko razlog raztrganje želodca, če gre za bolečine v spodnjem delu trebuha je lahko razlog raztrganje črevesja (perforacija), lahko gre za torzijo testisa ali jajčnika, lahko so razlog ledvični kamni, bolezni žolčnika. Bolečine v trebuhu, ki jih povzroča slepič ali bolezni žolčnika, se povečajo ob premikanju ali kašljanju. Kadar gre za bolečine v trebuhu, ki se povečuje z gibanjem ali kašljem, je bolj verjetno, da bo simptom resen problem.

Bolečine v trebuhu pa lahko povzročajo tudi t.i. avtoimunske bolezni – ulcerozni kolitis povzroča bolečine v črevesju… bioenergoterapija izjemno učinkovito pomaga pri avtoimunskih boleznih.

Kot rečeno, z bioenergoterapijo na daljavo lahko učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči bolečina v trebuhu. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan (7/365) med 8. in 22. uro. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Štiri zaporedne dni ob dogovorjeni uri pokličete bioenergoterapevta, da izmenjata nekaj besed in potem se terapija prične. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas terapevt pokliče, da mu daste povratno informacijo, kaj se je dogajalo.
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo