Kronične bolezni – bioenergoterapija

kronične bolezniKronične bolezni predstavljajo velikanske zdravstvene težave, pri katerih pa lahko zelo učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Bioterapija je neinvazivna, neboleča, ne povzroča nezaželenih stranskih posledic. Izvajamo jo štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Z bioenergoterapijo sprovociramo ekscitacijo, ki v organizmu sproži t.i. biološko resonanco, le-ta pa v vsaki celici organizma sproži homeostatične procese samoregulacije, (samo)zdravljenja, celjenja, regeneracije in revitalizacije (glej metoda). Pri kroničnih boleznih oziroma pri njihovi sanaciji je običajno potrebno nekaj več vztrajnosti in potrpljenja (za doseganje optimalnih rezultatov je bioenergoterapije včasih potrebno intervalno ponavljati. Rezultati so odlični.

Pri kroničnih boleznih lahko zelo uspešno pomagamo tudi z bioenergoterapijo na daljavo. S posebnimi tehnikami (t.i. kvantna teleportacija) induciramo biofotonsko plazmo in jo “na daljavo” posredujemo v “destabilizirano” energijsko polje klienta in še posebej v tisti del energijske matrice, ki “napaja” prizadeti del telesa, tkiva ali organa.

Mnogim ljudem je delovanje na daljavo še vedno nekaj nedoumljivega. Dvom pa traja samo tako dolgo, dokler ne doživite pozitivne izkušnje. Vabimo vas, da si jo pridobite. Namreč, ko gre za kronične bolezni, vam z bioenergoterapijo Bioquantum lahko zares učinkovito pomagamo. Če vas muči kronična bolezen (ali kronična bolečina), ne obupavajte. Pokličite! Pomagali vam bomo.

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (7/365), od 8.00 do 20.00 ure. Za bioterapijo pokličite na mob. tel. št.: 041 636 532 (Marko).

Kronične bolezni so običajno dolgotrajna počasi napredujoča bolezenska stanja, ki imajo obdobja mirovanja in obdobja poslabšanja. Mnoge kronične bolezni uradna alopatska medicina uvršča med t.i. neozdravljive. Nekatere kronične bolezni so med najpogostejšimi vzroki smrti, npr.: bolezni srca in ožilja, rak, kronične bolezni dihal, sladkorna… na razvoj in potek kroničnih bolezni vplivajo tudi zunanji dejavniki: kajenje, pitje alkohola, nezdrava prehrana, premalo gibanja, sedeč način življenja, stresni življenjski slog… Kronične bolezni so v velikem porastu tudi zaradi vse bolj zaostrenih socialnih in gospodarskih razmer, strahu pred izgubo službe, šikaniranja na delovnem mestu itd. ter seveda v izjemno poslabšanih okoljskih in prehranskih dejavnikih.

Ko je človeku postavljena diagnoza kronične bolezni, le-ta doživi šok, če (ko) mu je predstavljena kot neozdravljiva. To je neodpustljivi “greh” sodobne alopatske medicine, saj ne morejo (nebi smeli) z gotovostjo trditi, da je kronična bolezen neozdravljiva. Ta “strokovna informacija” se v glavo pacienta zasidra kot nespremenljivo »dejstvo«, s katerim se mora sprijazniti za celo življenje. Bioenergoterapevti se s tem ne strinjamo; negativna informacija, v tem primeru diagnoza, pogosto bolj škodljivo (destruktivno) deluje na človekov organizem, kot pa diagnosticirana bolezen sama. Človek ob tem doživi hud stres, a ljudje se na stres odzivamo zelo različno. Eni se na informacijo, da imajo kronično bolezen, ki spada med “neozdravljive”, odzovejo s strahom, eni z razočaranjem, da se je to zgodilo prav njim, druge šok pahne v letargično odsotno stanje in se dolgo časa niti ne poskušajo pobrati (nekateri nikoli). Ampak, če človek hoče živeti naprej, se mora »pobrati«. Ni druge poti, kot čim bolje spoznati in razumeti »svojo« kronično bolezen in narediti prave korake.

Pri spoznavanju svoje kronične bolezni in pri spoznavanju možnosti, kaj lahko storijo, pa paciente čaka nova “past”, namreč, pri spoznavanju in razumevanju kronične bolezni mu zopet »pomaga« ista uradna medicina, ki si je prigrabila monopol nad “zdravjem” in seveda ne dopušča nikakršnih alternativnih pogledov, metod in načinov. Njihova uradna medicinska doktrina je nedotakljiva in “sveta”, ob tem pa je “njegovo” bolezen opredelila kot neozdravljivo. V resnici pa to ne pomeni, da je bolezen zares neozdravljiva; to samo pomeni, da uradna medicina sama izjavlja, da te bolezni s svojimi metodami ne zna pozdraviti in zato zgolj lajša simptome. Gledano s stališča bioenergoterapevta, je neodgovorno človeka »strokovno« obsoditi na dosmrtno »neozdravljivost« in pri tem negirati kakršnokoli drugo možnost. Največji »greh« uradne medicine je, da pri t.i. neozdravljivih boleznih, v svoji aroganci ni sposobna sprejeti stalno ponujane roke pogosto zelo učinkovitih alternativnih oblik “zdravljenja”.

T.i. kvantna medicina, ki ji po specifiki svojega delovanja pripada tudi bionergoterapija D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), nobene (kronične) bolezni ne opredeljuje za neozdravljivo.

Bioenergoterapija ni usmerjena v simptome bolezni, ki se “zrcalijo” v (na) fizičnem telesu. V svoji praksi se ukvarja s človekovim koherentnim biopoljem, ki je imanenten in konstitutiven del človekovega organizma. Prav delovanje v človekovem biopolju daje “neverjetne” terapevtske rezultate. Nova paradigma (in na njej temelječa praksa) predstavlja kvantni skok v razumevanju celovitega delovanja organizma, dojemanja in razumevanja bolezni in izvajanja »zdravljenja«. Zato z vso odgovornostjo lahko trdimo: »Neozdravljivost« ni stanje bolezni, ampak trenutno stanje medicinske znanosti, ki se kaže kot nemoč uradne medicinske doktrine.  

Ljudje v svojem nepremagljivem upanju še vedno nekje globoko v sebi, v arhetipskem spominu “občutimo”, da neozdravljivih bolezni, kot takih samih po sebi, ni… res pa je, da so žal neozdravljivi mnogi ljudje – gre za ljudi, ki kljub svojemu zdravstvenemu stanju niso sposobni mentalnega premika »od glave k srcu«, od misli k občutkom, od strahu k zaupanju, od dvomov k prepričanju… taki ljudje se trmasto (in prestrašeno) držijo svojih misli in ne občutkov, ki jih daje življenje, dokler je živo, to je, da je vse do zadnjega diha vse mogoče, taki ljudje, ki se oklepajo strahu in ne zaupanja v srečen razplet, ki se v strahu držijo dvoma ne pa prepričanja, da je bolezen le “prijateljica” na poti v duhovno rast in v zelo verjetno ozdravitev… taki ljudje, ki trdno vztrajajo v svoji “glavi”, v svojih “znanstvenih” prepričanjih, ne zmorejo (ne znajo ali nočejo) odpreti svojega “zakrknjenega” srca in zato jim nova paradigma, ki bi jim odprla “alternativne” poti do zdravja, ostaja nedostopna in nedojemljiva. Taki ljudje vztrajajo v prav tistih in takih prepričanjih, ki so jih pripeljala v to bolezen in kot taki so res, tako kot pravi “njihova” medicinska znanost – neozdravljivi.

Informacije o alternativnih oblikah zdravljenja bolniki praviloma začnejo iskati sami, zelo pogosto šele, ko niso zadovoljni z rezultati alopatskega zdravljenja. Uradna medicina se ukvarja s fizičnim telesom. Energijska “telesa” so ji popolna neznanka. Zato je omejena na lajšanje simptomov, na iskanje pravih odmerkov zdravil, na režim jemanja in na pomoč pri zapletih. Ob medikamentnih terapijah pa skoraj brez izjem prihaja do nezaželenih stranskih učinkov, ki so na dolgi rok pogosto usodnejši od “zdravljenja” primarne bolezni, in vodijo v začaran krog jemanja novih in novih zdravil, na katere je človek običajno “obsojen” do svoje smrti. Finančni vidik farmacevtskega biznisa je odličen, posledice na zdravju pacijentov pa katastrofalne. Zato je iskanje alternativnih možnosti logično. Bioenergoterapija Bioquantum je že ena od možnosti.

Z bioenergoterapijo lahko zelo uspešno pomagamo pri mnogih kroničnih boleznih in bolezenskih stanjih.

Kaj priporočamo pred bioenergoterapijo? Če je le mogoče, pridite z diagnozo uradne medicine in z najnovejšimi izvidi stanja bolezni. Diagnostika je (kljub vsemu) močnejša stran uradne medicine.

Bioenergoterapija lahko traja od minimalno enega cikla (štiri zaporedne dni), pa vse do serije ciklov, ki jih intervalno ponavljamo (npr. enkrat mesečno). Če so vitalne funkcije prizadetega organa še dobro ohranjene, je napredek lahko izjemno hiter, če pa je bolezensko stanje (že dolga leta) zastarano, pa je za dobre rezultate s terapijami včasih potrebno “trmasto” vztrajati več mesecev.

Bioenergoterapija po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) omogoča lajšanje, nadzorovanje in neredko tudi sanacijo kroničnih bolezni. Seveda bi bilo neodgovorno trditi, da naj pacient s kronično boleznijo preneha s terapijo, ki mu jo je predpisala uradna medicina. Bioenergoterapevt se ne vpleta v uradno medicinsko zdravljenje, saj bi bil tudi pravno preganjan, niti klientu o tem ne daje nikakršnih nasvetov. 

Bioenergoterapija ni v koliziji z uradnimi medicinskimi postopki; izvajamo jo vzporedno, neodvisno od nje. Bioenergoterapevt nikoli ne odvrača bolnika od »klasičnega« zdravljenja, ne glede na to, kakšno je njegovo osebno prepričanje. Sama odprava uporabe zdravil je postopek, za katerega se bolnik odloči sam (najbolje je, da v posvetu s svojim zdravnikom), izvaja pa se po korakih, z medicinsko nadzorovanim zmanjševanjem doz, vse do popolne prekinitve. Bioenergoterapije pri kroničnih boleznih prav s cikličnim ponavljanjem v organizmu sprožajo “homeostatične” procese samoregulacije, kar korakoma vodi v normalizacijo delovanja organizma. S pomočjo bioenergoterapije se ponovno vzpostavlja homeostaza – naravno stanje in imanentna sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Kronična bolezen (bolezensko stanje) se stabilizira in ob vztrajnem ponavljanju neredko pride do popolne sanacije oziroma ozdravitve.

Čas potreben za izboljšanje stanja ali celo za odpravo kronične bolezni je odvisen od specifike bolezni, od njenega stanja in od stanja bolnika. Vsaka kronična bolezen je zgodba zase in vsaka ima specifičen začetek, potek in posledice; razlikuje se tudi od pacienta do pacienta (glede na starost, psihofizično kondicijo, mentalno stanje, stanje imunskega sistema, ohranjenost vitalnih funkcij…).

Energoterapija Bioquantum je uspešna holistična metoda, ki zadovoljuje vse sodobne standarde in zasleduje vse parametre, ki so pomembni za kroničnega bolnika.

Z bioenergoterapijo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) dosežemo:

  • zmanjšanje simptomov bolezni na minimum, zmanjšanje ali odprava zdravil; včasih (neredko) je rezultat popolna odprava
  • da je čim manj recidivov in akutnih poslabšanj, zelo pogosta je popolna umiritev bolezni
  • usposobitev prizadetega organa, ponovno vzpostavitev funkcij organa, revitalizacijo celega organizma
  • zmanjšanje fizičnih omejitev in odpravo bolečin pri telesnih dejavnostih (brez uporabe zdravil)
  • izboljšanje funkcij obolelega organa
  • da je ob uporabi zdravil (če ne gre brez njih) čim manj neželenih učinkov (energoterapija s svojim učinkovanjem zmanjšuje neželene stranske učinke zdravil)
  • popolno obvladovanje bolezni s kar najmanj zdravili, po možnosti brez njih
  • cilj, da »neozdravljivi« ozdravijo

Po končani bioenergoterapiji boste ponovno odšli na zdravniški pregled in primerjali rezultate pred terapijo in po njej. Iz prakse vemo, da so rezultati navdihujoči. Pogosto gre za prav dramatične spremembe.

Z bioenergoterapijo Bioquantum dosegamo zelo dobre rezultate tudi pri t.i. neozdravljivih boleznih. V kvantno-holistični paradigmi neozdravljive bolezni ne obstajajo, obstajajo pa neučinkovite metode zdravljenja in žal tudi neozdravljivi ljudje.

Vsem bolnikom, ki vas mučijo kronične bolezni, lahko učinkovito pomagamo tudi z bioenergoterapijo na daljavo (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Nekaj najbolj čudovitega je, da vam lahko pomagamo kar na daljavo, medtem, ko ste doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan med 8. in 22. uro (7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Zaradi še vedno dokaj razširjenega dvoma o učinkovitosti bioterapije na daljavo, POUDARJAM, da za terapijo ni potrebno nikakršno vnaprejšnje plačilo. Najprej bioterapijo na daljavo izvedemo (štiri zaporedne dni) in šele ob koncu, ko so pri veliki večini primerov že občutni rezultati, ko se že veselite izboljšanju zdravstvenega stanja, šele takrat, po končani terapiji, pa seveda pričakujemo ustrezno zahvalo. Pokličite. Pomagali vam bomo.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličite me na mob. št.: 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam najbolj ustreza (rezervacija termina).
  2. Ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed, preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličem, da mi daste povratno informacijo in da se dogovorimo za terapijo naslednji dan. Terapija se izvaja štiri zaporedne dni, običajno ob isti uri.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina