Kronične bolezni – učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo

kronične bolezniKronične bolezni so običajno dolgotrajna počasi napredujoča bolezenska stanja, ki imajo obdobja mirovanja in obdobja poslabšanja. Mnoge kronične bolezni uradna alopatska medicina uvršča med neozdravljive. Nekatere kronične bolezni so med najpogostejšimi vzroki smrti: bolezni srca in ožilja, rak, kronične bolezni dihal, sladkorna… na razvoj in potek kroničnih bolezni vplivajo tudi zunanji dejavniki: kajenje, pitje alkohola, nezdrava prehrana, premalo gibanja, sedeč način življenja, stresni življenjski slog… Kronične bolezni so v velikem porastu tudi zaradi vse bolj zaostrenih socialnih in gospodarskih razmer, strahu pred izgubo službe, šikaniranja na delovnem mestu itd. ter seveda v izjemno poslabšanih okoljskih in prehranskih dejavnikih.

Kronične bolezni predstavljajo velikanske zdravstvene težave. Pri tem želim takoj na začetku poudariti, da lahko učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo. Izvajamo jo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – na daljavo. Bioterapija je neinvazivna, neboleča, ne povzroča nezaželenih stranskih posledic. Izvajamo jo štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Z bioenergoterapijo v organizmu “sprovociramo” t.i. biološko resonanco, s čemer se v vsaki celici organizma sprožijo homeostatični procesi samoregulacije, regeneracije, (samo)zdravljenja, celjenja in revitalizacije (glej metoda). 

Mnogim ljudem je delovanje na daljavo še vedno nekaj nedoumljivega. Dvom pa traja samo tako dolgo, dokler ne doživite pozitivne izkušnje. Vabimo vas, da si jo pridobite. Namreč, ko gre za kronične bolezni, vam z bioenergoterapijo Bioquantum lahko zares učinkovito pomagamo. 

 

Bioenergoterapija na daljavo
041 636 532
Kliknite tukaj

 

Ko je človeku postavljena diagnoza kronične bolezni, le-ta doživi šok, saj mu je največkrat predstavljena kot “neozdravljiva”. To je neodpustljivi “greh” sodobne alopatske medicine, saj nebi smeli z gotovostjo trditi, da je neka bolezen neozdravljiva. Ta “strokovna” informacija se v glavo pacienta zasidra kot “dejstvo”, s katerim se mora sprijazniti za celo življenje. Bioenergoterapevti, ki gledamo na bolezni holistično, se s tem ne strinjamo; negativna informacija, v tem primeru diagnoza, pogosto bolj škodljivo (destruktivno) deluje na človekov organizem, kot pa diagnosticirana bolezen sama. Človek ob tem doživi hud stres. Ljudje se na stres odzivamo zelo različno. Eni se na informacijo o “neozdravljivi” bolezni odzovejo s strahom, eni z razočaranjem, da se je to zgodilo prav njim, druge šok pahne v letargično stanje odsotnosti. Nekateri se dolgo časa niti ne poskušajo pobrati (nekateri se ne poberejo nikoli). Ampak, če človek hoče živeti naprej, se mora »pobrati«. Ni druge poti, kot spoznati in razumeti »svojo« kronično “neozdravljivo” bolezen in narediti prave korake.

Pri spoznavanju svoje kronične bolezni in pri spoznavanju možnosti, kaj lahko storijo, pa paciente čaka nova “past”, namreč, pri spoznavanju in razumevanju kronične bolezni mu zopet »pomaga« ista uradna medicina, ki je njegovo bolezen opredelila kot neozdravljivo in ne dopušča nikakršnih alternativnih pogledov, metod in načinov. S tem, ko je bolezen opredelila kot neozdravljivo, uradna medicina izjavlja samo to, da te bolezni s svojimi metodami ne zna pozdraviti.

Gledano s holističnega stališča bioenergoterapevta, neozdravljive bolezni ne obstajajo. Obstajajo samo neozdravljivi ljudje. Zato je neodgovorno človeka »strokovno« obsoditi na dosmrtno »neozdravljivost« in pri tem negirati kakršnokoli drugo možnost. Največji »greh« uradne medicine je, da v svoji “vzvišenosti” ni sposobna sprejeti ponujane roke pogosto zelo učinkovitih alternativnih oblik “zdravljenja”. 

Bioenergoterapija ni usmerjena v simptome bolezni, ki se “zrcalijo” v (na) fizičnem telesu. V svoji praksi se ukvarja s človekovim bioenergijskim (koherentnim) poljem, ki je imanenten in konstitutiven del človekovega organizma… in prav delovanje v človekovem biopolju daje “neverjetne” terapevtske rezultate. Nova paradigma (in na njej temelječa praksa) predstavlja kvantni skok v razumevanju celovitega delovanja organizma, dojemanja in razumevanja bolezni in izvajanja »zdravljenja«. Zato velja holistična trditev: »Neozdravljivost« ni stanje bolezni, ampak trenutno stanje medicinske znanosti, ki se kaže kot nemoč uradne medicinske doktrine.  

Neozdravljivost je povezana s specifičnim mentalnim stanjem – gre za ljudi, ki kljub svojemu zdravstvenemu stanju niso sposobni mentalnega premika »od glave k srcu«, od misli k občutkom, od strahu k zaupanju, od dvomov k gotovosti… trmasto se držijo svojih (prestrašenih) misli in (negativnih) prepričanj, ki so jih pripeljala v takšno situacijo. Taki ljudje se oklepajo strahu in verjamejo v srečen razplet. Ne morejo spremeniti pogleda, da je bolezen le “prijateljica” na poti v duhovno preobrazbo in rast… in v zelo verjetno ozdravitev… taki ljudje trdno vztrajajo v svojih “znanstvenih” prepričanjih, ne zmorejo (ali pa ne znajo) odpreti svojega srca za novo paradigmo, za nov zorni kot, ki bi jim odprl “alternativne” poti do zdravja. Taki ljudje vztrajajo v prav tistih in takih prepričanjih, ki so jih pripeljala v bolezen in kot taki so res, tako kot pravi “njihova” medicinska znanost – neozdravljivi.

Informacije o alternativnih oblikah zdravljenja bolniki praviloma začnejo iskati sami. To se zgodi šele, ko niso zadovoljni z rezultati “klasičnega” zdravljenja. Uradna medicina se ukvarja s fizičnim telesom. Energijska “telesa” so ji popolna neznanka. Zato je omejena na lajšanje simptomov, na iskanje pravih odmerkov zdravil, na režim jemanja in na pomoč pri zapletih. Ob medikamentnih terapijah skoraj brez izjem prihaja do nezaželenih stranskih učinkov, ki so na dolgi rok pogosto usodnejši od “zdravljenja” primarne bolezni, in vodijo v začaran krog jemanja novih in novih zdravil, na katere je človek običajno “obsojen” do svoje smrti. Finančni vidik farmacevtskega biznisa je odličen, posledice na zdravju pacientov pa katastrofalne. Zato je iskanje alternativnih možnosti logično. Bioenergoterapija je že ena od številnih možnosti.

Kaj priporočamo pred pričetkom bioenergoterapije? Če je le mogoče, pridite z diagnozo uradne medicine in z najnovejšimi izvidi stanja bolezni. Diagnostika je (kljub vsemu) močnejša stran uradne medicine.

Seveda bi bilo neodgovorno trditi, da naj pacient s kronično boleznijo preneha s terapijo, ki mu jo je predpisala uradna medicina. Bioenergoterapevt se ne vpleta v uradno medicinsko zdravljenje, saj bi bil tudi pravno preganjan, niti klientu o tem ne daje nikakršnih nasvetov. 

Bioenergoterapija ni v koliziji z uradnimi medicinskimi postopki. Izvajamo jo vzporedno, neodvisno od nje. Bioenergoterapevt nikoli ne odvrača bolnika od »klasičnega« zdravljenja, ne glede na to, kakšno je njegovo osebno prepričanje. Sama odprava uporabe zdravil je postopek, za katerega se bolnik odloči sam (najbolje je, da v posvetu s svojim zdravnikom), izvaja pa se po korakih, z medicinsko nadzorovanim zmanjševanjem doz, vse do popolne prekinitve. Bioenergoterapije pri kroničnih boleznih prav s cikličnim ponavljanjem v organizmu sprožajo “homeostatične” procese samoregulacije, kar korakoma vodi v normalizacijo biokemičnih procesov in fizioloških funkcij. S pomočjo bioenergoterapije se ponovno vzpostavlja homeostaza – naravno stanje in imanentna sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Kronična bolezen (bolezensko stanje) se stabilizira in ob vztrajnem cikličnem ponavljanju bioenergoterapije neredko pride do popolne sanacije oziroma ozdravitve.

Čas potreben za izboljšanje stanja ali celo za odpravo kronične bolezni je odvisen od specifike bolezni, od njenega stanja in od stanja bolnika. Vsaka kronična bolezen je zgodba zase in vsaka ima specifičen začetek, potek in posledice; razlikuje se tudi od pacienta do pacienta (glede na starost, psihofizično kondicijo, mentalno stanje, stanje imunskega sistema, ohranjenost vitalnih funkcij, …).

Energoterapija Bioquantum je uspešna holistična metoda, ki zadovoljuje vse sodobne standarde in zasleduje vse parametre, ki so pomembni za kroničnega bolnika.

Z bioenergoterapijo Bioquantum dosežemo:

  • zmanjšanje simptomov bolezni na minimum, zmanjšanje ali odprava zdravil; včasih (neredko) je rezultat popolna odprava
  • da je čim manj recidivov in akutnih poslabšanj, zelo pogosta je popolna umiritev bolezni
  • usposobitev prizadetega organa, ponovno vzpostavitev funkcij organa, revitalizacijo celega organizma
  • zmanjšanje fizičnih omejitev in odpravo bolečin pri telesnih dejavnostih (brez uporabe zdravil)
  • izboljšanje funkcij obolelega organa
  • da je ob uporabi zdravil (če ne gre brez njih) čim manj neželenih učinkov (energoterapija s svojim učinkovanjem zmanjšuje neželene stranske učinke zdravil)
  • popolno obvladovanje bolezni s kar najmanj zdravili, po možnosti brez njih
  • cilj, da »neozdravljivi« ozdravijo

Po končani bioenergoterapiji boste ponovno odšli na zdravniški pregled in primerjali rezultate pred terapijo in po njej. Iz prakse vemo, da so rezultati navdihujoči. Pogosto gre za prav dramatične spremembe.

Z bioenergoterapijo Bioquantum dosegamo zelo dobre rezultate tudi pri t.i. neozdravljivih boleznih. V kvantno-holistični paradigmi neozdravljive bolezni ne obstajajo, obstajajo pa neučinkovite metode zdravljenja in žal tudi neozdravljivi ljudje.

Vsem bolnikom, ki vas mučijo kronične bolezni, lahko učinkovito pomagamo tudi z bioenergoterapijo na daljavo (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Nekaj najbolj čudovitega je, da vam lahko pomagamo kar na daljavo, medtem, ko ste doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. To je še posebej pomembno v času korone. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan (7/365). Dosegljivi smo med 8. in 20. uro. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličite me na mob. št.: 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam najbolj ustreza (rezervacija termina).
  2. Ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed, preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličem, da mi daste povratno informacijo in da se dogovorimo za terapijo naslednji dan. Terapija se izvaja štiri zaporedne dni, običajno ob isti uri.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervirajte termin zdaj

Comments are closed.