Kronične bolezni – z bioenergoterapijo učinkovito pomagamo

kronične bolezniKronične bolezni predstavljajo velikanske zdravstvene težave, pri katerih lahko učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Terapija je neinvazivna in neboleča, poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Z energijskim posegom obnovimo in stabiliziramo energijsko polje (informacijsko matrico organizma), s čemer dvignemo in okrepimo imunski sistem ter v organizmu sprožimo t.i. biološko resonanco, ki v vsaki celici organizma sproži homeostatične procese samoregulacije, (samo)zdravljenja, celjenja, regeneracije in revitalizacije. Kronične bolezni oziroma njihova sanacija običajno zahtevajo vztrajnost in potrpljenje – ko gre za kronične bolezni, je za doseganje optimalnih rezultatov potrebno bioenergoterapije večkrat ciklično ponoviti (v enomesečnem intervalu).

Kronične bolezni lahko zelo uspešno tretiramo z bioenergoterapijo na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Tehnike kvantne teleportacije nam omogočajo, da induciramo in usmerjamo biofotonsko plazmo v “destabilizirano” energijsko polje klienta in še posebej v energijsko matrico, ki “napaja” prizadeti del telesa, tkiva ali organa. Zavedamo se, da je mnogim ljudem delovanje na daljavo nekaj nedoumljivega (tudi prenos slike in brezžična telefonija so bili pred stotimi leti nekaj “neverjetnega”). Ko gre za kronične bolezni, vam z bioenergoterapijo Bioquantum lahko učinkovito pomagamo, vendar vas samo z besedami ne moremo prepričati. Človeka prepriča samo njegova lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Vas muči kronična bolezen (ali kronična bolečina)? Ne obupavajte. Pokličite! Pomagali vam bomo.

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Kronične bolezni so običajno dolgotrajna počasi napredujoča bolezenska stanja, ki imajo obdobja mirovanja in obdobja poslabšanja. Mnoge kronične bolezni uradna alopatska medicina uvršča med neozdravljive. Nekatere kronične bolezni so med najpogostejšimi vzroki smrti, npr.: bolezni srca in ožilja, rak, kronične bolezni dihal, sladkorna… na razvoj in potek kroničnih bolezni vplivajo tudi zunanji dejavniki kot npr.: kajenje, pitje alkohola, nezdrava prehrana, premalo gibanja, sedeč način življenja… Razlogi, da so kronične bolezni v velikem porastu, so tudi v zaostrenih socialnih in gospodarskih razmerah ter v poslabšanih okoljskih in prehranskih dejavnikih.

Ko se človek spozna z diagnozo kronične bolezni, ki mu jo uradna medicina predoči kot neozdravljivo, se to v glavo pacienta zasidra kot »dejstvo«, s katerim se mora sprijazniti za celo življenje. Bioenergoterapevti se s tem ne strinjamo; negativna informacija pogosto bolj škodljivo (destruktivno) deluje na človekov organizem, kot pa diagnosticirana bolezen sama. Normalno je, da je človek ob taki informaciji šokiran. To je hud stres. Vsak od nas drugače prenaša stres. Eni se ob predočenju »kronične neozdravljive« bolezni odzovejo s paničnim strahom, eni z razočaranjem, da se je to zgodilo prav njim, drugi pa ob tem padejo v letargično odsotno stanje in se dolgo časa niti ne poskušajo pobrati. Če človek hoče živeti naprej, se mora »pobrati«. Ni druge poti, kot čim bolje spoznati in razumeti »svojo« kronično bolezen in narediti prave korake. Ampak, pri spoznavanju in razumevanju kronične bolezni mu zopet »pomaga« ista uradna medicina, ki je “njegovo” bolezen opredelila kot neozdravljivo. Gledano s stališča bioenergoterapevta, smatramo, da je neodgovorno človeka »strokovno« obsoditi na dosmrtno »neozdravljivost« in največji »greh« uradne medicine je, da pri t.i. neozdravljivih boleznih, ne sprejema ponujene roke pogosto zelo učinkovitih alternativnih oblik “zdravljenja”.

T.i. kvantna medicina, ki ji po specifiki svojega delovanja pripada tudi energoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), nobene (kronične) bolezni ne opredeli za neozdravljivo.

Bioenergoterapija ni usmerjena v simptome bolezni, ki se “zrcalijo” v (na) fizičnem telesu, pač pa se v svoji praksi ukvarja s človekovim koherentnim poljem, ki je neprestano in neposredno povezano s fizičnim telesom ter je kot tako konstitutivni imanentni del človekovega organizma. Nova paradigma (in na njej temelječa praksa) predstavlja kvantni skok v razumevanju celovitega delovanja organizma, dojemanja in razumevanja bolezni in izvajanja »zdravljenja«. »Neozdravljivost« ni stanje bolezni, ampak trenutno stanje in nemoč uradne medicinske doktrine.  

Ljudje še vedno nekje globoko v sebi (v arhetipskem spominu) samogibno “občutimo”, da neozdravljivih bolezni ni… res pa je, da so neozdravljivi mnogi ljudje – običajno gre za ljudi, ki kljub svojemu »resnemu« zdravstvenemu stanju niso sposobni mentalnega premika »od glave k srcu«, od misli k občutkom in čustvom – taki ljudje za novo paradigmo ostajajo nedojemljivi, nedostopni in tudi »neozdravljivi«.

Informacije o alternativnih oblikah zdravljenja bolniki praviloma začnejo iskati sami, ko niso zadovoljni z doseženimi rezultati alopatskega zdravljenja. Uradna medicina se ukvarja zgolj (predvsem) s fizičnim telesom in zato je njena učinkovitost omejena predvsem na lajšanje simptomov, na iskanje pravih odmerkov zdravil, na režim jemanja in na pomoč pri zapletih. Ob medikamentnih terapijah (terapije z zdravili) prihaja do nezaželenih stranskih učinkov, ki so na dolgi rok pogosto usodnejši od “zdravljenja” primarne bolezni, in vodijo v začaran krog jemanja novih in novih zdravil, na katere je človek običajno “obsojen” do svoje smrti. Posledice so katastrofalne, zato je iskanje alternativnih možnosti logično – ena od teh je bioenergoterapija Bioquantum.

Z bioenergoterapijo lahko uspešno pomagamo pri mnogih kroničnih boleznih in bolezenskih stanjih.

Kaj priporočamo pred bioenergoterapijo? Če je le mogoče, pridite z diagnozo uradne medicine in z najnovejšimi izvidi stanja bolezni. Diagnostika je močnejša stran uradne medicine.

Bioenergoterapija lahko traja od minimalno enega cikla (štiri zaporedne dni), pa vse do serije ciklov bioenergoterapij, ki jih intervalno ponavljamo (npr. enkrat mesecečno). Če so vitalne funkcije prizadetega organa še dobro ohranjene, je napredek lahko izjemno hiter, če pa je bolezensko stanje (že dolga leta) zastarano, pa je za dobre rezultate s terapijami včasih potrebno “trmasto” vztrajati več mesecev.

Bioenergoterapija po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je izjemno močna in učinkovita energijska metoda, ki omogoča lajšanje, nadzorovanje in neredko tudi sanacijo kroničnih bolezni. Seveda bi bilo neodgovorno trditi, da naj pacient s kronično boleznijo preneha s terapijo, ki mu jo je predpisala uradna medicina. Bioenergoterapevt se ne vpleta v uradno medicinsko zdravljenje, niti klientu o tem ne daje nikakršnih nasvetov.

Bioenergoterapija ni v koliziji z uradno medicino; izvajamo jo vzporedno z njo. Bioenergoterapevt nikoli ne odvrača bolnika od »klasičnega« zdravljenja, ne glede na to, kakšno je njegovo osebno prepričanje. Sama odprava uporabe zdravil je postopek, za katerega se bolnik odloči sam (najbolje je, da v posvetu s svojim zdravnikom), izvaja pa se po korakih, z medicinsko nadzorovanim zmanjševanjem doz, vse do popolne prekinitve. Bioenergoterapije pri kroničnih boleznih prav s cikličnim ponavljanjem v organizmu (počasi a vztrajno) sprožajo naravne “homeostatične” procese samoregulacije, kar korakoma vodi v normalizacijo biokemičnih procesov in fizioloških funkcij. Ponovno se vzpostavlja homeostaza – naravno stanje in imanentna sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Bolezen (bolezensko stanje) se stabilizira in ob vztrajnem ponavljanju neredko pride do popolne ozdravitve.

Čas potreben za izboljšanje stanja ali celo za odpravo kronične bolezni je odvisen od specifike bolezni, od njenega stanja in od stanja bolnika. Vsaka kronična bolezen je zgodba zase in vsaka ima specifičen začetek, potek in posledice; razlikuje se tudi od pacienta do pacienta (glede na starost, psihofizično kondicijo, mentalno stanje, stanje imunskega sistema, ohranjenost vitalnih funkcij…).

Energoterapija Bioquantum je uspešna holistična metoda, ki zadovoljuje vse sodobne standarde in zasleduje vse parametre, ki so pomembni za kroničnega bolnika.

Z bioenergoterapijo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) dosežemo:

  • zmanjšanje simptomov bolezni na minimum, zmanjšanje ali odprava zdravil; včasih (neredko) je rezultat popolna odprava
  • da je čim manj recidivov in akutnih poslabšanj, zelo pogosta je popolna umiritev bolezni
  • usposobitev prizadetega organa, ponovno vzpostavitev funkcij organa, revitalizacijo celega organizma
  • zmanjšanje fizičnih omejitev in odpravo bolečin pri telesnih dejavnostih (brez uporabe zdravil)
  • izboljšanje funkcij obolelega organa
  • da je ob uporabi zdravil (če ne gre brez njih) čim manj neželenih učinkov (energoterapija s svojim učinkovanjem zmanjšuje neželene stranske učinke zdravil)
  • popolno obvladovanje bolezni s kar najmanj zdravili, po možnosti brez njih
  • cilj, da »neozdravljivi« ozdravijo

Po končani bioenergoterapiji boste ponovno odšli na zdravniški pregled in primerjali rezultate pred terapijo in po njej. Iz prakse vemo, da so rezultati navdihujoči. Pogosto gre za prav dramatične spremembe.

Z bioenergoterapijo Bioquantum dosegamo tudi pri t.i. neozdravljivih boleznih zelo dobre rezultate. V kvantno-holistični paradigmi neozdravljive bolezni ne obstajajo, obstajajo pa neučinkovite metode zdravljenja in žal tudi neozdravljivi ljudje.

Z bioenergoterapijo lahko učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči kronična bolezen, tudi na daljavo (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate in/ali odpravljate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan med 8. in 22. uro (7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina. Pokličite. Pomagali vam bomo.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam najbolj ustreza (rezervacija termina).
  2. Ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo in da se dogovorimo za terapijo naslednji dan. Terapija se izvaja štiri zaporedne dni, običajno ob isti uri.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina