Šumenje v ušesih (tinitus) lahko uspešno odpravimo z bioenergoterapijo

Tinitus-sumenje-v-usesihŠumenje v ušesih, piskanje v ušesih (tinitus) je zdravstvena težava, pri kateri lahko uspešno pomagamo z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Vzrokov, ki povzročajo šumenje v ušesih (tinitus), je zelo veliko (tudi uživanje prenekaterih zdravil). V nekaterih primerih šumenje v ušesih hitro in enostavno odpravimo, v trdovratnejših primerih pa je že za delno izboljšanje potrebno veliko vztrajnosti in je bioenergoterapijo potrebno ponoviti (v enomesečnem intervalu). Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča, poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan.

Kljub zapletenosti in resnosti težav, ki jih lahko povzroča šumenje v ušesih (tinitus), “problem” v mnogih primerih uspešno rešujemo z bioenergoterapijo D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo energijsko polje glave in ušes. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo pomagala olajšati in/ali odpraviti šumenje v ušesih. 

Zaradi še vedno dokaj razširjenega dvoma o učinkovitosti bioterapije na daljavo, POUDARJAM, da za terapijo ni potrebno nikakršno vnaprejšnje plačilo. Najprej bioterapijo na daljavo izvedemo (štiri zaporedne dni) in šele ob koncu, ko so pri veliki večini primerov že občutni rezultati, ko se že veselite izboljšanju zdravstvenega stanja, šele takrat, po končani terapiji, pa seveda pričakujemo ustrezno zahvalo. Pokličite. Pomagali vam bomo. 

Velika prednost bioenergoterapije po tej metodi je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča šumenje v ušesu (tinitus), lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). 

Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bioenergoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Bioenergoterapija na daljavo
041 636 532
Kliknite tukaj

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (7/365), od 8.00 do 20.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532

Tinitus se manifestira kot šumenje v ušesih, piskanje v ušesih, zvonjenje v ušesih, bobnenje ali zvočno utripanje (običajno je obojestranski), ne da bi bil človek pri tem izpostavljen zunanjemu zvočnemu viru. Tinitus se pojavlja dokaj pogosto, tako pri odraslih, kot pri otrocih, vzroki pa v veliki večini primerov niso znani.

Tinitus ali šumenje v ušesih se pogosteje pojavlja pri starejših osebah, ali pa piskanje v ušesih, ki se pogosto pojavi pri osebah, ki so na delovnem mestu izpostavljene močnemu hrupu, pa zvonjenje v ušesih, ki se pojavlja pri osebah, ki poslušajo preglasno glasbo (še posebej s slušalkami). Šumenje, zvonjenje ali piskanje v ušesih se pogosto pojavi pri osebah s slabšim sluhom, pri osebah s povišanim krvnim tlakom, pri sladkorni bolezni, pri anksioznih ali depresivnih osebah itd. Prav tako šumenje v ušesih oziroma piskanje v ušesih povezujemo z uporabo nekaterih zdravil. Tinitus se lahko pojavlja kot nezaželena stranska posledica jemanja zdravil, ki so na bazi acetilsalicilne kisline (Aspirin, Andol), nekaterih protibolečinskih zdravil, pa tudi nekaterih antibiotikov. Žal imajo prav vsa zdravila nezaželene stranske učinke in temu je možno pripisati velik delež pri povečanju števila ljudi, ki trpijo piskanje, šumenje ali zvonjenje v ušesih, zato jemanje zdravil v posvetovanju s svojim zdravnikom zmanjšajte na minimum možnega.

Šumenje v ušesih ali pa piskanje v ušesih običajno ne predstavlja znaka za kakšno hujšo bolezen v glavi. Kratkotrajno šumenje v ušesu (nekaj minut) se občasno pojavlja pri vseh ljudeh. To zvonjenje v ušesih je normalno in ne potrebuje nikakršnega zdravljenja. Pogosto imajo osebe s tinitusom tudi vrtoglavico, vendar med seboj največkrat nista v neposredni povezavi. Če gre pri piskanju v ušesih za komaj slišen pisk, ki ga človek sliši samo v popolni tišini, temu tankemu komaj zaznavnemu pisku ne moremo reči tinitus, saj ta tanek (izjemno visok) ton zaznavajo vsi ljudje. To je naravno.

Če pa je šumenje v ušesih ali pa piskanje v ušesih s svojo jakostjo (intenziteto) moteče in stalno prisotno v zavesti osebe, potem gre za resno motnjo, ki lahko povzroča različne težave (slab spanec, težave s koncentracijo, ovirajoče motnje pri delu, pojav depresije, glavobol ipd.). Šumenje v ušesih (piskanje v ušesih) lahko zelo resno znižuje kvaliteto življenja prizadete osebe.

Uradna medicina za tinitus (šumenje v ušesih) nima posebnih zdravil, v nekaterih primerih (otoskleroza) pa tinitus (piskanje v ušesih) odpravljajo z operacijo.

Še enkrat poudarimo: Tinitus (šumenje v ušesih) v mnogih primerih uspešno odpravimo z bioenergoterapijo D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)! Žal pa je v nekaterih primerih ves napor, da bi piskanje v ušesih prenehalo, tudi z našo metodo zaman. Če je šumenje, piskanje ali zvonjenje v ušesih povezano s prej omenjenim jemanjem zdravil, se lahko zgodi, da bo tudi energoterapija nemočna, saj “zdravila” onemogočajo “ozdravitev”. V takih primerih je včasih možno, da z bioenergoterapijo najprej odpravimo bolezensko stanje, zaradi katerega klient jemlje zdravila, in tako le-ta postanejo nepotrebna in šele potem odpravimo nadležno piskanje v ušesih.

Kako poteka bioenergoterapija po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)? Izvajamo jo štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Terapija je neinvazivna in neboleča. Bioenergoterapevt inducira biofotonsko plazmo in jo usmerja v energijsko matrico klienta, še posebej v tisti del energijskega polja, ki napaja glavo in ušesa. Z energijskim postopkom globinsko obseva področje srednjega in notranjega ušesa, evstahijev kanal in področje grla ter sinusov. Tako v klientovem koherentnem polju vzpostavljamo energijsko ravnovesje, ki v področju glave in ušes sproži t.i. ekscitacijo, le-ta pa biološko resonanco. Energijski poseg podpre homeostatične procese samoregulacije, regeneracije, samozdravljenja, celjenja in revitalizacije. Šumenje v ušesih se začne zmanjševati in ob koncu terapije pogosto že popolnoma izgine.

Mnogi pacienti nam povedo, da so, preden so prišli k bioenergoterapevtu, poskušali že skorajda vse in da so bolj iz obupa, kot pa iz prepričanja, da bioterapija lahko pomaga, poskusili še z bioenergoterapijo… in zato sedaj skoraj ne morejo verjeti, da je piskanje v ušesih prenehalo. Zvonjenje v ušesih je “kot po čudežu” izginilo. Vendar je tu žal potrebna opomba: Šumenje v ušesih oziroma piskanje v ušesih je tudi za bioenergoterapijo Bioquantum včasih prav trd oreh, saj največkrat ne poznamo vzrokov in pogosto ti vzroki tudi niso odstranjeni (npr. jemanje določenih zdravil). Približna statistika uspešnosti je takale: Pri cca. 40% klientov šumenje v ušesih (piskanje v ušesih) v celoti (popolnoma) poneha že po prvi štiridnevni terapiji, pri naslednjih 30% klientov se piskanje v ušesu sicer zmanjša, je pa še vedno prisotno – v tem primeru terapijo v tritedenskem ali enomesečnem razmaku ponovimo, da dodatno izboljšamo stanje, pri ostalih klientih (cca. 30%) pa žal tudi z našo metodo ni napredka. Zaključek: Pri več kot polovici klientov piskanje v ušesih preneha in kvaliteta življenja se bistveno popravi. Iz obraza izgine črnogledost, zlovoljnost, depresivnost… in celotno psihofizično počutje osebe je mnogo boljše.

Še enkrat poudarjamo: Tinitus (šumenje v ušesih, piskanje v ušesih) je zdravstvena težava, pri katerem lahko uspešno pomagamo z bioenergoterapijo na daljavo. Tinitus lahko olajšamo ali odstranimo, ne da bi odšli od doma. Če vas muči tinitus – šumenje v ušesih, piskanje v ušesih, zvonjenje v ušesih, bobnenje, pokličite, pomagali vam bomo.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervirajte termin zdaj


IZJAVE ZDRAVLJENIH:

Učinki energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

tremor