Šumenje v ušesih (tinitus) pogosto uspešno odpravimo z bioenergoterapijo Bioquantum

Tinitus-sumenje-v-usesihŠumenje v ušesih, piskanje v ušesih (tinitus) je zdravstvena težava, pri kateri lahko uspešno pomagamo z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Vzrokov, ki povzročajo šumenje v ušesih (tinitus), je zelo veliko (tudi uživanje prenekaterih zdravil). V nekaterih primerih šumenje v ušesih hitro in enostavno odpravimo, v trdovratnejših primerih pa je že za delno izboljšanje potrebno veliko vztrajnosti in je bio-energoterapijo potrebno ponoviti (v enomesečnem intervalu). Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča, poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan.

Kljub zapletenosti in resnosti težav, ki jih povzroča šumenje v ušesih (tinitus), “problem” v mnogih primerih uspešno rešujemo z bioenergoterapijo D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo energijsko polje glave in ušes. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo pomagala olajšati in/ali odpraviti šumenje v ušesih. Brez obveznosti lahko preizkusite 30-minutno terapijo, da spoznate metodo in način dela. Vemo, da človeka prepriča samo njegova lastna neposredna izkušnja. 

Bioenergoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) se izvaja na daljavo. Je komplementarna izjemno učinkovita bio-energijska metodaVelika prednost bio-energoterapije po tej metodi je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bio-energoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča šumenje v ušesu (tinitus), lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji, si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Tinitus se manifestira kot šumenje v ušesih, piskanje v ušesih, zvonjenje v ušesih, bobnenje ali zvočno utripanje (običajno je obojestranski), ne da bi bil človek pri tem izpostavljen zunanjemu zvočnemu viru. Tinitus se pojavlja dokaj pogosto, tako pri odraslih, kot pri otrocih, vzroki pa v veliki večini primerov niso znani.

Tinitus ali šumenje v ušesih se pogosteje pojavlja pri starejših osebah, ali pa piskanje v ušesih, ki se pogosto pojavi pri osebah, ki so na delovnem mestu izpostavljene močnemu hrupu, pa zvonjenje v ušesih, ki se pojavlja pri osebah, ki poslušajo preglasno glasbo (še posebej s slušalkami). Šumenje, zvonjenje ali piskanje v ušesih se pogosto pojavi pri osebah s slabšim sluhom, pri osebah s povišanim krvnim tlakom, pri sladkorni bolezni, pri anksioznih ali depresivnih osebah itd. Prav tako šumenje v ušesih oziroma piskanje v ušesih povezujemo z uporabo nekaterih zdravil. Tinitus se lahko pojavlja kot nezaželena stranska posledica jemanja zdravil, ki so na bazi acetilsalicilne kisline (Aspirin, Andol), nekaterih protibolečinskih zdravil, pa tudi nekaterih antibiotikov. Žal imajo prav vsa zdravila nezaželene stranske učinke in temu je možno pripisati velik delež pri povečanju števila ljudi, ki trpijo piskanje, šumenje ali zvonjenje v ušesih, zato jemanje zdravil v posvetovanju s svojim zdravnikom zmanjšajte na minimum možnega.

Šumenje v ušesih ali pa piskanje v ušesih običajno ne predstavlja znaka za kakšno hujšo bolezen v glavi. Kratkotrajno šumenje v ušesu (nekaj minut) se občasno pojavlja pri vseh ljudeh. To zvonjenje v ušesih je normalno in ne potrebuje nikakršnega zdravljenja. Pogosto imajo osebe s tinitusom tudi vrtoglavico, vendar med seboj največkrat nista v neposredni povezavi. Še to; če gre pri piskanju v ušesih za komaj slišen pisk, ki ga človek sliši samo v popolni tišini, temu tankemu komaj zaznavnemu pisku ne moremo reči tinitus, saj ta tanek (izjemno visok) ton zaznavajo vsi ljudje. To je naravno.

Če pa je šumenje v ušesih ali pa piskanje v ušesih s svojo jakostjo in intenziteto moteče in stalno prisotno v zavesti osebe, gre za resno motnjo, ki lahko povzroča cel splet težav (slab spanec, težave s koncentracijo, težave pri delu, pojav depresije, pride celo do glavobola). Šumenje v ušesih (piskanje v ušesih) lahko zelo resno znižuje kvaliteto življenja prizadete osebe.

Uradna medicina za tinitus (šumenje v ušesih) nima posebnih zdravil, v nekaterih primerih (otoskleroza) pa tinitus (piskanje v ušesih) odpravljajo z operacijo.

Tinitus (šumenje v ušesih) v mnogih primerih uspešno odpravimo z bio-energoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)! Žal pa je v nekaterih primerih ves napor, da bi piskanje v ušesih prenehalo, zaman. Zakaj? Če je šumenje, piskanje ali zvonjenje v ušesih povezano s prej omenjenim jemanjem zdravil, se lahko zgodi, da bo tudi energoterapija Bioquantum nemočna, saj “zdravila” onemogočajo “ozdravitev”. V takih primerih je včasih možno, da z bio-energoterapijo najprej odpravimo bolezensko stanje, zaradi katerega klient jemlje zdravila, in tako le-ta postanejo nepotrebna in šele potem odpravimo nadležno piskanje v ušesu.

Kako poteka bioenergoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)? Poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut dnevno. Terapija je neinvazivna in neboleča. Energoterapevt inducira in usmerja bio-fotonsko plazmo v energijsko polje klienta, še posebej v energijsko matrico, ki napaja glavo in ušesa. Z energijskim postopkom globinsko obseva področje srednjega in notranjega ušesa, evstahijev kanal in področje grla ter sinusov. S tem v klientovem koherentnem polju vzpostavljamo energijsko ravnovesje, ki v glavi in v področju ušes sproži t.i. biološko resonanco, le-ta pa homeostatične procese samoregulacije, regeneracije, samozdravljenja, celjenja in revitalizacije. Šumenje v ušesih se začne zmanjševati in ob koncu terapije pogosto že popolnoma izgine. Mnogi pacienti nam povedo, da so, preden so prišli k energoterapevtu, poskušali že skorajda vse. Bolj iz obupa, kot iz prepričanja so poskusili še z energoterapijo Bioquantum in zato sedaj skoraj ne morejo verjeti, da je piskanje v ušesih prenehalo. Zvonjenje v ušesih je “kot po čudežu” izginilo. Vendar je tu žal potrebna opomba: Šumenje v ušesih oziroma piskanje v ušesih je tudi za energoterapijo Bioquantum včasih prav trd oreh, saj največkrat ne poznamo vzrokov in pogosto ti vzroki tudi niso odstranjeni (npr. obvezno jemanje določenih zdravil). Približna statistika uspešnosti je takale: Pri cca. 30-40% klientov šumenje v ušesih (piskanje v ušesih) v celoti (popolnoma) poneha že po prvi štiridnevni terapiji, pri naslednjih 30% klientov se piskanje v ušesu sicer zmanjša, je pa še vedno prisotno – v tem primeru terapijo v tritedenskem ali enomesečnem razmaku ponovimo, da dodatno izboljšamo stanje, pri ostalih klientih (cca. 30%) pa tudi z energoterapijo Bioquantum ni napredka. Zaključek: Pri več kot polovici klientov piskanje v ušesih preneha in kvaliteta življenja se bistveno popravi. Iz obraza izgine črnogledost, zlovoljnost, depresivnost… in tudi celotno psihofizično počutje osebe je mnogo boljše.

Bio-energoterapija NA DALJAVO je fantastična možnost pomoči! Ne glede na to, kje stanujete, skratka, tudi vsem tistim, ki ste iz bolj oddaljenih krajev Slovenije (ali pa iz kakih drugih razlogov nimate možnosti, da bi štiri dni zapored prihajali na terapije v Ljubljano), smo bio-energoterapevti na razpolago – na daljavo. Bioenergoterapije po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) uspešno izvajamo na daljavo. Tinitus (šumenje v ušesih ali piskanje v ušesih) je bolezensko stanje, pri katerem lahko uspešno pomagamo brez neposrednega fizičnega kontakta. Svojo zdravstveno težavo olajšate in/ali sanirate, ne da bi odšli od doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije izvajamo vsak dan, med 8. in 22. uro. Bio-energoterapija Bioquantum vodi v izboljšanje zdravstvenega stanja in/ali popolno sanacijo bolezni.

Mnogim ljudem je bio-energoterapevtsko delovanje na daljavo nedoumljivo. Zavedamo se, da vas zgolj z besedami ne bomo prepričali; prepričala pa vas bo vaša lastna neposredna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Vas muči tinitus – šumenje v ušesih, piskanje v ušesih, zvonjenje v ušesih, bobnenje…? Pokličite! Pomagali vam bomo.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina


IZJAVE ZDRAVLJENIH:

Učinki energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

tremor