Piskanje v ušesih, šumenje v ušesih, zvonjenje v ušesih (tinitus) je zdravstvena težava, pri kateri lahko uspešno pomagamo z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy).

Vzrokov, ki povzročajo šumenje v ušesih (tinitus), je zelo veliko. Na žalost se tinitus pogosto pojavlja kot nezaželen stranski učinek pri jemanju različnih zdravil. V tem primeru bioenergoterapija ne bo dala ustreznega rezultata, vse dokler klient ne bom prenehal z jemanjem določenega zdravila. Vsem zdravilom so priložena pisna navodila in način doziranja in tudi možni stranski učinki. Če ste uporabnik kakršnihkoli zdravil, pozorno preberite, če niso med možnimi stranskimi učinki tudi tinitus, piskanje v ušesih.   

Če za šumenje v ušesih niso vzrok nezaželeni stranski učinki zdravil,  zelo pogosto uspešno pomagamo z bioenergoterapijo na daljavo. Včasih dosežemo le delno izboljšanje in je za optimalen rezultat potrebno nekaj več vztrajnosti. V takih primerih klientu priporočam, da bioenergoterapijo v enomesečnem intervalu ponovimo. Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča, poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan.

Kljub mnogoterim možnim vzrokom, ki lahko privedejo do tinitusa (piskanje v ušesih), “problem” pogosto uspešno rešimo že z eno štiridnevno bioenergoterapijo, ki jo izvajamo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – “na daljavo” obnovimo in stabiliziramo energijsko polje v področju glave in ušes, kar vodi v izboljšanje stanja ali v popolno sanacijo težave. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo pomagala olajšati ali odpraviti šumenje v ušesih. 

Bioenergoterapijo pričnemo izvajati takoj, brez vnaprejšnjega plačila. Šele ob koncu terapije, ko v večini primerov klienti že občutijo izboljšanje zdravstvenega stanja, pa seveda pričakujemo plačilo (zahvalo za opravljeno delo).  

Velika prednost bioenergoterapije na daljavo je, da jo izvajamo brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno potovati v “ordinacijo”. Ob dogovorjeni uri (rezervacija termina) po telefonu pokliče bioenergoterapevta in potrdi, da je pripravljen za terapijo. To pomeni, da se je doma udobno namestil (lahko sedi ali leži, ni pomembno, pomembno je, da mu je udobno). Pomembno je tudi, da se pred terapijo popolnoma sprosti (meditativno stanje globoke umirjenosti) in da ga med terapijo nihče ne moti. Po izmenjavi parih besed, klient in terapevt telefonsko linijo prekineta in bioenergoterapija na daljavo se prične – v kvantni dimenziji se prične obdelava, polnjenje, čiščenje in stabilizacija klientovega biopolja . Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča šumenje v ušesu (tinitus), lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). 

Več o tem, kako poteka komunikacija in predpriprava na bioenergoterapijo na daljavo, si preberite TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (7/365), od 8.00 do 20.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532

Tinitus se manifestira kot šumenje v ušesih, piskanje v ušesih, zvonjenje v ušesih, bobnenje ali zvočno utripanje, ne da bi bil človek pri tem izpostavljen zunanjemu zvočnemu viru. Običajno je obojestranski. Tinitus se pojavlja dokaj pogosto, tako pri odraslih, kot pri otrocih, vzroki pa v veliki večini primerov niso znani.

Tinitus ali šumenje v ušesih se bolj pogosto pojavlja pri starejših osebah. Piskanje v ušesih se pogosto pojavlja tudi pri osebah, ki so na delovnem mestu izpostavljene močnemu hrupu. Zvonjenje v ušesih se pogosto pri osebah, ki poslušajo preglasno glasbo (še posebej s slušalkami). Šumenje, zvonjenje ali piskanje v ušesih je pogosto prisotno pri osebah s slabšim sluhom, pri osebah s povišanim krvnim tlakom, pri sladkorni bolezni, pri anksioznih ali depresivnih osebah. Pogosto imajo osebe s tinitusom tudi vrtoglavico, vendar največkrat med seboj nista v neposredni povezavi. Prav tako šumenje v ušesih oziroma piskanje v ušesih povezujemo z uporabo nekaterih zdravil. Tinitus se lahko pojavlja kot nezaželena stranska posledica jemanja zdravil, ki so na bazi acetilsalicilne kisline (Aspirin, Andol), nekaterih protibolečinskih zdravil, pa tudi nekaterih antibiotikov. Žal imajo prav vsa zdravila nezaželene stranske učinke in temu je možno pripisati velik delež pri povečanju števila ljudi, ki trpijo piskanje, šumenje ali zvonjenje v ušesih, zato jemanje zdravil v posvetovanju s svojim zdravnikom zmanjšajte na minimum možnega.

Šumenje v ušesih ali pa piskanje v ušesih običajno ne predstavlja znaka za kakšno hujšo bolezen v glavi. Kratkotrajno šumenje v ušesu (nekaj minut) se občasno pojavlja pri vseh ljudeh. To piskanje v ušesih je normalno in ne potrebuje nikakršnega zdravljenja. 

Če gre pri piskanju v ušesih za komaj slišen pisk, ki ga človek sliši samo v popolni tišini, temu tankemu komaj zaznavnemu pisku ne pripisujemo neke pomembnosti. To ni tinitus, saj ta tanek (izjemno visok) ton zaznavajo vsi ljudje. To je naravno.

Če pa je šumenje v ušesih ali pa piskanje v ušesih s svojo jakostjo (intenziteto) moteče in stalno prisotno v zavesti osebe, potem gre za motnjo, ki lahko povzroča različne težave (slab spanec, težave s koncentracijo, ovirajoče motnje pri delu, pojav depresije, glavobol ipd.). Šumenje v ušesih (piskanje v ušesih) lahko zelo resno znižuje kvaliteto življenja prizadete osebe.

Uradna medicina za tinitus (šumenje v ušesih) nima posebnih zdravil, v nekaterih primerih (otoskleroza) pa tinitus (piskanje v ušesih) odpravljajo z operacijo.

Kot rečeno: Tinitus (šumenje v ušesih) v mnogih primerih uspešno olajšamo in/ali odpravimo z bioenergoterapijo na daljavo, po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)! Žal pa moramo priznati, da v nekaterih primerih ves napor, da bi piskanje v ušesih prenehalo, tudi s to metodo ne prinese rezultatov. Če je šumenje, piskanje ali zvonjenje v ušesih povezano s prej omenjenim jemanjem zdravil, se lahko zgodi, da bo tudi bioenergoterapija nemočna, saj “zdravila” onemogočajo “ozdravitev”. V takih primerih, če je klient za to, je včasih možno, da z bioenergoterapijo najprej odpravimo primarno bolezensko stanje, zaradi katerega klient jemlje zdravila, in tako le-ta postanejo nepotrebna in šele potem z nadaljnjo bioenergoterapijo odpravljamo nadležno piskanje v ušesih.

Bioenergoterapije po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) izvajamo štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Terapija je neinvazivna, neboleča in brez nezaželenih stranskih učinkov.

Med izvajanjem bioenergoterapije sta tako bioenergoterapevt, kot klient v medialnem stanju. Bioterapevt inducira biofotonsko plazmo in jo usmerja v energijsko matrico klienta, še posebej v tisti del energijskega polja, ki napaja glavo, vrat in ušesa. Z energijskim postopkom globinsko obseva področje srednjega in notranjega ušesa, eustahijev kanal, področje grla in sinusov ter vratne žile (karotide). Ko ga napolni, ga očisti in stabilizira. Tako se v klientovem koherentnem biopolju vzpostavlja energijsko ravnovesje, ki v področju glave in ušes sproži t.i. ekscitacijo, le-ta pa biološko resonanco. Energijski poseg podpre homeostatične procese samoregulacije, regeneracije, samozdravljenja, celjenja in revitalizacije. Rezultat energijskega “posega” se manifestira v izboljšanju zdravstvenega stanja. Šumenje v ušesih se začne zmanjševati in ob koncu terapije v mnogih primerih že popolnoma izgine.

Mnogi pacienti nam povedo, da so, preden so se odločili še za bioenergoterapijo, poskušali že skorajda vse in da so bolj iz obupa, kot pa iz prepričanja, da bioenergoterapija lahko pomaga, poskusili še to. Zato ob uspešni sanaciji skoraj ne morejo verjeti, da je piskanje v ušesih prenehalo. Zvonjenje v ušesih je “kot po čudežu” izginilo.

Tako je v večini primerov, žal pa moramo pošteno povedati tudi to, da šumenja v ušesih oziroma piskanja v ušesih v nekaterih primerih ne moremo odpraviti niti z bioenergoterapijo, saj največkrat ne poznamo vzrokov za nastanek tinitusa in pogosto ti vzroki tudi niso odstranjeni (npr. jemanje določenih zdravil). Pri cca. 30% klientov žal tudi z našo metodo ni napredka. 

Pokličite, naredili bomo vse, kar je v naši moči. 

 1. Pokličite na mob. 041 636 532, da se pogovorimo in določimo potek terapije (rezervacija termina).
 2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, toliko da izmenjamo nekaj besed in da vzpostavimo energijski kontakt. Potem telefonsko linijo prekinemo in terapija se lahko prične. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo, kako se počutite in kaj se je med terapijo dogajalo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.


IZJAVE ZDRAVLJENIH:

Učinki bioenergoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni. En vir temelji na podlagi diagnoz uradne medicine oziroma ugotovljenega stanja pred terapijo in po njej. Drug vir predstavljajo informacije, ko so klienti po zaključenih terapijah svoje stanje verificirali s ponovnim obiskom zdravnika, s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), s ponovitvijo diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

tremor

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

  Ime in priimek (obvezno)

  Email (obvezno)

  Telefon

  Sporočilo