Sladkorna bolezen (diabetes) – pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum

diabetesSladkorna bolezen (diabetes) je izjemno resen zdravstven problem, pri katerem lahko uspešno pomagamo z bio-energoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Energoterapija je neinvazivna, neboleča, brez nezaželenih stranskih učinkov, poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Obsevanje trebušne slinavke z biofotonsko plazmo lahko bistveno izboljša bolezensko stanje. Energijski tretman za sladkorno bolezen (diabetes) zahteva veliko vztrajnosti in potrpljenja, saj je za doseganje optimalnih rezultatov bio-energoterapije potrebno ciklično ponavljati (v enomesečnem intervalu).

Kljub zapletenosti in resnosti težav, ki jih povzroča sladkorna bolezen (diabetes), pa pri reševanju “problema” lahko uspešno pomagamo z bio-energoterapijo D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije z biofotonsko plazmo “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo klientovo energijsko polje. Bio-energoterapija v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije.

Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo pomagala pri stabilizaciji (normalizaciji) delovanja trebušne slinavke. 

Velika prednost bio-energoterapije po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bio-energoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se težav, ki jih povzroča sladkorna bolezen (diabetes), lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode

Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ. Vemo, da vas samo z besedami ne bomo prepričali, prepričala pa vas bo vaša lastna neposredna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite.

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 9.00 do 21.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Sladkorna bolezen (diabetes) je bolezen, ki je v stalnem porastu in predstavlja velik in obsežen zdravstven problem. Pri tem je pomembno, da z bio-energoterapijo Bioquantum lahko sladkornim bolnikom učinkovito pomagamo. Terapija je univerzalno aplikativna za vse sladkorne bolnike (tako sladkorna bolezen tipa 2, kot tudi sladkorna bolezen tipa 1). Ne glede na obliko ali tip sladkorne bolezni (diabetes tip 2, nosečniški diabetes, juvenilni diabetes) so učinki energoterapije izjemno pozitivni. Stanje se občutno izboljša. Že po prvem ciklu (štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan) se spremljane vrednosti začnejo normalizirati (stabilizirati). Tudi sladkorna bolezen tipa 1 na energoterapijo pozitivno odreagira. Ker spremljanje bolezen itak zahteva stalno merjenje, so rezultati na dlani (so merljivi).

Sladkorna bolezen (Diabetes ali diabetes mellitus) spada v skupino metaboličnih (presnovnih) bolezni. Sladkorna bolezen, znaki: zanjo je značilna povišana raven glukoze v krvi, ki je odraz pomanjkanja hormona inzulina v krvi. Inzulin je odgovoren za presnavljanje ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob. Poznamo več vrst te bolezni: sladkorna bolezen tipa 1, sladkorna bolezen tipa 2 (diabetes tip 2), diabetes v času nosečnosti (gestacijski diabetes), itd.

Težave, ki jih povzroča sladkorna bolezen, so zelo različne. Najbolj razširjena je sladkorna bolezen tipa 2 (diabetes tip 2), saj jo ima 90-95% sladkornih bolnikov. Najpogosteje zbolijo ljudje starejši od 50 let, ki so predebeli in se premalo gibljejo. Sladkorna bolezen (diabetes) se razvija tiho (brez značilnih simptomov) in postopoma. Ko skozi leta simptomi postanejo očitni, je sladkorna bolezen tipa 2 že močno napredovala in predstavlja izjemno velik rizik za zdravje. Prizadeti so lahko srce, možgani, oči, ledvidce, žile). Sladkorna bolezen, znaki (sladkorna bolezen, simptomi): povečano izločanje vode (prepogosto uriniranje – poliurija), posledica tega je povečana žeja (polidipsija) in tudi lakota, utrujenost, zamegljen vid – gre za dolgotrajnejše stanje povišane koncentracije sladkorja v krvi, ki lahko pripelje do poslabšanja vida (retinopatija), v najhujših primerih celo do slepote. Sladkorna bolezen tipa 2 (diabetes tip 2) redko vodi v hudo porušenje homeostaze v telesu, sicer lahko pride do ketoacidoze (presnovne acidoze), ki je izjemno nevarna in zahteva takojšnje zdravljenje z inzulinom. Sladkorna bolezen tipa 1, ki nebi bila zdravniško nadzorovana (zdravljena), pa bi vodila tudi v ketoacedozo. Sladkorna bolezen, simptomi – simptomatika se v tem primeru kaže v vonju sape po acetonu. Prizadeti hitro in globoko diha, občuti slabost, sili ga na bruhanje, vse to lahko spremljajo tudi bolečine v trebuhu in spremembe v počutju (pojavljata se razdražljivost ali otopelost). Sladkorna bolezen – znaki se lahko kažejo tudi tako, da ima oseba pri hoji občutek nestabilnosti (po pričevanju bolnikov gre za nekakšen občutek, kot da bi hodili po vati). Zmanjša se periferna senzorična občutljivost (periferna nevropatija). Prizadeti so periferni živci, ki omogoča zaznavanje občutkov ter motorične reakcije. Pri tem je najpogostejši vzrok prav sladkorna bolezen – znaki: običajni znaki so mravljinčenje, zbadanje, hladnost, ščipanje, stiskanje, tudi vroč občutek ali električni sunki. Periferno nevropatijo najpogosteje opažamo pri živcih prstov, dlani, rok, stopala in nog, običajno simetrično – na obeh straneh telesa. Periferne nevropatije pa ne povzroča samo sladkorna bolezen, ampak tudi zdravila (še posebej zdravila proti raku), pomanjkanje vitaminov B12, B6, B1 ali E, nekatere bolezni ščitnice, zloraba alkohola, avtoimunske bolezni… Nevropatija lahko povzroči ali poslabša tudi zaprtje ali celo popoln zastoj v črevesju (ileus).

Med vsemi sladkornimi bolniki pa je 5-10% bolnikov, ki jih je prizadel t.i. juvenilni diabetes oziroma sladkorna bolezen tipa 1, ki se značilno pojavi v otroštvu ali najkasneje v puberteti in spada med t.i. neozdravljive bolezni. Zakaj se pojavi sladkorna bolezen tipa 1, ni povsem jasno, vsekakor pa pride do napake v imunskem sistemu. Normalno se telo brani z imunskim sistemom pred bakterijami in virusi, sladkorna bolezen tipa 1 pa nastane, ker imunski sistem napade in uniči svoje lastne celice, to je, celice v trebušni slinavki, ki proizvajajo in izločajo inzulin. Sladkorna bolezen tipa 1 je neozdravljiva bolezen, ki pa ima ob ustreznem obvladovanju ugodne prognoze in bolnik lahko doživi visoko starost.

Kot smo že v uvodu povedali, z bio-energoterapijo lahko učinkovito pomagamo sladkornim bolnikom. Terapija je univerzalno aplikativna za vse sladkorne bolnike, seveda pa je prognoza za občutno izboljšanje stanja bistveno boljša, ko vas muči sladkorna bolezen tipa 2, kot pa sladkorna bolezen tipa 1). Ne glede na obliko ali tip sladkorne bolezni (diabetes tip 2, nosečniški diabetes, juvenilni diabetes), pa so učinki bio-energoterapije pozitivni. Stanje se izboljša, saj se običajno že po prvem ciklu terapij (štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan) merjene vrednosti začnejo normalizirati. Tudi sladkorna bolezen tipa 1 na bio-energoterapijo odreagira pozitivno. Rezultati so merljivi.

Kako poteka bio-energoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)? Izvaja se štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Bio-energoterapija po tej metodi je kvantno-holistični postopek, v katerem induciramo bio-fotonsko plazmo in jo usmerjamo v destabilizirano (deformirano) koherentno polje obolelega organizma. Energijski postopek v klientovem energijskem polju povzročijo fino vibracijsko uskladitev z izvorno vibracijo, kar v organizmu sproži procese samoregulacije vseh življenjsko pomembnih sistemov in funkcij ter vzpostavlja homeostazo – naravno stanje in imanentno sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Z dodatno energijsko obdelavo vseh pomembnih energijskih centrov vzpodbudimo delovanje imunskega sistema in okrepimo splošno odpornost organizma.

Z biofotonsko plazmo neposredno »obsevamo« tudi trebušno slinavko, s čemer sprožimo homeostatični proces regeneracije – biokemični procesi in fiziološke funkcije, ki so ključni pri presnavljanju sladkorja, se začnejo popravljati (stabilizirati).

Kakšne so izkušnje sladkornih bolnikov z bio-energoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)? (Govorimo generalno za vse tipe – tako sladkorna bolezen tipa 2 – diabetes tip 2, kot tudi sladkorna bolezen tipa 1, pa tudi nosečniški diabetes)

Trebušna slinavka je zelo odzivna na bio-energoterapijo. V vseh štirih dneh, kolikor traja en cikel bio-energoterapij (proces se v organizmu odvija tudi po zaključku energoterapij), se količina sladkorja v krvi spreminja. Spremljanje (merjenje) ravni sladkorja v krvi je te štiri dni še bolj nujno zapovedano. Sladkorna bolezen, znaki: v dnevih, ko se izvaja bio-energoterapija so znaki sledeči: Prvi dan (ali celo dva) organizem odreagira s povečanjem ravni sladkorja nad običajne (pričakovane) vrednosti, sredi drugega dne, ali pa tretji dan, pa raven sladkorja zaradi reakcije na bio-energoterapijo lahko hitro in dramatično pade (nevarnost kolapsa). Klient mora biti na to pripravljen; na to ga posebej opozorimo! Raven glukoze v krvi lahko pade na 1 – 3 nmol/l. Že četrti dan pa se običajno občutno izboljšujejo tudi druga spremljajoča moteča stanja, kot so na primer motnje vida, utrujenost, nestabilna hoja itd..

Bio-energoterapija nima nezaželenih stranskih učinkov, še manj je mogoče, da bi z bio-energoterapijo kakorkoli delovali v škodo obolelega, ne glede ali je diagnoza sladkorna bolezen tipa 2 (diabetes tip 2) ali pa sladkorna bolezen tipa 1. Učinki energoterapije so občutni, pozitivni in blagodejni. Stanje bolezni se izboljšuje. Z vztrajnostjo in cikličnim ponavljanjem bio-energoterapij lahko bistveno popravimo zdravstveno stanje. 

Z bio-energoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) delujemo na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta. Na daljavo lahko učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči diabetes (sladkorna bolezen), tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Ob dogovorjeni uri pokličete terapevta, si izmenjata nekaj besed in terapija se začne. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.
3. Nadaljnje tri dni nas vsak dan ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. 
 
Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina

 

Še link za dodatne informacije: http://www.theictm.org/big-diabetes-lie/