Neplodnost – v mnogih primerih uspešno pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum

neplodnostNeplodnost je vedno bolj pogosta težava, pri kateri v mnogih primerih uspešno pomagamo z bio-energoterapijo. Parom priporočamo, da čeprav ste poskusili že vse “uradne” možnosti, da poskusita še z bio-energoterapijo – z bioenergijskim posegom obnovimo in stabiliziramo klientovo energijsko matrico na tistem delu, ki napaja področje reproduktivnih organov, s čemer v organizmu sprožimo homeostatične procese samoregulacije, regeneracije in revitalizacije – rezultat energijskega posega je, da se normalizirajo tudi biokemični procesi in fiziološke funkcije, ki omogočijo zanositev po naravni poti. 

Neplodnost je oseben in intimen problem. Pogosto je povezana s stresom. Ko se zaradi stresa občutljivo (subtilno) hormonsko ravnovesje poruši, posledično povzroči cel splet zapletov. Kljub zapletenosti in resnosti težave pri reševanju “problema” v mnogih primerih uspešno pomagamo z bio-energoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) na daljavo. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, saj vam bo morda prav ta pomagala do zanositve. 

Velika prednost bio-energoterapije po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu (klientoma) za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bio-energoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu (klientoma) ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema (neplodnost) lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode

Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ. Vemo, da vas samo z besedami ne bomo prepričali, prepričala pa vas bo vaša lastna neposredna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite.

Pokličite! Pomagali vam bomo.  

 

Bioenergoterapija na daljavo
041 636 532
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Neplodnost je problem, s katerim se srečuje vse večji odstotek populacije. Zares številni so pari v rodni dobi, ki se v današnjem času srečujejo s težavami, ki jih prinaša neplodnost in se sprašujejo kako zanositi. Vzroki za neplodnost so različni, ugotavljajo se pri ženski (ženska neplodnost), pri moškemu (moška neplodnost) ali pri obeh. Pri ženskah za neplodnost uradna medicina v osemdesetih odstotkih vseh vzrokov prepoznava tri poglavitne in v dvajsetih odstotkih še ostale vzroke:

  • Pri prvem vzroku za neplodnost gre za motnje ovulacije. Sem prišteva sindrom policističnih jajčnikov ter prekomerno telesno težo.
  • Drugi vzrok za neplodnost je endometrioza, ko tkivo, ki v normalnem stanju tvori notranjo plast maternice, raste tudi izven maternične votline.
  • Tretji vzrok za neplodnost je tuboperitonealni – z neprehodnimi jajcevodi.
  • Med ostale vzroke za neplodnost štejejo: spolno prenosljive bolezni, sistemske bolezni (diabetes in obolenja ščitnice), miome, razvojne nepravilnosti maternice, starost, itd.
  • Pri moškem se neplodnost kaže v slabi kvaliteti semena, ki jo lahko povzročajo genetske motnje, poškodbe, vnetja, motnje v spuščanju moda, po operativnih posegih in nekaterih vrstah zdravljenja (predvsem maligne bolezni), ki lahko povzročijo spremembe v kvaliteti semena (moška neplodnost).

Energoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je učinkovit odgovor na vprašanje, kako zanositi, kadar gre za neplodnost. Zanositev se po terapiji dogodi kar v visokem odstotku. Če upoštevamo dejstvo, da se na energoterapijo obrnejo »neplodni« pari šele, ko so poizkusili že vse druge (neuspešne) možnosti, imajo rezultati še toliko večjo težo.

Iz našega energoterapevtskega zornega kota gledanja, uradna medicina ne upošteva »energijskega« dejavnika in njegovega vpliva na organizem (tega enostavno ni v njihovi doktrini). Ta »energijski« dejavnik pa pogosto igra ključno vlogo, ko gre za neplodnost in izjemno močno vpliva na zanositev. Za neplodnost je lahko “krivo” prav neravnovesje v energijskem polju reproduktivnih organov. Gre za energijsko deformacijo na kvantnem nivoju koherentnega polja celic – gre za t.i. psihonoetske blokade v energijskih pretokih ter motnje v energijski komunikaciji na različnih, a med seboj zelo povezanih področjih (trebuh-srce-glava). Energijsko neravnovesje organizma in blokade energijskih pretokov so neposredno povezani z nepravilnim delovanjem žlez z notranjim izločanjem. Še posebej stresno občutljiva je ščitnica, ki pa je na srečo zelo pozitivno odzivna na bio-energoterapijo.

Ko gre za neplodnost, je ta »neznani« energijski “dejavnik”, ki ga uradna medicinska doktrina sploh ne upošteva, pogosto zares ključen in odločilen. To nam dokazuje terapevtska praksa, saj prav z energijsko »obdelavo« uspemo pomagati mnogim parom, da pridejo do naravne zanositve, prej pa so se leta in leta neuspešno mučili z drugimi uradnimi metodami pomoči.

Kako zanositi? Tako, da z bio-energoterapijo v energijskem (koherentnem) polju para, ki si prizadeva za zanositev, vzpostavimo energijsko ravnovesje, ki v organizmu obeh klientov sproži t.i. biološko resonanco in homeostatične procese samoregulacije. Energoterapevt inducira in usmerja biofotonsko plazmo v klientovo energijsko polje, še posebej v področje reproduktivnih organov in energijskih centrov, ki napajajo nekatere žleze z notranjim izločanjem. Z energijskim postopkom dosežemo vibracijsko uskladitev z izvorno vibracijo, kar vzpostavi homeostazo – in optimalno delovanje reproduktivnih organov. Težava z neplodnostjo se v mnogih primerih (žal ne pri vseh) razreši prav z bio-energoterapijo.

Opomba: Bio-energoterapija za odpravo neplodnosti po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) se vedno izvaja na obeh (na moškem in na ženski), na paru, ne samo na enem od obeh. Bio-energoterapija je neinvazivna in neboleča, brez vsakršnih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni,  do 30 minut na dan. Ko se izvaja bio-energoterapija za neplodnost, priporočamo, da ne izberete termina v času mesečnega perila, ker bi energijski postopek povečal jakost menstruacije.

Večina parov, ki jih muči neplodnost, pride k bio-energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. Poskusite! Z bio-energoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) vas lahko dosežemo takoj, ne glede na vašo lokacijo – NA DALJAVO!!! 

Z bio-energoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki jih muči neplodnost oziroma imajo težave z zanositvijo, tudi tistim, ki so iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito rešujete kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervirajte termin zdaj

Comments are closed.