Bolečine v vratu učinkovito lajšamo in odpravljamo z bioenergoterapijo

bolečine v vratuBolečine v vratu so pogoste in lahko nastanejo iz mnogih razlogov. Bolečina v vratu se lahko pojavi že, če smo preveč časa v nerodnem položaju (npr. dolgo sedenje v prisilni drži za volanom, za računalnikom, v šoli itd.). Razlog za bolečine v vratu (in ramenih ter glavi) je lahko spanje s previsoko ali prenizko blazino, ki obremenjuje vrat. Bolečina v vratu lahko nastane zaradi “fizične” travme, npr. v prometni nesreči ali med padcem. Za bolečine v vratu so lahko krive tudi degenerativne bolezni medvretenčnih ploščic, hernija diska, ali stisnjen živec. Bolečine v vratu lahko nastanejo tudi zaradi običajnih okužb, npr. virusne okužbe žrela. Včasih bolečine v vratu povzroči kakšna redka okužba, npr. tuberkuloza vratu, osteomielitis in septični discitis. Tudi meningitis pogosto spremlja okorelost vratu.

Bolečine v vratu pa lahko povzročajo tudi drugi dejavniki, ki vplivajo na mišice vratu, kot je fibromialgija in revmatična polimialgija. Včasih je za bolečine v vratu »kriv« poslabšan pretok krvi v vratnem delu, včasih se hkrati pojavijo bolečine v vratu in glavi ali pa bolečine v vratu in ramenih. Velik dejavnik tveganja za bolečine v vratu so tudi nekateri športi (kontaktni športi, kolesarjenje, jahanje, itd.) in udeležba v prometu. Izpostavljenost (obremenjenost) vratu je pri prometnih nesrečah izredno velika, še posebej pri padcih z motorjem.

Bolečina v vratu pa je včasih spremljana tudi z drugimi simptomi kot so: omrtvelost, odrevenelost ali mravljinčenje rok (parestezija), težave pri požiranju, zvonjenje v glavi, omotica ali otekle bezgavke. Bolečina v vratu je lahko povezana tudi z glavobolom (bolečine v vratu in glavi), bolečino na obrazu, bolečino ramen (bolečino v vratu in ramenih). Ti simptomi so pogosto posledica poškodb živcev ali tkivnih zmečkanin. Včasih bolečine v vratu spremljajo še bolečine v zgornjem delu hrbta, pa tudi bolečine v križu.

Ne glede na vzroke, zaradi katerih je nastala bolečina v vratu, učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo na daljavo. “Na daljavo” posežemo v klientovo energijsko polje, ga obnovimo in stabiliziramo, “obdelamo” prizadeti predel – bolečina v vratu začne popuščati. Klient že po prvi polurni terapiji čuti izboljšanje. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala pri odpravi bolečine v vratu. 

Zaradi še vedno dokaj razširjenega dvoma o učinkovitosti bioterapije na daljavo, POUDARJAM, da za terapijo ni potrebno nikakršno vnaprejšnje plačilo. Najprej bioterapijo na daljavo izvedemo (štiri zaporedne dni) in šele ob koncu, ko so pri veliki večini primerov že občutni rezultati, ko se že veselite izboljšanju zdravstvenega stanja, šele takrat, po končani terapiji, pa seveda pričakujemo ustrezno zahvalo. Pokličite. Pomagali vam bomo.

Velika prednost bioenergoterapije po metodi DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je, da poteka na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz da bi prišel v ordinacijo, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se bolečine v vratu lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). 

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bioenergoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo.  

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (7/365), od 8.00 do 20.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532

Kako poteka bioenergoterapija po metodi DBRET? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča bolečina v vratu, in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Bioenergoterapevt “na daljavo” obseva energijsko matrico v predelu vratu, stabilizira celotno klientovo biopolje in ga uskladi z izvorno vibracijo, kar v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije – organizem se vrača v HOMEOSTAZO – naravno stanje in imanentno sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira… Energijski postopek izjemno pospeši te procese. Bolečina in tudi omejitve gibljivosti (zategovanje) običajno že po nekaj minutah začne popuščati. Bolečine v vratu izginejo, ko bioenergoterapevt s posebnimi energijskimi tehnikami in postopki v področju vratu sprosti mišični tonus, odblokira energijski pretok in poveča krvno (in limfno) cirkulacijo, s posebnimi tehnikami odstrani energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavlja energijsko ravnovesje na točki akutne (ali kronične) bolečine. Bolečina v vratu počasi a vztrajno popušča, dokler popolnoma ne izgine. 

Bolečine v vratu so pogosto bolezensko stanje. Anatomija vratne hrbtenice je čudovit »mehanizem«, ki ščiti občutljivo hrbtenjačo, nudi podporo za glavo in ji omogoča veliko okretnost na vse strani. Ta gibljivost in prilagodljivost pa jo »naredi« tudi dovzetno za poškodbe. Velik dejavnik tveganja za bolečine v vratu so nekateri športi (kontaktni športi, kolesarjenje, jahanje, itd.) in udeležba v prometu. Izpostavljenost (obremenjenost) vratu je pri prometnih nesrečah izredno velika, še posebej pri padcih z motorjem.

Ljudje so še vedno premalo informirani o učinkovitosti bioenergoterapije na daljavo (D-BRET, Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), zato večina bolnikov, ki jim je diagnosticirana bolečina v vratu, poišče pomoč pri bioenergoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge možnosti.

Bioenergoterapijo Bioquantum izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo z biofotonsko plazmo, ki jo inducira bioenergoterapevt. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bio-energoterapija na daljavo, najbolj pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bio-energoterapijo Bioquantum lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči bolečina v vratu, tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Štiri zaporedne dni nas vsak dan ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.
 
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina


IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

bolečina: križ,vrat,roka,noge