Bronhitis – učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum

bronhitisBronhitis je bolezen, pri kateri z bioenergoterapijo hitro in učinkovito pomagamo – obnovimo in stabiliziramo klientovo energijsko polje na prizadetem področju bronhijev. Z bioenergoterapijo okrepimo imunski sistem in v organizmu sprožimo homeostatične procese samoregulacije, zdravljenja, celjenja, regeneracije in revitalizacije. S tem izredno hitro dosežemo bistveno izboljšanje bolezenskega stanja. Bioenergoterapija je primerna izbira tudi, ko gre za kronični bronhitis. 

Bronhitis uspešno saniramo z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta. Z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo področje bronhijev. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo takoj učinkovito pomagala olajšati in odpraviti bronhitis. Vemo, da človeka prepriča šele njegova lastna neposredna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Pokličite.

Velika prednost bioenergoterapije Bioquantum je, da jo izvajamo na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bio-energoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča bronhitis, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji, si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Bronhitis je bolezen dihal, ki vsako leto prizadene številne odrasle in otroke. Akutni bronhitis največkrat nastane zaradi bakterijske okužbe. Če gre za kronično vnetje sapnic, ima bolnik kronični bronhitis, ki spada v skupino KOPB (kronično obstruktivne pljučne bolezni), ki na različne načine okvarijo pljuča in dihalne poti. Bronhitis, znaki: Osebe, ki imajo kronični bronhitis, kašljajo in izkašljujejo ter težko dihajo – na začetku se to dogaja pri naporu, kasneje pa se, zaradi zoženja dihalnih poti, težave lahko pojavljajo tudi v mirovanju. Pogosto se pojavlja tudi utrujenost. Zdravljenje bronhitisa je nujno, saj kronični bronhitis lahko vodi celo v odpoved dihal in prizadetost srca.

Alternativno “zdravljenje” bronhitisa: Bioenergoterapija je izjemno uspešna pri lajšanju in odpravljanju težav, ko gre za akutni bronhitis. Še bolj pomembno je, da je terapija uspešna tudi, ko gre za kronični bronhitis.

Kako poteka bioenergoterapija Bioquantum? Ko gre za “zdravljenje” bronhitisa, je postopek sledeč: Bioenergoterapevt inducira biofotonsko plazmo in jo štiri dni zapored usmerja na prizadete dele pljuč (bronhije). Z bio-fotonskim obsevanjem dvigne bioenergijski potencial celotnega organizma in hkrati okrepi porušen energijski potencial bronhijev, ki brez zunanje pomoči nimajo več moči za normalno opravljanje svoje funkcije (zato bronhitis). Energijski poseg v organizmu sproži t.i. biološko resonanco, ki vodi v vibracijsko uskladitev z izvorno vibracijo. Hkrati s tem se sprožijo homeostatični procesi samoregulacije, okrepi se imunski sistem in odpornost organizma, bronhitis se hitro zmanjšuje – bistveno se skrajša čas okrevanja. 

Kronični bronhitis pa se umika počasneje. Po prvem tretmaju je stanje bistveno bistveno boljše, ampak za popolno sanacijo je tretma v mesečnem intervalu potrebno ponoviti – in tudi kronični bronhitis bo saniran.

Zdravstvene težave, ki jih povzroča bronhitis, uspešno lajšamo in učinkovito odpravljamo z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Z besedami vas ne bomo prepričali, prepričala pa vas bo vaša lastna neposredna izkušnja. Zavedamo se, da je “običajnemu” umu delovanje na daljavo težko razumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo z bio-fotonsko plazmo, ki jo inducira bioenergoterapevt. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bioenergoterapija na daljavo, najbolj pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bioenergoterapijo Bioquantum lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči (kronični) bronhitis. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan med 8. in 22. uro (7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Ob dogovorjeni uri pokličete terapevta, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo in se dogovorimo za naslednjo terapijo, običajno naslednji dan ob isti uri.
 
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina