Kontakt

Marko Legat – že več kot 30 let na samostojni poti kot podjetnik, založnik, ljubitelj ezoterike, raziskovalec magičnega, mističnega in okultnega, častilec staroverskih in poganskih tradicij, zagovornik holistične paradigme… ljubitelj neokrnjene narave, navdušen kajakaš in z vso ljubeznijo ter predanostjo – bioenergoterapevt.

Življenjska potreba je hotela, da sem konec devetdesetih let prejšnjega stoletja obiskoval različne seminarje in predavanja o bioterapiji ter celo opravil osnovno in nadaljevalno izobraževanje za bioterapevta. Obzorje sem si širil z raziskovanjem različnih metod in načinov energijskega “zdravljenja”, raziskoval hipoteze kvantne fizike, preštudiral na tone knjig… a na koncu moral priznati, da je pravo znanje, razumevanje in rezultate dala šele “praksa”. Imel sem srečo in čast, da me je takrat pod svoje okrilje (v svojo terapevtsko skupino) vzel bioterapevt mojster Karlo Kodela, s katerim sem oddelal stotine terapevtskih ur na klientih, tako doma, kot v tujini. Ob njem sem spoznaval “skrivnosti” in manjkajoče koščke v mozaiku Celote. “Milost razodetja” se je zgodila kot “aha efekt” med terapevtskim delom skozi “inteligenco rok”. V enem posebnem trenutku sem dojel in uzrl Celoto in jo uspel ohraniti v svojem spoznavnem in vrednostnem sistemu. Takrat me je nezaustavljivo posrkalo v nov svet, v kvantni “prostor”, kjer biva “večno zdravje” in brezpogojna ljubezen. Od takrat dalje upam reči, da sem bioenergoterapevt. Nikoli si nisem mislil, da bom poklican za bioenergoterapevta. Zgodilo se je nehote in nepričakovano – bioenergoterapija je postala moje poslanstvo.

Moja specialnost je bioterapija na daljavo. Izjemoma delam tudi v živo (predvsem, ko sem povabljen na terapije v tujino). V kvantni dimenziji (v zavesti) se s klientom povežem ne glede na njegovo lokacijo. V “dimenziji”, v kateri se celoten bioenergijski postopek odvija, oddaljenost med klientom in menoj ne obstaja.

Bioenergijski “dotik” je najpopolnejša komunikacija brez besed. Z njim vzpostavljam neposreden in intimen stik s klientom. Ko vstopim v klientovo biopolje, ga nagovorim fizično, psihično, duševno in duhovno. Energijska komunikacija deluje holistično in doseže vse čute in vse nivoje zavesti. Bioenergoterapija je najpopolnejša naravna pomoč, ki jo človek lahko nudi obolelemu. Ko z bioenergoterapijo v klientovem biopolju ponovno vzpostavim energijsko ravnovesje, se le-to na fizičnem nivoju manifestira kot izboljšanje zdravstvenega stanja in v mnogih primerih kot popolna ozdravitev.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo