Krčne žile so zdravstven (in lepotni) problem, pri katerem lahko učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Z bio-energijskim posegom obnovimo in stabiliziramo klientovo energijsko (koherentno) polje. Bio-energijsko “obsevanje” usmerjamo v klientovo energijsko matrico in na prizadeta področja – kjer se manifestirajo krčne žile. Energijski poseg je neinvaziven in neboleč, poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Krčne žile se po štirih dneh že občutno pomanjšajo, umaknejo se globlje v podkožno tkivo in pogosto “kot po čudežu” že po prvem terapevtskem ciklu popolnoma izginejo. Pogosto pa je za doseganje optimalnih rezultatov bioenergoterapijo potrebno nekajkrat ponoviti (v intervalu enega meseca).

Če imate krčne žile, pokličite! Pomagali vam bomo.  

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (7/365), od 8.00 do 22.00 ure, na telefonski številki: 041 636 532

Krčne žile so okvarjene venske žile, pri katerih je prišlo do popuščanja žilnih zaklopk ali žilnih sten. Ob poškodovanih zaklopkah kri lahko prehaja tudi v podkožno tkivo, kar se vidi kot temno modro ali celo črno obarvano žilje ali omrežje žil. Manjše (tanjše) vene, ki se nahajajo v vrhnjem delu kože, so na pogled podobne pajkovi mreži, debelejše vene, ki bi se morale nahajati globlje v podkožnem in mišičnem tkivu, pa izstopijo na površje kože in so kot nabrekle, vijugaste izbokline.

Do krčnih žil pride iz različnih razlogov. Lahko se pojavijo ob nosečnosti, pogoste so pri ljudeh, ki (zaradi poklica) vsakodnevno mnogo ur stojijo na nogah, krčne žile lahko nastanejo tudi zaradi hormonskih terapij, lahko je kriva genetska predispozicija… Krčnim žilam so bolj izpostavljene ženske, čeprav se kar pogosto pojavljajo tudi pri moških.

Krčne žile običajno napredujejo počasi in na začetku predstavljajo predvsem lepotni problem. Včasih preteče tudi 30 let, preden se zaradi krčnih žil pojavijo resni zdravstveni problemi. Zaradi venskega popuščanja v spodnjem delu nog, ki preprečuje, da bi se kri nemoteno vračala do srca, z napredovanjem bolezni sčasoma lahko pride do resnih zdravstvenih težav. Takrat krčne žile (okvara venskih zaklopk in nefunkcionalno vračanje venske krvi proti srcu) začnejo ustvarjati povečan pritisk v celotnem venskem sistemu, kar moti presnavljanje v celicah kože, podkožju in v samih žilah. Težava se prične manifestirati kot kronično vensko popuščanje (venska insuficienca) oziroma stalno prisotna venska hipertenzija. Žile postanejo prepustne tudi v okoliško tkivo (notranje venske krvavitve), del rdečih krvničk izstopi iz krvnega sistema in temno obarva kožo (hiperpigmentacija i temnenje kože), prihaja lahko tudi do razjed in krvavitev na golenih (zunanje venske krvavitve), do vnetja povrhnjih žil in nastanka krvnih strdkov, varikozni ekcemi, venski ulkusi, lipodermatoskleroza, venska tromboembolija – globoka venska tromboza, koagulacija krvi v notranjosti ven je celo življenjsko nevarna.

Osebe, ki jih pestijo krčne žile, tožijo zaradi težkih, svinčenih nog, in napetosti v mečih, ki pogosto privede v nekakšne blažje krče. Potožijo, da imajo nekakšno neprijetno občutje v spodnjih okončinah in da so noge postale okornejše. Možna je tudi povečana občutljivost na dotik (bolečina), srbeča koža, zatekanje nog, sprva samo okoli gležnjev, potem pa tudi cele goleni.

Najpogosteje se krčne žile pojavijo na zadnji strani nog, na mečih in na notranji strani stegen, pogosteje pri ženskah.

Z bioenergoterapijo lahko učinkovito pomagamo pri odpravljanju težav s krčnimi žilami! Vaše noge bodo postale lažje in manj boleče že po prvih petnajstih minutah terapije. Težak svinčeni občutek bo izginil. Po prvem ciklu bioenergoterapij (en ciklus poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan) boste občutili, da se je vaše stanje znatno izboljšalo, krčne žile bodo začele dobesedno »izginjati« (umaknile se bodo globlje v podkožno tkivo), tudi otekline se bodo bistveno zmanjšale ali pa v celoti izginile. Nekatere klientke rečejo – temno moder “pajek” se je kar raztopil – ni ga več.

Za optimalen rezultat je bioenergoterapijo potrebno izvesti večkrat (trikrat), v intervalu treh tednov do enega meseca.

Z bioenergoterapijo boste odpravili probleme s krčnimi žilami – svojemu organizmu pa boste poleg “lepotne napake” odpravili tudi resen zdravstven problem. 

Bioenergoterapija po energijsko-resonančnem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) se izvaja na daljavo. Med izvajanjem terapije ste lepo doma, na svojem kavču, v naslanjaču ali v postelji – tam, kjer vam je najbolj udobno. Glej povezavo: https://www.bioquantum.si/energoterapija-na-daljavo/

Bioenergoterapija DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) poteka v človekovem bioenergijskem (koherentnem) polju. Celice klientovega organizma so v neposredni komunikaciji z biofotonskim poljem, ki ga inducira bioenergoterapevt (več o tem si lahko ogledate na povezavi: https://www.bioquantum.si/delovanje-biofotonske-metode). Vse se dogaja mimo človekovega zavestnega uma. Človeški organizem je skozi evolucijo dosegel visok nivo t.i. celične “zavesti”. Komunikacija vsake celice poteka na kvantnem nivoju z energijsko interakcijo. Gre za informirano energijo (inteligenco), ki je mnogo kompleksnejša in po svojem delovanju mnogo učinkovitejša od moči in “dometa” analitičnega uma. Skozi intenzivno energijsko interakcijo sprožimo ekscitacijo in bioresonanco, ki v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije. Ob zaključku terapevtskega ciklusa (po štirih dneh), več kot 90% klientov ugotavlja, da so se krčne žile bistveno zmanjšale (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Pomoč z bioenergoterapijo je dosegljiva vsem, ne da bi vam bilo potrebno zapustiti domovanje. Vsem, tudi tistim, ki ste iz bolj oddaljenih krajev, ali pa nimate prevoza… ali pa iz kakih drugih razlogov nimate možnosti, da bi štiri dni zapored prihajali v “ordinacijo” na terapije, učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo na daljavo po metodi DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Z bioenergoterapijo na daljavo dosežemo, da se krčne žile pričnejo umikati in izginjati brez neposrednega fizičnega kontakta. Krčne žile zmanjšate in/ali odpravite, ne da bi odšli od doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Potrebna je predhodna telefonska rezervacija termina.

Mnogim ljudem je informacija, da z energoterapijo na daljavo lahko lajšamo in/ali odpravljamo težave, ki jih povzročajo krčne žile, nekaj nedoumljivega. Z besedami vas ne mislimo prepričevati. Človeka prepriča samo njegova lastna izkušnja, zato vas vabimo, da si jo pridobite.

Pokličite nas na telefon 041 636 532, lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo