Bolečine v ledvicah lajšamo in odpravljamo z bioenergoterapijo DBRET

Bolečine v ledvicah

Bolečine v ledvicah so lahko dolgotrajna in mučna nadloga. Pogosta so kronična obolenja, ki lahko resno ogrozijo zdravje in znižajo kvaliteto življenja. Bolečine v ledvicah (ledvične bolečine) lajšamo in odpravljamo z bioenergoterapijo po energijsko-vibracijskem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Z energijskim postopkom obnovimo in stabiliziramo klientovo energijsko-informacijsko matrico. S posebno pozornostjo se posvetimo bolečinsko prizadetemu delu (bolečine v ledvicah). Energoterapija je neinvazivna, neboleča, poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan.  Bolečine v ledvicah zelo pogosto hitro umirimo (tudi pri kroničnih bolečinah). 

Kljub zapletenosti in resnosti težav (bolečine v ledvicah), pa pri reševanju “problema” uspešno pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum. Z bioterapijo “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo energijsko polje na prizadetem predelu. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala pri olajšanju in/ali sanaciji bolečine v ledvicah. 

Zaradi še vedno dokaj razširjenega dvoma o učinkovitosti bioterapije na daljavo, POUDARJAM, da za terapijo ni potrebno nikakršno vnaprejšnje plačilo. Najprej bioterapijo na daljavo izvedemo (štiri zaporedne dni) in šele ob koncu, ko so pri veliki večini primerov že občutni rezultati, ko se že veselite izboljšanju zdravstvenega stanja, šele takrat, po končani terapiji, pa seveda pričakujemo ustrezno zahvalo. Pokličite. Pomagali vam bomo. 

Velika prednost bioenergoterapije na daljavo je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz do ordinacije, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se bolečine v ledvicah lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). 

Ko gre za bolečine v ledvicah (ledvične bolečine), izvajamo bioenergoterapijo, ki je neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (7/365), od 8.00 do 20.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532

Bolečine v ledvicah (ledvične bolečine) imajo lahko mnoge vzroke – bolezni ledvic, ledvična vnetja, ledvični kamni in tudi druge težave, vse to so pogosti vzroki za boleče ledvice. Bolečine v ledvicah občutite v srednjem in spodnjem delu hrbta (lahko tudi v trebuhu). Ledvici sta fižolaste oblike, locirani v ledvenem delu abdomna takoj pod diafragmo. Poškodba ledvic ali motnja v njihovem delovanju običajno hkrati povzroča bolečine ledvic. Močna bolečina, ki jo občutite v ledvenem delu hrbta, je v veliki verjetnosti nastala zaradi ledvice; bolečine so zelo verjetno povezane z njihovo disfunkcijo, ki se običajno manifestira kot boleče ledvice. Kot rečeno, se le-te lahko manifestirajo tudi v trebuhu, ampak največkrat bolečine v ledvicah izžarevajo v ledvenem delu. Če se manifestirajo v trebušnem delu, jih ljudje pogosto ne povezujejo z ledvicami in jih ignorirajo. Bolečine v ledvicah lahko kažejo na resen zdravstven zaplet, ki zahteva resno obravnavo, zato je pomembno, da poznamo simptome, ki kažejo na boleče ledvice.

Bolečine v ledvicah (ledvične bolečine) lahko zaznavamo kot prebadajoče bolečine v hrbtu. Simptomi, ki dodatno kažejo na bolezni ledvic, pa so še sledeči: motnje (težave) pri odvajanju vode, slabost, bruhanje, izguba apetita, vročina, bolečine v ledjih, otečene roke in noge (tudi obraz).

Dva najpogostejša razloga za bolečine v ledvicah sta: ledvični kamni in vnetje ledvic. Ledvični kamni so eden od najbolj pogostih razlogov za bolečine v ledvicah, bolečinski simptomi se manifestirajo v spodnjem delu ledij in v ledvenem delu abdomna. Ledvice so fantastičen »filter«, ki iz organizma čisti odpadne sestavine kot npr.:  urinsko kislino, odvečen kalcij, cistin… kadar odvečnih snovi ne uspe v celoti odstraniti iz telesa, le te ostajajo v krvnem obtoku ali pa se nalagajo na neprimernih mestih. Akumulirajo in kopičijo se v ledvičnem mehurju in se oblikujejo v kamen. Kopičijo se lahko tudi v sklepih, kar povzroča putiko, pa v mišicah in drugih tkivih, kar povzroča kalcinacijo… Kadar se kamen (ali kamni) oblikuje v samih ledvicah, se potem zatakne na poti v sečnico (uretro) in v sečevodu preprečuje normalen pretok urina, kar povzroča otečenost ledvic in močne ledvične bolečine. Najpogostejši vzrok za ledvične kamne je dolgotrajen stres ob sočasni dehidraciji organizma. Ljudje v zahodni kulturi smo izgubili občutek za žejo. Ta občutek so nam zmedli prehranski dodatki, ki jih industrija zaradi boljše prodaje dodaja v prehranske proizvode. Mnogi od teh dodatkov so tudi hormonski motilci, ki rušijo normalno funkcioniranje biokemičnih procesov in fizioloških funkcij – in motijo občutek za žejo. Človek je dehidriran, ima suha usta, v glavi pa se mu ne sproži signal, da mora piti. In ker ne pije dovolj, strašno trpijo ledvice. Ledvične bolečine se pojavijo, ko le-te zbolijo. Morda se nepoučenim zdi smešno, ko rečemo, da je človek zbolel, ker pije premalo vode, vendar je to danes eden od ključnih razlogov, zakaj zbolimo, zakaj so bolezni ledvic kar pogoste in zakaj smo »pridelali« ledvične kamne. Ker smo ta naravni občutek za žejo »izgubili«, moramo piti zavestno (ob normalni psihofizični aktivnosti zadošča, da dnevno spijete toliko vode, da le-ta predstavlja cca. 3 odstotke telesne teže). Seveda pa ne moremo vseh bolezni ledvic pripisati dehidraciji.

Druga najpogostejša težava, ko gre za ledvične bolezni, je vnetje ledvic (Pyelonephritis). Vnetje povzroča bakterija, ki najprej “napade” urinarni trakt, bakterijsko vnetje pa se razširi v vnetje ledvic in bolečine v ledvicah. Vnetje je lahko akutno ali pa kronično. Šanse za vnetje ledvic so še večje, če ima klient še ledvične kamne. Vnetje ledvic izzove, da ledvice otečejo, kar pripelje do ostrih ledvičnih bolečin. Simptomi za vnetje ledvic so bolečine v ledjih in bokih, lahko tudi v želodcu.

Ostali simptomi – motnje pri lulanju, pogosto na lulanje tudi ponoči, pa vročina, utrujenost, slabost, bruhanje… pa tudi izguba apetita, ki vodi v izgubo teže.

Bakterijo v ledvicah ugotovijo s testi krvi in seča. Običajna protivnetna terapija se izvaja z uporabo antibiotikov.

Preventiva: če ne želite “pridelati” boleče ledvice, vsakodnevno spijte zadostne količine vode (vsaj 3 odstotke telesne teže). Pomembno je, da, ko vas tišči na vodo, ne zadržujete, ampak greste takoj. Tudi prakticiranje varnega seksa in primerna higiena lahko preprečijo vnetja zaradi bakterije Pyelonephritis in posredno bolečine ledvic.

Poleg omenjenih vzrokov za nastanek ledvične bolečine, ti isti simptomi lahko tudi poškodujejo ledvice in povzročijo ledvično odpoved. Ledvična odpoved se imenuje tudi tiha bolezen, ker se simptomi težko ugotovijo, ker se pri vnetjih bolečina lahko pojavi, lahko pa tudi ne. Bolečine v ledvicah se pojavijo tudi pri raku na ledvicah. Tudi cista na ledvici povzroča neprijetne bolečine ledvic.

Bolečine v ledvicah in motnje v delovanju ledvic je potrebno čim prej diagnosticirati, da se lahko ustrezno ukrepa in da se preprečijo eventualne komplikacije.

Zdravo in zmerno prehranjevanje in vsakodnevni vnos dovolj velike količine vode v telo, lahko v veliki meri preprečijo, da ne bo prišlo do neprijetne disfunkcije v ledvičnem delovanju in do bolezni ledvic.

Kaj pa alternativa? Neprijetne bolečine v ledvicah lahko uspešno lajšamo in odpravimo z bioenergoterapijo DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Kako poteka? Bioenergoterapijo izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Bioenergoterapevt ledvične bolečine lajša in odpravlja z inducirano biofotonsko plazmo, ki jo usmerja v energijsko polje obolelega organa, s čemer v ledvici sproži t.i. biološko resonanco. Le-ta povzroči vibracijsko uskladitev energijskega polja ledvice z izvorno vibracijo (energijsko stanje pred nastankom bolezni ledvic). Energoterapevt se vsake bolečine v ledvicah loti z energijsko uskladitvijo klientovega energijskega polja, kar v organizmu »sprovocira« homeostatične procese samoregulacije, dvigne imunski sistem in sproži proces “samozdravljenja” bolezni ledvic. V organizmu se ponovno vzpostavlja homeostaza, naravno stanje in imanentna sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Energijski postopek vzpostavlja ravnovesje na energetskem, mentalnem, psihičnem in fizičnem nivoju. Z energijskim posegom se bolečine v ledvicah začnejo umikati in “kot po čudežu”, izginejo. Pravkar opisan energijski postopek odstrani odvečen energijski potencial, ki povzroča bolečino, klient pa ga občuti kot olajšanje in odpravo bolečine ledvic. Običajno že ob prvi terapiji bolečine v ledvicah začnejo občutno popuščati. Klient takoj čuti olajšanje. Po štiridnevni bioenergoterapiji pa bolečine v ledvicah izginejo. Bioenergoterapija je neboleča in brez nezaželenih stranskih posledic.

Zavedamo se, da “običajnemu” umu delovanje na daljavo ni razumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici, mimo človekove zavesti. Celice neposredno komunicirajo z biofotonsko plazmo, ki jo inducira bioenergoterapevt. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bioenergoterapija na daljavo, najbolj pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bioenergoterapijo Bioquantum lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas mučijo bolečine v ledvicah, tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Štiri zaporedne dni ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.
 
Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.
Rezervacija termina