Artroza kolka (obraba kolka) je zdravstven problem, pri katerem pomagamo z bioenergoterapijo po energijsko-vibracijskem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Fizičen kontakt s klientom ni potreben.

Artroza kolka dobro “odreagira” na bioenergoterapijo, vendar moramo takoj na začetku povedati, da je lajšanje in odpravljanje težave dolgotrajnejši proces. Bolnik sicer občuti izboljšanje stanja že po prvi bioenergoterapiji, vnetni procesi se zmanjšajo in bolečine so manjše, ampak do zaželenega cilja, da se artroza kolka (obraba kolka) dokončno popravi, je cikle bioenergoterapij potrebno ponavljati. Z bioenergoterapijo zaustavimo proces degeneracije in sprožimo regeneracijo hrustanca. Z mesečnimi ponovitvami terapij se artroza kolka vse bolj popravlja; izraža se v vedno blažji obliki in v mnogih primerih popolnoma izzveni. Seveda v teh primerih operacija (zamenjava kolka) ni več potrebna. Glej tudi bolečina v kolku.

Za optimalno izboljšanje stanja izvajamo štiri (in več) dnevne bioenergoterapije v enomesečnih intervalih. Artroza kolka se v tem času v veliki večini primerov izjemno popravi saj z bioenergoterapijo v organizmu povzročimo t.i. ekscitacijo in biološko resonanco, ki sprožita procese regeneracije hrustanca.

Artroza kolka (obraba kolka) je stanje, ki ga povzroči izginevanje sklepnega hrustanca, na robovih sklepnih površin pa se začnejo tvoriti kostni izrastki (osteoskleroza – zgostitev kosti), povečano je izločanje sklepne tekočine, pojavijo se bolečine med gibanjem in gibljivost sklepa je omejena. Če sklepni hrustanec popolnoma izgine, pride v sklepu do kontakta kost na kost, kar povzroča hude bolečine. Simptomi, ki kažejo na artrozo kolka, se manifestirajo kot napetost ali otrdelost v dimljah ali pa v predelu zadnjice ali stegna. S časom se simptomi poslabšujejo, artroza kolka vse bolj napreduje, vendar ne napreduje enakomerno, včasih je malo boljše, včasih malo slabše in pogosto je povezano s spremembo vremena. Artroza kolka je zdravstvena težava, ki jo poleg bolečin spremlja še omejena gibljivost sklepa, otrdelost kolka, omejitve pri hoji in športu, šepanje. Bolečine ne povzroča hrustanec, saj le-ta nima nobenih živčnih končičev. Bolečine povzroča vnetje sklepa in sklepne ovojnice.

Če je sklepnega hrustanca ohranjenega vsaj še nekaj, z bioenergoterapijo lahko učinkovito pomagamo – sprožimo in stimuliramo homeostatične procese regeneracije.

Kljub zapletenosti in resnosti težave, ki jo povzroča artroza kolka, lahko z bioenergoterapijo učinkovito pomagamo tudi “na daljavo”. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo pomagala pri lajšanju in odpravljanju težav.

Velika prednost bioenergoterapije na daljavo je, da klientu za “obisk” terapije ni potrebno potovati v ordinacijo, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča artroza, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu).

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nezaželenih stranskih posledic. Pokličite! Pomagali vam bomo. 

Kako poteka bioenergoterapija na daljavo? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed in da terapevtu potrdite, da ste pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Bioenergoterapevt inducira in usmerja biofotonsko plazmo na področje bolečine, kjer je klientovo energetsko polje »izmaličeno« (v območju kolka). Energijsko “stimulira” področje možganov (epifiza, hipofiza), “obdela” priželjc (za delovanje imunskega in limfatičnega sistema) in “uravnovesi” energijske pretoke na področju, ki se simptomatično kaže kot lokacija bolečinskega problema. Omejitev gibljivosti in t.i. zategovanje se zmanjša, sklep se “omehča”, bolečine, ki jih povzroča artroza kolka, začnejo popuščati. Bioenergoterapevt s posebnimi energijskimi tehnikami in postopki v bolečinskem področju sprosti mišični tonus, odblokira energijski pretok in poveča krvno (in limfno) cirkulacijo, nato odstrani energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavlja energijsko ravnovesje na točkah akutne (ali kronične) bolečine. Običajno pride do reakcije in delnega popuščanja bolečine že po prvi terapiji, četrti dan, ob zaključku terapevtskega ciklusa pa več kot 90% oseb izjavlja, da je bolečina občutno manjša in gibljivost povečana (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov). Sprašujete se, kako je to mogoče? Pokličite! Pomagali vam bomo.

Zavedamo se, da “običajnemu” umu delovanje na daljavo ni razumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. do 22. ure (24/7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin.
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo