Artroza kolka (obraba kolka) – pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum

artroza kolka

Artroza kolka (obraba kolka) je zdravstven problem, pri katerem lahko pomagamo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Gre za izvajanje tehnik t.i. kvantne teleportacije – neposreden fizičen kontakt s klientom ni potreben.

Čeprav artroza kolka dobro “odreagira” na bio-energoterapijo, poudarjamo, da je lajšanje in odpravljanje težave dolgotrajnejši proces. Bolnik sicer občuti izboljšanje stanja že po prvi štiridnevni bioenergoterapiji, vnetni procesi se zmanjšajo in bolečine so manjše, ampak do zaželenega cilja, to je, da se artroza kolka (obraba kolka) začne popravljati (regeneracija hrustanca), pa je cikle bioenergoterapij potrebno izvajati daljše obdobje (intervali v razmakih enega meseca). Predviden potek: artroza kolka se omili in s ponavljajočimi tretmaji zelo popravi. Izraža se v vedno blažji obliki in ni redko, da popolnoma izzveni. Glej tudi povezavo bolečina v kolku

Za optimalno izboljšanje stanja izvajamo štiridnevne bio-energoterapije daljše časovno obdobje (najmanj šest mesecev) v enomesečnih intervalih. Artroza kolka se v tem času v veliki večini primerov zelo popravi – s t.i. biološko resonanco sprožimo proces regeneracije hrustančne mase. Zadovoljivih rezultatov pa žal ne dosegamo v primerih, ko je obraba hrustančne substance tako močna, da hrustanca praktično več ni in gre v sklepu za stik kost na kost. Če hrustanca sploh več ni, je regeneracijski proces tudi ob pomoči bio-energoterapije nemogoč. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo, si preberite na povezavi https://www.bioquantum.si/energoterapija-na-daljavo/.

Artroza kolka (obraba kolka) je stanje, ki ga povzroči izginevanje sklepnega hrustanca, na robovih sklepnih površin pa se začnejo tvoriti kostni izrastki (osteoskleroza – zgostitev kosti), povečano je izločanje sklepne tekočine, pojavijo se bolečine med gibanjem in gibljivost sklepa je omejena. Če sklepni hrustanec popolnoma izgine, pride v sklepu do kontakta kost na kost, kar povzroča hude bolečine. Simptomi, ki kažejo na artrozo kolka, se manifestirajo kot napetost ali otrdelost v dimljah ali pa v predelu zadnjice ali stegna. S časom se simptomi poslabšujejo, artroza kolka vse bolj napreduje, vendar ne napreduje enakomerno, včasih je malo boljše, včasih malo slabše in pogosto je povezano s spremembo vremena. Artroza kolka je zdravstvena težava, ki jo poleg bolečin spremlja še omejena gibljivost sklepa, otrdelost kolka, omejitve pri hoji in športu, šepanje. Bolečine ne povzroča hrustanec, saj le-ta nima nobenih živčnih končičev. Bolečine povzroča vnetje sklepa in sklepne ovojnice. 

Opomba: Kadar je artroza kolka tako napredovala, da sklepnega hrustanca sploh več ni, takrat žal tudi z bioenergoterapijo ne moremo bistveno pomagati. V takih primerih je najboljša rešitev operacija in vgraditev umetnega kolka. Če pa je sklepnega hrustanca ohranjenega vsaj še nekaj, pa z bio-energoterapijo lahko tudi dolgoročno učinkovito pomagamo – s posebnimi postopki sprožimo homeostatične procese regeneracije.

Kljub zapletenosti in resnosti težave, ki jo povzroča artroza kolka, pa z bioenergoterapijo Bioquantum lahko uspešno pomagamo – z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije z biofotonsko plazmo “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo prizadeti predel. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo pomagala pri lajšanju in odpravljanju težav. 

Velika prednost bioenergoterapije Bioquantum je, da poteka na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča alergija, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. 

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Kako poteka bio-energoterapija po metodi DBRET (na daljavo)? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča artroza kolka, in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bio-energoterapija se prične. Bio-energoterapevt (visoko specializirani biofotonski mediator) inducira in usmerja bio-fotonsko plazmo na področje bolečine, kjer je klientovo energetsko polje »izmaličeno« (v območju kolka). Energijsko “stimulira” področje možganov (epifiza, hipofiza), “obdela” priželjc (za delovanje imunskega in limfatičnega sistema) in “uravnovesi” energijske pretoke na področju, ki se simptomatično kaže kot lokacija bolečinskega problema. Omejitev gibljivosti in t.i. zategovanje se zmanjša, sklep se “omehča”, bolečine, ki jih povzroča artroza kolka, začnejo popuščati. Bio-energoterapevt s posebnimi energijskimi tehnikami in postopki v bolečinskem področju sprosti mišični tonus, odblokira energijski pretok in poveča krvno (in limfno) cirkulacijo, nato odstrani energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavlja energijsko ravnovesje na točkah akutne (ali kronične) bolečine. Običajno pride do reakcije in delnega popuščanja bolečine že po prvi terapiji, četrti dan, ob zaključku terapevtskega ciklusa pa več kot 80% oseb izjavlja, da je bolečina občutno manjša in gibljivost povečana (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov). Sprašujete se, kako je to mogoče? Ni pomembno. Pomembno je samo eno – bolečine,  ki jih povzroča artroza kolka, so vsaj delno popustile in gibljivost sklepa se je povečala. 

Zavedamo se, da “običajnemu” umu delovanje na daljavo ni razumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunikacijo z bio-fotonskim poljem, ki ga inducira bio-energoterapevt. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. do 22. ure (24/7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina