Kronične bolečine lajšamo ali saniramo z bioenergoterapijo DBRET

Kronična-bolecinaŽivljenje brez bolečin je vrednota in ena od temeljnih človekovih pravic! Kronična bolečina spada med zelo resne in težke zdravstvene težave, pri katerih lahko učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum. Kronične bolečine so lahko dolgotrajna in mučna nadloga, ki močno znižajo kvaliteto življenja. Bioenergoterapevt z biofotonsko plazmo obseva energijsko polje na bolečinsko prizadetem delu. Kronična bolečina začne popuščati, dokler na koncu popolnoma ne popusti. Včasih je potrebno biti malo bolj potrpežljiv. S cikličnim in vztrajnim ponavljanjem terapij bo popustila tudi najtrdovratnejša kronična bolečina. 

Ne glede na vzroke, zaradi katerih je nastala kronična bolečina, lahko učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). S t.i. kvantno teleportacijo “na daljavo” posežemo v klientovo energijsko polje, ga obnovimo in stabiliziramo – kronična bolečina začne popuščati. Klient običajno že po prvi polurni terapiji čuti izboljšanje. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od ponujene izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala pri odpravi kronične bolečine. Z besedami vas ne bomo prepričali, prepričala pa vas bo vaša lastna neposredna izkušnja. 

Velika prednost bioenergoterapije Bioquantum je, da poteka na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se kronične bolečine lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu).

Zaradi še vedno dokaj razširjenega dvoma o učinkovitosti bioterapije na daljavo, POUDARJAM, da za terapijo ni potrebno nikakršno vnaprejšnje plačilo. Najprej bioterapijo na daljavo izvedemo (štiri zaporedne dni) in šele ob koncu, ko so pri veliki večini primerov že občutni rezultati, ko se že veselite izboljšanju zdravstvenega stanja, šele takrat, po končani terapiji, pa seveda pričakujemo ustrezno zahvalo. Pokličite. Pomagali vam bomo. 

Bioenergoterapija Bioquantum poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo.  

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532

Bolečina je izjemno neprijetna osebna izkušnja. Akutna bolečina nastane ob nekem trenutnem dogodku (ob poškodbi ali vnetju ipd.) in slej ko prej izzveni. Kronična bolečina pa je izredno specifičen in težek zdravstveni problem. Ne gre za neposredno zdravljenje bolezni oziroma poškodbe, ampak za zdravljenje same bolečine. V Evropi kronična bolečina pesti kar četrtino prebivalstva, 5% od njih trpi izjemno hude kronične bolečine, ki drastično zmanjšujejo kvaliteto življenja.

Bioenergoterapija je učinkovita tudi, ko gre za “zastarane” kronične bolečine. V najbolj trdovratnih primerih dosežemo vsaj bistveno izboljšanje in omilitev bolečinskega stanja. Z bioenergoterapijo kronične bolečine lajšamo in zmanjšujemo brez nezaželenih stranskih učinkov. Bioenergoterapija bolnikom, ki trpijo kronične bolečine, lahko izjemno pomaga, ne glede, za kakšne bolečine gre. To je lahko: kronična bolečina, bolečina v sklepih (kronične bolečine v kolenu, kronična bolečina v kolku, kronična bolečina v rami, kronična bolečina v komolcu, kronična bolečina v zapestju, kronična bolečina v gležnju), kronične bolečina v peti, kronične bolečine v hrbtu, kronična bolečina v hrbtenici, kronične bolečine v križu, kronične bolečine v vratu, kronične bolečine v želodcu, kronične bolečine v trebuhu… 

Bioenergoterapija poteka na kvantnem nivoju v človekovem koherentnem biopolju. Je neinvazivna, neboleča in brez nezaželenih stranskih učinkov. Bioenergoterapevt inducira biofotonsko plazmo in jo usmerja na področje kronične bolečine, kjer je klientovo energetsko polje »izmaličeno«. Energijsko “stimulira” področje možganov (epifiza, hipofiza), “obdela” priželjc (za delovanje imunskega in limfnega sistema) in “uravnovesi” energijske pretoke na področju, ki se simptomatično kaže kot lokacija bolečinskega problema. Kronična bolečina in tudi omejitve gibljivosti (zategovanje) začne popuščati. Običajno pride do reakcije in delnega popuščanja bolečine že prvi dan terapije, četrti dan, ob zaključku terapevtskega ciklusa pa več kot 90% oseb izjavlja, da je bolečina izginila ali pa je vsaj občutno manjša (hranimo arhiv izjav in anketnih listov). 

Kronična bolečina je izjemno obsežen zdravstveni problem, ki v življenjskem ciklusu prizadene enega na štiri odrasle. Razlog se lahko skriva v gibalnem aparatu. Kronične bolečine se najpogosteje pojavljajo v križu in celotni hrbtenici od vratu dalje, v okončinah, sledijo bolečine v sklepih (zaradi obrabe ali artroze), bolečine v kolenu, bolečine v kolku, bolečine v gležnju, bolečine v peti, bolečine v rami, bolečine v komolcu, bolečine v zapestju, bolečine v hrbtu…

Kronična bolečina ima pogosto nejasen izvor (medicina ima velikokrat težave, pri postavitvi diagnoze). Največkrat bolniki s kroničnimi bolečinami niso deležni takojšnje ustrezne obravnave, zato se težave lahko vlečejo leta. Razlog za bolečine so tudi vnetni procesi, kot je revma oziroma artritis, osteoporoza, bolečine zaradi bolezni, ki vplivajo na degeneracijo tkiv. Kronične bolečine so lahko posledica neustreznih delovnih razmer, rakave bolezni (maligna bolečina)… iz tega lahko izhajajo tudi bolečine v želodcu, bolečine v spodnjem delu trebuha, bolečine v prsih…

Uradna medicina za lajšanje kroničnih bolečin uporablja množico medikamentov in njihove koktajle, aplicirajo pa jih skozi injekcije, tablete, kožne obliže itd.. Vse to pa ne zdravi vzrokov za nastanek bolečine. Gre za blokiranje oziroma lajšanje bolečin. Ta način »zdravljenja« pa pogosto povzroča odvisnost in ima resne nezaželene stranske učinke. Medikamentno zdravljenje pri zelo velikem številu bolnikov ne prinese zadovoljivega olajšanja bolečine in vseeno trpijo. V nekaterih hudih primerih bolečine rešujejo tudi operativno.

Kaj pa alternativno “zdravljenje” kronične bolečine? Kot rečeno, bioenergoterapija je pri lajšanju in odpravljanju kronične bolečine uspešna. Bioenergoterapijo Bioquantum izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo s skalarnimi valovi, ki jih inducira in posreduje bioenergoterapevt. Človeški organizem (vsaka celica v telesu) je skozi evolucijo dosegel nivo avtonomne energijske »inteligence«. 

Pri vsem tem ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bioenergoterapija na daljavo. Pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas mučijo kronične bolečine. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan med 8. in 20. uro (7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina


IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

zahvala Daša

kronične bolečine,glavoboloči,kronične bolečinebolečina: križ,vrat,roka,nogekronična bolečina:glava,ušesa,ramena,kolki,kolenobolečine:hrbet,kolenokronična bolečina:glava,ušesa,ramena,kolki,kolenobolečina:kolk,kolenobolečine v vratu,križ,kolk