Bolezni ščitnice – uspešno pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum

scitnicaŠčitnica je izredno pomembna žleza z notranjim izločanjem. Težave, ki jih povzroča ščitnica oziroma njeno nepravilno delovanje, najpogosteje nastanejo zaradi stresa. Ščitnica je izredno stresno občutljiva in močan ali dolgotrajen stres povzroči njeno disfunkcionalno delovanje (hipotiroza, hipertiroza). Občutljivo (subtilno) hormonsko ravnovesje se poruši, kar posledično povzroči cel splet zapletov na nivoju biokemičnih procesov in fizioloških funkcij. Ko gre za nepravilno delovanje ščitnice, lahko učinkovito pomagamo z bio-energijsko terapijo (Bioquantum). Skozi dolgoletno bio-terapevtsko prakso lahko z gotovostjo trdimo, da v mnogih primerih uspešno pomagamo tudi, ko gre za Hashimotov tiroiditis (avtoimuna bolezen ščitnice) in Basedowo bolezen.  

Kljub zapletenosti in resnosti težav, ki jih povzroča ščitnica, uspešno pomagamo z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije usmerjamo bioplazmo na prizadete predele (ščitnica in obščitnične žleze), s čemer obnavljamo in stabiliziramo klientovo bio-energijsko polje. Bio-energoterapije izvajamo “na daljavo” (glej povezavo “terapija na daljavo”). Zaradi nepoznavanja metode ali zaradi predsodka naj vas delo na daljavo ne odvrne od terapije, saj je metoda izjemno učinkovita, tako da vam bomo po vsej verjetnosti lahko hitro in učinkovito pomagali pri stabilizaciji (normalizaciji) delovanja ščitnice.  

Velika prednost bioenergoterapije Bioquantum je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno pripotovati v ordinacijo, pač pa je med izvajanjem bio-energijske terapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne; edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Probleme, ki jih povzroča delovanja ščitnice “zgrabimo” pri izvoru (v bio-energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike, na najnovejših prebojih v mikrobiologiji in epi-genetiki, si oglejte na povezavi Delovanje kvantne biofotonske metode

Bioenergoterapija Bioquantum je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-kvantni energijski terapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ. Vemo, da vas samo z besedami ne bomo prepričali, prepričala pa vas bo vaša lastna neposredna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite.

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Kako poteka bioenergoterapija Bioquantum na daljavo? Kot klient za trenutek vzpostavite z bio-energoterapevtom telefonski kontakt, samo toliko, da terapevtu potrdite, da ste popolnoma psiho-fizično sproščeni in pripravljeni za pričetek terapije – ste udobno nameščeni, v stanju globoke umirjenosti (kot pri meditaciji). Nato telefonski kontakt prekinemo in bio-energoterapija se prične. Bio-energoterapevt inducira bio-plazmo in z njo “na daljavo” vstopi v klientovo destabilizirano (disfunkcionalno) “avrično” polje. Bioenergijski fluks usmerja v bio-polje na področju ščitnice (npr. povečana ščitnica, vnetje ščitnice, avtoimune bolezni ščitnice itd.). Hkrati so v postopku “obsevane” tudi druge energijske točke, ki so v povezavi z nekaterimi drugimi žlezami z notranjim izločanjem (hipofiza, epifiza, priželjc, nadledvične žleze, spolne žleze). Z bio-energijskim »posegom« stabilizira klientovo biopolje in vpliva na delovanje organskih sistemov specializiranih celic, ki nadzorujejo in varujejo organizem (imunski sistem). S posebnim poudarkom “obdela” kvantno bio-energijsko polje na predelu grla, natančneje tik pod grlom, kjer se nahaja ščitnica in obščitnične žleze. Prizadeti del istočasno tudi temeljito energijsko “očisti”. Energijski poseg v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije in nepravilno delovanje ščitnice se izjemno hitro izboljša. Ščitnični hormoni se v roku štirinajst dni normalizirajo in stabilizirajo. 

Žleza ščitnica s svojimi hormoni krmili cel splet funkcij ter mnogonivojsko vpliva na delovanje organizma. Kot taka je ščitnica izjemno pomembna za kontroliranje mnogih biokemičnih procesov in fizioloških funkcij. Žal pa ima eno zelo šibko točko – izjemno je občutljiva na STRES – prav zato so ob današnjem življenjskem slogu in prehitrem tempu ščitnični hormoni tako pogosto v neravnovesju. Na srečo pa se ščitnica izredno dobro odzivna tudi na bio-kvantno energijsko terapijo, tako da delovanje ščitnice običajno lahko hitro in učinkovito normaliziramo.

Žleza ščitnica je endokrina žleza z notranjim izločanjem. Leži na spodnjem delu vratu (pod sapnikom). Že njeno ime pove, kako pomembno je pravilno delovanje ščitnice in kaj je njena funkcija. Žleza ščitnica izloča več izjemno pomembnih hormonov (ščitnični hormoni), ki nadzorujejo presnovni metabolizem, uravnavajo rast in razvoj, povečujejo porabo kisika in bazalno presnovo, posegajo v metabolizem ogljikovih hidratov, lipidov in beljakovin, uravnavajo pa tudi delovanje srca (upočasnjeno ali pospešeno bitje), vplivajo na mišice, na rast las, na počutje itd. Če je delovanje ščitnice moteno, če je »proizvodnja« hormonov motena (če se ščitnični hormoni premalo ali preveč izločajo), to pripelje do resnih težav, ki se kažejo na različne načine.

Ščitnica, simptomi:

 • hipotiroza – premalo aktivna ščitnica, simptomi – ščitnični hormoni se izločajo v organizem v premajhnih količinah: prekomerno ali prenaglo pridobivate kilograme, tudi čez dan ste prekomerno utrujeni, obliva vas mrzlica, megli se vam, imate počasnejši srčni utrip, ste depresivni, imate občutek tesnobe, imate močnejše menstrualne krvavitve, morda izgubljate lase… (povečana ščitnica deluje premalo – zato telo odreagira tako, da jo povečuje).
 • hipertiroza – preveč aktivna ščitnica, simptomi: ščitnični hormoni se izločajo v organizem v prevelikih količinah: izgubljate na teži oziroma kljub ješčosti hujšate, prekomerno se potite, srce vam razbija, obdaja vas občutek tesnobe, imate povišan krvni tlak, neredne menstruacije…

V obeh primerih (hipotiroza in hipertiroza) govorimo o bolezni ščitnice. Gre za moteno delovanje ščitnice – žleza ščitnica je v disfunkciji. Če žleza ščitnica izloča premalo hormonov (ščitnični hormoni), se metabolizem upočasni (hipotiroidizem) in ker organizem samodejno hoče kompenzirati disfunkcijo, je rezultat povečana ščitnica. Če pa žleza ščitnica izloča preveč hormonov (ščitnični hormoni), se metabolizem pospeši (hipertiroidizem).

Bolezni ščitnice so v sodobnem svetu vse bolj pogoste. Žleza ščitnica je izjemno občutljiva na stres, zato je delovanje ščitnice tako pogosto moteno in zato so ščitnični hormoni lahko zelo hitro neuravnovešeni. Ko govorimo o bolezni ščitnice, se le-te kažejo skozi zelo različne simtome. Ščitnica, simptomi:

 • golša (povečana ščitnica) se pojavi ob motenem (preslabem) delovanju ščitnice ali pa zaradi raka na ščitnici
 • spremembe v srčnem utripu (hipotiroidizmom – počasnejši srčni utrip, hipertiroidizem – pospešen srčni ritem)
 • povišan krvni tlak in občutek razbijanja srca (srčna palpitacija)
 • spremembe razpoloženja in energije (vpliv na nivo energije in na razpoloženje); prenizek nivo ščitničnih hormonov se kaže kot utrujenost, lenobnost, depresivnost (povečana ščitnica), s prekomerno delujočo ščitnico pa so ljudje nervozni, razdražljivi, muči jih nespečnost
 • hiperaktivna ščitnica, simptomi – izbuljene oči pri Basedowovi bolezni
 • hipoaktivno delovanje ščitnice – povečana ščitnica
 • izguba las – nenavadno prekomerno izpadanje las (normalno delovanje ščitnice uravnava tudi procese, ki skrbijo za normalno rast las)
 • moteno uravnavanje telesne temperature – ko vam je ne glede na normalno temperaturo bivalnega prostora prevroče (pride tudi do prekomernega znojenja) ali prehladno (mrazenje), gre za moteno delovanje ščitnice
 • suha koža
 • krhki, lomljivi nohti
 • odrevenelost rok ali mravljinčenje v rokah
 • občutek šibkosti mišic ali tresenje rok
 • neredne menstruacije, močnejše menstrualne krvavitve
 • težave z vidom
 • zaprtje
 • diareja

Hiperaktivna ali hipoaktivna ščitnica – simptomi so izjemno raznoliki (npr. povečana ščitnica). Žleza ščitnica je sicer majhna, ščitnični hormoni pa so izjemnega pomena za delovanje organizma, saj skrbijo za pravilno in usklajeno delovanje množičnega števila biokemičnih procesov in fizioloških funkcij. Ko je problem ščitnica, simptomi niso enoznačni. Moteno delovanje ščitnice se postavlja z diagnozo, ki temelji na testiranju (markerji) in analizirajo se ščitnični hormoni.

Če žleza ščitnica izloča premalo hormonov (ščitnični hormoni), nastane hipotiroiza, če pa žleza ščitnica izloča preveč hormonov (ščitnični hormoni), pa nastane hipertiroza. Uradna medicina žal nima jasnega odgovora, zakaj pride do tega. Zelo pogost vzrok bolezni ščitnice (hipotiroza) je vnetje ščitnice (tiroiditis), najpogosteje pa je žleza ščitnica prizadeta zaradi vnetja, ki povzroča avtoimuno bolezen – Hashimotov tiroiditis, ko lastno telo tvori protitelesa, ki poškodujejo ščitnico. Zaradi te bolezni ščitnice pride do zmanjšanega njenega delovanja, oziroma žleza ščitnica izloča premalo hormonov (ščitnični hormoni). Na zunaj je opazna povečana ščitnica. Med bolezni ščitnice spada tudi vnetje ščitnice, ki povzroča drugo avtoimuno bolezen – Basedowova oziroma Gravesova bolezen, ko imunski sistem organizma tvori protitelesa, ki napadejo ščitnico in le-ta zato izloča preveč hormonov (ščitnični hormoni). Ko je napadena ščitnica, simptomi lahko izbruhnejo v celi paleti pojavnosti. Motnje delovanja ščitnice se kar pogosto pojavijo tudi po porodu, vendar običajno v roku enega leta izzvenijo. Žal ne moremo mimo tega, da povemo, da je eden od zelo pomembnih vzrokov za moteno delovanje ščitnice nezaželen vpliv delovanja različnih zdravil s svojimi stranskimi učinki. Ko je v disfunkciji žleza ščitnica, simptomi kažejo, da je pogosto v hudem stresu prav zaradi jemanja zdravil. Trend pretiranega predpisovanja in jemanja zdravil se povečuje in razmislek nas pripelje v paralelo – hkrati se povečuje tudi število obolelih, ki jih mučijo bolezni ščitnice).

Uradna medicina zdravi bolezni ščitnice z zdravili, z medikamenti, z obsevanjem, v nekaterih primerih pa se odločijo, da žleza ščitnica mora biti kirurško odstranjena.

 Kakšne pa so alternativne možnosti, ko gre za bolezni ščitnice?

Stres in ščitnica: simptomi se lahko manifestirajo na mnoge načine. V holističnem bio-kvantnem energijskem “zdravilstvu” večino vzrokov za bolezni ščitnice, oziroma za nepravilno delovanje ščitnice, pripisujemo – stresu! To velja tudi za avtoimune bolezni ščitnice. Značilnost ščitnice je, da je ekstremno občutljiva na stres. Destabilizirano delovanje ščitnice povzročijo različne stresne situacije. Na srečo se žleza ščitnica prav tako hitro in dobro odzove tudi na bio-kvantno energijsko terapijo (Bioquantum), s katero lahko uspešno stabiliziramo delovanje ščitnice. 

Bio-energijska terapija je holistična metoda, s katero lahko uspešno pomagamo stabilizirati delovanje ščitnice. V nekaj dneh po zaključku terapije (štiri zaporedne dni, do 30 minut dnevno) se ščitnični hormoni stabilizirajo – nivo ščitničnih hormonov se normalizira. Klienta štirinajst dni po terapiji napotimo na ponovni pregled k svojemu zdravniku. Skoraj brez izjeme nova diagnostična »slika« pokaže, da je delovanje ščitnice bistveno boljše. Potrebno pa je poudariti, da problem s ščitnico ne bo trajno odpravljen, če ne bo odstranjen primaren vzrok za nastanek bolezni – STRES. V tem primeru se bo, zaradi ekstremne stresne občutljivosti ščitnice, bolezen čez čas ponovila in klient bo zopet potreboval pomoč bio-energoterapevta. Pri vsem tem je najbolj pomembno to, da bolezni ščitnice z bio-kvantno energijsko terapijo (Bioquantum) saniramo brez zdravil, ki imajo skoraj vsa po vrsti nezaželene stranske učinke.

Bioenergoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) ni v koliziji z uradno alopatsko medicino. Energijsko terapijo izvajamo vzporedno s terapijo uradne medicine. Na učinkovitost energijske terapije nima bistvenega vpliva uživanje ščitničnih hormonov v obliki tablet, antitiroidnih zdravil ali dodatkov joda, in obratno, prav tako bio-energoterapija ne vpliva na zmanjševanje učinkov zdravil (medikamentov). Pomembno je poudariti, da bio-kvantna energijska terapija nima negativnih ali stranskih učinkov, ki bi kakorkoli škodovale osebam z motenim delovanjem ščitnice – jim pa lahko izjemno pomaga.

Z bioenergoterapijo Bioquantum lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki imate težave s ščitnico, tudi tistim iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da vam ni potrebno pripotovati v “ordinacijo”, pač pa z bio-kvantno energijsko terapijo svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energijske terapije na daljavo izvajamo vsak dan med 8. in 22. uro (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

 1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
 2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina