Ne glede na to, za kakšne pljučne bolezni gre, se pljuča izjemno dobro in intenzivno odzivajo na bioenergoterapijo. Pljuča so izjemno “hvaležen” organ za bioenergijsko obdelavo. Mnoge pljučne bolezni uspešno tretiramo z bioenergoterapijo – izboljšuje se pljučna funkcija in nemalokrat se pljučna bolezen dramatično popravi. Z bioenergoterapijo posežemo v klientovo energijsko (koherentno) polje, s čemer v organizmu sprožimo t.i. biološko resonanco in homeostatične procese samoregulacije. Energijski poseg običajno občutno izboljša bolezensko stanje tudi, ko gre za pljučne bolezni kot je KOPB, emfizem pljuč, pljučna insuficienca…. 

Kljub zapletenosti in resnosti težav, ki jih lahko predstavljajo bolezni pljuč, lahko v mnogih primerih uspešno pomagamo z bioenergoterapijo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – na daljavo. Z energijskim posegom na daljavo (t.i. kvantna teleportacija) energijsko obnovimo klientovo koherentno polje in stimuliramo prizadeto področje pljuč. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo učinkovito pomagala pri lajšanju in odpravi bolezni pljuč. Vemo, da človeka prepriča šele njegova lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Pokličite. 

Velika prednost bio-energoterapije Bioquantum je, da poteka na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bio-energoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se bolezni pljuč lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji, si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Pljučne bolezni prepoznamo po značilnih težavah in znakih.  Ko gre za bolezni pljuč, simptomi nedvomno kažejo na vrsto in težo problema. Nekateri od teh simptomov so lahko povezani tudi z drugimi zdravstvenimi težavami (srce, ščitnica…). Bolezni pljuč, simptomi: najpogostejši je kašelj, piskanje v prsih, težka sapa, bolečina v prsih, otekanje zgornjega dela prsnega koša, celo izkašljevanje krvi, najhujša pa je dihalna stiska.

Kašelj je najpogostejši simptom, ki lahko kaže na resne težave oziroma na bolezni pljuč. Simptomi so različni – od blagega pokašljevanja do hudega kašlja. Pogosto jih spremlja tudi povišana telesna temperatura. Piskanje v prsih povzroči zrak v zoženih dihalnih poteh (zaradi vnetja, sluzi, tujka…). Tudi težka sapa lahko kaže na bolezni pljuč. Simptomi so posredni (takojšnja utrujenost, zadihanost, premalo kisika za srce in mišice…). Razlog je lahko v obolelih dihalih, lahko je srčna bolezen, bolezni ščitnice, debelost. Težka sapa je simptom, ki ga je potrebno obravnavati z vso resnostjo (obisk zdravnika). Tudi bolečina v prsih lahko kaže na bolezni pljuč in jo je potreba jemati z vso resnostjo, saj gre lahko za življenjsko ogrožajoče dejavnike (nujen posvet z zdravnikom). Tudi pomodrelost ustnic lahko nakazuje na bolezni pljuč. Simptomi kažejo, da v krvi ni dovolj kisika. Najhujši znak da je s pljuči nekaj narobe pa je dihalna stiska. Lahko gre za problem, ki spada med težje bolezni pljuč. Simptomi so: dihanje je močno oteženo, človeka duši… (nujno k zdravniku).

Pljučne bolezni (bolezni pljuč) prizadenejo pljuča in dihalne poti. Z vdihavanjem zraka vdihnemo tudi veliko količino mikroorganizmov (bakterij, virusov), ki ob zmanjšani imunski odpornosti povzročijo okužbe dihal. Med zelo pogoste pljučne bolezni spada akutni bronhitis, ki ga prepoznamo po hudem kašlju in visoki temperaturi. Za kronični bronhitis pa je lahko krivo dolgotrajno kajenje ali pa dolgotrajna izpostavljenost onesnaženemu zraku. Med pogoste bolezni pljuč se uvršča tudi astma. Med še bolj nevarne pljučne bolezni spada pljučnica (bakterijska ali virusna), za katero še vedno umre mnogo bolnikov. Tudi tuberkuloza še ni odšla iz našega življenja. Na spisku bolezni pljuč je tudi kronična obstruktivna pljučna bolezen (KOPB), ki se pri treh četrtinah bolnikov manifestira kot bronhitis, pri ostalih pa kot emfizem pljuč, ko gre za trajno nepovratno zmanjšanje pljučne funkcije. KOPB je lahko blaga, zmerna, težka ali zelo težka. Napredovala KOPB zaradi deformacij žilja obremenjuje desno stran srca, ki sčasoma začne popuščati, kar se manifestira kot otekanje nog okoli gležnjev in goleni. V najtežjih primerih te pljučne bolezni bolnika trajno zdravijo s kisikom na domu.

Uradna medicina zdravi pljučne bolezni z zdravili (bronhodilatatorji), ki bolnikom ob vdihavanju širijo dihalne poti, nekaterim bolnikom predpisujejo tudi protivnetna zdravila (kortikosteroide), ob virusnih ali bakterijskih okužbah pa še antibiotike. Če generaliziramo, v eno skupino spadajo bolezni pljuč, ki povzročajo zoženje dihalnih poti (KOPB, astma), pljučne bolezni, ki jih uvrščamo v drugo skupino, pa povzročajo okvare oziroma zabrazgotinjenja pljučnega tkiva, rezultat pa je izguba (zmanjšanje) pljučne funkcije. V nekaterih primerih gre za pljučne bolezni, ki predstavljajo kombinacijo obojega. Na črnem spisku bolezni pljuč pa je tudi pljučni rak.

Kaj pa lahko ponudi alternativa, ko gre za pljučne bolezni (bolezni pljuč)? Bio-energoterapija je lahko v mnogih primerih izjemno učinkovita.

Zdravljenje pljučne bolezni z energoterapijo poteka intenzivno in učinkuje zelo hitro, tako da že po prvi terapiji (po dvajsetih minutah) bolnik občuti izboljšanje – takoj lažje diha. Pljuča so na energoterapijo izjemno odzivna. Pri težji in težki KOPB se učinki energoterapije takoj pokažejo tudi pri izboljšani funkciji delovanja srčne mišice, kar opazimo tako, da se pacientu že drugi tretji dan terapije otekline na gležnjih in golenih začnejo zmanjševati ali celo izginejo. Primeri iz prakse – imamo izjemno pozitivne izkušnje z bolniki, ki jim je uradna medicina »obljubljala« zdravljenje z uporabo kisika na domu – pa se je z bio-energoterapijo pljučna funkcija toliko popravi, da kisik ni bil potreben.

Bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Zavedamo se, da je “običajnemu” umu delovanje na daljavo težko razumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo z bio-fotonsko plazmo, ki jo inducira bio-energoterapevt. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bio-energoterapija na daljavo, najbolj pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bioenergoterapijo Bioquantum lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči ena od bolezni pljuč. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan med 8. in 22. uro (7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo