Vaginalno vnetje, vnetje nožnice, izcedek iz nožnice, beli tok, srbenje nožnice, pekoča nožnica, glivična okužba nožnice, vnetje jajčnikov, cista na jajčniku… predstavljajo pogoste in včasih zelo neprijetne zdravstvene težave. Znaki za blažje ali hujše vaginalno vnetje (vnetje nožnice) so: suhost vagine, neprijetno srbenje nožnice, pordelost kože na in v intimnem področju, otekla koža in povečan izcedek. Vaginalno vnetje najpogosteje povzroča glivica Candida albicans, ki prizadene okrog tri četrtine vseh žensk v rodni dobi. Vaginalno vnetje (vnetje nožnice) se v blažji obliki kaže s srbenjem, rdečico in belim izcedkom. Pogoste pa so težave v zapleteni obliki, ki se sicer prav tako kažejo s srbenjem, le da je hujše, s pordelo kožo ter bolečimi (pekočimi) ranicami na sluznici. Take vrste vaginalno vnetje (vnetje nožnice) povzročata glivici: Candida tropicalis ali pa Candida glabrata. Med zapletene oblike se (zaradi specifike) uvršča tudi vaginalno vnetje pri sladkornih bolnicah, nosečnicah in ženskah z določenimi kroničnimi boleznimi.

Vaginalno vnetje (vnetje nožnice) je zdravstvena težava, pri kateri lahko učinkovito pomagamo z bio-energoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Vnetje nožnice včasih uspešno izzveni že po enem štiridnevnem ciklu, včasih pa je za popolno odpravo težav, ki jih povzroča vaginalno vnetje, bioenergoterapije potrebno ponoviti (v razmaku 14 dni). Običajen potek bolezenskega stanja po bioenergijskih tretmajih: Vaginalno vnetje se vsak dan izraža v vedno blažji obliki in na koncu izzveni.

Bioenergoterapija po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – gre za izvajanje tehnik t.i. kvantne teleportacije. Vaginalno vnetje ali vnetje nožnice, izcedek iz nožnice, beli tok, srbenje nožnice, pekoča nožnica, glivična okužba nožnice, vnetje jajčnikov, cista na jajčniku itd. učinkovito omilimo in s ponavljajočimi tretmaji tudi odpravimo “na daljavo”. Problem rešujemo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Velika prednost te metode je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča astma, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji, si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bioenergoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

Dežurni bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Kako poteka bio-energoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča vaginalno vnetje, izcedek iz nožnice, beli tok, srbenje nožnice, pekoča nožnica, glivična okužba nožnice, vnetje jajčnikov, cista na jajčniku… in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Energoterapevt inducira in usmerja bio-fotonsko plazmo v klientovo energijsko (koherentno) polje, ga energijsko obnovi in stabilizira, ter uskladi z izvorno vibracijo. Z obnovo biopolja dosežemo krepitev imunskega sistema, takoj zmanjšamo nivo stresogenih hormonov (adrenalin, noradrenalin in kortizol) in povečamo nivo adaptogenih hormonov (prolaktin in aldosteron). Vaginalno vnetje se izrazi zaradi disfunkcionalnosti v imunskem sistemu, zato bioenergoterapevt energijsko “stimulira” epifizo in hipofizo, “obdela” priželjc (za boljše delovanje imunskega in limfatičnega sistema) in “uravnovesi” energijske pretoke na področju, kjer se skozi simptomatiko vaginalno vnetje kaže kot zdravstven problem. Stabilizacija klientovega biopolja v organizmu sproži homeostatične procese, ki rezultirajo v normalizacijo biokemičnih procesov in fizioloških funkcij. Organizem se počasi a vztrajno vrača v HOMEOSTAZO – naravno stanje in imanentno sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira… Včasih je za doseganje optimalnih rezultatov bio-energoterapije potrebno ponoviti. Zdravstveno stanje se iz cikla v cikel izboljšuje, dokler vaginalno vnetje (vnetje nožnice) popolnoma ne izzveni (izgine). 

Med terapevtskim postopkom, ki je usmerjen v vaginalno vnetje, vnetje nožnice, izcedek iz nožnice, beli tok, srbenje nožnice, pekoča nožnica, glivična okužba nožnice, vnetje jajčnikov, cista na jajčniku… klientka ne občuti nobenih bolečin ali drugih neprijetnih občutkov. Energijska terapija je neinvazivna, neboleča in brez neposrednega fizičnega dotika.

Vaginalno vnetje (vnetje nožnice) svoje globlje vzroke vedno “skriva” v klientkinem destabiliziranem bioenergijskem polju (gre za psihosomatsko povezavo). Z bio-energoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) se problemov, ki jih povzroča vaginalno vnetje lotevamo pri izvoru (v bioenergijskem polju), ne pri simptomih (na fizičnem telesu). Vaginalno vnetje se pojavi, če vaginalna flora, ki predstavlja prvo obrambno linijo pred nezaželenimi bakterijami, virusi in drugimi patogeni, ni več zdrava. Razlog je v tem, da je na tem področju »poškodovano« energijsko polje (bioplazma), ki funkcionalno predstavlja energijski ščit proti bakterijam, glivicam, virusom in drugim patogenom. V primeru, da se vaginalno naravno okolje poruši in se razmnožijo škodljivi mikroorganizmi, se pojavi vnetje zunanjih in notranjih ženskih spolovil (vnetje nožnice, vnetje sramnih ustnic…). Razlogi za porušenje ravnovesja so lahko zelo različni, vsi pa koreninijo v psihičnem ali fizičnem stresu.

Zelo “razširjen” stres za organizem predstavlja jemanja različnih “zdravil”, npr. antibiotikov, ki nižajo število mlečnokislinskih bakterij v nožnici, npr. vsesplošno razširjeno jemanje kontracepcijskih sredstev, s katerim se močno poseže v hormonsko ravnovesje organizma, kortikosteroidi so izjemno škodljivi itd. lahko nadaljujemo v “nedogled”. Vse to lahko povzroči padec oziroma destabilizacijo imunskega sistema, kar se izrazi tudi na vaginalni flori. Med dražilce vaginalne flore bi lahko prišteli še agresivna in odišavljena kozmetična sredstva, vložke, robčke. Škoduje tudi »prekomerno umivanje« (spiranje) notranjosti intimnega področja, seveda pa na vaginalno neravnovesje (vnetje nožnice, beli tok…) vplivajo tudi čustveni dejavniki in psihični stres. Glavni povzročitelj zdravstvenih težav je stres, ki povzroči padec imunskega sistema. Vsi zgoraj našteti stresni dejavniki (kamor seveda spadajo tudi “zdravila” in drugi medikamenti) se vzporedno odražajo v energijskem neravnovesju. 

Uradna medicina vaginalno vnetje, vnetje nožnice, izcedek iz nožnice, beli tok, srbenje nožnice, pekoča nožnica, glivična okužba nožnice… zdravi z antimikotičnimi pripravki v obliki vaginalnih krem, tablet, gelov in globul. Pogosto pa so te rešitve le začasne, saj ne odpravljajo vzrokov za nastanek vaginalnih težav, ki se pogosto ponavljajo in vlečejo mesece in tudi leta. Te rešitve dolgoročno ne pomagajo, saj vplivajo zgolj na simptome, samih vzrokov pa ne odpravljajo in jih pogosto celo dodatno poslabšajo, saj prav ta “zdravilna” sredstva lahko predstavljajo močan poseg v hormonsko ravnovesje organizma.

Bio-energoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) UČINKOVITO POMAGA, ko gre za vaginalno vnetje, vnetje nožnice, izcedek iz nožnice, beli tok, srbenje nožnice, glivična okužba nožnice, vnetje jajčnikov, cista na jajčniku…!

Bio-energoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) učinkovito pomaga tudi, če se vam vaginalno vnetje ponavlja ali traja več mesecev (tudi let). Bio-energoterapevti inducirajo in usmerjajo bio-plazmo v koherentno (energijsko) polje klientke, s čemer dosežejo optimizacijo delovanja imunskega sistema. Bio-energoterapevti delujejo na organe in tkiva v intimnem predelu, kjer pride do t.i. biološke resonance, ki sproži homeostatične procese samoregulacije, regeneracije, revitalizacije in celjenja. 

Žal je večina klientk, ki jih muči vaginalno vnetje (vnetje nožnice, beli tok…) še vedno premalo informiranih o učinkovitosti bio-energoterapije po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), zato jih večina poišče pomoč pri bio-energoterapevtu šele, ko so poskusile vse druge (največkrat neuspešne) možnosti.

!!! Bio-energoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) vam je dosegljiva zdaj – NA DALJAVO!!! Zavedamo se, da je “običajnemu” umu delovanje na daljavo nerazumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju človekovega koherentnega polja, ki predstavlja informacijsko matrico za delovanje vseh celic človekovega organizma. Celice na prizadetem delu telesa so v neposredni komunikaciji z bio-poljem, ki ga inducira in posreduje bio-energoterapevt. Vse se dogaja mimo človekove zavesti. Po zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% klientk izjavlja, da je zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov).

Visoko specializirano znanje, s katerim izvajamo bioenergoterapije po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy), nam omogoča, da lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči vaginalno vnetje (vnetje nožnice), tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da lahko učinkovito lajšate in sanirate zdravstvene težave, ki vam jih povzroča vaginalno vnetje, ne da bi zapustili svoje stanovanje. Terapije “prejemate” doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Vaginalno vnetje, izcedek iz nožnice, beli tok, srbenje nožnice, pekoča nožnica, glivična okužba nožnice, vnetje jajčnikov, cista na jajčniku… vam zmanjšujejo kvaliteto življenja in vi ste poskusili že vse mogoče. Pokličite! Pomagali vam bomo. Pokličite dežurno številko mob. 041 636 532, lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo