Putika (protin, giht, urični artritis) je resen in zapleten zdravstven problem, pri katerem učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo na daljavo po energijsko-vibracijskem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy).

Putika simptomi – putika znaki: za putiko so značilni ponavljajoči se napadi sklepnega vnetja – sklep je otečen, pordel, boleč in vroč. Putika v akutni fazi povzroča zelo hude bolečine, ki se javljajo v večurnih valovih, skoraj redno tudi ponoči. Najbolj pogosto (v vsaj polovici primerov) putika prizadene sklep na korenu nožnega palca. Pogosto pa putika “napade” tudi koleno, gleženj, zapestje in/ali sklepe prstov (tako na rokah, kot na nogah). Oteklina, rdečica in bolečina lahko nastopijo kar čez noč; spat gremo brez problema, sredi noči pa nas iznenada napade putika. Včasih (redko) se pojavi tudi povišana telesna temperatura (putika znaki, putika simptomi).

Putika je povezana z disfunkcijo v delovanju ledvic in ima v hujših primerih lahko tudi težje posledice. Običajno pride do disfunkcionalnosti zaradi doživetja stresnega dogodka in posledično zaradi stresnih hormonov, ki vplivajo na delovanje ledvic. Če putika ni zdravljena, utegne priti do deformacije sklepov, lahko pa tudi do okvare ledvic (huda putika). Zdravljenje je nujno, sicer se akutna putika lahko razvije v kroničen protin, ki povzroča uničenje sklepne površine in trajno deformacijo sklepa.

Kljub zapletenosti in resnosti težave putika pri veliki večini klientov hitro “odreagira” na bioenergoterapijo. Bolečina, oteklina, in vnetje v prvih dneh počasi začnejo popuščati, v nadaljnjih dneh pa putiko v veliki večini primerov saniramo (na daljavo). Z energijskim posegom “na daljavo” obnovimo in stabiliziramo klientovo energijsko polje in saniramo bolečino in vnetje prizadetega sklepa.  

Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izjemne izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala pri odpravi putike. Zavedamo se, da je mnogim ljudem bioenergoterapija na daljavo nekaj nedoumljivega. Prepričala vas bo vaša lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. 

Velika prednost bioenergoterapije “na daljavo” je, da vam ni treba fizično potovati potovati na terapijo (kar je ob mnogih bolezenskih stanjih pogosto tudi težko ali celo nemogoče), pač pa ste med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Potreben je le predhodni telefonski klic, da se energijsko povežemo. Ni vam potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne; edino kar je pomembno, je, da se med “seanso” popolnoma sprostite in da mi zaupate. Metoda je učinkovita in varna. 

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Kaj morate storiti, da izvedemo bioenergoterapijo na daljavo, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

Bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan (24/365), od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532

Kako poteka bioenergoterapija (Bioquantum) na daljavo? Najprej za trenutek vzpostavimo telefonski kontakt, izmenjamo nekaj besed, toliko, da se energijsko povežemo. Potrdite, da ste pripravljeni za pričetek terapije – da ste udobno nameščeni in popolnoma sproščeni – v stanju globoke psiho-fizične umirjenosti. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične.

Bioenergoterapevt “na daljavo” vstopi v klientovo biopolje, “obseva” energijsko matrico in “stimulira” prizadeto področje na lokaciji, kjer se manifestira putika. Stanje prizadetega dela (običajno je to sklep) se po treh do štirih dneh bistveno popravi (bolečina izgine), vnetje in oteklina se vidno zmanjšujeta – v naslednjih dneh putika popolnoma izzveni in izgine.

V težjih primerih je za popolno sanacijo težav, ki jih povzroča putika, bioenergoterapijo potrebno podaljšati za dan ali dva. V redkih primerih izboljšanje ob koncu terapije še ni zadovoljivo in v teh primerih bioenergoterapijo takoj, brez dodatnega plačila, ponovimo… in potem ko vztrajamo, tudi najbolj trdovratna putika popusti (izgine).

Vzroki, zakaj nastane putika? Težave, ki jih povzroča putika, nastanejo zaradi nalaganje kristalov sečne kisline v sklepih (lahko tudi v drugih tkivih), kar povzroča vnetja, otekline in bolečine. Putika v prizadetem sklepu povzroča podobne težave, kot artritis, zato ji rečemo tudi urični ali sečni artritis. Glavni “krivec”, da se pojavi putika, je močan stresni dogodek oziroma neko stresno doživetje, ki poruši hormonsko ravnovesje. Stresni hormoni porušijo presnovno ravnovesje in so glavni “krivec” za disfunkcionalno delovanje ledvic.

Putika (protin, giht, urični artritis) je presnovna motnja, ki povzroča vnetje sklepov in vezivnih tkiv. Putika (znaki): Do vnetij prihaja zaradi odlaganje kristalov sečne kisline. Ti kristali nato sprožijo lokalno imunsko vnetno reakcijo. Putika prizadene že 2% prebivalstva in se je samo v zadnjih dveh desetletjih podvojila. V starih časih je putika veljala za bolezen bogatih in naj bi bila posledica “predobre” hrane (hrane, ki vsebuje purine). Danes vemo, da temu ni tako. Putika dieta: prehrana ni razlog oziroma vzrok, zato je dieta pri putiki več ali manj neučinkovita. Če bi dieta za putiko delovala, potem nebi med klienti imel tudi takih, ki so se mesece držali strogih diet, a jim ni bistveno pomagalo.

Mnenja uradne medicine, zakaj nastane putika, so deljena in nejasna. Uradna medicina s svojim znanstvenim pristopom žal (še) ni dodobra pojasnila, kaj sproži obarjanje sečne kisline. Zato se alopatsko putika “zdravi” zgolj kot lajšanje simptomov. Pri »zdravljenju« težav, ki jih povzroča putika, uradna medicina uporablja nesteroidna zdravila, kortikosteroide itd., ki pa imajo resne nezaželene stranske učinke… in kar je najbolj pomembno, bolezni žal ne pozdravijo – kot rečeno, zgolj lajšajo simptome. Simptomi se začasno “skrijejo” in ko pride do “sprožilca” (močan stres), je putika zopet tu. Priporočajo tudi hlajenje sklepa z ledom, kar vsaj malo zmanjša akutno bolečino, a putika zato ne izgine. Priporočajo dieto, kar delno olajša stanje, a putika ostaja; priporočena sprememba prehrane sicer blaži eskalacijo simptomov, ampak žal na dolgi rok ni učinkovita.

Bioenergoterapija temelji na holistični paradigmi in na spoznanju, da je glavni “krivec”, da putika eskalira, stres. Zelo pogosto putika nastane npr. po invazivnih operacijah (operativni posegi), po zobozdravstvenih posegih, ob kemoterapijah, ob uporabi raznih zdravil (npr. diuretiki, zdravila za visok krvni tlak), skratka, ob močnem stresnem dogodku.

Če vas muči putika, vam lahko uspešno pomagamo z bioenergoterapijo na daljavo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)! Več o principu delovanja na daljavo si lahko ogledate na povezavi Delovanje kvantne biofotonske metode.

Za lažje razumevanje, kaj se dogaja v praksi, vam bom tukaj opisal en konkreten primer: Na bio-energoterapijo se je naročil klient, ki ga je pred tem dolgo mučila putika (giht, protin, urični artritis). Poskusil je vse mogoče, od zdravil, do diet, pa žal ni pomagalo. Prehranjeval se je po navodilih, a putika ni popustila. Potem je bolj iz obupa poskusil še bioenergoterapijo na daljavo… in po enem tednu je bil presrečen.

Putika se pojavlja tudi pri zapriseženih vegetarijancih in pri ljudeh, ki se “znanstveno” prehranjujejo po principih makrobiotike, kar kaže na to, da prehrana bistveno ne vpliva na samo bolezensko stanje – zares učinkovita dieta za putiko ne obstaja! Prehrana ni glavni vzrok, zaradi katerega nastane putika. Razlogi, zaradi katerih nastane putika (giht, protin, urični artritis) niso niti v prehrani, niti v genetiki. Glavni razlog (vzrok), zaradi katerega izbruhne putika, je »stres«. Stres destabilizira energijsko matrico organizma, le-ta destabilizira hormonsko delovanje ščitnice in nadledvičnih žlez, kar povzroči presnovne motnje in motnje v delovanju ledvic – tako pride do kristalizacije urične kisline in nalaganja kristalov v tkiva, običajno v sklepe, kar povzroča močno iritacijo (vnetje).

Priporočamo! Pokličite nas takoj ob prvih znakih (simptomih) in ne šele čez nekaj dni, ko je putika že izbruhnila s polno močjo, saj je z bio-energoterapijo že tretji ali četrti dan putika v veliki večini primerov 50-70% “boljša”, v tednu dni pa popolnoma izzveni.

Človeški organizem (vsaka celica v telesu) je skozi evolucijo dosegel nivo energijske (komunikacijske) »inteligence«, ki omogoča “samodejno” regulacijo in izmenjavo informacij z okoljem. Ko bioenergoterapevt poseže v energijsko polje klienta, se dogodi energijska (informacijska) interakcija, ki sproži t.i. biološko resonanco in homeostatične procese samoregulacije… in “čudežna” ozdravitev je tu. Čudeži ne obstajajo, obstajajo pa čudežni rezultati. 

“Bioenergoterapija na vašem domu – na daljavo!” 

V idealnem svetu je vse, kar morate storiti, da bi premagali bolezen, ležati na postelji (ali udobno sedeti), se popolnoma sprostiti in morda poslušati čudovito glasbo narave (črički, šumenje vetra, bučanje morja, žuborenje potoka, petje ptic…). No, ta ideja ni tako daleč od realnosti, kot si morda mislite… to idejo v praksi uspešno uresničujemo z bioenergoterapijo na daljavo (DBRET, Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy).

Bioenergoterapija na daljavo poteka štiri (ali pet) zaporedne dni, do 30 minut na dan. Izvajamo jih vsak dan (7/365), med 8. in 22. uro. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina:

  1. Pokličite na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin.
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed za vzpostavitev energijskega kontakta in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo in da se dogovorimo za naslednji dan.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo