VIP

VIP storitev je lahko na voljo v katerikoli uri dneva. V skladu z individualnim dogovorom se odzovemo na urgentne klice, ko klient potrebuje takojšnjo pomoč, npr. na športnem ali koncertnem prizorišču, ali pa, ko je daleč od doma, na potovanju in se mu je pripetila nezgoda ali nepredviden “zaplet” itd.

Za nekatere naše kliente je običajen delovni čas vse prej kot normalen (estrada, mediji, politika, management, šport, medicina).  Npr.: Tekma lahko poteka v poznem večernem času, ali celo v drugem časovnem pasu. Med košarkarsko tekmo npr. pride do grdega zvina gležnja. Prisoten fizioterapevt (ali zdravnik) bo sklep hladil in po potrebi imobiliziral, idealno pa je, da ga takoj “obdela” tudi bioenergoterapevt (na daljavo). Postopek je enostaven: S telefonskim klicem neposredno iz prizorišča, se pozove bioenergoterapevta in se mu v kratkem brifingu pojasni problem.  Le-ta takoj “vstopi” v klientovo bioenergijsko polje in “obdela” prizadeti del telesa (sklep, tkivo, organ). Z bioenergoterapijo ublažimo reakcijo organizma, s čemer preprečimo otekanje in ohranimo gibljivost sklepa ter drastično pospešimo regeneracijo in revitalizacijo. Več o tem na linku: https://www.bioquantum.si/program-za-sportnike/.

Bioenergoterapijo izvajamo po energijsko-resonančnem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). S kvantno-holističnim postopkom na daljavo vstopimo v klientovo bioenergijsko polje in mu takoj nudimo konkretno pomoč (najpogosteje gre za hitro lajšanje in/ali odpravo bolečine ter preprečitev otekanja).

VIP storitev izvajamo še posebej diskretno – Informacija o zdravstvenem problemu ali osebni (intimni) stiski klienta je nepredušno varovana. Med našimi klienti niso redke tudi osebe iz medicinske srenje, ki pa se, razumljivo, ne želijo izpostavljati pred stanovskimi kolegi. To, da se v korist svojega zdravja poslužujejo “alternative”, ostane skrivnost. Skratka – zagotovljen je individualen tretman, diskretnost in popolna zdravilska molčečnost.

Še več, bioenergoterapija na daljavo je idealna tudi za kliente, ki ne želijo razkriti svoje identitete. Obravnavamo jih kot anonimne. Po zgoraj omenjenem “principu” nam za energijsko povezavo ni potrebna klientova vizualna podoba.

Pokličite nas, da se pogovorimo o vaših specifičnih potrebah in željah. Pomagali vam bomo!

Rezervacija termina: pokličite na mob. št. 041 636 532, pišite nam na elektronski naslov info@bioquantum.si ali izpolnite kontaktni obrazec.


 

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo