Astma – z bioenergoterapijo učinkovito pomagamo

astmaAstma je obstruktivna, kronična pljučna bolezen, ki je v urbanem delu sveta v hitrem porastu. Še posebej alarmantno je, da je v porastu astma pri otrocih. Z bioenergoterapijo lahko učinkovito pomagamo. Terapije izvajamo po energijsko-vibracijskem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Že takoj po prvi terapiji se bronhiji sprostijo in dihanje je takoj lažje. Praviloma se napadi astme močno zredčijo, ne moremo pa obljubiti, da takoj popolnoma izginejo. Astmatični napadi se zmanjšajo na minimum. Obdobja brez astmatičnega napada so vse daljša. Za dosego optimalnih rezultatov je potrebno biti vztrajen in je terapije v daljšem časovnem obdobju potrebno ponavljati. 

Kljub zapletenosti in resnosti težav, ki jih povzroča astma, “problem” uspešno rešujemo z bioenergoterapijo na daljavo. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo učinkovito pomagala pri lajšanju in odpravi astmatičnih napadov. 

Velika prednost bioenergoterapije na daljavo je, da jo izvajamo brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz da bi prišel v ordinacijo, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne; pomembno, je, da več kot 90% klientov po terapiji izjavlja, da se je zdravstvena težava bistveno popravila, pri mnogih med njimi pa je prišlo do popolne sanacije. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča astma, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). 

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (7/365), od 8.00 do 20.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532

Kako poteka bioenergoterapija na daljavo? Z bioterapevtom za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča astma, in da terapevtu potrdite, da ste pripravljeni za pričetek terapije. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Bioenergoterapevt inducira biofotonsko plazmo in jo “z namero” usmerja v energijsko matrico klienta. “Stimulira” energijsko polje na področju možganov (epifiza, hipofiza), za boljše delovanje imunskega in limfatičnega sistema “obdela” energijsko polje, ki napaja priželjc in “uravnovesi” energijske pretoke na področju, kjer se astma simptomatično kaže kot zdravstven problem (pljuča, bronhiji). S tem postopkom v klientovem biopolju sproži ekscitacijo, le-ta pa t.i. biološko resonanco, kar povzroči vibracijsko (resonančno) uskladitev z izvorno vibracijo. Z bioenergijskim posegom v organizmu sprožimo homeostatične procese samoregulacije, zmanjša se nivo stresogenih hormonov (adrenalin, noradrenalin in kortizol) in poveča se nivo adaptogenih hormonov (prolaktin in aldosteron). Dihanje je že po petih minutah lažje. Za optimalne rezultate je z bioenergoterapijo potrebno biti vztrajen in jih je v daljšem časovnem obdobju priporočljivo ponavljati. 

Astma, simptomi: izraža se skozi (nočni) kašelj in dušenje, nezmožnost zadovoljivega izdiha, bolečino v prsih, v akutnih fazah pa lahko pride še do občutka panike. Astma, znaki: Če vam piska v pljučih in težko pridete do zraka, če občutite pritisk, kot da vam nekdo sedi na prsnem košu.

Zelo pogosta je bronhialna astma, ki nastane kot posledica slabo zdravljenega bronhitisa oziroma ne-ozdravljenih (predhodno vnetih) bronhijev. Med astmatična obolenja spada tudi t.i. alergijska astma. Zdravljenje je lahko dolgotrajno. Izbruhne zaradi alergenov (glej alergije) – kot so pelod, prah, nekatera živila, onesnaženo okolje in podobno. Na astmatične napade lahko vplivajo tudi neugodne vremenske razmere, npr. mraz. Vsaka hitra ali obstruktivna sprememba v režimu dihanja lahko pripelje do tega, da zrak, ki prihaja skozi sapnik in bronhije, nadaljuje pot naprej vse do malih dihalnih poti in povzroči njihovo krčenje. Male dihalne poti se začnejo polniti s sluzjo zaradi slabega izmenjevanja zraka v pljučih. Takrat, po pravilu, dihamo plitko in z gornjim delom pljuč. Govorimo o spazmi, kar vpliva na nezmožnost za popoln izdih in povzroči občutek, da nam primanjkuje zraka. Nasvet, kako se obnašajte, če dobite astmatičen napad. Važno, da ostanete zbrani, da se umaknete iz območja, kjer ste prišli v stik z alergenom, ki sproži astmo in negativno deluje na vas in seveda – takoj pokličite bioenergoterapevta, v upanju, da je takoj dosegljiv. Če imate srečo, da ste ga takoj dobili, vam bo z bioenergoterapijo na daljavo astmatični napad takoj ustavil. Napad bo takoj popustil. Če pa bioterapevta niste uspeli ta trenutek priklicati, pa se morate potruditi, da vas ne zgrabi panika. Kisika imate dovolj, da se ne boste zadušili, le notranji občutek vam veleva, da ga ni dovolj. Dihajte, kar se da mirno in enakomerno. Takoj, ko se vam bioenergoterapevt javi, pričnita z bioenergoterapijo na daljavo in astma bo takoj popustila! 

Bolezni pljuč, kamor spada tudi astma, so prisotne pri vseh starostnih skupinah: na žalost ni redka astma pri otroku. Zavedamo se, da je astma pri otroku lahko še posebej travmatična, zato se mladim klientom posvetimo še z dodatno pozornostjo. Na srečo se astma zelo pozitivno odziva na bioenergoterapijo. Pomembno je tudi poudariti, da bioenergijska metoda ni v koliziji z uradnimi medicinskimi tretmaji. Pokličite nas za pomoč, ne glede ali je astma pri odraslem, ali astma pri otroku. 

Če3 imate težave z alergijsko astmo, vam priporočamo, da bioenergoterapijo preventivno “oddelate” še preden npr. zacveti rastlina, na katere pelod ste preobčutljivi. Tako bo vaš ojačan imunski sistem že pripravljen in vaše življenje bo postalo bolj sproščeno in težave, ki jih povzroča astma, bodo mnogo bolj mile, dokler s cikličnimi ponavljanji ne bodo napadi izzveneli ali celo popolnoma izginili.

Tudi astma in šport nista nekaj nezdružljivega in gresta lahko skupaj. Z bioenergoterapijo uspešno lajšamo in/ali odpravljamo astmatične napade tudi pri športno aktivnih klientih. Astma in šport nista kot olje in voda. Mnogi vrhunski športniki, ki jih je mučila astma, so bolezenske težave s cikličnim ponavljanjem bioenergoterapij povsem premagali in brez težav nizajo športne uspehe. Tudi astma pri otrocih, ki se aktivno ukvarjajo s športom, se odlično odzove na bioenergoterapijo. Potek bolezni: Astma se izraža v vedno blažji obliki in s cikličnim ponavljanjem bioterapij počasi izzveni. 

Bioenergoterapijo izvajamo (tudi) na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Bioenergijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo z biofotonsko plazmo, ki jo inducira bioenergoterapevt. “Proces” se dogaja samodejno. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bio-energoterapija na daljavo in kaj bioterapevt med “seanso” počne; pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bioenergoterapijo Bioquantum lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči astma. Nekaj najbolj čudovitega je, da bioenergoterapijo lahko prejmete brez neposrednega fizičnega kontakta kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan med 8. in 22. uro (7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.
 
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina