Astma – z bioenergoterapijo Bioquantum lahko zelo izboljšamo stanje

astmaAstma je obstruktivna, kronična pljučna bolezen, ki je v urbanem delu sveta v hitrem porastu. Še posebej alarmantno je, da je v porastu astma pri otrocih. Dobra novica za vse, ki vas muči astma pa je, da pri lajšanju in izjemnem zmanjšanju zdravstvenih težav uspešno pomagamo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Praviloma se napadi astme močno zredčijo že po prvem ciklu bioenergoterapij, bronhiji se sprostijo in dihanje je takoj lažje. Prav vsi klienti ob koncu terapije poročajo, da je stanje boljše. Poudariti pa moramo, da je tudi s to izjemno učinkovito energijsko metodo za optimalne rezultate bioenergoterapijo potrebno ciklično ponavljati daljše časovno obdobje (v enomesečnih intervalih). Astmatični napadi se zmanjšajo na minimum. Obdobja brez astmatičnega napada so vse daljša.

Kljub zapletenosti in resnosti težav, ki jih povzroča astma, “problem” uspešno rešujemo z bioenergoterapijo Bioquantum. Z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo področje, ki ga je prizadela astma. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo učinkovito pomagala pri lajšanju in odpravi astmatičnih napadov. Vemo, da človeka prepriča šele njegova lastna pozitivna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. 

Velika prednost bio-energoterapije Bioquantum je, da poteka na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bio-energoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča astma, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji, si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Kako poteka bioenergoterapija po metodi DBRET? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča astma, in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Bio-energoterapevt (visoko specializirani biofotonski mediator) med izvajanjem terapije inducira biofotonsko plazmo in jo usmerja v energijsko matrico klienta. “Stimulira” energijsko polje na področju možganov (epifiza, hipofiza), za boljše delovanje imunskega in limfatičnega sistema “obdela” energijsko polje, ki napaja priželjc in “uravnovesi” energijske pretoke na področju, kjer se astma simptomatično kaže kot zdravstven problem (pljuča, bronhiji). S tem postopkom v organizmu sproži ekscitacijo in t.i. biološko resonanco, kar vodi v vibracijsko (resonančno) uskladitev z izvorno vibracijo. Z energijskim posegom v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije, takoj se zmanjša nivo stresogenih hormonov (adrenalin, noradrenalin in kortizol) in poveča nivo adaptogenih hormonov (prolaktin in aldosteron), dihanje je takoj lažje. Prizadete dele bronhijev in pljuč je potrebno obsevati z biofotonsko plazmo v več ciklih v intervalu do enega meseca. Po vsakem ciklu energoterapij je bolje – v treh do petih ciklih se astma umiri – astmatični napadi izginejo. 

Astma, simptomi: izraža se skozi (nočni) kašelj in dušenje, nezmožnost zadovoljivega izdiha, bolečino v prsih, v akutnih fazah pa lahko pride še do občutka panike. Astma, znaki: Če vam piska v pljučih in težko pridete do zraka, če občutite pritisk, kot da vam nekdo sedi na prsnem košu, je zelo verjetno, da je astma.

Zelo pogosta je bronhialna astma, ki nastane kot posledica slabo zdravljenega bronhitisa oziroma ne-ozdravljenih (predhodno vnetih) bronhijev. Med astmatična obolenja spada tudi t.i. alergijska astma. Zdravljenje je lahko dolgotrajno. Izbruhne zaradi alergenov (glej alergije) – kot so pelod, prah, nekatera živila, onesnaženo okolje in podobno. Na astmatične napade lahko vplivajo tudi neugodne vremenske razmere, npr. mraz. Vsaka hitra ali obstruktivna sprememba v režimu dihanja lahko pripelje do tega, da zrak, ki prihaja skozi sapnik in bronhije, nadaljuje pot naprej vse do malih dihalnih poti in povzroči njihovo krčenje – in astma je tu. Male dihalne poti se začnejo polniti s sluzjo zaradi slabega izmenjevanja zraka v pljučih. Takrat, po pravilu, dihamo plitko in z gornjim delom pljuč. Govorimo o spazmi, kar vpliva na nezmožnost za popoln izdih in povzroči občutek, da nam primanjkuje zraka. Kadar vas napade astma, je važno, da ostanete zbrani in da se umaknete iz okolice, kjer vas je začelo stiskati v pljučih – da se umaknete od stika z alergenom, ki sproži astmo in negativno deluje na vas. Morate se potruditi, da vas ne zgrabi panika, ker imate dovolj kisika – le notranji občutek vam veleva, da ga ni dovolj. Dihajte, kar se da mirno in enakomerno.

Bolezni pljuč, kamor spada tudi astma, so prisotne pri vseh starostnih skupinah: na žalost ni redka astma pri otroku. Zavedamo se, da je astma pri otroku lahko še posebej travmatična, zato se mladim klientom posvetimo še z dodatno pozornostjo. Astma se izredno pozitivno odziva na bioenergijski poseg. Pri tem poudarimo, da bioenergoterapija ni v koliziji z uradnimi medicinskimi tretmaji. Uradna medicina zdravljenje astme izvaja z zdravili. Če vam alergeni izzovejo napad astme, vzemite zdravilo, ki vam ga je predpisal zdravnik, a hkrati se obrnite tudi na bioenergoterapevta. Pokličite nas za alternativno pomoč. Ni pomembno, ali je astma pri odraslem, ali astma pri otroku. 

Priporočamo vam, da bioenergoterapijo preventivno “oddelate” že vsaj en mesec dni prej, preden npr. zacveti rastlina, na katere pelod ste preobčutljivi. Tako bo vaš ojačan imunski sistem že pripravljen in vaše življenje bo postalo bolj sproščeno in težave, ki jih povzroča astma, bodo mnogo bolj mile, dokler s cikličnimi ponavljanji ne bodo napadi popolnoma izginili.

Tudi astma in šport nista nekaj nezdružljivega in gresta lahko skupaj. Z bioenergoterapijo uspešno lajšamo in/ali odpravljamo astmatične napade tudi pri športno aktivnih klientih. Astma in šport nista kot olje in voda. Mnogi vrhunski športniki, ki jih je mučila astma, so jo s cikličnim ponavljanjem bioenergoterapij premagali in brez težav nizajo športne uspehe. Tudi astma pri otrocih, ki se aktivno ukvarjajo s športom, se odlično odzove na bioenergoterapijo. Potek bolezni: Astma se izraža v vedno blažji obliki in s cikličnim ponavljanjem bioenergoterapij počasi izzveni. 

Bioenergoterapijo Bioquantum izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Zavedamo se, da “običajnemu” umu delovanje na daljavo ni razumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo z bio-fotonsko plazmo, ki jo inducira bio-energoterapevt. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bio-energoterapija na daljavo, najbolj pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bioenergoterapijo Bioquantum lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči astma, tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.
 
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina