Astma je kronična obstruktivna pljučna bolezen, ki je v svetu žal v hitrem porastu. Še posebej alarmantno je, da je v porastu astma pri otrocih. Zelo pogosta je bronhialna astma, ki nastane kot posledica slabo zdravljenega bronhitisa oziroma ne-ozdravljenih (predhodno vnetih) bronhijev. Med astmatična obolenja spada tudi t.i. alergijska astma. Sprožilec so alergeni – kot so pelod, prah, nekatera živila, onesnaženo okolje in podobno. Na astmatične napade lahko vplivajo tudi neugodne vremenske razmere, npr. mraz. Vsaka hitra ali obstruktivna sprememba v režimu dihanja lahko pripelje do tega, da zrak, ki prihaja skozi sapnik in bronhije, nadaljuje pot naprej vse do malih dihalnih poti in povzroči njihovo krčenje. Male dihalne poti se začnejo polniti s sluzjo zaradi slabega izmenjevanja zraka v pljučih. Takrat, po pravilu, dihamo plitko in z gornjim delom pljuč. Govorimo o spazmi, kar vpliva na nezmožnost za popoln izdih in povzroči občutek, da nam primanjkuje zraka.

Kljub zapletenosti in resnosti težav, ki jih povzroča astma, zelo uspešno pomagamo z bioenergoterapijo po energijsko-vibracijskem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Že takoj po prvi terapiji se bronhiji sprostijo in dihanje je takoj lažje. Napadi astme se močno zredčijo, ne moremo pa obljubiti, da bodo takoj popolnoma izginili. Astmatični napadi se zmanjšajo in obdobja brez astmatičnega napada so vse daljša. Za dosego optimalnih rezultatov terapije občasno ponavljamo.

Bioenergoterapije izvajamo na daljavo, kar je še posebej dobrodošlo v času “korone”, ko nam onemogočajo fizične kontakte. Zavedam se, da imajo mnogi ljudje odklonilno mnenje do bioenergoterapije na daljavo ali pa imajo vsaj pomisleke in dvomijo v učinkovitost bioenergoterapije na daljavo. Ljudi ne morem prepričati z besedo, edino, kar zares prepriča, je lastna izkušnja. Zato, če vas muči astma, vas vabim, da si pridobite svojo lastno izkušnjo. Pokličite nas. Med izvajanjem bioenergoterapije ste kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Ko se bo stanje že po prvi terapiji občutno izboljšalo, takrat bodo vsi dvomi izginili.

Z bioenergoterapijo se astme lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Pomembno, je, da več kot 90% klientov po terapiji izjavlja, da se je zdravstvena težava bistveno popravila.

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. 

Astma, simptomi: izraža se skozi (nočni) kašelj in dušenje, nezmožnost zadovoljivega izdiha, bolečino v prsih, v akutnih fazah pa lahko pride še do občutka panike. Astma, znaki: Človeku piska v pljučih in težko pride do zraka, občuti pritisk, kot da mu nekdo sedi na prsnem košu.

Kako poteka bioenergoterapija na daljavo? Z bioterapevtom za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča astma, in da terapevtu potrdite, da ste pripravljeni za pričetek terapije. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Bioenergoterapevt inducira biofotonsko plazmo in jo usmerja v biopolje klienta. “Stimulira” energijsko polje na področju možganov (epifiza, hipofiza), za boljše delovanje imunskega in limfatičnega sistema “obdela” energijsko polje, ki napaja priželjc in “uravnovesi” energijske pretoke na področju, kjer se astma simptomatično kaže kot zdravstven problem (pljuča, bronhiji). S tem postopkom v klientovem biopolju sproži ekscitacijo, ta pa povzroči biološko resonanco, kar vodi v vibracijsko (resonančno) uskladitev z izvorno vibracijo. Z bioenergoterapijo sprožimo homeostatične procese samoregulacije. Dihanje je že po petih minutah lažje. Za optimalne rezultate je z bioenergoterapijo potrebno biti vztrajen in jih izvajati v daljšem časovnem obdobju (ciklično, enkrat mesečno).

Nasvet, kako se obnašajte, če dobite astmatičen napad. Važno, da ostanete zbrani, da se umaknete iz območja, kjer ste prišli v stik z alergenom, ki sproži astmo in negativno deluje na vas in – takoj pokličite bioenergoterapevta, v upanju, da je takoj dosegljiv. Če imate srečo, da ste ga takoj dobili, vam bo z bioenergoterapijo na daljavo astmatični napad takoj ustavil. Napad bo takoj popustil. Če pa bioterapevta niste uspeli ta trenutek priklicati, pa se morate potruditi, da vas ne zgrabi panika. Kisika imate dovolj, da se ne boste zadušili, le notranji občutek vam veleva, da ga ni dovolj. Dihajte, kar se da mirno in enakomerno. Takoj, ko se vam bioenergoterapevt javi, pričnita z bioenergoterapijo na daljavo in astma bo takoj popustila! 

Bolezni pljuč, kamor spada tudi astma, so prisotne pri vseh starostnih skupinah: na žalost ni redka astma pri otroku. Zavedamo se, da je astma pri otroku lahko še posebej travmatična, zato se mladim klientom posvetimo še z dodatno pozornostjo. Na srečo se astma zelo pozitivno odziva na bioenergoterapijo. Pomembno je tudi poudariti, da bioenergoterapija ni v koliziji z uradnimi medicinskimi tretmaji. Pokličite nas za pomoč, ne glede ali je astma pri odraslem, ali astma pri otroku.

Če imate težave z alergijsko astmo, vam priporočamo, da bioenergoterapijo preventivno “oddelate” še preden npr. zacveti rastlina, na katere pelod ste preobčutljivi. Tako bo vaš ojačan imunski sistem že pripravljen in vaše življenje bo postalo bolj sproščeno in težave, ki jih povzroča astma, bodo mnogo bolj mile, dokler s cikličnimi ponavljanji ne bodo napadi izzveneli ali celo popolnoma izginili.

Tudi astma in šport nista nekaj nezdružljivega in gresta lahko skupaj. Z bioenergoterapijo uspešno lajšamo in/ali odpravljamo astmatične napade tudi pri športno aktivnih klientih. Astma in šport nista kot olje in voda. Mnogi vrhunski športniki, ki jih je mučila astma, so bolezenske težave s cikličnim ponavljanjem bioenergoterapij povsem premagali in brez težav nizajo športne uspehe. Tudi astma pri otrocih, ki se aktivno ukvarjajo s športom, se odlično odzove na bioenergoterapijo. Potek bolezni: Astma se izraža v vedno blažji obliki in s cikličnim ponavljanjem bioterapij počasi izzveni. 

Z bioenergoterapijo Bioquantum lahko učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči astma. Nekaj najbolj čudovitega je, da bioenergoterapijo lahko prejmete brez neposrednega fizičnega kontakta kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan (7/365). Dosegljivi smo med 8. in 20. uro. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo