Epilepsija je bolezen, pri kateri uspešno pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum

epilepsijaEpilepsija spada med relativno pogosta nevrološka obolenja in predstavlja resen zdravstven problem. Po uradni oceni je v Sloveniji deset do petnajst tisoč bolnikov z epilepsijo. Žal v tej oceni kar velik delež zavzema epilepsija pri otrocih. Po uradni medicinski doktrini epilepsija spada med t.i. neozdravljive bolezni.

Epilepsija je nevrološko obolenje, pri katerem lahko učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)! Epileptični napadi, ki jih povzroča epilepsija, se že po prvem štiridnevnem ciklusu zmanjšajo in niso več tako pogosti. Vendar pa je za močno izboljšanje bio-energoterapije potrebno ponavljati (v enomesečnih intervalih). Praksa kaže (velja za grand mal in petit mal), da se s cikličnim ponavljanjem bio-energoterapij zdravstveno stanje bistveno izboljša, epilepsija se izraža v vedno blažji obliki in napadi so vse bolj redki, na dolgi rok pa epilepsija lahko tudi popolnoma izgine. Tako epilepsija pri otrocih, kot epilepsija pri odraslih imata predvidoma takšen potek.

Kljub zapletenosti in resnosti težav, ki jih povzroča epilepsija, pri tem uspešno pomagamo z bio-energoterapijo DBRET. Z izvajanjem posebnih tehnik t.i. kvantne teleportacije “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo klientovo bio-energijsko (koherentno) polje. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo učinkovito pomagala pri lajšanju in odpravi epileptičnih napadov. Vemo, da človek ne verjame na besedo in da ga prepriča samo njegova lastna neposredna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. 

Kot rečeno, bioenergoterapija po metodi DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) se izvaja na daljavo. Velika prednost bio-energoterapije DBRET je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bio-energoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in varna.

Z bio-energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča epilepsija, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o metodi DBRET si lahko oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bioenergoterapija Bioquantum je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Kakšna je VAŠA NALOGA, da boste lahko deležni uspešne bio-energoterapije, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Kako poteka bioenergoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča epilepsija, in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Bioenergoterapevt (visoko specializirani biofotonski mediator) inducira in usmerja bio-fotonsko plazmo v klientovo energijsko (koherentno) polje, ga energijsko obnovi in stabilizira, ter uskladi z izvorno vibracijo. Energijsko “očisti” višek energijskega potenciala, ki se nahaja v energijskem polju okrog glave. Energijski postopek sproži homeostatične procese samoregulacije, organizem se počasi a vztrajno vrača v naravno stanje in je ponovno sposoben, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira… Energijski tretman zahteva veliko potrpljenja. Za doseganje optimalnih rezultatov je bio-energoterapije potrebno ciklično ponavljati, zdravstveno stanje se iz cikla v cikel izboljšuje, na dolgi rok pa pričakujemo, da bo epilepsija izzvenela ali se celo popolnoma umaknila. 

Epilepsija, znaki: Njeni prvi znaki se ponavadi pojavijo že v otroštvu (epilepsija pri otrocih) in lahko manifestirajo na dokaj različne načine. Bolnik včasih pade v nezavest, včasih pa ima krče pri polni zavesti, lahko se ti pojavijo le po eni strani telesa in obraza. Epilepsija pri otrocih se pogosto v začetku težko odkrije. Gre za t.i. “petit mal”, ko se otrok za trenutek “izgubi”, ko se zazre v neko točko in se za trenutek ne zaveda okolice; ta trenutek lahko spremlja tudi kakšna nezavedna gestikulacija ali grlen glas, ali cmokanje, itd.

Vzroki za epileptični napad so v večini primerov neznani, zato so jo v starih časih pripisovali bogovom – odtod ljudsko ime božjast. Nekateri so mnenja, da epilepsija pri otrocih lahko nastane zaradi težkega poroda (obporodne poškodbe glave). Epileptični napad, do katerega pride pri starejših, po 65. letu starosti, lahko nastane tudi zaradi motenj v prekrvavitvi možganov. Epilepsija se lahko pojavi po možganski kapi. Da bi preprečili epileptični napad, zdravniki bolezen nadzorujejo z zdravili (antiepileptiki), ki pa bi jih oseba morala jemati celo življenje. 

Med napadom oziroma tik pred njim se pri epileptični osebi sprožijo vidni in slušni dražljaji (prividi, prisluhi), pa tudi psihične zaznave in motorični fenomeni. V vseh primerih je epilepsija posledica električnega »viharja« v možganih – epilepsija oziroma epileptični napad nastane, ko v možganih pride do “izbruha” delovanja elektronov, ki so jim skupna podlaga ponavljajoča se sinhronizirana vzburjenja večjega števila možganskih nevronov. To »viharno« električno praznjenje možganov povzroča za epileptični napad značilne krče, ki so lahko razmeroma redki, ali pa si sledijo kar v nizih. Lahko gre za generaliziran epileptični napad (grand mal), ki zajema vse možgane, ali pa mali epileptični napad, ko se napačno praznjenje dogaja le na enem področju možganov (petit mal). Tako epilepsija pri otrocih, kot epilepsija pri odraslih, je zelo resna (in nevarna) zdravstvena težava. Epilepsija, katere napade imenujemo »petit mal«, lahko vključujejo simptome, kot so požiranje, mlaskanje ali trenutna (kratka) zastrmelost, ki se lahko pojavljajo večkrat na dan. Epilepsija, katere napade imenujemo »grand mal«, pa se lahko začnejo z izgubo zavesti, krikom ali padcem, ki mu sledijo otrdelost udov, vratu ali celega telesa, nato pa trzanje, obdobje zmedenosti, tudi nezavest in včasih globok spanec.

Da bi napade omilili, bolniki poskušajte sami ugotoviti, kateri dejavniki iz okolja ali telesni in čustveni dražljaji so morda izzvali epileptični napad, in se jih izogibajte. Če ste nekaj ur pred napadom »grand mal« vznemirjeni ali se počutite vzneseno in če se neposredno pred napadom zaveste svarilne “avre”, vas lahko tako svarilo opomni, da pravočasno ležete in s tem preprečite, da bi med napadom nekontrolirano padli in se poškodovali.

Pomembno je vedeti, da bioenergoterapija Bioquantum pri težavah, ki jih povzroča epilepsija, lahko res zelo pomaga. Dolgoletne izkušnje in terapevtska praksa kažejo, da zmanjšanje števila epileptičnih napadov in vse bolj mile oblike le-teh, dosežemo z vztrajnim in cikličnimi ponavljanji terapij. 

Človekov organizem je kompleksen samoregulirajoč sistem, ki pa včasih ne zmore… takrat je potrebno pomagati z bio-energoterapijo. Večina bolnikov, ki jim je diagnosticirana epilepsija, poišče pomoč pri bio-energoterapevtu običajno šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. 

Bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bio-energoterapija na daljavo, pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da se je njihovo zdravstveno stanje bistveno izboljšalo (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Za vse, ki vas muči epilepsija – bioenergoterapije izvajamo vsak dan med 8. do 22. uro (7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Ob dogovorjeni uri pokličete terapevta, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo in se dogovorimo za naslednjo terapijo, običajno naslednji dan ob isti uri.
 
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.
Rezervacija termina

Babičin nasvet: Če vas muči epilepsija, zmanjšajte uporabo soli v prehrani na minimum.