Epilepsija spada med kar pogosta nevrološka obolenja in predstavlja resen zdravstven problem. Po uradni oceni je v Sloveniji deset do petnajst tisoč bolnikov z epilepsijo. Žal v tej oceni kar velik delež zavzema epilepsija pri otrocih. Uradna medicina epilepsijo uvršča med t.i. neozdravljive bolezni.

Če vam je bila diagnosticirana epilepsija, nas čim prej pokličite, da se dogovorimo za termin. Epilepsija je nevrološko obolenje, pri katerem lahko učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta.

Epileptični napadi, ki jih povzroča epilepsija, se že po prvem štiridnevnem ciklusu zmanjšajo in niso več tako pogosti. Vendar pa je za optimalne rezultate bioenergoterapije potrebno ponavljati (v enomesečnih intervalih). Praksa kaže (velja za grand mal in petit mal), da se s cikličnim ponavljanjem bioenergoterapij zdravstveno stanje bistveno izboljša, epilepsija se izraža v vedno blažji obliki in napadi so vse bolj redki, na dolgi rok pa epilepsija lahko tudi popolnoma izgine. Tako epilepsija pri otrocih, kot epilepsija pri odraslih imata predvidoma takšen potek.

Velika prednost bioenergoterapije na daljavo je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in varna.

Z bio-energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča epilepsija, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu).

Bioenergoterapija Bioquantum je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. 

Kako poteka bioenergoterapija na daljavo? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča epilepsija, in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Bioenergoterapevt (visoko specializirani biofotonski mediator) inducira in usmerja bio-fotonsko plazmo v klientovo energijsko (koherentno) polje, ga energijsko obnovi in stabilizira, ter uskladi z izvorno vibracijo. Energijsko “očisti” višek energijskega potenciala, ki se nahaja v energijskem polju okrog glave. Energijski postopek sproži homeostatične procese samoregulacije, organizem se počasi a vztrajno vrača v naravno stanje in je ponovno sposoben, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira… Energijski tretman zahteva veliko potrpljenja. Za doseganje optimalnih rezultatov je bioenergoterapije potrebno ciklično ponavljati, zdravstveno stanje se iz cikla v cikel izboljšuje, na dolgi rok pa pričakujemo, da bo epilepsija izzvenela ali se celo popolnoma umaknila.

Epilepsija, znaki: Njeni prvi znaki se običajno pojavijo že v otroštvu (epilepsija pri otrocih) in lahko manifestirajo na dokaj različne načine. Bolnik včasih pade v nezavest, včasih pa ima krče pri polni zavesti, lahko se ti pojavijo le po eni strani telesa in obraza. Epilepsija pri otrocih se pogosto v začetku težko odkrije. Gre za t.i. “petit mal”, ko se otrok za trenutek “izgubi”, ko se zazre v neko točko in se za trenutek ne zaveda okolice; ta trenutek lahko spremlja tudi kakšna nezavedna gestikulacija ali grlen glas, ali cmokanje, itd.

Vzroki za epileptični napad so v večini primerov neznani, zato so jo v starih časih pripisovali bogovom – od tod ljudsko poimenovanje te bolezni – božjast. Nekateri so mnenja, da epilepsija pri otrocih lahko nastane zaradi težkega poroda (obporodne poškodbe glave). Epileptični napad, do katerega pride pri starejših, po 65. letu starosti, lahko nastane tudi zaradi motenj v prekrvavitvi možganov. Epilepsija se lahko pojavi po možganski kapi. Da bi preprečili epileptični napad, zdravniki bolezen nadzorujejo z zdravili (antiepileptiki), ki pa bi jih oseba morala jemati celo življenje.

Med napadom oziroma tik pred njim se pri epileptični osebi sprožijo vidni in slušni dražljaji (prividi, prisluhi), pa tudi psihične zaznave in motorični fenomeni. V vseh primerih je epilepsija posledica električnega »viharja« v možganih – epilepsija oziroma epileptični napad nastane, ko v možganih pride do “izbruha” delovanja elektronov, ki so jim skupna podlaga ponavljajoča se sinhronizirana vzburjenja večjega števila možganskih nevronov. To »viharno« električno praznjenje možganov povzroča za epileptični napad značilne krče, ki so lahko razmeroma redki, ali pa si sledijo kar v nizih. Lahko gre za generaliziran epileptični napad (grand mal), ki zajema vse možgane, ali pa mali epileptični napad, ko se napačno praznjenje dogaja le na enem področju možganov (petit mal). Tako epilepsija pri otrocih, kot epilepsija pri odraslih, je zelo resna (in nevarna) zdravstvena težava. Epilepsija, katere napade imenujemo »petit mal«, lahko vključujejo simptome, kot so požiranje, mlaskanje ali trenutna (kratka) zastrmelost, ki se lahko pojavljajo večkrat na dan. Epilepsija, katere napade imenujemo »grand mal«, pa se lahko začnejo z izgubo zavesti, krikom ali padcem, ki mu sledijo otrdelost udov, vratu ali celega telesa, nato pa trzanje, obdobje zmedenosti, tudi nezavest in včasih globok spanec.

Da bi napade omilili, bolniki poskušajte sami ugotoviti, kateri dejavniki iz okolja ali telesni in čustveni dražljaji so morda izzvali epileptični napad, in se jih izogibajte. Če ste nekaj ur pred napadom »grand mal« vznemirjeni ali se počutite vzneseno in če se neposredno pred napadom zaveste svarilne “avre”, vas lahko tako svarilo opomni, da pravočasno ležete in s tem preprečite, da bi med napadom nekontrolirano padli in se poškodovali. Priporočam, da nas ob takem “opozorilu” še pred napadom takoj pokličete, da takoj izvedemo preventivno bioenergoterapijo na daljavo. V mnogih primerih nam je uspelo, da do napada, kljub “opozorilom” ni prišlo.

Pomembno se je zavedati, da bioenergoterapija Bioquantum pri težavah, ki jih povzroča epilepsija, lahko res učinkovito pomaga. Dolgoletne izkušnje in terapevtska praksa kažejo na zmanjšanje števila epileptičnih napadov in vse bolj mile oblike le-teh. Najboljše rezultate dosežemo dosežemo z vztrajnim in cikličnimi ponavljanji terapij (večkrat letno).

Človekov organizem je kompleksen samoregulirajoč sistem, ki pa včasih ne zmore… takrat je najboljša pomoč bioenergoterapija, žal pa večina bolnikov, ki jim je diagnosticirana epilepsija, poišče pomoč pri bioenergoterapevtu običajno šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti.

Bioenergoterapijo na daljavo izvajamo vsak dan (7/365) med 8. do 22. uro. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Ob dogovorjeni uri pokličete terapevta, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo in se dogovorimo za naslednjo terapijo, običajno naslednji dan ob isti uri.
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo