Mnoge bolezni ledvic (tudi bolečine v ledvicah) so zdravstvena težava, pri kateri z bio-energoterapijo lahko učinkovito pomagamo. Bio-energoterapija je neinvazivna in neboleča, poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Bio-energoterapevt poseže v energijsko (koherentno) polje klienta. Z obnovo in stabilizacijo klientovega energijskega (koherentnega) polja v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije, kar vpliva na normalizacijo biokemičnih procesov in normalizacijo fizioloških funkcij. Ledvice zelo lepo odreagirajo (so odzivne) na obsevanje z bio-plazmo in bolezensko stanje se hitro in občutno izboljša.

Bioenergoterapijo izvajamo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije učinkovito pomagamo “na daljavo”, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Velika prednost te metode je, da je klient med izvajanjem bio-energoterapije doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Bolezni ledvic (ledvične bolečine) se lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, važno je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna (več o tem na povezavi: https://www.bioquantum.si/delovanje-biofotonske-metode/).

Ali še nimate izkušnje z bioenergoterapijo na daljavo? Morda dvomite v njeno učinkovitost. Razumljivo, saj človek verjame samo svoji lastni neposredni izkušnji. Vabimo vas, da si pridobite. Pokličite!  

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Kako poteka bioenergoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzročajo ledvične bolečine (bolezni ledvic), in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Bio-energoterapevt se ledvične bolezni loti z energijsko uskladitvijo klientovega energijskega polja, kar v organizmu »sprovocira« homeostatične procese samoregulacije, dvigne imunski sistem in sproži proces “samozdravljenja” bolezni ledvic. V organizmu se ponovno vzpostavlja homeostaza, naravno stanje in imanentna sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Bio-energoterapevt inducira in usmerja biofotonsko plazmo v področje ledvic (bolezni ledvic), s čemer v ledvici sproži t.i. biološko resonanco, kar povzroči fino vibracijsko uskladitev energijskega polja ledvice z izvorno vibracijo (energijsko stanje pred nastankom bolezni ledvic). Energijski postopek vzpostavlja ravnovesje na energetskem, mentalnem, psihičnem in fizičnem nivoju.  V kolikor okvara ni bila prehuda (torej, če so še ohranjene funkcije organa), se ledvice začnejo “samozdraviti”, regenerirati in postopoma se začnejo vračati v normalno funkcijo. Pravkar opisan energijski postopek se uporablja za vse ledvične bolezni – je univerzalen in učinkovit pri večini bolezni ledvic. Posebna tehnika za čiščenje povišanega energijskega potenciala pa se izvaja za lajšanje in odpravo bolečine v ledvicah. Običajno že ob prvi terapiji bolečine v ledvicah začnejo popuščati. Klient takoj čuti olajšanje.

Dodatno o boleznih ledvic:

Bolezni ledvic nastanejo iz zelo različnih vzrokov. Ledvici sta za pest velika organa, ki čistita kri ter odstranjujeta odpadne snovi in odvečno tekočino. Če sta ledvici okvarjeni, je nujno zdravljenje. Kot rečeno, bolezni ledvic so lahko zelo različne: vnetje ledvic (je lahko akutno ali kronično), lahko pride celo do odpoved ledvic. Med ledvične bolezni spada tudi kronična odpoved ledvic, ki je še posebej zahrbtna; simptomi odpovedovanja delovanja ledvic so: pogosta žeja in potreba po lulanju, odvajanje majhnih količin seča, otekanje rok ali nog ali okrog oči, neprijeten okus v ustih in zadah po seču, dolgotrajna utrujenost ali težje dihanje, izguba teka, naraščanje krvnega tlaka, bleda in suha srbeča koža… simptomi se včasih ne pokažejo, dokler ni okvara huda, pogosto nepopravljiva. Tudi bolečine v ledvicah so pogoste, pa ledvični kamni, manj pogoste so ciste na ledvicah, žal pa se med ledvične bolezni uvršča tudi rak. Skoraj vse ledvične bolezni pa lahko neposredno izzovejo tudi bolečine v ledvicah.

Dobre rezultate pri odpravljanju bolezni ledvic dosegamo celo v določenih primerih, ko je uradna medicina primer označila kot nepopravljiv oziroma neozdravljiv. V mnogih primerih se ledvična funkcija popravi tudi pri bolnikih, ki so na dializi. Energoterapija je neboleča in brez nezaželenih stranskih posledic.

Žal večina bolnikov (še) ni dovolj informirana o učinkovitosti energoterapije pri odpravljanju bolezni ledvic in pri odpravljanju bolečine v ledvicah, zato pridejo k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (pogosto neuspešne) možnosti.

Kot že rečeno, odlične rezultate pri lajšanju bolečine v ledvicah in pri saniranju bolezni ledvic dosegamo na daljavo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije izvajamo vsak dan med 8. in 22. uro (7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo