Inkontinenca je neprijetna zdravstvena težava, ki zmanjšuje kvaliteto življenja. Uspešno jo lajšamo in odpravljamo z bioenergoterapijo Bioquantum. Bioenergoterapija poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Že po prvem ciklu bioenergoterapij se urinska inkontinenca občutno popravi (zmanjša), v dveh do treh terapevtskih ciklih pa inkontinenca pogosto popolnoma izgine. Bioenergoterapija Bioquantum je zelo učinkovita tudi, kadar vas muči stresna inkontinenca.

Bioenergoterapijo izvajamo po energijsko-resonančnem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – na daljavo. Zavedam se, da imajo mnogi ljudje odklonilno mnenje do bioenergoterapije na daljavo ali pa imajo vsaj pomisleke in dvomijo v učinkovitost bioenergoterapije na daljavo. Ne pričakujem, da bi ljudje spremenili mnenje kar na besedo. Zato, če vas muči inkontinenca, vas vabim, da si pridobite svojo lastno izkušnjo. In ko se bo ob koncu terapije stanje že občutno izboljšalo, takrat bodo dvomi izginili. Takrat boste rekli, važno je, da mi je pomagalo. Edino merilo resnice o učinkovitosti bioenergoterapije na daljavo je lastna izkušnja. Vabim vas, da si jo pridobite.

Velika prednost bioenergoterapije na daljavo je, da je brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. To je še posebej pomembno v času korone. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna.

Inkontinenco uspešno lajšamo in odpravljamo z bioenergoterapijo Bioquantum. Že po prvem ciklu bioenergoterapij se urinska inkontinenca občutno popravi (zmanjša), v dveh do treh terapevtskih ciklih pa inkontinenca pogosto popolnoma izgine. Bioenergoterapija Bioquantum je zelo učinkovita tudi, kadar vas muči stresna inkontinenca.

Bioenergoterapija poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan.

INKONTINENCA je nehoteno uhajanje urina. Nezmožnost zadrževanja urina (seča) je problem, o katerem nekateri klienti neradi govorijo, ampak inkontinenca urina je tako pogosta, da se smatra za javno zdravstveni problem. Urinska inkontinenca je mnogo pogostejša pri ženskah, kot pri moških. Nehoteno uhajanje urina lahko postane resen problem, saj začne ovirati normalno vsakodnevno življenje.

Večina ljudi, ki jih muči inkontinenca, prvi kontakt za pomoč poišče pri splošnem zdravniku, ki lahko oceni, ali je potreben podrobnejši pregled. Pacienta lahko pošlje na dodaten zdravniški pregled, ki ga bo opravil specialist urolog, uroginekolog ali ginekolog. Za nadaljnje zdravljenje inkontinence je izjemnega pomena, da se najde pravi vzrok za uhajanje urina, saj se na podlagi tega lahko določi »ta prava« terapija.

Medicinska stroka pozna različne vrste inkontinence in diagnosticira različne vzroke, ki vodijo v nehoteno uhajanje urina in siljenje na vodo:

 • Stresna inkontinenca urina se pojavlja v povezavi s povečanim trebušnim tlakom med fizično aktivnostjo, ob kašljanju, kihanju, smejanju ali dvigovanju težkih predmetov. Inkontinenca urina je pogosta pri ženskah po nosečnosti, po porodu ali po menopavzi.
 • Urgentna inkontinenca urina ali preveč aktiven mehur se manifestira kot močno siljenje na vodo, še posebej ob pranju posode, curljanju vode iz pipe itd.. V kolikor oseba, ki jo muči urgentna inkontinenca, ne uspe pravočasno ustrezno izprazniti mehurja (na stranišču), pride do nezaželenega in nehotenega uhajanja urina.
 • Mešana inkontinenca urina je kombinacija obeh – takrat človeka hkrati mučita urgentna in stresna inkontinenca.

INKONTINENCA (nehoteno uhajanje urina) – KAKŠNE SO MOŽNOSTI ZDRAVLJENJA? Uradna medicina običajno takoj predlaga zdravila – antimuskarinike. Dodatno pacientu predlagajo vadbo – posebne vaje za krepitev mišic medeničnega dna. Ženskam v menopavzi običajno predpišejo tudi lokalno terapijo z estrogeni, da bi s tem ojačali sluznica uretre (sečnice). Če vaje za mišice niso uspešne, medicina pacientom poskuša pomagati tudi z manjšim operativnim posegom. Če nič zares ne pomaga, pa tudi medicina razmišlja o elektro-magnetni stimulaciji.

Kadar pacientko (pacienta) muči stresna inkontinenca urina, so vaje za krepitev mišic medeničnega dna lahko zelo koristne. Cilj izvajanja vaj je okrepiti  mišice okrog mehurja in sečnice (uretre). Pri večini žensk, se bo ta tip inkontinence (stresna inkontinenca) z vajami vsaj malo popravil. Tudi pri urgentni inkontinenci urina (povečana aktivnost sečnega mehurja) pomagajo vaje za mehur. Človek hkrati tudi mora paziti, kdaj in koliko pije, še posebej, kadar ni doma oziroma v bližini stranišča. Mešana inkontinenca urina –  potrebno je najprej pozdraviti glavni simptom.

INKONTINENCA (nehoteno uhajanje urina) je zdravstvena težava, pri kateri z bioenergoterapijo na daljavo lahko uspešno pomagamo.

Kako poteka bioenergoterapija Bioquantum? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča inkontinenca, in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične.

Bioenergoterapevt usmerja bio-fotonsko plazmo v klientovo energijsko polje, “uravnovesi” energijske pretoke na področju sečnega mehurja, sečnice, rodil (pri ženskah), prostate (pri moških) in tudi na širše območje, v katerem se manifestira zdravstven problem. Z bioenergoterapijo dvignemo in stabiliziramo energijsko polje obolelega organa oziroma poškodovanega tkiva, kar sproži homeostatične procese samoregulacije, revitalizacije, celjenja in (samo)zdravljenja. Bioenergoterapija poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan, je neinvazivna in neboleča.

Bioenergoterapije izvajamo vsak dan (7/365). Dosegljivi smo med 8. in 20. uro. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

 1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
 2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrzaca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

  Ime in priimek (obvezno)

  Email (obvezno)

  Telefon

  Sporočilo