Bolečine v križu so zelo pogosta zdravstvena težava, ki vsaj enkrat v življenju prizadene skoraj vsakega človeka. Razlogi (vzroki) za bolečine v križu so lahko zelo različni. Zelo pogosta je hernija diska (discus hernia). Ljudje se sprašujejo, kadar gre za bolečine v križu, kaj pomaga? Ste obiskali osebnega zdravnika, ga prosili za lajšanje bolečin v križu, a razen zdravil proti bolečinam, nič, in po vseh protibolečinskih zdravilih, ki ste jih zaužili, je vaše stanje skorajda tako, kot je bilo, saj gre le za lajšanje bolečin v križu. Včasih je tako hudo, da se človek komaj zravna (hernija diska), sklanjanju pa se na moč izogiba. Lahko se pojavi bolečina v križu in nogi. Pridejo dnevi, ko človek komaj hodi in noči, ko zaradi bolečine v križu ne more spati. Nekaterim se bolečine v križu vlečejo ali ponavljajo že vrsto let. Sprašujemo se, bolečine v križu, kaj pomaga? Hitro in učinkovito pomaga bioenergoterapija. Odlične rezultate dosegamo tudi, ko gre za išias

Bioenergoterapije izvajamo po energijsko-vibracijskem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), na daljavo. Zavedam se, da imajo mnogi ljudje odklonilno mnenje do bioenergoterapije na daljavo ali pa imajo vsaj pomisleke in dvomijo v učinkovitost bioenergoterapije na daljavo. Ne pričakujem, da bi ljudje spremenili mnenje kar na besedo. Zato, če vas muči alergija, vas vabim, da si pridobite svojo lastno izkušnjo. Bioenergoterapijo v celoti izvedem brez vnaprejšnjega plačila. In ko se bo ob koncu terapije stanje že občutno izboljšalo, takrat bodo dvomi izginili. Takrat boste rekli, važno je, da mi je pomagalo. Edino merilo resnice o učinkovitosti bioenergoterapije na daljavo je lastna izkušnja. Vabim vas, da si jo pridobite.

Velika prednost  bioterapije na daljavo je (to velja še posebej v času korona virusa), da jo izvajamo brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klient je med izvajanjem terapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Da bi bila bioterapija na daljavo uspešna, klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne; potrebno pa je, da se pred terapijo psihofizično sprosti (stanje globoke umirjenosti), da je v miru in tišini ter da okrog njega ni motečega dogajanja (brez TV itd.).

Bolečine v križu postopoma popuščajo in običajno do konca štiridnevne terapije že popolnoma popustijo. Včasih, kadar gre za trdovratne ali zastarane (kronične) bolečine v križu, za dosego optimalnega rezultata bioenergoterapijo za dan ali dva podaljšamo. V nekaterih trdovratnih primerih bolečina v križu tudi po podaljšani terapiji ne popusti popolnoma. Takrat terapijo, za dosego optimalnega rezultata, po krajšem predahu ponovimo. 

Bioenergoterapije na daljavo izvajamo štiri zaporedne dni, vsak dan (7/365) med 8. in 22. uro. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.  

Ko gre za bolečine v križu, “alternativa” učinkovito pomaga. Cilj bioterapije ni le lajšanje, pač pa, sanacija bolečine. V veliki večini primerov pride do dramatičnega izboljšanja – bolečina v križu (in nogi) izgine. Če pa pride zgolj do izboljšanja, manjša bolečina pa je še vedno prisotna, bioenergoterapijo v intervalu štirinajstih dni ponovimo. 

Kako poteka bioenergoterapija na daljavo? Kako “tehnološko” poteka? Bioenergoterapevt s posebnimi tehnikami inducira biofotonsko plazmo, ki jo z namero preko torzijskega polja usmerja v klientovo bioenergijsko polje, in na različna področja – na področje bolečine v križu, “stimulira” področje možganov (epifiza, hipofiza), “obdela” priželjc (za delovanje imunskega in limfnega sistema), “uravnovesi” energijske pretoke na področju, ki se simptomatično kaže kot lokacija bolečinskega problema. Bioenergoterapevt v procesu terapije v področju križa sprosti mišični tonus, odblokira energijski pretok in poveča krvno (in limfno) cirkulacijo. Ko odstrani energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavi bioenergijsko ravnovesje na točki akutne (ali kronične) bolečine, bolečine v križu izginejo. Sprašujete se, kako je to mogoče? Ni vam potrebno razumeti, saj vam je pomembno samo to, da so bolečine v križu izginile! 

Ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je po terapiji njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv anketnih listov naših klientov). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin.
2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed, nato telefonsko linijo prekinemo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo, kaj se je med terapijo dogajalo in se dogovorimo za termin za naslednji dan.
 
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

 

IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki bioenergoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

Bolečine v križu

bolečina: križ,vrat,roka,nogebolečine:hrbet,kolenobolečine v vratu,križ,kolk

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo