Bolečine v križu učinkovito lajšamo in/ali odpravimo z bioenergoterapijo Bioquantum

Bolecine-v-krizuBolečine v križu so bolezensko stanje, ki predstavlja zelo pogosto zdravstveno težavo. Občasno bolečine v križu trpi 25-30% ljudi med 20. in 50. letom, s starostjo pa se ta odstotek še povečuje. Bolečine v križu so pogostejše pri ljudeh, ki opravljajo težka fizična dela ali dvigujejo težja bremena. Bolečine v križu so tudi resen družbeni problem, saj predstavljajo zelo velik delež pri odsotnosti z dela. Pri tem gre lahko za lažje prehodne težave, ki popustijo z razbremenitvijo hrbta in primernim počitkom, lahko pa gre tudi za težje bolezensko stanje in za resnejše zdravstvene težave.  

Dobra novica za vse, ki vas mučijo bolečine v križu, je, da pri tem lahko zelo uspešno pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum. Terapija poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Nadležne bolečine v križu vsak dan postopoma popuščajo in v veliki večini primerov do konca četrtega dne tudi popolnoma popustijo. Z bio-energijsko terapijo obnovimo in stabiliziramo energijsko bio-polje v križnem delu hrbtenice, kar se praktično takoj izrazi na fizičnem telesu – bolezensko stanje se občutno izboljša tudi, ko gre za težje primere – diskus hernija. Včasih, kadar gre za trdovratne in/ali zastarane bolečine v križu, je za dosego optimalnega rezultata bio-energijsko terapijo (Bioquantum) potrebno ponoviti. 

Kljub zapletenosti in resnosti težav, ki jih lahko povzročajo bolečine v križu, “problem” uspešno rešujemo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo prizadeto področje. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala pri odpravi bolečine v križu. 

Kot rečeno, bioenergoterapijo Bioquantum izvajamo “na daljavo”. Velika prednost bioenergoterapije Bioquantum je, da poteka na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu ni potrebno potovati v “ordinacijo”, pač pa je med izvajanjem terapije doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne; edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzročajo bolečine v križu, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike, mikrobiologije in epi-genetike, si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bioenergoterapija po metodi DBRET je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Bolečina v križu je zdravstvena nadloga, ki vsaj enkrat v življenju prizadene skoraj vsakega človeka. Razlogi (vzroki) za bolečine v križu so lahko zelo različni. Zelo pogosta je hernija diska (discus hernia). Ljudje se sprašujejo, kadar gre za bolečine v križu, kaj pomaga? Imate tudi vi bolečine v križu in vam že dalj časa nič zares ne pomaga? Ste obiskali osebnega zdravnika, ga prosili za lajšanje bolečin v križu, a razen zdravil proti bolečinam, nič, in po vseh protibolečinskih zdravilih, ki ste jih zaužili, je vaše stanje skorajda tako, kot je bilo, saj gre le za lajšanje bolečin v križu. Včasih je tako hudo, da se človek komaj zravna (hernija diska), sklanjanju pa se na moč izogiba. Lahko se pojavi bolečina v križu in nogi. Pridejo dnevi, ko človek komaj hodi in noči, ko zaradi bolečine v križu ne more spati. Nekaterim se bolečine v križu vlečejo ali ponavljajo že dolgo vrsto let. Zato, ko gre za bolečine v križu, kaj pomaga? Z bio-energijsko terapijo po metodi D-BET (Distance-Bioquantum-Energy-Therapy) v veliki večini primerov bolečine v križu popolnoma odpravimo (arhiv zadovoljnih strank). Podobne (dobre) rezultate dosegamo tudi, ko gre za išias.

Cillj ni le za lajšanje bolečine v križu, ampak, če je le mogoče, sanacija in popolna odprava bolečine. Običajno ob zaključku bio-energoterapije pride do dramatičnega izboljšanja – bolečina v križu (in nogi) izgine (običajno bistveno izboljšanje dosežemo tudi v težjih primerih, npr. ko je vzrok hernija diska). Ko gre za bolečine v križu, “alternativa” pomaga. 

Bolečine v križu, kaj pomaga? Bio-energijska terapija (Bioquantum) je pri odpravljanju bolečine v križu učinkovita in varna. Bolečine v križu običajno izginejo že po prvem štiridnevnem ciklu. Terapije so neke vrste bio-fotonski inženiring. Izvajamo jih bio-energoterapevti, visoko specializirani biofotonski mediatorji, ki induciramo in usmerjamo biofotonsko plazmo neposredno na prizadeta mesta, v hrbtenico in v vsa z bolečino prizadeta področja, na predele, kjer je nastala energijska blokada (t.i. psihonoetski vozel), ki ovira normalen energijsko-informacijski pretok. Ko gre za bolečine v križu, nam prav tehnike t.i. kvantne teleportacije omogoča, da lahko brez neposrednega fizičnega dotika, kljub prisotnosti bolečine križu, klientu pospešimo krvno in limfno cirkulacijo in hkrati takoj zmanjšamo prekomeren energetski potencial na bolečih mestih. Klientu, ki ga muči bolečina v križu je že po prvih 30 minutah bolje. Bolečina v križu popušča počasi in postopoma. Bio-energijska terapija za odpravo bolečine v križu poteka štiri zaporedne dni in vsak dan je malo bolje. Ob koncu (četrti dan terapije) bolečina v križu običajno že izzveneva. V nekaterih trdovratnih in zastaranih primerih se bolečina v križu po prvem štiridnevnem ciklu sicer občutno zmanjša, popolnoma pa ne izgine. V takih primerih je za odpravo bolečine v križu (za dosego optimalnega rezultata) bio-energijsko terapijo (Bioquantum) potrebno ponoviti.

Vas muči bolečina v križu? Ste že skoraj obupali? Pokličite! Pomagali vam bomo. 

Kako poteka terapija, ko gre za bolečine v križu? Bio-energijska terapija D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je naravna, varna in učinkovita metoda za odpravo in lajšanje bolečine v križu. Bio-energoterapevt izvaja “biofotonski inženiring” – inducira in usmerja bio-fotonsko plazmo v bio-energijsko polje, na področje bolečine (bolečine v križu), “stimulira” področje možganov (epifiza, hipofiza), “obdela” priželjc (za delovanje imunskega in limfatičnega sistema) in “uravnovesi” energijske pretoke na področju, ki se simptomatično kaže kot lokacija bolečinskega problema. Bolečina v križu in tudi omejitve gibljivosti (zategovanje) običajno že po prvi terapiji začne rahlo popuščati. Bolečine v križu popuščajo vsak dan postopoma (štiri zaporedne dni), dokler ne izginejo. To se zgodi, ko bio-energoterapevt s posebnimi energijskimi tehnikami uspe v področju križa sprostiti mišični tonus, odblokirati energijski pretok in povečati krvno (in limfno) cirkulacijo. Ko odstrani energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavi bio-energijsko ravnovesje na točki akutne (ali kronične) bolečine, bolečine v križu izginejo. Sprašujete se, kako je to mogoče? Ni vam potrebno verjeti, niti razumeti, pomembno je samo eno – bolečine v križu so izginile! 

“Bio-energijska terapija na vašem domu – na daljavo!” 

V idealnem svetu je vse, kar morate storiti, da bi premagali bolezen, ležati na postelji (ali udobno sedeti), se popolnoma sprostiti in morda poslušati čudovito glasbo narave (črički, šumenje vetra, bučanje morja, žuborenje potoka, petje ptic…). No, ta ideja ni tako daleč od realnosti, kot si morda mislite… to idejo v praksi uspešno uresničujemo s kvantno holistično bioenergoterapijo D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy).

Nekaj najbolj čudovitega je, da klientu, ki ga mučijo bolečine v križu, ni potrebno potovati v ordinacijo, ampak lahko svoje zdravstvene težave učinkovito rešuje, lajšate in/ali sanira kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapijo Bioquantum izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan.

Ni potrebno, da klient verjame ali razume, kako deluje bio-energijska terapija “na daljavo”, pomembno je, da je terapija učinkovita, varna in brez nezaželenih stranskih posledic in da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv anketnih listov naših klientov). Zavedamo se, da je mnogim ljudem bio-energijska terapija na daljavo nekaj nedoumljivega ali celo nemogočega. Človeka prepriča samo njegova lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. 

Bioenergoterapije Bioquantum izvajamo vsak dan med 8. in 22. uro (24/7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed, nato telefonsko linijo prekinemo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) se ponovno slišimo po telefonu, da dobimo povratno informacijo, kaj se je med terapijo dogajalo in se dogovorimo za termin za naslednji dan, običajno ob isti uri.
 
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina


 

IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

Bolečine v križu

bolečina: križ,vrat,roka,nogebolečine:hrbet,kolenobolečine v vratu,križ,kolk