Bolečine v križu – lajšamo in odpravljamo jih z bioenergoterapijo DBRET

Bolecine-v-krizuBolečine v križu so zelo pogosta zdravstvena težava – in z bioenergoterapijo (po energijsko-vibracijskem principu DBRET) lahko zelo uspešno pomagamo.

Bioterapija poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Bolečine v križu postopoma popuščajo in v veliki večini primerov do konca terapije (četrtega dne) že popustijo. Včasih, kadar gre za trdovratne ali zastarane (kronične) bolečine v križu, je za dosego optimalnega rezultata bioenergoterapijo potrebno ponoviti. 

Bioenergoterapije izvajamo NA DALJAVO. Metoda temelji na energijsko-vibracijskem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Velika prednost  bioterapije na daljavo je (to velja še posebej v času korona virusa), da jo izvajamo brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klient je med izvajanjem terapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Da bi bila bioterapija na daljavo uspešna, klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne; potrebno pa je, da se pred terapijo psihofizično sprosti (stanje globoke umirjenosti), da je v miru in tišini ter da okrog njega ni motečega dogajanja (brez TV itd.).

Zaradi še vedno dokaj razširjenega dvoma o učinkovitosti bioterapije na daljavo, POUDARJAM, da za terapijo NI POTREBNO VNAPREJŠNJE PLAČILO. Bioterapijo na daljavo najprej izvedemo in šele ob koncu (četrti dan), ko so pri veliki večini primerov že občutni rezultati, ko se že veselite izboljšanju zdravstvenega stanja, šele takrat, po končani terapiji, pa seveda pričakujemo primerno zahvalo. Pokličite. Pomagali vam bomo.

Metoda DBRET je učinkovita in varna. Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nezaželenih stranskih posledic.

Bioenergoterapije na daljavo izvajamo štiri zaporedne dni, vsak dan med 8. in 22. uro (24/7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija terminaPokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (7/365) od 8.00 do 20.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532

Podrobnejša dodatna pojasnila:

Bolečina v križu je zdravstvena nadloga, ki vsaj enkrat v življenju prizadene skoraj vsakega človeka. Razlogi (vzroki) za bolečine v križu so lahko zelo različni. Zelo pogosta je hernija diska (discus hernia). Ljudje se sprašujejo, kadar gre za bolečine v križu, kaj pomaga? Imate tudi vi bolečine v križu in vam že dalj časa nič zares ne pomaga? Ste obiskali osebnega zdravnika, ga prosili za lajšanje bolečin v križu, a razen zdravil proti bolečinam, nič, in po vseh protibolečinskih zdravilih, ki ste jih zaužili, je vaše stanje skorajda tako, kot je bilo, saj gre le za lajšanje bolečin v križu. Včasih je tako hudo, da se človek komaj zravna (hernija diska), sklanjanju pa se na moč izogiba. Lahko se pojavi bolečina v križu in nogi. Pridejo dnevi, ko človek komaj hodi in noči, ko zaradi bolečine v križu ne more spati. Nekaterim se bolečine v križu vlečejo ali ponavljajo že dolgo vrsto let. Zato, ko gre za bolečine v križu, kaj pomaga? Z bioenergoterapijo, ki jo izvajamo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), v veliki večini primerov bolečine v križu popolnoma odpravimo (arhiv zadovoljnih strank). Podobne (dobre) rezultate dosegamo tudi, ko gre za išias.

Ko gre za bolečine v križu, “alternativa” pomaga. Cilj bioterapije ni le lajšanje, pač pa, če je le mogoče, popolna odprava bolečine. V veliki večini primerov pride do dramatičnega izboljšanja – bolečina v križu (in nogi) izgine. Če pa pride zgolj do izboljšanja, manjša bolečina pa je še vedno prisotna, je bioenergoterapijo v intervalu štirinajstih dni potrebno ponoviti

Podrobnejše opišimo, kako bioenergoterapija “tehnološko” poteka. Bioenergoterapevt s posebnimi tehnikami inducira biofotonsko plazmo, ki jo z namero preko torzijskega polja usmerja v klientovo bioenergijsko polje, in na različna področja – na področje bolečine v križu, “stimulira” področje možganov (epifiza, hipofiza), “obdela” priželjc (za delovanje imunskega in limfnega sistema), “uravnovesi” energijske pretoke na področju, ki se simptomatično kaže kot lokacija bolečinskega problema. Bioenergoterapevt v procesu terapije v področju križa sprosti mišični tonus, odblokira energijski pretok in poveča krvno (in limfno) cirkulacijo. Ko odstrani energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavi bioenergijsko ravnovesje na točki akutne (ali kronične) bolečine, bolečine v križu izginejo. Sprašujete se, kako je to mogoče? Ni vam potrebno razumeti, saj vam je pomembno samo to, da so bolečine v križu izginile! 

Ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv anketnih listov naših klientov). 

Kot že rečeno, bioenergoterapije na daljavo izvajamo štiri zaporedne dni, vsak dan med 8. in 22. uro (24/7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed, nato telefonsko linijo prekinemo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo, kaj se je med terapijo dogajalo in se dogovorimo za termin za naslednji dan, običajno ob isti uri.
 
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina


 

IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki bioenergoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

Bolečine v križu

bolečina: križ,vrat,roka,nogebolečine:hrbet,kolenobolečine v vratu,križ,kolk