Išias – učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo “na daljavo”

išijas

Išias (išijas) je zelo neprijetna zdravstvena težav, ki povzroča močne bolečine. Bolečina se pojavi, ko gre za pritisk na živčne korenine L5 in S1 ali za njihovo vnetje. Išias (ishiatična bolečina) se razlega iz spodnjega predela hrbta, preko zadnjice (tudi preko kolka), se običajno nadaljuje v eno izmed nog po zadnji strani stegna. Včasih se išias (ishiatična bolečina) razširi vse do stopala in nožnih prstov.

Vsem, ki vas muči išias, lahko učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo “na daljavo” po energijsko-vibracijskem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). S posebnim holističnim postopkom induciramo biofotonsko plazmo in jo usmerjamo v klientovo bioenergijsko polje, ga obnovimo in stabiliziramo, kar se praktično takoj odraža v zmanjšani simptomatiki (bolečina). Bolnik običajno občuti delno izboljšanje (popuščanje bolečine) že takoj prvi dan, po zaključku terapije. Išias (išijas) vsak dan po vsaki terapiji počasi a vztrajno popušča. Potrebno je biti kar vztrajen (4-7 dni), a na koncu išias izzveni in izgine.

Mnogi ljudje še vedno dvomijo v učinkovitost bioenergoterapije na daljavo. Ne pričakujem, da boste spremenili mnenje kar na besedo. Ampak, če vas muči išias, vas vabimo, da si pridobite svojo izkušnjo. Nič ne riskirate, ni vnaprejšnjega plačila. Mi smo prepričani v svoje rezultate. Terapijo oddelamo in tretji ali četrti se bo stanje že kar občutno popravilo. In v vaši glavi bodo odpadle vse “znanstvene” trditve, ki so bile odklonilne do metode, ki je ne poznajo, kaj šele razumejo. Edino merilo resnice je lastna izkušnja. Išias bo tudi pri vas kot po čudežu popustil. Čudež? Ne. Čudežev ni, so pa čudežni rezultati.

Velika prednost bioenergoterapije “na daljavo” je, da klientu, ki ga muči išias, ni potrebno fizično potovati do terapevta, saj mu je težko že vstati in iti do kopalnice, kaj šele oditi do avta in na terapijo v ordinacijo. Klient se doma udobno namesti v svojem naslanjaču, kavču ali postelji (tam, kjer mu je najbolj udobno), se psihofizično sprosti (stanje globoke umirjenosti) in ob dogovorjeni uri pokliče bioenergoterapevta. Ko izmenjata nekaj besed, se terapija lahko prične.

Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Pomembno pa je, da terapevtu zaupa in da je med terapijo sproščen. Metoda je učinkovita in varna in brez nezaželenih stranskih posledic. Bioenergoterapija poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan.  

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (7/365), od 8.00 do 20.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532

Kaj se dogaja med bioenergoterapijo? Najprej za trenutek vzpostavimo telefonski kontakt, samo toliko, da izmenjamo nekaj besed in da z vami vzpostavimo “energijski” kontakt. Nato telefonsko zvezo prekinemo in bioterapija na daljavo se prične.

Bioenergoterapevt inducira biofotonsko plazmo in na daljavo vstopi v klientovo biopolje, kjer “obseva” biopolje v predelu prizadetega dela organizma (od križa, preko ritnice, tudi kolka, po zadnji strani stegna, pogosto do podkolena in neredko naprej dol vse do stopala in nožnih prstov). Kot po čudežu, bolečina in omejitve gibljivosti (zategovanje) začnejo popuščati. Kaj se je zgodilo? Bioenergoterapevt je z energijskim posegom na daljavo v bolečinskem področju sprostil mišični tonus, odblokiral energijski pretok in povečal krvno (in limfno) cirkulacijo, vsaj delno odstranil energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in (vsaj delno) vzpostavil energijsko ravnovesje na točkah akutne (ali kronične) bolečine. To je več kot dovolj dela za cca 30 minut. Postopek potem še tri do štiri zaporedne dni ponovimo.

Hkrati s postopnim (vsakodnevnim) umikanjem bolečine popušča tudi “zategovanje” in istočasno se vrača tudi gibalna sposobnost. Sprašujete se, kako je to mogoče? Čudež? Ne, čudeži ne obstajajo, obstajajo pa čudežni rezultati. Ni potrebno razumeti, kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, za vas je pomembno samo to, da išias popušča in da čutite olajšanje.   

Išias (išijas): kako se manifestira? Bolečina, ki jo povzroča išias, je pogosto posledica nekega napačno izvedenega giba. Išias povzroča različne stopnje bolečin, lahko je intenzivna, zelo huda in izčrpavajoča, v lažji obliki pa je samo moteča, dražeča, vendar s potencialom poslabšanja. Išias nas lahko grozno muči, tudi ko mirujemo, ali ko sedimo, pogosto gre za pekoč občutek ali mravljinčenje po nogi navzdol, za otrplost pri gibanju noge ali stopala, za ostro kljuvanje med vstajanjem. 

Išias (išijas) včasih lahko privede tudi do resnih zapletov. Če opazite oslabelost spodnjih okončin, otrplost stegen ali če ne morete nadzorovati mehurja in črevesja, takrat nemudoma poiščite uradno medicinsko pomoč.

Ljudi seveda najbolj zanima (ko gre za išias), kaj pomaga? Zdravila proti bolečinam le lajšajo bolečino, išiasa pa ne odpravijo. Bioenergoterapija je prava rešitev. Išias v štirih-petih dneh olajša (omili) in počasi (postopoma) sanira. Včasih je za popolno odpravo težav, ki jih povzroča išias, bioenergoterapijo potrebno ponoviti.

Običajen potek sanacije išiasa: ishiatična bolečina in zategovanje gibanja počasi a vztrajno pojenjujeta. Četrti dan terapije je bolečina morda še na 20-30% (to individualno različno). V mnogih primerih je po petih dneh išias samo še slab spomin, pri nekaterih pa je olajšanje le delno in takrat terapijo v kratkem intervalu ponovimo. Ob ponovitvi tudi “trdovratni” išias običajno popolnoma popusti. 

Nekaj najbolj čudovitega je, da klient svoje težave, ki mu jih povzroča išias, lahko lajša in odpravi kar na daljavo, udobno nameščen doma v svojem naslonjaču, na kavču ali v postelji. Zavedamo se, da je mnogim ljudem “terapija na daljavo” nekaj nedoumljivega. Ni potrebno, da klient razume, kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne in kako deluje bioenergoterapija “na daljavo”. Prepričali ga bodo rezultati.
Bioenergoterapija “na daljavo” poteka štiri ali pet zaporednih dni, do 30 minut na dan. Izvajamo jih vsak dan (7/365), med 8. in 22. uro. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina. Pokličite, pomagali vam bomo.
 
Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin.
2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, toliko, da izmenjamo nekaj besed, nato telefonsko linijo prekinemo. Ob zaključku terapije (po cca. 30 minutah) vas pokličemo, da nam podate povratno informacijo, kaj se vam je dogajalo med terapijo in se dogovorimo za naslednji dan. 
 
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

 Rezervacija termina


IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki bioenergoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih 
arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo 
nekaj dokumentarnega gradiva.

1939789_10201893185304305_2097209682_nK vam sem se priplazil po štirih, zdaj preskakujem ograje. Hvala vam! Veselje je 
dvojno, saj sem "bil" najbrž en največjih skeptikov.
Bor Markič

Izjava zdravljenega/ Išijas

discus hernia 2discus hernia