Išias (išijas) je zelo neprijetna zdravstvena težav, ki povzroča močne bolečine. Bolečina se pojavi, ko gre za pritisk na živčne korenine L5 in S1 ali za njihovo vnetje. Išias (ishiatična bolečina) se razlega iz spodnjega predela hrbta, preko zadnjice (tudi preko kolka), se običajno nadaljuje v eno izmed nog po zadnji strani stegna. Včasih se išias (ishiatična bolečina) razširi vse do stopala in nožnih prstov.

Če vas muči išias, vam lahko učinkovito pomagam z bioenergoterapijo po energijsko-vibracijskem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – na daljavo. Zavedam se, da imajo mnogi ljudje odklonilno mnenje do bioenergoterapije na daljavo ali pa imajo vsaj pomisleke in dvomijo v učinkovitost bioenergoterapije na daljavo. Ne pričakujem, da bi ljudje spremenili mnenje kar na besedo. Zato, če vas muči išias, vas vabim, da si pridobite svojo lastno izkušnjo. Bioenergoterapijo v celoti izvedem brez vnaprejšnjega plačila. In ko se bo četrti dan stanje že občutno izboljšalo, takrat bodo dvomi izginili. Čeprav ne boste razumeli mehanizma delovanja, boste rekli, važno je, da mi je pomagalo. Edino merilo resnice o učinkovitosti bioenergoterapije na daljavo je lastna izkušnja. Vabim vas, da si jo pridobite.

Velika prednost bioenergoterapije “na daljavo” je, da klientu, ki ga muči išias, ni potrebno fizično potovati do terapevta, saj mu je težko že vstati in iti do kopalnice, kaj šele oditi do avta in na terapijo v ordinacijo. Klient se doma udobno namesti v svojem naslanjaču, kavču ali postelji (tam, kjer mu je najbolj udobno), se psihofizično sprosti (stanje globoke umirjenosti) in ob dogovorjeni uri pokliče bioenergoterapevta. Ko izmenjata nekaj besed, se terapija lahko prične. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Pomembno pa je, da terapevtu zaupa, da je med terapijo sproščen in najpomembnejše, važno je da pomaga. Metoda je učinkovita in varna in brez nezaželenih stranskih posledic.

Kako poteka bioenergoterapija? Najprej za trenutek vzpostavimo telefonski kontakt, samo toliko, da izmenjamo nekaj besed in da vzpostavimo “energijski” kontakt. Nato telefonsko zvezo prekinemo in bioterapija na daljavo se prične. S posebnim holističnim postopkom “na daljavo” vstopim v klientovo bioenergijsko polje. Inducirano biofotonsko plazmo usmerjam v prizadeto področje, ki se skozi simptomatiko kaže kot problem (od križa, preko ritnice, tudi kolka, po zadnji strani stegna, pogosto do podkolena in neredko naprej dol vse do stopala in nožnih prstov). Pri tem obnovim in stabiliziram biopolje, ga povežem z izvorno vibracijo (tukaj ne bom šel v podrobnosti). Bolnik običajno občuti delno izboljšanje (popuščanje bolečine) že takoj prvi dan. Bolečina in omejitve gibljivosti (zategovanje) začnejo popuščati. Včasih je potrebno nekaj vztrajnosti (tudi do 7 dni), a na koncu v veliki večini primerov išias izzveni in izgine.  Kaj se je zgodilo? Bioenergoterapevt je z energijskim posegom na daljavo v bolečinskem področju sprostil mišični tonus, odblokiral energijski pretok in povečal krvno (in limfno) cirkulacijo, vsaj delno odstranil energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavil energijsko ravnovesje na točkah akutne (ali kronične) bolečine. To je več kot dovolj dela za cca 30 minut. Postopek potem še najmanj tri do štiri zaporedne dni ponovimo.

Hkrati s postopnim (vsakodnevnim) zmanjševanjem bolečine popušča tudi “zategovanje” in istočasno se vrača tudi gibalna sposobnost. Sprašujete se, kako je to mogoče? Čudež? Ne, čudeži ne obstajajo, obstajajo pa čudežni rezultati. Za klienta je pomembno samo to, da čuti olajšanje in da se njegovo življenje vrača v normalo.

Išias (išijas): kako se manifestira? Bolečina, ki jo povzroča išias, je pogosto posledica nekega napačno izvedenega giba. Išias povzroča različne stopnje bolečin, lahko je intenzivna, zelo huda in izčrpavajoča, v lažji obliki pa je samo moteča, dražeča, vendar s potencialom poslabšanja. Išias nas lahko grozno muči, tudi ko mirujemo, ali ko sedimo, pogosto gre za pekoč občutek ali mravljinčenje po nogi navzdol, za otrplost pri gibanju noge ali stopala, za ostro kljuvanje med vstajanjem. Išias (išijas) včasih lahko privede tudi do resnih zapletov. Če opazite oslabelost spodnjih okončin, otrplost stegen ali če ne morete nadzorovati mehurja in črevesja, takrat nemudoma poiščite uradno medicinsko pomoč.

Ljudi seveda najbolj zanima (ko gre za išias), kaj pomaga? Zdravila proti bolečinam le lajšajo bolečino, išiasa pa ne odpravijo. Bioenergoterapija je prava rešitev. Išias v štirih-petih dneh olajša (omili) in počasi (postopoma) sanira. Včasih je za popolno odpravo težav, ki jih povzroča išias, bioenergoterapijo potrebno ponoviti.

Nekaj najbolj čudovitega je, da klient svoje težave, ki mu jih povzroča išias, lahko lajša in odpravi kar na daljavo, udobno nameščen doma v svojem naslonjaču, na kavču ali v postelji. Zavedamo se, da je mnogim ljudem “terapija na daljavo” nekaj nedoumljivega. Ni potrebno, da klient razume, kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne in kako deluje bioenergoterapija “na daljavo”. Prepričali ga bodo rezultati.
Bioenergoterapija “na daljavo” poteka štiri ali pet zaporednih dni, do 30 minut na dan. Izvajamo jih vsak dan (7/365), med 8. in 22. uro. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina. 
Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin.
2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, toliko, da izmenjamo nekaj besed, nato telefonsko linijo prekinemo. Ob zaključku terapije (po cca. 30 minutah) vas pokličemo, da nam podate povratno informacijo, kaj se vam je dogajalo med terapijo in se dogovorimo za naslednji dan.
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki bioenergoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih 
arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo 
nekaj dokumentarnega gradiva.

discus hernia 2discus hernia

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo