Išias (išijas) – hitro in učinkovito ga saniramo z bioterapijo na daljavo

išijas

Išias (išijas) je zelo neprijetna zdravstvena težav, ki povzroča močne bolečine. Bolečina se pojavi, ko gre za pritisk na živčne korenine L5 in S1 ali za njihovo vnetje. Išias (ishiatična bolečina) se razlega iz spodnjega predela hrbta, preko zadnjice (tudi preko kolka), se običajno nadaljuje v eno izmed nog po zadnji strani stegna. Včasih se išias (ishiatična bolečina) razširi vse do stopala in nožnih prstov.

Vse, ki vas muči išias lahko izjemno učinkovito pomagamo pri lajšanju in odpravi bolečin z bioenergoterapijo “na daljavo” (DBRET, Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). 

Bolnik običajno občuti delno izboljšanje (popuščanje bolečine) že takoj prvi dan, po zaključku terapije. Išias (išijas) vsak dan po vsaki terapiji počasi a vztrajno popušča. Potrebno je biti kar vztrajen (4-7 dni), saj na koncu išias izzveni in izgine.

Išias (išijas) zelo uspešno rešujemo z bioenergoterapijo na daljavo tako, da s posebni holističnim postopkom induciramo biofotonsko plazmo in jo usmerjamo v klientovo bio-energijsko polje, ga obnovimo in stabiliziramo, kar se praktično takoj odraža v zmanjšani simptomatiki (bolečina). 

Naj vas dejstvo, da izvajamo bioterapije “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala olajšati in odpraviti išias (išijas). 

Zaradi še vedno dokaj razširjenega dvoma o učinkovitosti bioterapije na daljavo, POUDARJAM, da za terapijo ni potrebno nikakršno vnaprejšnje plačilo. Najprej bioterapijo na daljavo izvedemo (štiri zaporedne dni) in šele ob koncu, ko so pri veliki večini primerov že občutni rezultati, ko se že veselite izboljšanju zdravstvenega stanja, šele takrat, po končani terapiji, pa seveda pričakujemo ustrezno zahvalo. Pokličite. Pomagali vam bomo.

Velika prednost bioenergoterapije “na daljavo” je, da klientu, ki ga muči išias (išijas), ni potrebno fizično potovati do terapevta, saj mu je težko že vstati in iti do kopalnice, kaj šele oditi do avta in na terapijo v ordinacijo. Pred pričetkom terapije naj se klient doma udobno namesti v svojem naslanjaču, kavču ali postelji (tam, kjer mu je najbolj udobno) in se psihofizično umiri (stanje globoke umirjenosti). Nato ob dogovorjenem terminu pokliče terapevta in potrdi, da je pripravljen. Terapija se lahko prične.

Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Edino, kar je pomembno, je, da terapevtu zaupa in da je popolnoma psihofizično sproščen. Metoda je učinkovita, varna in ne povzroča nezaželenih stranskih posledic.

Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča išias (ali išijas), lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Energoterapija poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Kaj morate storiti, da izvedemo bioenergoterapijo na daljavo, si lahko preberete na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (7/365), od 8.00 do 20.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532

Kako poteka bioenergoterapija po metodi DBRET? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, samo toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča išias, in da terapevtu potrdite, da ste pripravljeni za pričetek terapije – to pomeni, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste že v stanju globoke umirjenosti in da okrog vas ni motečih dogajanj ali oseb, ki bi vas lahko med terapijo zmotile. Nato telefonski kontakt prekinemo in bio-energoterapija se prične. Bioenergoterapevt inducira in usmerja biofotonsko plazmo v klientovo energijsko (koherentno) polje, z namenom, da ga energijsko obnovi in stabilizira. Bioplazmo usmerja v biopolje prizadetega dela organizma (od križa, preko ritnice, tudi kolka, po zadnji strani stegna, pogosto do podkolena in naprej dol vse do stopala oziroma nožnih prstov). Bolečina in tudi omejitve gibljivosti (zategovanje) postopoma popuščajo. 

Bolečine, ki jih povzroča išias (išijas), začnejo popuščati zaradi energijskega posega, s katerim bioenergoterapevt v bolečinskem področju sprosti mišični tonus, odblokira energijski pretok in poveča krvno (in limfno) cirkulacijo, odstrani energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavlja energijsko ravnovesje na točkah akutne (ali kronične) bolečine. Hkrati z umikanjem bolečine se istočasno vrača tudi gibalna sposobnost. Sprašujete se, kako je to mogoče? Ni potrebno verjeti niti razumeti, pomembno je samo eno – bolečine, ki jih povzroča išias, popustijo! 

Išias (išijas): kako se manifestira? Bolečina, ki jo povzroča išias, je pogosto posledica nekega napačno izvedenega giba. Išias povzroča različne stopnje bolečin, lahko je intenzivna, zelo huda in izčrpavajoča, v lažji obliki pa je samo moteča, dražeča, vendar s potencialom poslabšanja. Išias nas lahko grozno muči, tudi ko mirujemo, ali ko sedimo, pogosto gre za pekoč občutek ali mravljinčenje po nogi navzdol, za otrplost pri gibanju noge ali stopala, za ostro kljuvanje med vstajanjem. Ko gre za išijas, lajšanje bolečin ni dovolj. Potrebna je popolna sanacija.

Išias (išijas) včasih lahko privede tudi do resnih zapletov. Če opazite oslabelost spodnjih okončin, otrplost stegen ali če ne morete nadzorovati mehurja in črevesja, nemudoma poiščite medicinsko pomoč.

Ljudi seveda najbolj zanima (ko gre za išias), kaj pomaga? Zdravila proti bolečinam le lajšajo bolečino, išijas pa je še vedno prisoten. Učinkovita terapija za išias je bioenergoterapija Bioquantum, ki ne le da lajša bolečino, ampak išias v štirih-petih dneh zelo zmanjša in z vztrajanjem tudi sanira. Včasih je za popolno odpravo težav, ki jih povzroča išijas, bio-energoterapijo potrebno ponoviti. Običajen potek bolezenskega stanja: išias oziroma ishiatična bolečina počasi a vztrajno pojenjuje. Četrti dan terapije je bolečina morda še na 20-30%. S ponovitvijo terapije išias (išijas) običajno popolnoma popusti (poneha)! 

Kot že rečeno, bioenergoterapija na daljavo poteka kar na vašem domu. V idealnem svetu je vse, kar morate storiti, da bi premagali bolezen, udobno sesti v svoj naslonjač, se popolnoma psihično in fizično sprostiti in po telefonu poklicati bioenergoterapevta. 

Nekaj najbolj čudovitega je, da klient zdravstvene težave lahko lajša in/ali odpravi kar doma, udobno nameščen v svojem naslonjaču, na kavču ali v postelji. Terapija je učinkovita, varna in brez nezaželenih stranskih posledic. 
Zavedamo se, da je mnogim ljudem “terapija na daljavo” nekaj nedoumljivega. Ni potrebno, da klient verjame ali razume, kako deluje bio-energoterapija “na daljavo”. Prepričala vas bo samo neposredna izkušnja “v živo”. Pokličite.
 
Bioenergoterapija “na daljavo” poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Terapije izvajamo vsak dan med 8. in 22. uro (7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.
 
Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed, nato telefonsko linijo prekinemo. Ob zaključku terapije (po cca. 30 minutah) vas pokličemo, da dobimo povratno informacijo. 
 
Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

 Rezervacija termina


IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih 
arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo 
nekaj dokumentarnega gradiva.

1939789_10201893185304305_2097209682_nK vam sem se priplazil po štirih, zdaj preskakujem ograje. Hvala vam! Veselje je 
dvojno, saj sem "bil" najbrž en največjih skeptikov.
Bor Markič

Izjava zdravljenega/ Išijas

discus hernia 2discus hernia