Vnetje je pogosta zdravstvena težava, pri kateri lahko zelo uspešno pomagamo z bio-energoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Z bio-plazmo obsevamo energijsko matrico tkiv, organov (sklepov, mišic…), ki jih je prizadelo vnetje. Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča, celo prijetna, poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Vnetje zna biti zelo dolgotrajna in mučna nadloga (kronično vnetje), ki pogosto resno ogrozi zdravje in zniža kvaliteto življenja. Pogosto zdravila ne “primejo”, hkrati pa imajo vsa po vrsti nezaželene stranske učinke. Vnetje lahko odpravimo z energoterapijo brez medikamentov in stranskih posledic. Včasih se vnetje umiri že po prvi energoterapevtski “kuri”, pri nekaterih vnetjih pa je za optimalne rezultate energoterapije potrebno ponoviti (ciklično, v štirinajstdnevnem do enomesečnem intervalu). Koliko energoterapevtskih ciklov je potrebnih, da se vnetje umiri in izgine, je odvisno od vrste vnetja, pa tudi od tega, v kakšni fazi in v kakšnem stanju je vnetje.

Kljub zapletenosti in resnosti težav, ki jih povzroča vnetje, “problem” uspešno rešujemo z bio-energoterapijo D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo področje, ki ga je prizadelo vnetje. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo učinkovito pomagala pri lajšanju in odpravi vnetnih procesov. Brez obveznosti lahko preizkusite 30-minutno terapijo, da spoznate metodo in način dela. Vemo, da človeka prepriča šele njegova lastna pozitivna izkušnja. 

Bio-energoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) se izvaja na daljavo. Je komplementarna izjemno učinkovita bio-energijska metodaNajbolj pomembno je spoznanje, da medicinska stroka prav v sodelovanju in z uvajanjem (integriranjem) komplementarnih metod lahko zagotovi izjemen preboj in sinergijske učinke za dobrobit bolnikov.

Velika prednost bio-energoterapije po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bio-energoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča vnetje, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji, si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bio-energoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Vnetje (lat. inflammatio) povzroča različne neprijetnosti. Vnetje je lahko milo in prehodno, lahko pa je dolgotrajno, boleče in zelo moteče. Običajno gre za (lokalno) reakcijo na poškodbo, pri kateri pride do bolečine, rdečine, otekline povišanja lokalne (in sistemske) telesne temperature in v določenih primerih tudi do začasne izgube funkcije organa (tkiva). Hujše oblike vnetij lahko pripeljejo do obsežnejših poškodb tkiva. Če pride do kronične oblike vnetja, lahko povzroči hujše zdravstvene težave. Vnetje se lahko v nekaterih primerih konča tudi s smrtjo (okvara funkcij vitalnih organov, sepsa itd.).

Na energijskem nivoju gre na prizadetih mestih za povečanje energijskega (bio)potenciala. Za začetno fazo vnetja je značilno pospešeno prehajanje plazme in belih krvničk iz krvnega obtoka v tkivo, ki je poškodovano (vneto). Takrat se v vnetni odgovor vključijo lokalno žilje, tkivne celice in imunski sistem. Delovanje imunskega sistema je pri vnetju ključnega pomena, saj deluje kot naravni spodbujevalec v procesu zdravljenja in odpravljanja tovrstnih težav. Uradna medicina za zdravljenje vnetij uporablja celo plejado različnih »zdravil«, ki pa imajo vsa nezaželene stranske učinke. Nekatera so še posebej agresivna do imunskega sistema organizma.

Bio-energoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je izjemno učinkovita za sanacijo oziroma za popolno odpravo vnetnih procesov (brez uporabe medikamentov in brez nezaželenih stranskih učinkov).

Skoraj vsak od nas se je že soočal z bolečimi oteklinami zaradi padcev, zvinov gležnjev, udarcev v koleno, ramo ali komolec, itd. – pravzaprav je šlo za vnetje in kar nekaj časa ste čakali, da vam je bilo bolje. Energoterapevti se problema lotimo v kvantnem energijskem polju prizadetega dela telesa. S svojim delovanjem najprej uravnamo človekovo energijsko koherentno polje in posredno vplivamo na delovanje imunskega sistema, saj je od njegove moči odvisno, kako hitro se bo vnetni proces umaknil oziroma izginil.

Vsako vnetje v organizmu se v človekovem koherentnem polju manifestira kot višek energijskega potenciala, ki ga energoterapevti s posebnimi tehnikami odstranimo. Pri lažjih vnetjih so rezultati energoterapije zelo hitri. Pacient že po nekaj minutah občuti olajšanje. Če pa je vnetje hujše ali obsežnejše, je za popolno sanacijo vnetja potrebno energoterapijo izvajati v več serijah z vmesnimi 14 dnevnimi do enomesečnimi presledki. To velja tudi za kronična vnetja, ko izboljšanje vnetnega stanje dosežemo postopoma. Energijski postopek za odpravo vnetja ponavljamo, dokler ne dosežemo optimalnega rezultata. Koliko energoterapij bo potrebno za popolno sanacijo vnetnega procesa, je odvisno od psiho-fizičnega in energetskega stanja pacienta ter zmožnosti delovanja njegovega imunskega sistema.

Žal večina bolnikov pride k bio-energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije, ko gre za vnetje.

Z bio-energoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči vnetje, tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Ob dogovorjeni uri pokličete terapevta – prvi dan – 30 minutna BREZPLAČNA terapija. Šele, ko ste pridobili lastno izkušnjo, se pogovorimo o morebitnem nadaljevanju terapije in o ceni. V kolikor po prvi brezplačni “seansi” želite nadaljevati z bio-energoterapijo, vam rezerviramo termine za nadaljnje tri dni in se dogovorimo o plačilu.
3. Nadaljnje tri dni nas vsak dan ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.
 
Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo