Bolečine

Z bioenergoterapijo učinkovito pomagamo pri lajšanju in odpravljanju vseh vrst bolečin. Bioterapijo izvajamo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Bioenergoterapije za lajšanje in odpravljanje bolečin učinkovito izvajamo tudi na daljavo. Pokličite, pomagali vam bomo. 

Najpogostejše bolečine, pri katerih lahko pomagamo:

Odprava-bolecin-z-energoterapijo-Bioquantum-Medical

Kaj lahko naredi dober bioenergoterapevt? Bioenergoterapevt inducira biofotonsko plazmo in z njo vstopi v klientovo biopolje. S posebnim postopkom stabilizira bolečinsko prizadete dele organizma, sproži homeostatične procese samoregulacije, regeneracije, zdravljenja in revitalizacije, ter pospeši celjenje ran in sanacijo poškodb

Bioenergoterapija je primerna za lajšanje in odpravljanje vseh vrst bolečin, ne glede na njihov izvor, intenzivnost ali “težavnostno stopnjo”. Včasih je rezultat le delno izboljšanje, pogosto pa dosežemo popolno odpravo bolečine. 

Z bioenergoterapijo uspešno pomagamo pri lajšanju in odpravljanju mnogih vrst bolečin tudi NA DALJAVO. Brez neposrednega fizičnega kontakta s posebnim holističnim postopkom usmerjamo “informirano” bio-plazmo v bolečinsko “prizadeta” področja in klienti praktično že po prvi terapiji občutijo popuščanje bolečine in delno olajšanje.

Ker je med mnogimi ljudmi še vedno prisoten dvom o učinkovitost bioenergoterapije na daljavo, vam predlagam, da metodo na lastni bolečini preizkusite. Samo še “telefonski klic” vas loči od bolečinskega olajšanja! Ni nikakršnega vnaprejšnjega plačila. Pokličite, pomagali vam bomo.  

Bioenergoterapijo izvajamo štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Po potrebi (če je bolečina vztrajna in huda), jo lahko izvajamo tudi večkrat dnevno. 

V bolečinsko področje posežemo “NA DALJAVO” in olajšamo bolečino! 

Bioenergoterapija na daljavo
041 636 532
Kliknite tukaj

Z bioenergoterapijo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) lahko učinkovito lajšamo in odpravljamo bolečine, ne glede na klientovo geografsko oddaljenost ali lokacijo. Klient, ki ga boli, je lahko tisoče kilometrov stran, pa mu bomo vseeno uspešno olajšali bolečino.  

Velika prednost bioenergoterapije po principu D-BRET je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno potovati v ordinacijo, pač pa je med izvajanjem terapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Edino kar je pomembno, je, da je klient v času izvajanja terapije popolnoma psiho-fizično sproščen (v medialnem stanju) in da se “prepusti” terapevtu. Metoda je učinkovita in varna. Z bioenergoterapijo se bolečine lotimo pri izvoru (v energijskem “telesu”) in ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Nas klientovo telo ne zanima, zanima nas njegovo energijsko “telo” in mesto bolečine.

Bioenergoterapije počiva na stoletnem (tisočletnem) izročilu, dodatno pa je utemeljena na spoznanjih kvantne fizike, novodobne mikrobiologije in epigenetike (Dr. Bruce Lipton), kar si lahko pogledate na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bioenergoterapija D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Izvajamo jih vsak dan (7/365), med 8. in 22. uro. Za rezervacijo svojega termina si poglejte povezavo TUKAJ

Kako rezervirate?

1.) Pokličite! Javil se bo bioenergoterapevt, ki mu boste na kratko opisali svojo bolečino (kje oziroma kaj vas boli), koliko časa že traja bolečina, kakšne jakosti je, ali je akutna, ali kronična, kaj je razlog za bolečino (poškodba, obraba hrustanca, operativni poseg, kronična bolezen…), ali jemljete zdravila, koliko ste stari itd..

2.) Po končanem razgovoru ali ob dogovorjeni uri bomo pričeli z bioenergoterapijo na daljavo. 

3.) … po tridesetih minutah, ko je bioterapija “na daljavo” končana, vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo, kako je z bolečino po terapiji, kako se počutite, ter se dogovorimo za naslednji dan (običajno ob isti uri).

Kontakt z nami preko mob. tel. na 041 636 532, lahko nam pišete na elektronski naslov info@bioquantum.si ali pa izpolnite kontaktni obrazec:

  Ime in priimek (obvezno)

  Email (obvezno)

  Telefon

  Sporočilo

  captcha

  Comments are closed.