Bolečine v rami učinkovito lajšamo in/ali saniramo z bioenergoterapijo Bioquantum

Bolečine v rami

Bolečine v rami so pogosta težava, pri kateri lahko uspešno pomagamo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Lajšanje in odpravljanje bolečine v rami z bio-energoterapijo je običajno zelo učinkovito, tako da le-ta v veliki večini primerov že po prvem ciklu popusti in popolnoma izgine. Če je razlog za bolečine v rami obraba sklepnega hrustanca (artroza), takrat pa je sanacija malo dolgotrajnejša.

Ne glede na vzroke, zaradi katerih je nastala bolečina v rami, z bioenergoterapijo Bioquantum lahko učinkovito pomagamo. Z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije z biofotonsko plazmo “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo prizadeti predel in bolečina v rami začne popuščati. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala pri lajšanju in odpravi bolečine v rami. 

Bioenergoterapija Bioquantum se izvaja na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se bolečine v rami lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo.  

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Bolečina v rami je problem, ki ga hitro in uspešno saniramo (odpravimo) z energoterapijo Bioquantum, ne glede na vzroke, zaradi katerih se je bolečina v rami pojavila.

Z bioenergoterapijo Bioquantum obnovimo in stabiliziramo energijsko polje na prizadetem področju, zato ne odpravljamo samo simptomov, ki spremljajo bolečine v ramenih, pač pa vzroke, zaradi katerih so nastale. Energetska blokada, ki se manifestira kot bolečina v rami, v energijskih kanalih (nadijih) ne dopušča nemotenega energijskega pretoka. Na prizadetem predelu (bolečina v rami) pride do kopičenja energijskega potenciala, kar se odraža v vedno večji in kontinuirani bolečini. Bolečina v rami se lahko prenaša tudi na druge dele telesa (glava, vrat…).

Kako poteka bioenergoterapija po metodi DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča bolečina v rami, in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Energoterapija je neboleča in prijetna, ter daje, ko gre za bolečine v ramenih, zelo hitre učinke. Ko imate npr. bolečine v desni rami (ali pa je bolečina v levi rami) – v vsakem primeru se odprava bolečine v ramenih (zmanjšanje bolečine v rami) manifestira takoj. Bioenergoterapija poteka po posebnem postopku. Energoterapevt inducira in usmerja bio-fotonsko plazmo v energijsko matrico v območju bolečine. Z biofotonskim obsevanjem v področju rame sprosti mišični tonus, odblokira energijski pretok in poveča krvno (in limfno) cirkulacijo. Nato odstrani energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavlja energijsko ravnovesje. Že po prvi terapiji klient občuti olajšanje bolečine v ramenu, po štiridnevnem ciklu terapij pa se počuti kot prerojen – bolečina v rami je popolnoma izginila!  

Kot rečeno, bioenergoterapijo Bioquantum izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Zavedamo se, da je “običajnemu” umu delovanje na daljavo težko razumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo z bio-fotonsko plazmo, ki jo inducira bio-energoterapevt. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bio-energoterapija na daljavo, najbolj pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bioenergoterapijo Bioquantum lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči bolečina v rami, tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina