Bolečine v rami učinkovito lajšamo in odpravljamo z bioenergoterapijo

Bolečine v rami

Bolečine v rami so pogosta težava, pri kateri lahko uspešno pomagamo z bioenergoterapijo po energijsko-vibracijskem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Lajšanje in odpravljanje bolečine v rami z bioenergoterapijo je tako učinkovito, tako da le-ta v veliki večini primerov že po prvem ciklu popusti in izgine. Če je razlog za bolečine v rami obraba sklepnega hrustanca (artroza), takrat pa je sanacija dolgotrajnejša.

Ne glede na vzroke, zaradi katerih je nastala bolečina v rami, z bioenergoterapijo Bioquantum lahko učinkovito pomagamo. Z bioenergoterapijo “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo prizadeti predel in bolečina v rami začne popuščati. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala pri lajšanju in odpravi bolečine v rami. 

Zaradi še vedno dokaj razširjenega dvoma o učinkovitosti bioterapije na daljavo, POUDARJAM, da za terapijo ni potrebno nikakršno vnaprejšnje plačilo. Najprej bioterapijo na daljavo izvedemo (štiri zaporedne dni) in šele ob koncu, ko so pri veliki večini primerov že občutni rezultati, ko se že veselite izboljšanju zdravstvenega stanja, šele takrat, po končani terapiji, pa seveda pričakujemo ustrezno zahvalo. Pokličite. Pomagali vam bomo.

Bioenergoterapija Bioquantum se izvaja na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz do ordinacije, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se bolečine v rami lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). 

Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo.  

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (7/365), od 8.00 do 20.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532

Bolečina v rami je problem, ki ga hitro in uspešno saniramo (odpravimo) z bioenergoterapijo Bioquantum, ne glede na vzroke, zaradi katerih se je bolečina v rami pojavila.

Z bioenergoterapijo obnovimo in stabiliziramo koherentno energijsko polje na prizadetem področju, zato ne odpravljamo samo simptomov, ki spremljajo bolečine v ramenih, pač pa vzroke, zaradi katerih so nastale. Energetska blokada, ki se manifestira kot bolečina v rami, v energijskih kanalih (nadijih) ne dopušča nemotenega energijskega pretoka. Na prizadetem predelu (bolečina v rami) pride do kopičenja energijskega potenciala, kar se odraža v vedno večji in kontinuirani bolečini. Bolečina v rami se lahko prenaša tudi na druge dele telesa (glava, vrat…).

Kako poteka bioenergoterapija DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča bolečina v rami, in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Energoterapija je neboleča in prijetna, ter daje, ko gre za bolečine v ramenih, zelo hitre učinke. Ko imate npr. bolečine v desni rami (ali pa je bolečina v levi rami) – v vsakem primeru se odprava bolečine v ramenih (zmanjšanje bolečine v rami) manifestira takoj. Bioenergoterapija poteka po posebnem postopku. Bioenergoterapevt inducira biofotonsko plazmo in jo usmerja v klientovo energijsko matrico v območju bolečine. Z biofotonskim obsevanjem v področju rame sprosti mišični tonus, odblokira energijski pretok in poveča krvno (in limfno) cirkulacijo. Nato odstrani energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavlja energijsko ravnovesje. Že po prvi terapiji klient občuti olajšanje bolečine v ramenu, po štiridnevnem ciklu terapij pa se počuti kot prerojen – bolečina v rami je popolnoma izginila!  

Kot rečeno, bioenergoterapijo Bioquantum izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo z biofotonsko plazmo, ki jo inducira bioenergoterapevt. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bio-energoterapija na daljavo, najbolj pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bioenergoterapijo Bioquantum lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči bolečina v rami. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina