Bolečina v rami je pogosta zdravstvena težava. Ne glede na vzroke bolečine v rami lahko hitro in izjemno učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta. Zavedam se, da imajo mnogi ljudje odklonilno mnenje do bioenergoterapije na daljavo ali pa imajo vsaj pomisleke in dvomijo v učinkovitost bioenergoterapije na daljavo. Ne pričakujem, da bi ljudje spremenili mnenje kar na besedo. Zato, če vas muči bolečina v rami, vas vabim, da si pridobite svojo lastno izkušnjo. Ko se bo ob koncu terapije stanje izboljšalo, takrat bodo dvomi izginili. Takrat boste rekli, važno je, da mi je pomagalo. Edino merilo resnice o učinkovitosti bioenergoterapije na daljavo je lastna izkušnja. Vabim vas, da si jo pridobite.

Z bioenergoterapijo “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo prizadeti predel in bolečina v rami začne popuščati. Če je razlog za bolečine v rami obraba sklepnega hrustanca (artroza), takrat pa je sanacija dolgotrajnejša.

Velika prednost bioenergoterapije na daljavo je, da klientu za ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz do ordinacije, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Ta prednost je še toliko večja v času “korone”. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se bolečine v rami lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). 

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. 

Z bioenergoterapijo obnovimo in stabiliziramo koherentno energijsko polje na prizadetem področju, zato ne odpravljamo samo simptomov, ki spremljajo bolečine v ramenih, pač pa vzroke, zaradi katerih so nastale. Energetska blokada, ki se manifestira kot bolečina v rami, v energijskih kanalih (nadijih) ne dopušča nemotenega energijskega pretoka. Na prizadetem predelu (bolečina v rami) pride do kopičenja energijskega potenciala, kar se odraža v vedno večji in kontinuirani bolečini. Bolečina v rami se lahko prenaša tudi na druge dele telesa (glava, vrat…).

Kako poteka bioenergoterapija DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy)? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča bolečina v rami, in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Ko imate npr. bolečine v desni rami (ali pa je bolečina v levi rami) – v vsakem primeru se odprava bolečine v ramenih (zmanjšanje bolečine v rami) manifestira praktično skoraj takoj. Bioenergoterapija poteka po posebnem postopku. Bioenergoterapevt inducira biofotonsko plazmo in jo usmerja v klientovo energijsko matrico v območju bolečine. Z biofotonskim obsevanjem v področju rame sprosti mišični tonus, odblokira energijski pretok in poveča krvno (in limfno) cirkulacijo. Nato odstrani energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavlja energijsko ravnovesje. Že po prvi terapiji klient občuti olajšanje bolečine v ramenu, po štiridnevnem ciklu terapij pa se počuti kot prerojen – bolečina v rami je popolnoma izginila!  

Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. in 20. uro. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

 

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo