Kifoza (lordoza) – pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum

KifozaKifoza je zdravstvena težava, pri kateri pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum! Z biofotonskim obsevanjem destabiliziranega energijskega (koherentnega) polja in še posebej z obsevanjem energijske matrice v prizadetem predelu hrbtenice smo upešni pri izboljšanju stanja, ki ga povzroča kifoza. Če je klient pravočasno prišel na energoterapijo Bioquantum, ko kifoza še ni “naredila” trajnih deformacij hrbtenice (kifoza pri otrocih in mladostnikih), takrat z energoterapijo Bioquantum dosegamo odlične rezultate. Energoterapija Bioquantum (en cikel) poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Za optimalne rezultate je potrebno izvesti tri do pet tretmajev. Z biofotonskim obsevanjem se kifoza (tudi lumbalna lordoza) lahko občutno popravi tudi pri “zastarani” obliki bolezni, vendar v tem primeru rezultati niso več “navdihujoči”.

Kifoza je bolezensko stanje, pri katerem z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) pomagamo na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta. Tehnike kvantne teleportacije nam omogočajo, da induciramo in usmerjamo biofotonsko plazmo v “destabilizirano” energijsko polje klienta in še posebej na tisti del energijske matrice, ki ga je prizadela kifoza. Zavedamo se, da je mnogim ljudem delovanje na daljavo nekaj nedoumljivega. Kifoza se z energoterapijo Bioquantum lahko popravi, vendar vas s samimi besedami ne moremo prepričati. Prepričala vas bo lahko samo vaša lastna neposredna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Vas je prizadela kifoza? Pokličite! 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Kifoza, lumbalna lordoza (glej tudi skolioza)

Kifoza ali pogrbljenost predstavlja povečano zakrivljenost hrbtenice na hrbtu v prsnem delu, lahko pa se pojavi tudi na drugih delih hrbtenice (lumbalna lordoza). Navzven je kifoza opazna kot slaba telesna drža, še posebej je opazna v sedečem položaju in skoraj vedno jo spremlja zapognjenost ramen naprej.

Kifoza je lahko posledica nagle rasti, ko mišično tkivo ne sledi rasti kostnega, nanjo vpliva nepravilno in dolgotrajno sedenje (šola), nošenje pretežke torbe (šola), škodljivo je dviganje težkih bremen, skoraj v vseh primerih pa gre za prešibke trebušne in/ali hrbtne mišice. Tudi prehrana je izredno pomemben dejavnik – če se otrok hrani s »fast food-om«, s hrano, ki je mineralno in vitaminsko osiromašene (rafinirana), s konzervirano in kemično obdelano hrano, skratka s hrano, ki je »mrtva«, to v času rasti odločilno vpliva na rast kosti in mišic.

Vsaka slaba telesna drža v predšolski dobi (»pogrbljen« zgornji del hrbta, ramena ukrivljena naprej), na katero starši (in pedagogi) ne reagirajo pravočasno, v naslednjih letih (v osnovnošolski in srednješolski dobi) lahko preraste v resno zdravstveno težavo – v kifozo. Kifoza se lahko pojavi tudi zaradi deformacije stopal in (ali) kolen, kar privede do nepravilnega položaja medenice in nestabilnosti celotnega mišično-skeletnega sistema.

Dokler kifoza še ni oblikovala »trajnih« deformacij, je najbolj priporočljiva telesna vadba, krepitev hrbtnih in trebušnih mišic in vzdrževanje njihove prožnosti, ukvarjanje s športom (predvsem je priporočljivo plavanje). Starši naj otroka stalno opozarjajo na korigiranje slabih navad v drži telesa.  Ko je problem kifoza, lumbalna lordoza (tudi skolioza) ima uradna medicina na razpolago zelo “omejene” možnosti – fizioterapija, ortopedski pripomočki in žal tudi operacije. Najslabša možna rešitev problemov (kifoza, lumbalna lordoza, skolioza), ki prinese porazno stanje, pa je operativni kirurški poseg. Imobilizacija hrbtenice uniči glavne funkcije hrbtenice. Hrbtenica mora biti v funkciji, se mora premikati, gibati, zvijati, omogočati premikanje v vse smeri, mora biti podmazana in premakljiva. Ko ji vzamete te lastnosti, počasi vse njene funkcije atrofirajo in človek je dokončno obsojen na trajno invalidnost.

Kifoza, lumbalna lordoza in skolioza se uspešno zdravijo z biofotonskim obsevanjem (z biofotonsko plazmo). Zato v vsakem primeru, sploh pa, če gibalna (športna) »preventiva« ne pomaga in ko ortopedski tretmaji ne pomagajo dovolj, priporočamo energoterapijo Bioquantum. Hrbtenica se v dveh-treh štiridnevnih ciklih popravi (prične se “postavljati” v naravno lego). Vibracijsko-energijski postopek v organizmu sproži t.i. biološko resonanco, ki na kvantnem nivoju povzroči vibracijsko uskladitev organizma z izvorno vibracijo. Postopek v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije. Hrbtenici z biofotonsko plazmo ne moremo škodovati. Metoda je neinvazivna, neboleča, celo prijetna in izjemno učinkovita. Kifoza se bo počasi začela popravljati. Majhne spremembe (samodejno ravnanje hrbtenice v naraven položaj) bodo opazne (vsaj upamo) že po prvem ciklusu energoterapij (en ciklus traja štiri zaporedne dni). Za optimalne rezultate je potrebno izvajati tri do pet ciklusov terapij (z enomesečnimi premori).

Večina klientov pride na energoterapijo šele, ko so poskusili vse druge možnosti, ki pa niso dale zadovoljivega rezultata. Kifoza se v mnogih primerih lahko popravi z bioenergoterapijo. Izboljšanja bolezenskega stanja (kifoza, lumbalna lordoza) dosežemo tudi v zapozneli fazi, vendar takrat rezultati niso več “navdihujoči”.

Kot rečeno, kifoza je zdravstvena težava, pri kateri lahko z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) pomagamo tudi na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom (z uporabo procedur kvantne teleportacije).

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina