Bolečine v želodcu so lahko zgolj prehodni problem ali pa dolgotrajna in mučna zdravstvena težava, ki pogosto resno ogrozi zdravje in zniža kvaliteto življenja. Kadar gre za dolgotrajnejši problem, je pogosto bioenergoterapija odlična izbira. Bolečine v želodcu učinkovito lajšamo in/ali saniramo brez medikamentov in nezaželenih stranskih posledic.

Bolečine v želodcu (tudi če gre za čir na želodcu) lahko zelo učinkovito lajšamo in odpravimo z bioenergoterapijo na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta. Včasih ne gre za bolečine ampak za GERB (gastroezofagealna refluksna bolezen) in zgaga.

Zavedam se, da imajo nekateri ljudje pomisleke in dvomijo v učinkovitost bioenergoterapije na daljavo. Če vas muči bolečina v želodcu, če vas muči GERB (refluks ali zgaga), vas vabim, da si pridobite svojo lastno izkušnjo. Vnaprejšnje plačilo ni potrebno, tako, da vsak riziko odpade. Ko se koncu terapije stanje izboljša, takrat vsi dvomi izginejo. Edino merilo o učinkovitosti bioenergoterapije na daljavo je lastna izkušnja. Vabim vas, da si jo pridobite.

Z bioenergoterapijo “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo prizadeti predel in bolečina v želodcu popusti in izgine. 

Bolečine v želodcu so pogosta težava. Želodec je del prebavnega trakta, ki je izredno občutljiv na stres. Ko se ustrašite, vas stisne v želodcu, ko ste živčni ne morete jesti ali pa se prenažirate brez vsake mere… bolečine v želodcu so simptom, ki kaže na neko drugo motnjo. Bolečine v želodcu lahko spremljajo slabost, refluks, spahovanje, zgaga, tudi vročina…

Hrana potuje od ustne votline, preko žrela in požiralnika v želodec… seveda od tu dalje skozi tanko in debelo črevo do izhoda, do danke. Na tej poti se lahko pojavijo bolečine v želodcu. Hrana mora po požiralniku skozi posebno mišično zaporo (sfinkter), ki se nahaja na spodnjem delu požiralnika, tik pred vhodom v želodec (vratar). Večinoma je ta vratar zaprt, sprosti in odpre se le toliko, da omogoči hrani pot v želodec. S tem, ko je zaprt, onemogoča, da bi želodčna kislina in prebavni sokovi povratno zašli v požiralnik. Če se to zgodi govorimo o GERB-u, refluksu ali zgagi. Ko je hrana pride v želodec, se nadaljuje prebavni proces, pri tem pa že lahko pride do nezaželene bolečine v želodcu. Bolečina v želodcu nas opozarja, da nekaj ni v redu.

Sluznica želodca je sestavljena iz epitela, vezivnega sloja in sluzničnega mišičnega sloja. V želodcu se izločata sluz in želodčna kislina, ki ima pomembno vlogo pri prebavi. Želodčne težave se lahko pojavijo iz mnogih razlogov – želodec lahko prizadenejo raznovrstne zdravstvene težave (bolezni). Med najpogostejše spadajo GERB – gastroezofagealna refluksna bolezen (refluks), lahko je vzrok za bolečine v želodcu gastritis, ulkusna bolezen želodca (rana na želodcu), tudi zgaga (želodčna kislina)… Tudi pri tem priporočam bioenergoterapijo kot prvo izbiro.

Simptomi, ki spremljajo želodčne težave so zelo različni. Na težave z želodcem kažejo: krči v želodcu, želodčne bolečine, pekoča bolečina v želodcu, pekoč občutek v želodcu, regurgitacija – vračanje želodčne vsebine nazaj v požiralnik, dispepsija – slaba prebava, napihnjenost, tiščanje v želodcu, vnetje želodca (vnetje želodčne sluznice), slabost, bruhanje, motnje pri odvajanju blata, krvavitve v prebavnem traku, rumenica (zlatenica) in povečana jetra, tudi povečanje obsega trebuha, ascites – tekočina v trebušni votlini, sprememba telesne teže… še posebej opozorilen simptom za resne želodčne težave je izguba teže, anemija in krvavitve. Takrat se je potrebno čim prej posvetovati z zdravnikom.

Med povzročitelje za želodčne težave spadajo: na prvem mestu je stres, potem pa še kajenje, pitje alkoholnih pijač, pitje kave, neprimerna prehrana, preveč začinjena hrana, mastna hrana, premalo telesne aktivnosti, povečan pritisk v trebuhu, ki ga lahko povzročajo različni dejavniki, kot npr.: nosečnost, debelost, preveliki obroki (prenajedanje), nošenje preozkih oblek, infekcija z bakterijo Helicobacter pylori, prekomerna uporaba acetilsalicilne kisline, uporaba nesteroidnih protivnetnih zdravil (NSAID) itd.

Bioenergoterapija po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je izjemno učinkovita, ko gre za gastritis, bolečine v želodcu, ko vas muči zgaga, GERB – gastroezofagealna refluksna bolezen (refluks), vnetje želodčne sluznice, ulkusna bolezen želodca (rana na želodcu), krči v želodcu, zgaga, želodčna kislina… praksa in zadovoljstvo klientov kaže, da je želodec izjemno odziven na bioenergoterapijo in da so rezultati odlični.

Bioenergoterapijo na daljavo – nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate in odpravite kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan (7/365) med 8. in 22. uro. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo