Bolečine v želodcu lajšamo in odpravljamo z bioenergoterapijo

Bolečine v želodcu

Bolečine v želodcu so lahko zgolj prehodni problem ali pa dolgotrajna in mučna zdravstvena težava, ki pogosto resno ogrozi zdravje in zniža kvaliteto življenja. Kadar gre za dolgotrajnejši problem, je pogosto prav bioenergoterapija dobra izbira. Bolečine v želodcu (tudi ko gre za čir na želodcu) lahko zelo učinkovito lajšamo in/ali saniramo z bioenergoterapijo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Bioenergoterapija poteka štiri zaporedne dni, vsak dan do 30 minut.  Bolečine v želodcu učinkovito lajšamo in/ali saniramo brez medikamentov in nezaželenih stranskih posledic. Pokličite! Pomagali vam bomo. 

Zaradi še vedno dokaj razširjenega dvoma o učinkovitosti bioterapije na daljavo, POUDARJAM, da za terapijo ni potrebno nikakršno vnaprejšnje plačilo. Najprej bioterapijo na daljavo izvedemo (štiri zaporedne dni) in šele ob koncu, ko so pri veliki večini primerov že občutni rezultati, ko se že veselite izboljšanju zdravstvenega stanja, šele takrat, po končani terapiji, pa seveda pričakujemo ustrezno zahvalo. Pokličite. Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (7/365), od 8.00 do 20.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532

Bolečine v želodcu so pogosta težava. Želodec je del prebavnega trakta, ki je izredno občutljiv na stres. Ko se ustrašite, vas stisne v želodcu, ko ste živčni ne morete jesti ali pa se prenažirate brez vsake mere… bolečine v želodcu so samo simptom, ki kaže na neko drugo motnjo. Bolečine v želodcu lahko spremljajo slabost, spahovanje, zgaga, tudi vročina…

Hrana potuje od ustne votline, preko žrela in požiralnika v želodec… seveda od tu dalje skozi tanko in debelo črevo do izhoda, do danke. Na tej poti se lahko pojavijo bolečine v želodcu. Hrana mora po požiralniku skozi posebno mišično zaporo (sfinkter), ki se nahaja na spodnjem delu požiralnika, tik pred vhodom v želodec (vratar). Večinoma je ta vratar zaprt, sprosti in odpre se le toliko, da omogoči hrani pot v želodec. S tem, ko je zaprt, onemogoča, da bi želodčna kislina in prebavni sokovi povratno zašli v požiralnik. Ko je hrana pride v želodec, se nadaljuje prebavni proces, pri tem pa že lahko pride do nezaželene bolečine v želodcu. Bolečina v želodcu nas opozarja, da nekaj ni v redu.

Sluznica želodca je sestavljena iz epitela, vezivnega sloja in sluzničnega mišičnega sloja. V želodcu se izločata sluz in želodčna kislina, ki ima pomembno vlogo pri prebavi. Želodčne težave se lahko pojavijo iz mnogih razlogov – želodec lahko prizadenejo raznovrstne zdravstvene težave (bolezni). Med najpogostejše spadajo GERB – gastroezofagealna refluksna bolezen (refluks), lahko je vzrok za bolečine v želodcu gastritis, ulkusna bolezen želodca (rana na želodcu), tudi zgaga (želodčna kislina)…

Simptomi, ki spremljajo želodčne težave so zelo različni. Na težave z želodcem kažejo: krči v želodcu, želodčne bolečine, pekoča bolečina v želodcu, pekoč občutek v želodcu, regurgitacija – vračanje želodčne vsebine nazaj v požiralnik, dispepsija – slaba prebava, napihnjenost, tiščanje v želodcu, vnetje želodca (vnetje želodčne sluznice), slabost, bruhanje, motnje pri odvajanju blata, krvavitve v prebavnem traku, rumenica (zlatenica) in povečana jetra, tudi povečanje obsega trebuha, ascites – tekočina v trebušni votlini, sprememba telesne teže… še posebej opozorilen simptom za resne želodčne težave je izguba teže, anemija in krvavitve. Takrat se je potrebno čim prej posvetovati z zdravnikom.

Med povzročitelje za želodčne težave spadajo: na prvem mestu je stres, emocionalni stres, potem pa še kajenje, pitje alkoholnih pijač, pitje kave, neprimerna prehrana, preveč začinjena hrana, mastna hrana, premalo telesne aktivnosti, povečan pritisk v trebuhu, ki ga lahko povzročajo različni dejavniki, kot npr.: nosečnost, debelost, preveliki obroki (prenajedanje), nošenje preoskih oblek, infekcija z bakterijo Helicobacter pylori, prekomerna uporaba acetilsalicilne kisline, uporaba nesteroidnih protivnetnih zdravil (NSAID) itd.

Bio-energoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je izjemno učinkovita, ko gre za gastritis, bolečine v želodcu, ko vas muči zgaga, GERB – gastroezofagealna refluksna bolezen (refluks), vnetje želodčne sluznice, ulkusna bolezen želodca (rana na želodcu), krči v želodcu, zgaga, želodčna kislina… Dolgoletna praksa in zadovoljstvo klientov kaže, da je želodec izjemno odziven na energijsko terapijo in da so rezultati odlični.

Bioenergoterapijo na daljavo izvajamo štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo z bio-fotonsko plazmo, ki jo inducira bioenergoterapevt. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bio-energoterapija na daljavo, najbolj pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate in odpravite kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. do 22. ure (7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina