Zaprtje (zaprtost) lahko uspešno tretiramo z bioenergoterapijo Bioquantum

energoterapija-bioquantum-deluje-na-zaprtje-odlicnoKaj pomaga proti zaprtju? Ko gre za zaprtje (zaprtost), z bio-kvantno energijsko terapijo lahko učinkovito pomagamo. Obsevanje z biofotonsko plazmo usmerjamo v klientovo energijsko (koherentno) polje in v energijsko matrico na področju trebuha. Bio-kvaqntna energijska terapija poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan, je neboleča, neinvazivna, nežna, celo prijetna, zato je primerna tudi, ko gre za zaprtje pri dojenčku, za zaprtje pri otroku, pa tudi za zaprtje v nosečnosti. Običajno se zaprtje (zaprtost) popravi že po prvem ciklu energoterapij, včasih pa je za trdovratnejše zaprtje terapije potrebno ponoviti (ponavljati).

Bio-kvantno energijsko terapijo za zaprtje (zaprtost) uspešno izvajamo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta. S t.i. kvantno teleportacijo induciramo in usmerjamo biofotonsko plazmo v destabilizirano energijsko polje klienta in s tem sprožimo t.i. biološko resonanco. Zavedamo se, da je mnogim ljudem delovanje na daljavo nedoumljivo in da vas z besedami ne moremo prepričati. Prepričala pa vas bo vaša lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Če vas muči zaprtje, pokličite, pomagali vam bomo.

 

Bioenergoterapija na daljavo
041 636 532
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Zaprtje (zaprtost) je dokaj pogost problem z odvajanjem blata. Prizadene lahko vsakogar – tako poznamo tudi zaprtost v nosečnosti, zaprtje pri dojenčku, zaprtje pri otroku itd. Gre za neredno odvajanje (včasih tudi po več dni), za težavno odvajanje majhnih količin blata, pri katerem se oseba muči in napenja, da sploh kaj odvede. Proti zaprtju se ljudje skušajo boriti na mnoge načine. Oseba, ki jo muči zaprtje, ima ob tem lahko bolečine v trebuhu, včasih tudi v danki, pojavljajo se stanja napihnjenosti v trebuhu, krči, lahko je to razlog za hemoroide itn.

Razlogi za zaprtje so različni: uživanje hrane, ki je siromašna z vlakninami, premajhna vsakodnevna doza popite tekočine (vode), preskop odziv telesa na izločanje blata, blato se tako v danki osuši in otrdi, kar še dodatno otežuje izpraznitev črevesja, premajhna telesna aktivnost, dolgotrajno ležanje v bolniški postelji, prekomerno uživanje alkoholnih pijač in kavnih napitkov, ki še dodatno dehidrirajo telo, nepravilno delovanje ščitnice (hipotiroidizem), izbočenje sluznice v debelem črevesu (divertikuloza), jemanje zdravil, ki vsebujejo aluminij in kalcijev karbonat, npr. antidepresivi in antacidi, itd. Ne smemo pa pozabiti vseh vrst psiho-fizičnega stresa, ki destruktivno deluje na množico pomembnih fizioloških procesov – tudi na prebavo. Vsi našteti vzroki lahko povzročajo zaprtost. Zaprtje je hkrati znak, da je prišlo do destabilizacije človekovega bio-kvantnega energetskega sistema, ki posredno vpliva na porušeno homeostazo. Tudi imunski sistem ne deluje več optimalno.

Zaprtje je za organizem izredno neprijetno in negativno stanje. Zastajanje blata, plinov in drugih odpadnih presnovnih snovi, ki bi sicer morale čim prej iz telesa, sedaj z »ujetostjo« v črevesju vstopajo v krvni obtok in s svojo toksičnostjo zastrupljajo celoten organizem. Dobra prebava je polovica zdravja.

Kaj pomaga proti zaprtju? Z bio-kvantno energijsko terapijo se dokaj uspešno “borimo” proti zaprtju. 

Bio-energoterapevti med izvajanjem bio-kvantne energijske terapije induciramo in usmerjamo biofotonsko plazmo v koherentno polje klienta, delujemo na imunski sistem, pospešimo krvno in limfno cirkulacijo, stimuliramo področje trebuha in zbudimo peristaltiko. Organizem se odzove relativno hitro (včasih že v pol ure) in uspe blato izločiti. Včasih pa se proti zaprtju “borimo” več dni skupaj (do 30 minut na dan). Običajno uspemo. Ko se črevo izprazni, še ne pomeni, da se zaprtje ne bo ponovilo. Zato z biofotonskim obsevanjem ne le stimuliramo prebavne organe, pač pa jih vibracijsko (informacijsko) uskladimo z izvorno vibracijo, kar v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije. Ponovno (samodejno) se vzpostavlja homeostaza – biokemični procesi in fiziološke funkcije se zopet normalizirajo in prebava se končno spet uredi. Opomba: Za optimalne rezultate je včasih potrebno bio-kvantno energijsko terapijo ponoviti (v razmaku štirinajstih dni do enega meseca).

Bio-kvantna energijska terapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je neinvazivna, nežna, neagresivna in brez nezaželenih stranskih učinkov, zato jo priporočamo tudi za zaprtje pri dojenčku, za zaprtje pri otroku in tudi za zaprtost v nosečnosti.

Z bio-kvantno energijsko terapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči zaprtje, tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervirajte termin zdaj