Kaj pomaga proti zaprtju? Ko gre za zaprtje (zaprtost), z bioenergoterapijo lahko učinkovito pomagamo. Biofotonsko plazmo usmerimo v klientovo energijsko (koherentno) polje in v energijsko matrico na področju trebuha. Bioenergoterapija poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan, je neboleča, neinvazivna, nežna, celo prijetna, zato je primerna tudi, ko gre za zaprtje pri dojenčku, za zaprtje pri otroku, pa tudi za zaprtje v nosečnosti. Običajno se zaprtje (zaprtost) popravi že po prvem ciklu bioenergoterapij.

Bioenergoterapijo za zaprtje (zaprtost) izvajamo po energijsko-resonančnem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Terapije izvajamo na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta. Zavedamo se, da je mnogim ljudem delovanje na daljavo nedoumljivo in da vas z besedami ne moremo prepričati. Prepričala pa vas bo vaša lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Če vas muči zaprtje, pokličite, pomagali vam bomo.

Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan (7/365), od 8.00 do 22.00 ure, na telefonski številki: 041 636 532.  

Zaprtje (zaprtost) je dokaj pogost problem z odvajanjem blata. Prizadene lahko vsakogar – tako poznamo tudi zaprtost v nosečnosti, zaprtje pri dojenčku, zaprtje pri otroku itd. Gre za neredno odvajanje (včasih tudi po več dni), za težavno odvajanje majhnih količin blata, pri katerem se oseba muči in napenja, da sploh kaj odvede. Proti zaprtju se ljudje skušajo boriti na mnoge načine. Oseba, ki jo muči zaprtje, ima ob tem lahko bolečine v trebuhu, včasih tudi v danki, pojavljajo se stanja napihnjenosti v trebuhu, krči, lahko je to razlog za hemoroide itn.

Razlogi za zaprtje so različni: uživanje hrane, ki je siromašna z vlakninami, premajhna vsakodnevna doza popite tekočine (vode), preskop odziv telesa na izločanje blata, blato se tako v danki osuši in otrdi, kar še dodatno otežuje izpraznitev črevesja, premajhna telesna aktivnost, dolgotrajno ležanje v bolniški postelji, prekomerno uživanje alkoholnih pijač in kavnih napitkov, ki še dodatno dehidrirajo telo, nepravilno delovanje ščitnice (hipotiroidizem), izbočenje sluznice v debelem črevesu (divertikuloza), jemanje zdravil, ki vsebujejo aluminij in kalcijev karbonat, npr. antidepresivi in antacidi, itd. Ne smemo pa pozabiti vseh vrst psiho-fizičnega stresa, ki destruktivno deluje na množico pomembnih fizioloških procesov – tudi na prebavo. Vsi našteti vzroki lahko povzročajo zaprtost. Zaprtje je hkrati znak, da je prišlo do destabilizacije človekovega bioenergetskega sistema, ki posredno vpliva na porušeno homeostazo. Tudi imunski sistem ne deluje več optimalno.

Zaprtje je za organizem izredno neprijetno in negativno stanje. Zastajanje blata, plinov in drugih odpadnih presnovnih snovi, ki bi sicer morale čim prej iz telesa, sedaj z »ujetostjo« v črevesju vstopajo v krvni obtok in s svojo toksičnostjo zastrupljajo celoten organizem. Dobra prebava je polovica zdravja.

Kaj pomaga proti zaprtju? Z bioenergoterapijo se dokaj uspešno “borimo” proti zaprtju. 

Terapevt med izvajanjem bioenergoterapije inducira in usmerja biofotonsko plazmo v koherentno polje klienta, deluje na imunski sistem, pospeši krvno in limfno cirkulacijo, stimulira področje trebuha in zbudi peristaltiko. Organizem se odzove relativno hitro (včasih že v pol ure) in uspe blato izločiti. Včasih pa se proti zaprtju “borimo” več dni skupaj (do 30 minut na dan). Običajno uspemo. Ko se črevo izprazni, še ne pomeni, da se zaprtje ne bo ponovilo. Zato ne le stimuliramo prebavne organe, pač pa jih resonančno (informacijsko) uskladimo z izvorno vibracijo, kar v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije. “Samodejno se vzpostavlja homeostaza – biokemični procesi in fiziološke funkcije se zopet normalizirajo in prebava se končno spet uredi. Opomba: Za optimalne rezultate je včasih potrebno bioenergoterapijo ponoviti (v razmaku štirinajstih dni do enega meseca).

Bioenergoterapija DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je neinvazivna in brez nezaželenih stranskih učinkov, zato jo brez kakršnekoli nevarnosti priporočamo tudi za zaprtje pri dojenčku, za zaprtje pri otroku in za zaprtost v nosečnosti.

Z bioenergoterapijo DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) lahko na daljavo učinkovito pomagamo tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan (7/365), od 8.-22. ure. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Pokličite tel. 041 636 532, da določimo prost termin (rezervacija termina). Nato štiri zaporedne dni ob dogovorjeni uri pokličete, toliko, da izmenjamo nekaj besed in vzpostavimo energijski kontakt. Nato telefonsko linijo prekinemo in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo, kaj se je med terapijo dogajalo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo