Skolioza: pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum

Skolioza (glej tudi kifoza, lumbalna lordoza)

skolioza

Skolioza je degenerativno bolezensko stanje hrbtenice, pri katerem z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) lahko uspešno pomagamo. Anatomija hrbtenice je čudovit »mehanizem«, ki ščiti občutljivo hrbtenjačo, nudi podporo za glavo in ji omogoča veliko okretnost na vse strani, je izredno prožna, gibljiva in prilagodljiva, kar pa jo »naredi« tudi dovzetno za poškodbe, bolečine ter degenerativna in druga bolezenska stanja. Skolioza je progresivna skeletno-mišična deformacija in če ničesar ne ukrenete, se stanje lahko dramatično poslabša. 

Skolioza je zdravstven problem s hrbtenico, ki se najpogosteje pojavi že v zgodnjih letih otroštva, lahko se zelo poslabša v dobi hitre rasti in odraščanja, lahko pa se razvije v težek zdravstveni problem. Gre za krivljenje hrbtenice v eno ali drugo stran v obliki črke »C«. Skolioza je lahko tudi dvostranska in se krivi v obliki črke »S«, zelo redka pa je tristranska skolioza. Starši naj bodo pozorni na vsako asimetrijo v telesni drži (ena rama nižja kot druga, prsni koš bolj izbočen na eni strani, bolj izbočena lopatica na eni strani, neenak rebrni lok, neenaka višina leve in desne strani medenice). Včasih imajo mladostniki »prikrito« skoliozo, kar pomeni, da imajo kljub težavam s hrbtenico, vseeno relativno dobro telesno držo. Starši v takih primerih nepravilnosti v ukrivljenosti hrbtenice opazijo čisto slučajno, npr. med umivanjem otroka po hrbtu.

Starši (otroci in mladostniki), ko je enkrat diagnosticirana skolioza, se morate zavedati, da se sama od sebe ne bo popravila. V napredovali fazi se pojavijo bolečine in degenerativna obolenja hrbtenice, ki se lahko progresivno krivi celo življenje.

Kljub zapletenosti in resnosti težav, ki jih povzroča skolioza, pa pogosto lahko uspešno pomagamo z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije z biofotonsko plazmo “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo prizadeti del hrbtenice. Naj vas besedna zveza “na daljavo” ne odvrne od izkušnje, saj vam bo morda prav ta učinkovito pomagala. Težave, ki jih povzroča skolioza, lahko omilimo ali vsaj zaustavimo njeno napredovanje. Če skolioza ni preveč napredovala, jo v mnogih primerih lahko zelo popravimo. 

Velika prednost bioenergoterapije Bioquantum je, da poteka na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da metoda deluje in seveda da je varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča skolioza, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo.  

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Kako poteka bioenergoterapija Bioquantum na daljavo? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da terapevtu v nekaj besedah poveste točno mesto, kje na hrbtenici se skolioza nahaja in kakšna je stopnja ukrivljenosti itd. in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinete in bioenergoterapija se prične. Bioenergoterapevt “na daljavo” vstopi v klientovo “avrično” polje, “obseva” energijsko matrico v predelu glave, srca in še posebej na predelu, ki ga je prizadela skolioza. Prizadeti del hrbtenice, kjer se manifestira skolioza, je lepo odziven na bio-energijski poseg, s katerim obnovimo in stabiliziramo klientovo energijsko (koherentno) polje. Energijski “poseg” v organizmu sproži t.i. biološko resonanco in homeostatične procese samoregulacije. Med izvajanjem energoterapije induciramo biofotonsko plazmo, ki jo usmerjamo v energijsko matrico okrog hrbtenice, na predelu, ki ga je prizadela skolioza. Energoterapija Bioquantum lahko izboljša bolezensko stanje – pri več kot 50% klientov se deformirana hrbtenica začne počasi “postavljati” v naraven položaj. 

Če po prvi štiridnevni seriji terapij opazimo vsaj rahlo izboljšanje, je smiselno nadaljevati. Za optimalne rezultate je z bio-energoterapijami potrebno biti vztrajen in potrpežljiv – ciklično jih ponavljamo v enomesečnem intervalu. Pri odzivnih klientih se v treh do petih ciklih stopnja ukrivljenosti (deformacije) lahko občutno zmanjša. Pri otrocih in mladostnikih se skolioza lahko bistveno bolje popravi, kot pa pri “zastaranem” stanju pri odraslih, ampak vseeno, tudi skolioza pri odraslih se da vsaj delno popraviti. Skratka, skolioza ni “neozdravljivo” bolezensko stanje – z bioenergoterapijo skoliotično deformacijo v mnogih primerih lahko popravimo. To še posebej velja, ko gre za otroke in mladostnike – ko je skolioza v zgodnji fazi.  

Uradna medicina deformacije, ki jih povzroča skolioza, večinoma uvršča med neznane etiologije. »Destabilizirana« je statika skeletno-mišičnega sistema. Ker vzroka ne pozna, si tudi ne upa dajati prognoz, kako se bo bolezen »razvijala«. Zdravljenje skolioze pri njih poteka tako: poskušajo jo popraviti s fizioterapijami, s priporočanjem lažjih športnih aktivnosti in gibalnih vaj. Ko skolioza napreduje, najprej predpisujejo hrbtenične opornice (steznike), v najslabšem primeru pa posežejo po invazivnem operativnem fiksiranju hrbtenice. Vsi ti ukrepi (medicinsko “zdravljenje” skolioze) pa žal največkrat bolj malo pomagajo. Ko gre za zdravljenje skolioze, uradna medicina žal nima učinkovite terapije, ki bi odpravila skoliotične težave s hrbtenico… Skolioza napreduje in jo do 20 stopinjskega zamika hrbtenice zgolj opazujejo, ko pa skolioza preseže 20 stopinj jo vse do 45 stopinj “zdravijo” s steznikom in fizioterapijo. Ko skolioza preseže 45 stopinj, predlagajo operativni poseg.

“Zdravljenje” skolioze je domena uradne medicine… ampak, po njihovi doktrini je skolioza neozdravljiva. Alternativni pristop z bioenergoterapijo je bolj optimističen – saj na srečo pri nekaterih klientih daje dobre rezultate. Žal rezultati niso 100%, odstotek uspešnosti pa je vseeno dovolj velik, da se splača poizkusiti. Žal večina bolnikov, ki jim je diagnosticirana skolioza, pride k bio-energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. Zaustavitev napredovanja bolezni in pomoč pri zmanjšanju težav, ki jih povzroča skolioza, izvajamo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). 

Bio-energoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je kvantna bio-fotonska metoda, s katero se skolioza v zgodnji fazi (pri otrocih in mladostnikih) lahko izredno popravi. Pomembno je, da otrok (mladostnik) ne izgublja dragocenih let s postopki, ki ne zagotavljajo uspeha. Če otrok (mladostnik) z bioenergoterapijami prične pravočasno, to je, še preden so se razvile trajne »nepopravljive« deformacije hrbtenice, je uspeh lahko zares dober. Sicer je z bioenergoterapijo Bioquantum skoliozo mogoče “popraviti” v vseh starostnih obdobjih, in v vseh fazah razvoja bolezni, tudi, ko je v progresivno napredovali fazi, ampak, takrat rezultati žal niso več “navdihujoči”. Vsem bolnikom, ki jim je bila diagnosticirana skolioza, priporočamo, da vsaj poizkusijo z bioenergijsko terapijo, da vidijo, ali se hrbtenica na terapijo odzove ali ne. Če nič drugega, škode z bioenergijsko terapijo ne bomo naredili.  

Bioenergoterapija po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) vam je dosegljiva – NA DALJAVO!!! Zavedamo se, da je “običajnemu” umu delovanje na daljavo težko razumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju človekovega koherentnega polja, ki predstavlja informacijsko matrico za delovanje vseh celic človekovega organizma. Celice na prizadetem delu telesa so v neposredni komunikaciji z bio-fotonskim poljem, ki ga inducira in posreduje bio-energoterapevt. Vse se dogaja mimo človekove zavesti. Človeški organizem (vsaka celica v telesu) je skozi evolucijo dosegel nivo energijske (komunikacijske) »inteligence«, mnogo višje, kompleksnejše in učinkovitejše od “opevanega” racionalnega uma. 

Z bioenergoterapijo Bioquantum poskušamo pomagati vsem, ki vas muči skolioza, tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih krajev. Z indukcijo in usmerjanjem biofotonske plazme v “destabilizirano” energijsko matrico klienta in še posebej v energijsko polje na področju prizadetega predela, pogosto na daljavo uspemo, da skolioza skozi homeostatične procese odreagira in takrat se prične “samoporavnava” hrbtenice. 

Nekaj najbolj čudovitega je, da terapije “prejemate” doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan med 8.00 in 22.00 uro (7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Če je vaš “nerešljiv” problem skolioza, pokličite, poskušali vam bomo pomagati po naših najboljših močeh.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina