Bolezni oči (očesne bolezni) – alternativna pomoč z bioenergoterapijo Bioquantum

Bolezni-ociBolezni oči (očesne bolezni) so zdravstvena težava, pri kateri z bio-energoterapijo lahko učinkovito pomagamo. Bioenergoterapijo izvajamo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – je neinvazivna, neboleča, poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Terapevt s posebnim kodiranim postopkom vstopi v klientovo koherentno polje (kvantni nivo živega organizma), ga obnovi in stabilizira. Energijski poseg se odvija na kvantnem nivoju (izven prostora in časa) in neposredno deluje na fizični nivo organizma (v prostoru in času) – postopek sproži homeostatične procese samoregulacije – normalizacije biokemičnih procesov in fizioloških funkcij. Fokus energijskega posega je na energijsko polje v področju oči.  

Oči so ogledalo duše. Zdravje oči in ohranjanje »očesne vitalnosti« je za vsakogar izjemnega pomena. Različne vrste bolezni oči nastanejo zaradi mnogih med seboj prepletenih dejavnikov.

Mnoge očesne bolezni je mogoče prepoznati že s preprostim pregledom, npr.: glavkom, siva mrena, degeneracija rumene pege – makula, odstop mrežnice…. Skozi pregled oči je možno videti tudi nekatere druge bolezni – npr.: visok krvni tlak, bolezni jeter, povišan holesterol, sladkorno bolezen… Na očeh se lahko posredno odraža bolezen ščitnice, npr. izbuljene oči niso izraz očesne bolezni, ampak lahko kažejo na nepravilno delovanje ščitnice (Gravesova bolezen).

Bolezni oči so vse pogostejše tudi zaradi sodobnega (nenaravnega) načina življenja – očesne bolezni in težave nastajajo zaradi dodatne obremenjenosti z novo tehnologijo. Pogost razlog za vnetje oči je pretirana raba računalnikov, ljudje imajo vnete oči ob dolgotrajnem gledanju na blizu. Umetna svetloba, ki seva iz ekranov, je za oči neprijazna. Posledica so: utrujene oči, pekoče oči, zamegljen vid, ščemenje, suhe oči, vnete oči, rdeče oči itd. Te težave so še bolj pogoste pri ljudeh, ki uporabljajo kontaktne leče (njihove oči so dodatno izpostavljene infekcijam). Če očesno ščemenje in pekočino spremljajo še kihanje, nahod, vnetje sinusov ali kašelj, je temu najverjetneje vzrok alergija. Včasih pride do motnje vida, ko se v vidnem polju pojavijo pike ali črte, vidno polje pa se megli in utripa. Take težave običajno izginejo same, brez zdravljenja. Če ne izginejo, so potrebne dodatne preiskave.

Ni nujno, da gre neposredno za očesne bolezni, če pacient toži, da ima meglen ali nejasen vid. Lahko da je vse to posledica drastičnega nihanja sladkorja v krvi. Pri sladkornih bolnikih se zamegljen vid pojavi zaradi razširjenih žilic v očeh, ki pogosto počijo in zakrvavijo. Na mrežnici lahko nastanejo majhne otekline ali celo brazgotine, kar vodi v propadanje mrežnice, rezultat pa je meglen, nejasen vid. Seveda ta problem uvrščamo med očesne bolezni, čeprav je razlog v diabetesu. Sladkorni bolniki morajo, ne le nenehno paziti na krvni sladkor, temveč tudi na zdravje svojih oči. Diabetes na žalost poleg številnih drugih kroničnih zapletov lahko prizadene tudi oči. Med težke bolezni oči spada diabetična slepota. Enako, kot pri diabetesu, tudi v primeru visokega krvnega tlaka ne moremo govoriti neposredno o bolezni oči, posredno pa je pogosto za težave z očmi kriv močno povišan krvi tlak. Kapilare se celo trgajo, v mrežnici se pokažejo tipične drobne kapilare neobičajnih oblik (vozlanje očesnih kapilar).

Med očesne bolezni oziroma med očesne težava, ki se pri ljudeh vse pogosteje pojavlja, spadajo tudi suhe oči in oči občutljive na svetlobo, pa tudi vnete oči, pekoče oči… . Uradna medicina suhost očesne veznice in roženice (suhe oči) imenuje Sjogrensov sindrom in ga prišteva med kronične avtoimune bolezni. Vzrok za nastanek te (očesne) bolezni ni poznan. Gre za disfunkcijo v delovanju imunskega sistema, ki začne uničevati lastne vlažilne žleze. Težave ne uvrščamo samo med bolezni oči oziroma težave z očmi, ker se pogosto razširi tudi na nosno votlino, usta, grlo, pri ženskah na nožnico, kar je še huje, pa se pri približno četrtini bolnikov izrazi še zunajžlezno (na živčevju, koži, ledvicah in mišicah). Bolezen se pogosto pojavlja v kombinaciji z nekaterimi drugimi avtoimunskimi boleznimi (revmatoidni artritis, lupus). Težava sicer ni življenjsko nevarna, je pa zelo neprijetna. Bolnik simptome lajša z umetnimi solzami. Uradna medicina to bolezen prišteva med kronične in neozdravljive bolezni oči.

Kaj pa na tem področju lahko naredi alternativa? Bio-energoterapija D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) vse bolezni oči obravnava z univerzalno energijsko metodo. Vibracijsko-resonančna bio-energoterapijo je univerzalno aplikativna, ne glede na to, za katero vrsto bolezni oči gre. Zakaj? Ker je ne glede na težavo predmet (fokus) naše obdelave vedno kvantno bioenergijsko polje v področju oči in glave. Energijski poseg pri sanaciji in odpravi problemov z očmi daje, ne glede na to, kakšna je očesna disfunkcionalnost, zavidljive rezultate, tudi pri tako vsakdanjih problemih kot so vnete oči, suhe oči, pekoče oči, prehlajene oči, utrujene oči…

Kaj se dogaja med terapijo? Bio-energoterapevt s posebnim kvantno-holističnim postopkom inducira biofotonsko plazmo, s katero obseva destabilizirano koherentno polje v območju oči. Energijska procedura v klientovem biopolju povzroči t.i. biološko resonanco, kar v celicah oči in očesnih tkivih sproži homeostatične procese samoregulacije. Pri mnogih boleznih oči oziroma težavah z očmi se prične vzpostavljati homeostaza – naravno stanje in imanentna sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira ter da vzpostavlja ravnovesno stanje.

Ko gre za bolezni oči, z bio-energoterapijo vzpodbudimo regeneracijo biokemičnih struktur očesa in revitalizacijo očesnih funkcij. Seveda bi bilo neodgovorno obljubljati čudeže, vendar praksa v mnogih primerih kaže na zavidljive rezultate. V nekaterih težjih primerih je za doseganje vsaj delnega izboljšanja potrebno bio-energoterapijo večkrat ponavljati (v intervalih). Z bio-energoterapijo Bioquantum v mnogih primerih dosežemo občutno izboljšanje zdravstvenega stanja, ali celo zadovoljivo sanacijo očesne bolezni in odpravo očesne disfunkcije.

Bio-energoterapija za oči celo delno vpliva na korekcijo dioptrije, vendar je za ta namen ne uporabljamo. Razlog je preprost. Dioptrija se v štiridnevnem ciklusu sicer lahko že delno popravi, vendar bi moral klient takoj po končani terapiji zamenjati očala in jih nadomestiti z manj »močnimi«. Če očal takoj po terapiji ne zamenja, se oči zopet prilagodijo na obstoječo (premočno) dioptrijo in ves trud je zaman.

Za uporabo alternative je skoraj pravilo, da večina ljudi, ki trpijo za eno od oblik bolezni oči, pride k bio-energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. Če bi težavo že uspešno rešili, nebi iskali alternative. Ko imate različne težave z očmi, tudi, ko gre za vnete oči, za suhe oči, za pekoče oči… lahko (dodatno) pomoč poiščete tudi pri bio-energoterapevtu.

Kot že rečeno, bio-energoterapijo za bolezni oči (očesne bolezni) izvajamo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta. Fenomenu v prispodobi rečemo t.i. kvantna teleportacija – gre za indukcijo in usmerjanje biofotonske plazme v klientovo “destabilizirano” energijsko matrico in še posebej v energijsko polje okrog oči. Skratka, tudi ko gre za bolezni oči (očesne bolezni), vam z bio-energoterapijo v mnogih primerih lahko učinkovito pomagamo. Besede vas ne bodo prepričale. Prepričala vas bo samo vaša lastna neposredna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Pokličite, pomagali vam bomo!

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba:

Rezervacija termina

Pogoste težava, ki jih imajo ljudje z očmi so rdeče oči, suhe oči, pekoče oči, vnete oči, ščemenje v očeh… bio-energoterapija je alternativa. 

Rdeče oči lahko povzročijo virusi ali lokalizirana okužba. Simptomi vnetja, ki spremlja rdeče oči, so: bolečina okoli očesa, občutljivost na svetlobo (fotofobija) in suhe oči. Če so oči rdeče, pri tem pa občutite tudi pulzirajočo rahlo bolečino, imate najverjetneje iritis – vnetje šarenice (obarvanega dela očesa). Rdeče oči v tem primeru povzroča reakcija našega imunskega sistema, rdečina pa se pojavi v samem središču očesa in se širi navzven. Na srečo se največkrat ne razširi še na drugo oko in počasi izzveni (bio-energoterapija pomaga). Če gre za rdeče oči, pri katerih rdečina na beločnicah dlje časa ne izgine, gre lahko za visok krvni tlak, ki povzroča pokanje drobnih očesnih žilic (kapilar) in zato so beločnice rdeče. Če eno oko nenadoma pordeči, brez predhodnih drugih simptomov ali zunanjih vzrokov, gre najverjetneje za drobno očesno krvavitev, pri kateri kri izteka v koži na zunanjem delu očesa. Taka lokalizirana (manjša) krvavitev je relativno pogosta, še zlasti pri starejših. Običajno ni nevarna in rdeče oko (rdečina na očesu) v nekaj dneh sama začne izginjati. Vzrok za tako krvavitev (da poči žilica v očesu) je lahko tudi hud kašelj, pri katerem se človek močno napreza, enako velja za bruhanje, pa tudi pri premočnem usekovanju (čiščenju nosu) v robec. Bio-energoterapija pospeši regeneracijo očesnih tkiv in pri sanaciji težav z očmi lahko učinkovito pomaga.

Suhe oči – do njih pogosto pride pri ženska v menopavzi, ko se zmanjša količina nekaterih hormonov, ki lahko vplivajo tudi na delovanje sistema vlaženja oči. Težava je lahko blaga, lahko pa se izjemno poslabša. Zelo neprijetna avtoimuna bolezen, ki povzroča suhe oči, je Sjogrenov sindrom, ko naš lasten imunski sistem napada naše lastne žleze, ki proizvajajo vlago (ostali spremljajoči simptomi so lahko še zelo suha usta, suha vagina in utrujenost mišic). Suhe oči povzroča tudi dolgotrajnejše zadrževanje v klimatiziranih prostorih in predolgo nošenje kontaktnih leč. Ljudem, ki imajo suhe oči, lahko dokaj učinkovito pomagamo z bio-energoterapijo D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), saj spodbuja in pomaga pri revitalizaciji funkcije za vlaženje oči.

Srbenje oči (ščemenje v očeh) lahko povzroči okužba kože notranjih vek (Blefaritis). Iritacijo lahko povzroči bakterijska okužba. Srbenje oči (ščemenje v očeh) lahko povzročajo tudi alergije – problem je znan kot alergijski konjunktivitis. O sezonskem alergijskem konjunktivitisu govorimo, kadar ste preobčutljivi na cvetni prah različnih rastlin, o trajnem alergijskem konjunktivitisu pa govorimo, kadar ste alergenom izpostavljeni celo leto (prah, dlake hišnih ljubljenčkov). Simptomi se seveda umirijo, ko izginejo vzroki. Pogosto pa se v realnem življenju alergenom ni mogoče izogniti in v tem primeru lahko bioenergoterapija D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) izjemno pomaga, saj pri »spopadu« z alergijami dosegamo dobre rezultate… (več o tem, glej: alergije)

Kako priti do bioenergoterapije? Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. +386 (0)41 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.