Bolezni oči (očesne bolezni) so zdravstvena težava, pri kateri z bio-energoterapijo lahko učinkovito pomagamo. Bioenergoterapijo izvajamo po principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – na daljavo. Terapija je neinvazivna, neboleča, poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Terapevt “na daljavo” vstopi v klientovo bioenergijsko polje, ga obnovi in stabilizira. Energijski poseg (izven dimenzij prostora in časa) se odraža na fizičnem nivoju organizma (v prostoru in času) – energijski postopek sproži bioresonančno reakcijo, le-ta pa homeostatične procese samoregulacije, ki se manifestirajo v normalizaciji biokemičnih procesov in stabilizaciji fizioloških funkcij.   

Oči so ogledalo duše. Zdravje oči in ohranjanje »očesne vitalnosti« je za vsakogar izjemnega pomena. Različne vrste bolezni oči imajo lahko zelo različne vzroke. Pogosto nastanejo zaradi mnogih med seboj prepletenih dejavnikov.

Mnoge očesne bolezni je mogoče prepoznati že s preprostim pregledom, npr.: glavkom, siva mrena, degeneracija rumene pege – makula, odstop mrežnice, uveitis …. Skozi pregled oči je možno videti tudi nekatere druge bolezni – npr.: visok krvni tlak, bolezni jeter, povišan holesterol, sladkorno bolezen… Na očeh se lahko posredno odraža bolezen ščitnice, npr. izbuljene oči niso izraz očesne bolezni, ampak lahko kažejo na nepravilno delovanje ščitnice (Gravesova bolezen).

Bolezni oči so vse pogostejše tudi zaradi sodobnega (nenaravnega) načina življenja – očesne bolezni in težave nastajajo zaradi dodatne obremenjenosti z novo tehnologijo. Pogost razlog za vnetje oči je pretirana raba računalnikov, ljudje imajo vnete oči ob dolgotrajnem gledanju na blizu. Umetna svetloba, ki seva iz ekranov, je za oči neprijazna. Posledica so: utrujene oči, pekoče oči, zamegljen vid, ščemenje, suhe oči, vnete oči, rdeče oči itd. Te težave so še bolj pogoste pri ljudeh, ki uporabljajo kontaktne leče (njihove oči so dodatno izpostavljene infekcijam). Če očesno ščemenje in pekočino spremljajo še kihanje, nahod, vnetje sinusov ali kašelj, je temu najverjetneje vzrok alergija. Včasih pride do motnje vida, ko se v vidnem polju pojavijo pike ali črte, vidno polje pa se megli in utripa. Take težave običajno izginejo same, brez zdravljenja. Če ne izginejo, so potrebne dodatne preiskave.

Izjemno učinkovito bioenergoterapija pomaga tudi pri težjih očesnih vnetjih, pri vnetjih notranje ovojnice (Uveitis) in drugih vnetjih oči. 

Pogoste so tudi očesne bolezni, ki so povezane z neko drugo sistemsko boleznijo (uveitis, zdravljenje). Npr., če pacient toži, da ima meglen ali nejasen vid je lahko to posledica drastičnega nihanja sladkorja v krvi. Pri sladkornih bolnikih se zamegljen vid pojavi zaradi razširjenih žilic v očeh, ki pogosto počijo in zakrvavijo. Na mrežnici lahko nastanejo majhne otekline ali celo brazgotine, kar vodi v propadanje mrežnice, rezultat pa je meglen, nejasen vid. Seveda ta problem uvrščamo med očesne bolezni, čeprav je razlog v diabetesu. Sladkorni bolniki morajo, ne le nenehno paziti na krvni sladkor, temveč tudi na zdravje svojih oči. Diabetes na žalost poleg številnih drugih kroničnih zapletov lahko prizadene tudi oči. Med težke bolezni oči spada diabetična slepota. Enako, kot pri diabetesu, tudi v primeru visokega krvnega tlaka ne moremo govoriti neposredno o bolezni oči, posredno pa je lahko za težave z očmi kriv močno povišan krvi tlak. Kapilare se celo trgajo, v mrežnici se pokažejo tipične drobne kapilare neobičajnih oblik (vozlanje očesnih kapilar).

Med očesne bolezni oziroma med očesne težava, ki se pri ljudeh vse pogosteje pojavlja, spadajo tudi suhe oči in oči občutljive na svetlobo, pa tudi vnete oči, pekoče oči… Suhost očesne veznice in roženice (suhe oči) uradna medicina imenuje Sjogrensov sindrom in ga prišteva med kronične avtoimune bolezni. Vzrok za nastanek te (očesne) bolezni ni poznan. Gre za disfunkcijo v delovanju imunskega sistema, ki začne uničevati lastne vlažilne žleze. Težave ne uvrščamo samo med bolezni oči oziroma težave z očmi, ker se pogosto razširi tudi na nosno votlino, usta, grlo, pri ženskah na nožnico, kar je še huje, pa se pri približno četrtini bolnikov izrazi še zunajžlezno (na živčevju, koži, ledvicah in mišicah). Bolezen se pogosto pojavlja v kombinaciji z nekaterimi drugimi avtoimunskimi boleznimi (revmatoidni artritis, lupus). Težava sicer ni življenjsko nevarna, je pa zelo neprijetna. Bolnik simptome lajša z umetnimi solzami. Uradna medicina to bolezen prišteva med kronične in neozdravljive bolezni oči (tudi uveitis, če je pogojen s sistemsko boleznijo).

Mnoge bolezni oči uspešno tretiramo z bioenergoterapijo D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Predmet (fokus) naše obdelave je bioenergijsko polje v področju oči in glave, ki je po svoji funkciji energijsko-informacijska matrica za oči in njihovo delovanje. Energijski poseg pri sanaciji in odpravi problemov z očmi daje zavidljive rezultate tudi pri težkih bolezenskih stanjih (Uveitis), kot tudi pri tako vsakdanjih problemih kot so vnete oči, suhe oči, pekoče oči, prehlajene oči, utrujene oči…

Kaj se dogaja med terapijo? Bioenergoterapevt s posebnim kvantno-holističnim postopkom inducira biofotonsko plazmo, ki jo usmerja v prizadeto področje. Z bioenergijskim postopkom “preprogramira” destabilizirano biopolje v območju oči, s tem “povzroči” t.i. biološko resonanco, le ta pa na fizičnem nivoju organizma (v očesnih tkivih) sproži homeostatične procese samoregulacije. Vzpostavlja se homeostaza – naravno ravnovesno stanje biokemičnih procesov in fizioloških funkcij. Ko obnovimo in stabiliziramo  energijsko-informacijsko matrico v področju oči, “prebudimo” imanentno (sebi lastno) sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira. To je laičen opis, kaj se “dogaja” med bioenergoterapijo in kaj le-ta povzroči (regeneracijo, zdravljenje, celjenje, revitalizacijo, samo-ozdravitev).

Z bioenergoterapijo vzpodbudimo regeneracijo biokemičnih struktur očesa in revitalizacijo očesnih funkcij. Seveda bi bilo neodgovorno obljubljati čudeže, ko gre za bolezni oči, vendar bioterapevtska praksa v mnogih primerih kaže zavidljive rezultate. 

Večina ljudi, ki trpijo za eno od oblik bolezni oči, pokliče bioenergoterapevta šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. Namreč, če bi težavo že uspešno rešili, nebi iskali alternative. Ko imate različne težave z očmi, tudi, ko gre za tako resno vnetje, kot je uveitis (tudi kadar je pogojen z neko drugo sistemsko boleznijo), lahko pomoč poiščete pri bioenergoterapevtu. 

Kot že rečeno, bioenergoterapijo za bolezni oči (očesne bolezni) izvajamo po principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) – na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta. Fenomenu v prispodobi rečemo t.i. “kvantna teleportacija” – gre za indukcijo in usmerjanje biofotonske plazme v klientovo “destabilizirano” energijsko-informacijsko matrico s poudarkom na energijsko polje okrog oči. Skratka, tudi ko gre za bolezni oči (očesne bolezni), vam z bioenergoterapijo v mnogih primerih lahko učinkovito pomagamo.

Zavedamo se, da vas s samimi besedami ne moremo prepričati. Prepričala vas bo samo vaša lastna izkušnja. Pokličite, pomagali vam bomo!

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Še nekaj dodatnih informacij v zvezi z bioenergoterapijo in boleznimi oči: Rdeče oči, suhe oči, pekoče oči, vnete oči, ščemenje v očeh, uveitis (zdravljenje)…  

Rdeče oči lahko povzročijo virusi ali lokalizirana okužba. Simptomi vnetja, ki spremlja rdeče oči, so: bolečina okoli očesa, občutljivost na svetlobo (fotofobija) in suhe oči. Če so oči rdeče, pri tem pa občutite tudi pulzirajočo rahlo bolečino, imate najverjetneje iritis – vnetje šarenice (obarvanega dela očesa). Rdeče oči v tem primeru povzroča reakcija našega imunskega sistema, rdečina pa se pojavi v samem središču očesa in se širi navzven. Na srečo se največkrat ne razširi še na drugo oko in počasi izzveni (bio-energoterapija pomaga). Če gre za rdeče oči, pri katerih rdečina na beločnicah dlje časa ne izgine, gre lahko za visok krvni tlak, ki povzroča pokanje drobnih očesnih žilic (kapilar) in zato so beločnice rdeče. Če eno oko nenadoma pordeči, brez predhodnih drugih simptomov ali zunanjih vzrokov, gre najverjetneje za drobno očesno krvavitev, pri kateri kri izteka v koži na zunanjem delu očesa. Taka lokalizirana (manjša) krvavitev je relativno pogosta, še zlasti pri starejših. Običajno ni nevarna in rdeče oko (rdečina na očesu) v nekaj dneh sama začne izginjati. Vzrok za tako krvavitev (da poči žilica v očesu) je lahko tudi hud kašelj, pri katerem se človek močno napreza, enako velja za bruhanje, pa tudi pri premočnem usekovanju (čiščenju nosu) v robec. Bio-energoterapija pospeši regeneracijo očesnih tkiv in pri sanaciji težav z očmi učinkovito pomaga.

Suhe oči – do njih pogosto pride pri ženska v menopavzi, ko se zmanjša količina nekaterih hormonov, ki lahko vplivajo tudi na delovanje sistema vlaženja oči. Težava je lahko blaga, lahko pa se izjemno poslabša. Zelo neprijetna avtoimuna bolezen, ki povzroča suhe oči, je Sjogrenov sindrom, ko naš lasten imunski sistem napada naše lastne žleze, ki proizvajajo vlago (ostali spremljajoči simptomi so lahko še zelo suha usta, suha vagina in utrujenost mišic). Suhe oči povzroča tudi dolgotrajnejše zadrževanje v klimatiziranih prostorih in predolgo nošenje kontaktnih leč. Ljudem, ki imajo suhe oči, lahko dokaj učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), saj spodbuja in pomaga pri revitalizaciji funkcije za vlaženje oči.

Srbenje oči (ščemenje v očeh) lahko povzroči okužba kože notranjih vek (Blefaritis). Iritacijo lahko povzroči bakterijska okužba. Srbenje oči (ščemenje v očeh) lahko povzročajo tudi alergije – problem je znan kot alergijski konjunktivitis. O sezonskem alergijskem konjunktivitisu govorimo, kadar ste preobčutljivi na cvetni prah različnih rastlin, o trajnem alergijskem konjunktivitisu pa govorimo, kadar ste alergenom izpostavljeni celo leto (prah, dlake hišnih ljubljenčkov). Simptomi se seveda umirijo, ko izginejo vzroki. Pogosto pa se v realnem življenju alergenom ni mogoče izogniti in v tem primeru lahko bioenergoterapija D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) izjemno pomaga, saj pri »spopadu« z alergijami dosegamo dobre rezultate… (več o tem, glej: alergije)

Kako se naročiti na bioenergoterapijo?

  1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo in se dogovorimo za naslednji dan.

Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gobrazca.

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo