revmatoidni artritis

Revmatoidni artritis je kronična sistemska vnetna bolezen (vnetje sklepov, sklepnih ovojnic, sklepnih tkiv). Poleg sklepov lahko prizadene tudi druga tkiva in organe. Povzroča splošno slabo počutje, utrujenost, izgubo teka, hujšanje, vročico, povzroči lahko difuzno vnetje pljuč, vnetje beločnic, pogosta je anemija. Revmatoidni artritis lahko prizadene tudi ledvice, jetra, srce in ožilje, kri, lahko je razlog za podkožne revmatoidne vozle (velike od nekaj milimetrov do nekaj centimetrov). Zaradi vsega tega revmatoidni artritis imenujemo sistemska avtoimunska bolezen.

Revmatoidni artritis je zelo resna in zapletena zdravstvena težava. Dobrodošla je vsaka diagnostična ali terapevtska metoda, ki pomaga k objektivno boljšemu zdravljenju. Žal pri uradni medicini pogrešamo pripravljenost na sodelovanje z alternativnimi postopki in metodami, saj z bioenergoterapijo revmatoidni artritis učinkovito omilimo in s ponavljajočimi tretmaji zelo popravimo. Bolnik občuti bistveno izboljšanje že po prvi seriji bioenergoterapij, za doseganje optimalnih rezultatov pa je dobro, če terapije v razmaku enega meseca večkrat ponovimo. Lajšanje in pomoč pri odpravljanju zdravstvenih težav, ki jih povzroča revmatoidni artritis, je proces, ki traja dalj časa. Po bioenergoterapijah se revmatoidni artritis izraža v vedno blažji obliki in počasi izzveneva. 

Revmatoidni artritis učinkovito omilimo in močno popravimo z bioenergoterapijo “na daljavo”. V času izvajanja bioterapije na daljavo je klient kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Pomembno, je, da je metoda učinkovita in varna. Z bioenergoterapijo (D-BRET) se revmatoidnega artritisa lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pa pri simptomih (v fizičnem telesu). 

Naš organizem je samoozdravljiv sistem, ki sam samostojno vzdržuje stanje zdravja. Včasih pa ravnovesnega stanja, stanja zdravja, iz kakršnih koli razlogov, ne zmore vzdrževati. Takrat se pojavijo simptomi bolezni. Takrat zbolimo. To velja tudi za revmatoidni artritis. V tem primeru, je potrebno zaprositi zunanjo pomoč.

Najpopolnejša pomoč za vzpostavitev ponovnega ravnovesja v organizmu, je bioenergoterapija. Z energijskim posegom v organizmu sprožimo homeostatične procese samoregulacije, samozdravljenja, samoceljenja, regeneracije in revitalizacije. Bioenergoterapija je kodiran energijski postopek, ki po naravni poti vodi v izboljšanja zdravstvenega stanja in bistveno izboljšanje kvalitete življenja obolelega.  

Z bioenergoterapijo na daljavo lahko pomagam v vsakem trenutku in ne glede na vašo lokacijo oziroma oddaljenost. Vas muči revmatoidni artritis? 

Kako poteka bioenergoterapija? Za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da z bioterapevtom izmenjate nekaj besed in mu potrdite, da ste pripravljeni (da ste udobno nameščeni, v sedečem ali ležem položaju, da v vaši okolici ni motečega dogajanja, ki bi vam kalilo vaš mir in da ste popolnoma sproščeni, v stanju globoke umirjenosti). Nato telefonski kontakt prekinete in bioenergoterapija se prične.

Bioenergoterapevt inducira biofotonsko plazmo in jo usmerja v klientovo bioenergijsko (koherentno) polje. Podrobnosti postopka tu ne bom opisoval… Z bioenergijskim posegom dosežemo krepitev imunskega sistema, zmanjšamo nivo stresogenih hormonov (adrenalin, noradrenalin in kortizol) in povečamo nivo adaptogenih hormonov (prolaktin in aldosteron). Z bioenergoterapijo običajno že prvi dan dosežemo vsaj delno zmanjšanje bolečine. Gibljivost sklepov se poveča. Klient takoj občuti rahlo olajšanje, po končani štiridnevni terapiji pa prav vsi bolniki, ki jih muči revmatoidni artritis, izjavljajo (dokumentacija je v arhivu), da se jim je zdravstveno stanje občutno izboljšalo. Revmatoidni artritis se umika počasi, postopoma, po korakih. Zato je bistvenega pomena, da bioterapije v razmaku treh tednov (do enega meseca) večkrat ponovimo. Bioenergoterapije izvajamo, dokler ne dosežemo maksimalnega možnega izboljšanja. 

Z bioenergoterapijo lajšamo in/ali odpravimo bolečine, vnetje se umiri. Žal včasih izboljšanje stanja ni prav veliko, vendar tudi v takih primerih dosežemo vsaj zaustavitev napredovanja bolezni.

Zelo pomembna informacija za bolnike, ki vas muči revmatoidni artritis, je tudi ta, da z bioenergoterapijo dosežemo, da se potreba po zdravilih zmanjša. V mnogih primerih po bioenergoterapijah odpade potreba po uporabi “težkih” medikamentov, ki imajo hude nezaželene stranske učinke in ki na dolgi rok povzročajo katastrofalne stranske posledice. Z bioenergoterapijo klientu lahko omogočimo, da spet živi brez kemičnega »zastrupljanja«, da je zopet lahko telesno dejaven, da brez bolečin lahko krepi mišice ter ohranja gibljivost sklepov. Z bioenergoterapijo se kvaliteta življenja bolnika z revmatoidnim artritisom bistveno izboljša. 

Diagnozo za revmatoidni artritis postavlja uradna medicina na podlagi klinične slike, rentgenskih posnetkov in laboratorijskih izvidov. Vzrokov za nastanek revmatoidnega artritisa ne pozna, ključno vlogo pri napredovanju te bolezni pa ima »avtoimunost«. Naš imunski sistem je zapletena organizacija celic (teles in antiteles), ki je namenjen iskanju in uničevanju patogenih organizmov, »tujkov«. Če pa imunski sistem zaradi “anomalije” začne napadati svoje lastne celice in tkiva, »misleč«, da napada tujke, govorimo o avtoimunski bolezni. 

Revmatoidni artritis se pojavlja pri 1% svetovnega prebivalstva. Zboli lahko vsakdo, tudi otroci in starejši. Trikrat pogostejši je pri ženskah. Revmatoidni artritis primarno napada sklepe (vnetje sklepov) in sklepne obloge, lahko pa tudi kosti, kite in vezi okrog sklepov. Vse to povzroča bolečine, zatekanje in otrdelost. Sklepi so toplejši in zlasti zjutraj ali po mirovanju okoreli. Na začetku so boleči in otekli predvsem mali sklepi rok, stopal in zapestja ter komolci, in sicer obojestransko. Vnetje sklepov pa se lahko razširi tudi na velike sklepe (kolena, kolki in gležnji), lahko tudi na vratno hrbtenico. Revmatoidni artritis povzroči vnetje sklepov oziroma vnetni odziv sklepnih ovojnic in čezmerno tvorjenje sklepne tekočine. Patologija bolezenskega procesa pogosto vodi v destrukcijo sklepnega hrustanca in zatrdelost sklepov, ki je lahko kostna ali fibrozna. Nezdravljen revmatoidni artritis (vnetje sklepov) povzroča nepopravljivo škodo na sklepih, hude bolečine in invalidnost z obsežno okvaro funkcije in izgubo gibljivosti. 

Uradna medicina nima zdravila, ki bi pozdravilo revmatoidni artritis – zdravljenje je usmerjeno v zaviranje napredovanja bolezni in lajšanje bolečin, ki so prisotne ob vnetju sklepov v akutni fazi, pa tudi v kronični fazi. Pri farmakološkem zdravljenju za ublažitev simptomov, ki spremljajo revmatoidni artritis, uporabljajo analgetike in protivnetna zdravila, vključno s steroidi. Za ustavitev ali upočasnitev osnovnega imunskega procesa in preprečevanje dolgoročne okvare uporabljajo tudi t.i. imunomodulirajoča zdravila in biološka zdravila, ki pa imajo zelo močne nezaželene stranske učinke, tako da včasih težko ugotovimo, katere spremembe so posledica bolezni, katere pa posledica stranskih učinkov zdravil – pljučna fibroza je na primer lahko posledica zdravljenja z metotreksatom, uporaba kortikosteroidov pogosto s seboj prinese atrofijo kože prstov, stanjšanje in krhkost kože, celo odprte rana, tudi osteoporoza je lahko posledica teh zdravil itd. Revmatoidni artritis “zdravijo” tudi nefarmakološko, tu mislimo na fizikalno terapijo, ortoze, poklicno terapijo, prehransko terapijo. Vse te metode upočasnjujejo, žal pa ne zaustavijo napredovanja bolezni. Kadar je revmatoidni artritis tako napredoval, da nastanejo nepopravljive okvare sklepa, zaradi katerih je ta tudi v mirovanju boleč in slabše gibljiv ter povzroča težave pri hoji in pri drugih dejavnostih, uradna medicinska doktrina svetuje operacijo. Največkrat je to zamenjava sklepa oziroma artroplastika. Dandanes je možno zamenjati prav vsak okvarjen sklep, seveda pa to ne pomeni, da je pacient tak kot prej, vseeno pa vendarle ohranja vsaj omejeno funkcionalnost, ki je bila pred operacijo močno okrnjena. Uradna medicina revmatoidni artritis uvršča med t.i. neozdravljive bolezni… 

Alternativa ali vsaj dopolnilna pomoč k zgoraj omenjenemu zdravljenju je bioenergoterapija. Izvajamo jo po energijsko vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Terapija lahko učinkovito pomaga pri revmatoidnem artritisu in to brez nezaželenih stranskih učinkov, ki jih povzročajo težka antirevmatična “zdravila”.

Za začetek, dokler se sami ne prepričate v učinkovitost bioenergoterapije, jo lahko uporabite kot dopolnilno komplementarno pomoč.

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in učinkovita. Energijski poseg v organizmu sproži t.i. vibracijsko ekscitacijo in biološko resonanco, le-ta pa vzpodbudi “homeostatične” procese samoregulacije, ki ponovno vzpostavljajo naravno ravnovesno stanje in imanentno sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Bioenergoterapija sproži procese revitalizacije prizadetih organov, olajšanje bolezenskega stanja in v nekaterih primerih popolno zaustavitev bolezni.

Bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, 30 minut na dan. Ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da se je njihovo zdravstveno stanje občutno izboljšalo (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Bioterapija na daljavo – nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan (7/365), od 8.-22. ure. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Še “babičin” nasvet: Bolnikom, ki jih muči revmatoidni artritis, priporočamo, naj vsak dan (zjutraj in zvečer) spijejo 3 dcl mlačne vode, v katero pomešajo 1 žlico medu in 2 čajni žlički cimeta v prahu.

IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki bioenergoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

artritis

revmatoidna artroza

artroza,bolečina v kolku in kolenih

Kontaktni obrazec

Pišite nam:

Pokličite nas:

    Ime in priimek (obvezno)

    Email (obvezno)

    Telefon

    Sporočilo