Revmatoidni artritis – učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo Bioquantum

revmatoidni artritis

Revmatoidni artritis je kronična sistemska vnetna bolezen (vnetje sklepov, sklepnih ovojnic, sklepnih tkiv). Revmatoidni artritis poleg sklepov lahko prizadene tudi druga tkiva in organe. Povzroča splošno slabo počutje, utrujenost, izgubo teka, hujšanje, vročico, povzroči lahko difuzno vnetje pljuč, vnetje beločnic, pogosta je anemija. Revmatoidni artritis lahko prizadene tudi ledvice, jetra, srce in ožilje, kri, lahko je razlog za podkožne revmatoidne vozle (velike od nekaj milimetrov do nekaj centimetrov). Zaradi vsega tega revmatoidni artritis imenujemo sistemska avtoimuna bolezen.

Gre za zelo resne zdravstvene težave, pri katerih z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) lahko izjemno učinkovito pomagamo. Revmatoidni artritis učinkovito omilimo in s ponavljajočimi tretmaji zelo popravimo. Bolnik občuti bistveno izboljšanje zdravstvenega stanja že po prvi štiridnevni seriji bioenergoterapij, vendar pa poudarjamo, da je za vrhunske rezultate bioenergijski postopek v mesečnem intervalu potrebno večkrat ponoviti. Lajšanje in pomoč pri odpravljanju zdravstvenih težav, ki jih povzroča revmatoidni artritis, je proces, ki traja dalj časa. Potek bolezni po bioenergijskih tretmajih: revmatoidni artritis se izraža v vedno blažji obliki in s cikličnim ponavljanjem bioenergoterapij počasi izzveneva.

Z bioenergoterapijo Bioquantum revmatoidni artritis učinkovito omilimo in s ponavljajočimi tretmaji močno popravimo – z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije z biofotonsko plazmo “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo prizadeti predel. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo učinkovito pomagala pri lajšanju in odpravi težav, ki jih povzroča revmatoidni artritis. Brez obveznosti lahko preizkusite 30-minutno terapijo, da spoznate metodo in način dela. Vemo, da človeka prepriča šele njegova lastna pozitivna izkušnja. 

Bioenergoterapija Bioquantum se izvaja na daljavo. Je komplementarna izjemno učinkovita bio-energijska metoda. Najbolj pomembno je spoznanje, da medicinska stroka prav v sodelovanju in z uvajanjem (integriranjem) komplementarnih metod lahko zagotovi izjemen preboj in sinergijske učinke za dobrobit bolnikov.

Velika prednost bioenergoterapije po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča revmatoidni artritis, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

 

Energoterapija na daljavo
041 636 532 ali 031 494 620
Kliknite tukaj

Dežurni bio-energoterapevt je dosegljiv vsak dan, tudi nedelje in praznike, od 8.00 do 22.00 ure, na mobilni telefonski številki: 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo vrnil klic. Z inducirano bio-fotonsko plazmo lahko dosežemo vašo energijsko matrico takoj, kjerkoli in kadarkoli! Ne verjamete? Poizkusite.

Kako poteka bio-energoterapija? Najprej za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzroča revmatoidni artritis, in da terapevtu potrdite, da ste psihofizično pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične. Energoterapevt (visoko specializirani biofotonski mediator) inducira in usmerja bio-fotonsko plazmo v klientovo energijsko (koherentno) polje, ga energijsko obnovi in stabilizira, ter uskladi z izvorno vibracijo. Z obnovo biopolja dosežemo krepitev imunskega sistema, takoj zmanjšamo nivo stresogenih hormonov (adrenalin, noradrenalin in kortizol) in povečamo nivo adaptogenih hormonov (prolaktin in aldosteron). Z indukcijo biofotonske plazme in njenim usmerjanjem na obolele in poškodovana področja (tkiva, organe) praktično že prvi dan dosežemo zmanjšanje bolečine in povečano gibljivost sklepov. Klient takoj občuti rahlo olajšanje, po končani štiridnevni terapiji pa prav vsi bolniki, ki jih muči revmatoidni artritis, brez izjeme izjavljajo (dokumentacija je v arhivu), da se jim je zdravstveno stanje občutno izboljšalo. Za optimalne rezultate je energoterapijo potrebno ciklično ponavljati v intervalu enega meseca. Ko gre za zastaran revmatoidni artritis, je za bistveno izboljšanje zdravstvenega stanja, potrebno kar nekaj potrpljenja. Revmatoidni artritis se umika počasi, postopoma, po korakih. “Dogajanje” je podobno plezanju po lestvi. Po prvem ciklusu terapij klient doseže vsaj drugi ali celo tretji klin. Z vsakim ponavljanjem energoterapije klient zopet napreduje za klin ali dva. Bio-energoterapije izvajamo, dokler ne dosežemo maksimalnega možnega rezultata. 

Z bio-energoterapijo lajšamo in/ali odpravimo bolečine, vnetje se umiri, zaustavi se napredovanje bolezni. Dodatna zelo dobra informacija za vse, ki vas muči revmatoidni artritis, pa je, da po nekaj ciklih pogosto tudi odpade potreba po uporabi medikamentov, ki imajo hude nezaželene stranske učinke in ki na dolgi rok povzročajo dodatne katastrofalne posledice. Z bio-energoterapijo klientu lahko omogočimo, da spet živi brez kemičnega »zastrupljanja«, da je zopet lahko telesno dejaven, da brez bolečin lahko krepi mišice ter ohranja gibljivost sklepov. Kvaliteta življenja se bistveno izboljša. Žal je večina ljudi neinformirana o uspehih in učinkovitosti bio-energoterapije, zato večina bolnikov, ki jim je diagnosticiran revmatoidni artritis, poišče pomoč pri bio-energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (največkrat neuspešne) možnosti.

Diagnoza za revmatoidni artritis temelji na klinični sliki, rentgenskih posnetkih in laboratorijskih izvidih. Vzrokov za nastanek revmatoidnega artritisa uradna medicina ne pozna. Ključno vlogo pri napredovanju te bolezni ima »avtoimunost«. Naš imunski sistem je zapletena organizacija celic (teles in antiteles), ki je namenjen iskanju in uničevanju patogenih organizmov oziroma »tujkov«, ki nam škodujejo. Ko imunski sistem začne napadati naše lastne celice in tkiva, »misleč«, da napada tujke, govorimo o avtoimuni bolezni. Z gledišča holistične paradigme ima revmatoidni artritis ima svoje globlje vzroke “skrite” v človekovem destabiliziranem bioenergijskem (koherentnem) polju. 

Revmatoidni artritis se pojavlja pri 1% svetovnega prebivalstva. Zboli lahko vsakdo, tudi otroci in starejši. Trikrat pogostejši je pri ženskah. Revmatoidni artritis primarno napada sklepe (vnetje sklepov) in sklepne obloge, lahko pa tudi kosti, kite in vezi okrog sklepov. Vse to povzroča bolečine, zatekanje in otrdelost. Sklepi so toplejši in zlasti zjutraj ali po mirovanju okoreli. Na začetku so boleči in otekli predvsem mali sklepi rok, stopal in zapestja ter komolci, in sicer obojestransko. Vnetje sklepov pa se lahko razširi tudi na velike sklepe (kolena, kolki in gležnji), lahko tudi na vratno hrbtenico. Revmatoidni artritis povzroči vnetje sklepov oziroma vnetni odziv sklepnih ovojnic in čezmerno tvorjenje sklepne tekočine. Patologija bolezenskega procesa pogosto vodi v destrukcijo sklepnega hrustanca in zatrdelost sklepov, ki je lahko kostna ali fibrozna. Nezdravljen revmatoidni artritis (vnetje sklepov) povzroča nepopravljivo škodo na sklepih, hude bolečine in invalidnost z obsežno okvaro funkcije in izgubo gibljivosti. 

Uradna medicina žal nima zdravila, ki bi pozdravilo revmatoidni artritis – zdravljenje je usmerjeno v zaviranje napredovanja bolezni in lajšanje bolečin, ki je prisotno ob vnetju sklepov (akutna faza) pa tudi v kronični fazi. Pri farmakološkem zdravljenju za ublažitev simptomov, ki spremljajo revmatoidni artritis, uporabljajo analgetike in protivnetna zdravila, vključno s steroidi. Za ustavitev ali upočasnitev osnovnega imunskega procesa in preprečevanje dolgoročne okvare uporabljajo tudi t.i. imunomodulirajoča zdravila in biološka zdravila, ki pa imajo zelo močne nezaželene stranske učinke, tako da včasih težko ugotovimo, katere spremembe so posledica bolezni, katere pa posledica stranskih učinkov zdravil – pljučna fibroza je na primer lahko posledica zdravljenja z metotreksatom, uporaba kortikosteroidov pogosto s seboj prinese atrofijo kože prstov, stanjšanje in krhkost kože, celo odprte rana, tudi osteoporoza je lahko posledica teh zdravil itd. Revmatoidni artritis “zdravijo” tudi nefarmakološko, tu mislimo na fizikalno terapijo, ortoze, poklicno terapijo, prehransko terapijo. Vse te metode sicer upočasnjujejo, žal pa ne zaustavijo napredovanja bolezni. Kadar je revmatoidni artritis tako napredoval, da nastanejo nepopravljive okvare sklepa, zaradi katerih je ta tudi v mirovanju boleč in slabše gibljiv ter povzroča težave pri hoji in pri drugih dejavnostih, uradna medicinska doktrina svetuje operacijo. Največkrat je to zamenjava sklepa oziroma artroplastika. Dandanes je možno zamenjati prav vsak okvarjen sklep, seveda pa to ne pomeni, da je pacient tak kot prej, vseeno pa vendarle ohranja vsaj omejeno funkcionalnost, ki je bila pred operacijo močno okrnjena. Uradna medicina revmatoidni artritis uvršča med t.i. neozdravljive bolezni… 

Revmatoidni artritis zelo pozitivno odreagira na bio-energoterapijo in s cikličnim ponavljanjem dosegamo lepe rezultate! Vsem, ki vas muči revmatoidni artritis, priporočamo, da bio-energoterapijo najprej preizkusite kot dopolnilno komplementarno pomoč. Ne odlašajte. Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča in izjemno učinkovita – v organizmu sproži t.i. vibracijsko ekscitacijo in biološko resonanco, le-ta pa vzpodbudi “homeostatične” procese samoregulacije. Ponovno se vzpostavlja HOMEOSTAZA – naravno stanje in imanentna sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Bio-energoterapija sproži procese revitalizacije prizadetih organov, olajšanje bolezenskega stanja in v mnogih primerih popolno zaustavitev bolezni.

Z bio-energoterapijo lajšamo in/ali odpravimo bolečine, vnetje se umiri, zaustavi se napredovanje bolezni. Dodatna zelo dobra informacija za vse, ki vas muči revmatoidni artritis, pa je, da po nekaj ciklih pogosto tudi odpade potreba po uporabi medikamentov, ki imajo hude nezaželene stranske učinke in ki na dolgi rok povzročajo dodatne katastrofalne posledice. Z bio-energoterapijo klientu lahko omogočimo, da spet živi brez kemičnega »zastrupljanja«, da je zopet lahko telesno dejaven, da brez bolečin lahko krepi mišice ter ohranja gibljivost sklepov. Kvaliteta življenja se bistveno izboljša.

Ljudje so še vedno premalo informirani učinkovitosti bio-energoterapije, zato večina bolnikov, ki jim je diagnosticiran revmatoidni artritis, poišče pomoč pri bio-energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (največkrat neuspešne) možnosti.

Bio-energoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Zavedamo se, da “običajnemu” umu delovanje na daljavo ni razumljivo. Energijski postopek poteka na kvantnem nivoju v človekovi energijsko-informacijski matrici. Celice neposredno komunicirajo z bio-fotonsko plazmo, ki jo inducira bio-energoterapevt. “Proces” se dogaja mimo človekove zavesti. Ni pomembno, ali klient razume, kako deluje bio-energoterapija na daljavo, najbolj pomembno je, da ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje bistveno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Z bioenergoterapijo Bioquantum lahko na daljavo učinkovito pomagamo vsem, ki vas muči revmatoidni artritis, tudi tistim, ki ste iz najbolj odročnih (oddaljenih) krajev. Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bio-energoterapije na daljavo izvajamo vsak dan od 8. zjutraj, do 10. zvečer (tudi nedelje in praznike). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:
1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.
 
Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervacija termina

Še “babičin” nasvet: Bolnikom, ki jih muči revmatoidni artritis, neobvezno priporočamo, naj vsak dan (zjutraj in zvečer) spijejo 3 dcl mlačne vode, v katero pomešajo 1 žlico medu in 2 čajni žlički cimeta v prahu. Pomaga.


IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki bio-energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

artritis

revmatoidna artroza

artroza,bolečina v kolku in kolenih