Revmatoidni artritis – učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo na daljavo

revmatoidni artritis

Revmatoidni artritis je kronična sistemska vnetna bolezen (vnetje sklepov, sklepnih ovojnic, sklepnih tkiv). Poleg sklepov lahko prizadene tudi druga tkiva in organe. Povzroča splošno slabo počutje, utrujenost, izgubo teka, hujšanje, vročico, povzroči lahko difuzno vnetje pljuč, vnetje beločnic, pogosta je anemija. Revmatoidni artritis lahko prizadene tudi ledvice, jetra, srce in ožilje, kri, lahko je razlog za podkožne revmatoidne vozle (velike od nekaj milimetrov do nekaj centimetrov). Zaradi vsega tega revmatoidni artritis imenujemo sistemska avtoimunska bolezen.

Revmatoidni artritis je zelo resna in zapletena zdravstvena težava. Dobrodošla je vsaka diagnostična ali terapevtska metoda, ki pomaga k objektivno boljšemu zdravljenju. Žal pri uradni medicini pogrešamo pripravljenost na sodelovanje z alternativnimi postopki in metodami, kamor spada tudi bioenergoterapija s katero revmatoidni artritis učinkovito omilimo in s ponavljajočimi tretmaji zelo popravimo. Bolnik občuti bistveno izboljšanje že po prvi seriji bioenergoterapij, vendar pa je jih je za dosego optimalnih rezultatov potrebno večkrat ponoviti. Lajšanje in pomoč pri odpravljanju zdravstvenih težav, ki jih povzroča revmatoidni artritis, je proces, ki traja dalj časa. Po bioenergoterapijah se revmatoidni artritis izraža v vedno blažji obliki in počasi izzveneva. 

Revmatoidni artritis lahko učinkovito omilimo in močno popravimo tudi z bioenergoterapijo “na daljavo”. Med izvajanjem bioterapije na daljavo je klient kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Za uspešno izvajanje bioterapije na daljavo, klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se revmatoidnega artritisa lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). 

Pomembno je poudariti, da niti zdravniki, niti zdravilci ne zdravijo bolezni. Naš organizem je samoozdravljiv sistem, ki sam samostojno vzdržuje stanje zdravja. Če se urežemo, telo samo naredi krasto in prične s celjenje, če nas napade virus, naš imunski sistem samostojno odreagira, da vzpostavi ravnovesje. Včasih pa ravnovesnega stanja, stanja zdravja, iz kakršnih koli razlogov, ne zmore vzdrževati. Takrat se pojavijo simptomi bolezni. Takrat zbolimo. To velja tudi za artritis. V tem primeru, je pametno zaprositi zunanjo pomoč. Drug človek bolnega človeka ne more pozdraviti, lahko mu samo bolj ali manj učinkovito pomaga do ozdravitve. Sodobna medicina poizkuša obolelemu nuditi pomoč s farmacevtskimi proizvodi (z medikamenti), alternativa temu pa je pomoč z naravnimi preparati in postopki.

Najpopolnejša pomoč za vzpostavitev ravnovesja v organizmu, je bioenergoterapija, ki v organizmu sproža homeostatične procese samoregulacije, samozdravljenja, samoceljenja, regeneracije in revitalizacije. Bioenergoterapija po naravni poti vodi v izboljšanja zdravstvenega stanja in/ali v popolno ozdravitev.  

Kot bioenergoterapevt lahko učinkovito pomagam pri skoraj vseh vrstah bolezni, bolezenskih stanj in bolečin. Z bioenergoterapijo na daljavo lahko pomagam v vsakem trenutku in ne glede na vašo lokacijo oziroma oddaljenost. Se slabo počutite, ste zboleli, vas boli… Pokličite.

 

Bioenergoterapija na daljavo
041 636 532
Kliknite tukaj

 

Kako poteka bioenergoterapija? Za trenutek vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da s terapevtom izmenjate nekaj besed in terapevtu potrdite, da ste pripravljeni (da ste udobno nameščeni, v sedečem ali ležem položaju, da v vaši okolici ni motečega dogajanja, ki bi vam kalilo vaš mir in da ste popolnoma sproščeni, v stanju globoke umirjenosti). Nato telefonski kontakt prekinete in bioenergoterapija se prične.

Bioenergoterapevt inducira biofotonsko plazmo in jo usmerja v klientovo bioenergijsko (koherentno) polje. Podrobnosti postopka tu ne bom opisoval… Z bioenergijskim posegom dosežemo krepitev imunskega sistema, zmanjšamo nivo stresogenih hormonov (adrenalin, noradrenalin in kortizol) in povečamo nivo adaptogenih hormonov (prolaktin in aldosteron). Z bioenergoterapijo običajno že prvi dan dosežemo vsaj delno zmanjšanje bolečine. Gibljivost sklepov se poveča. Klient takoj občuti vsaj rahlo olajšanje, po končani štiridnevni terapiji pa prav vsi bolniki, ki jih muči revmatoidni artritis, izjavljajo (dokumentacija je v arhivu), da se jim je zdravstveno stanje občutno izboljšalo. Za optimalne rezultate je energoterapije potrebno ciklično ponavljati. Revmatoidni artritis se umika počasi, postopoma, po korakih. Bioenergoterapije izvajamo, dokler ne dosežemo maksimalnega možnega izboljšanja. 

Z bioenergoterapijo lajšamo in/ali odpravimo bolečine, vnetje se umiri. Žal se včasih ne dosežemo bistvenega izboljšanja, dosežemo pa vsaj zaustavitev napredovanja bolezni. Zelo dobra informacija za bolnike, ki vas muči revmatoidni artritis, je tudi ta, da v mnogih primerih po bioenergoterapijah odpade potreba po uporabi “težkih” medikamentov, ki imajo hude nezaželene stranske učinke in ki na dolgi rok povzročajo katastrofalne stranske posledice. Z bioenergoterapijo klientu lahko omogočimo, da spet živi brez kemičnega »zastrupljanja«, da je zopet lahko telesno dejaven, da brez bolečin lahko krepi mišice ter ohranja gibljivost sklepov. Z bioenergoterapijo se kvaliteta življenja bolnika z revmatoidnim artritisom bistveno izboljša. 

Diagnozo za revmatoidni artritis postavlja uradna medicina na podlagi klinične slike, rentgenskih posnetkov in laboratorijskih izvidov. Vzrokov za nastanek revmatoidnega artritisa ne pozna, ključno vlogo pri napredovanju te bolezni pa ima »avtoimunost«. Naš imunski sistem je zapletena organizacija celic (teles in antiteles), ki je namenjen iskanju in uničevanju patogenih organizmov, »tujkov«. Če pa imunski sistem zaradi “anomalije” začne napadati svoje lastne celice in tkiva, »misleč«, da napada tujke, govorimo o avtoimunski bolezni. 

Revmatoidni artritis se pojavlja pri 1% svetovnega prebivalstva. Zboli lahko vsakdo, tudi otroci in starejši. Trikrat pogostejši je pri ženskah. Revmatoidni artritis primarno napada sklepe (vnetje sklepov) in sklepne obloge, lahko pa tudi kosti, kite in vezi okrog sklepov. Vse to povzroča bolečine, zatekanje in otrdelost. Sklepi so toplejši in zlasti zjutraj ali po mirovanju okoreli. Na začetku so boleči in otekli predvsem mali sklepi rok, stopal in zapestja ter komolci, in sicer obojestransko. Vnetje sklepov pa se lahko razširi tudi na velike sklepe (kolena, kolki in gležnji), lahko tudi na vratno hrbtenico. Revmatoidni artritis povzroči vnetje sklepov oziroma vnetni odziv sklepnih ovojnic in čezmerno tvorjenje sklepne tekočine. Patologija bolezenskega procesa pogosto vodi v destrukcijo sklepnega hrustanca in zatrdelost sklepov, ki je lahko kostna ali fibrozna. Nezdravljen revmatoidni artritis (vnetje sklepov) povzroča nepopravljivo škodo na sklepih, hude bolečine in invalidnost z obsežno okvaro funkcije in izgubo gibljivosti. 

Uradna medicina žal nima zdravila, ki bi pozdravilo revmatoidni artritis – zdravljenje je usmerjeno v zaviranje napredovanja bolezni in lajšanje bolečin, ki je prisotno ob vnetju sklepov (akutna faza) pa tudi v kronični fazi. Pri farmakološkem zdravljenju za ublažitev simptomov, ki spremljajo revmatoidni artritis, uporabljajo analgetike in protivnetna zdravila, vključno s steroidi. Za ustavitev ali upočasnitev osnovnega imunskega procesa in preprečevanje dolgoročne okvare uporabljajo tudi t.i. imunomodulirajoča zdravila in biološka zdravila, ki pa imajo zelo močne nezaželene stranske učinke, tako da včasih težko ugotovimo, katere spremembe so posledica bolezni, katere pa posledica stranskih učinkov zdravil – pljučna fibroza je na primer lahko posledica zdravljenja z metotreksatom, uporaba kortikosteroidov pogosto s seboj prinese atrofijo kože prstov, stanjšanje in krhkost kože, celo odprte rana, tudi osteoporoza je lahko posledica teh zdravil itd. Revmatoidni artritis “zdravijo” tudi nefarmakološko, tu mislimo na fizikalno terapijo, ortoze, poklicno terapijo, prehransko terapijo. Vse te metode sicer upočasnjujejo, žal pa ne zaustavijo napredovanja bolezni. Kadar je revmatoidni artritis tako napredoval, da nastanejo nepopravljive okvare sklepa, zaradi katerih je ta tudi v mirovanju boleč in slabše gibljiv ter povzroča težave pri hoji in pri drugih dejavnostih, uradna medicinska doktrina svetuje operacijo. Največkrat je to zamenjava sklepa oziroma artroplastika. Dandanes je možno zamenjati prav vsak okvarjen sklep, seveda pa to ne pomeni, da je pacient tak kot prej, vseeno pa vendarle ohranja vsaj omejeno funkcionalnost, ki je bila pred operacijo močno okrnjena. Uradna medicina revmatoidni artritis uvršča med t.i. neozdravljive bolezni… 

Bioenergoterapija pa lahko učinkovito pomaga pri revmatoidnem artritisu brez nezaželenih stranskih učinkov, ki jih povzročajo težka antirevmatična “zdravila”.

Priporočamo vam, da bioenergoterapijo uporabite vsaj kot dopolnilno komplementarno pomoč. Ne odlašajte. Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in izjemno učinkovita. V organizmu sproži t.i. vibracijsko ekscitacijo in biološko resonanco, le-ta pa vzpodbudi “homeostatične” procese samoregulacije. Ponovno se vzpostavlja naravno ravnovesno stanje in imanentna sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Bioenergoterapija sproži procese revitalizacije prizadetih organov, olajšanje bolezenskega stanja in v mnogih primerih popolno zaustavitev bolezni.

Bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) izvajamo na daljavo, štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da je njihovo zdravstveno stanje občutno boljše (hranimo arhiv izjav in anketnih listov naših klientov).

Nekaj najbolj čudovitega je, da svoje zdravstvene težave lahko učinkovito lajšate kar doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan (7/365), od 8.-22. ure. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina.

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed in pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Pokličite, pomagali vam bomo. Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

Rezervirajte termin zdaj

Še “babičin” nasvet: Bolnikom, ki jih muči revmatoidni artritis, neobvezno priporočamo, naj vsak dan (zjutraj in zvečer) spijejo 3 dcl mlačne vode, v katero pomešajo 1 žlico medu in 2 čajni žlički cimeta v prahu. Pomaga.

 

IZJAVE NAŠIH KLIENTOV:

Učinki bio-energoterapij so bili v času naše dolgoletne prakse neštetokrat potrjeni tudi na podlagi ugotovljenega stanja oziroma diagnoz pred terapijo in po njej (gre za diagnoze uradne medicine). Klienti so po zaključenih terapijah svoje stanje sami verificirali s ponovnim preverjanjem krvne slike (hemograma), na podlagi novih diagnostičnih preiskav – CT (možganov, hrbtenice, pljuč, želodca, jeter, itd.), CTA (karotidnih arterij, zamašenih arterij v pljučih, anevrizma, itn.), MR – magnetne resonance (žilnega sistema, diskus hernije, tumorjev, mišic, meniskusa, tetiv, vezi, itd.), z različnimi laboratorijskimi izvidi. Vir potrditve so tudi povratne informacije s strani zdravniškega osebja,… o kvaliteti našega dela pa najbolj zgovorno govorijo ljudje sami – v “dokaz” pripenjamo nekaj dokumentarnega gradiva.

artritis

revmatoidna artroza

artroza,bolečina v kolku in kolenih