Hemeroidi – izjemno učinkovita pomoč z bioenergoterapijo na daljavo

Hemeroidi

Hemeroidi (hemoroidi, zlata žila) so žilni (venski) vozli v področju danke. Hemeroidi simptomi: Tako notranji hemoroidi kot tudi zunanji hemeroidi nastanejo iz različnih vzrokov: premalo gibanja, sedeče delo, hrana s premalo vlakninami, slaba prebava in težko odvajanje blata (zaprtje), pri ženskah pogosto po porodu, zelo pogost razlog, zaradi katerih nastanejo hemoroidi, pa je STRES. Med glavnimi razlogi, zaradi katerih nastanejo hemeroidi (zlata žila), je slaba venska cirkulacija in zastajanje venozne krvi v jetrih. Hemoroidi so pri moških lahko povezani tudi s prostatitisom, pri ženskah pa z vnetjem jajčnikov. Hemeroidi (zlata žila) se pogosteje pojavijo pri ljudeh, ki jedo močno začinjeno hrano, odsvetuje se tudi dvigovanje pretežkih bremen.

Hemoroide hitro in neboleče odpravimo z bioenergoterapijo »na daljavo«. Edino, kar morate storiti je, da si pet zaporednih dni rezervirate po pol urice časa samo za sebe. Za energijsko povezavo z vami ne potrebujem vaše slike. Po želji lahko ostanete anonimni. Zadostuje vaš glas, ki ga itak slišim v najinem telefonskem razgovoru. Vaša naloga je, da se doma udobno zleknete na kavč, v naslonjač ali v posteljo. Pomembno je, da ste med seanso popolnoma psiho-fizično sproščeni. Že čez dan ali dva boste občutili, da so bolečine izginile, v naslednjih dneh se bodo hemoroidi zmanjševali, v tednu dni pa bodo izginili. Včasih se zgodi, da se hemoroidi sicer zmanjšajo, rezultat pa še ni optimalen. V takem primeru, za dokončno odpravo hemeroidov, seanso ponovimo.

Uradna medicina pri resnejših težavah s hemoroidi uporablja neprijetne in invazivne postopke: s pripravki, ki »zažgejo« in zabrazgotinijo problematične vene na zadnjiku, ena od tehnik je tudi, da posamezne izpostavljene vene “zazankajo”, onemogočijo pretok krvi in hemeroidi odmrejo ter odpadejo, ena od metod pa je operativno »zdravljenje« hemoroidov. Težava s hemoroidi se kljub operaciji žal kar pogosto ponovi.

V nasprotju z neprijetnimi in invazivnimi postopki je bioenergoterapija neinvazivna, neboleča in brez stranskih učinkov. Njena velika prednost pa je tudi, da jo izvajamo na daljavo. 

Bioenergoterapijo na daljavo izvedem brez vnaprejšnjega plačila. Šele ob zaključku terapije, ko zadovoljna stranka že občuti rezultate, pričakujem primerno zahvalo. Dosegljiv sem na mob.: 041 636 532, vsak dan, med 8. in 20. uro. Pokličite za rezervacijo svojega termina.

 

Bioenergoterapija na daljavo
041 636 532
Kliknite tukaj

 

Zgoraj so vse potrebne informacije, ki jih potrebujete za odpravo hemoroidov, kogar pa zanimajo še dodatne podrobnosti, lahko bere dalje… 

Hemoroidi so "krčne žile" na tem neprijetnem mestu, ki nastanejo, ko pride do razširitve venskih žil v predelu zadnjika. Hemeroidi so lahko zunanji žilni vozli, ki jih lahko zatipamo, če pa pride do venskih sprememb znotraj danke oziroma tik pred njenim izhodom, pa so to notranji hemoroidi (zlata žila). Hemeroidi so lahko prehodnega značaja in se "umirijo" sami, lahko pa predstavljajo zelo resno zdravstveno težavo. Ko se pojavijo hemeroidi, simptomi kažejo na otipanje zadebeljenih venskih žil (bulic) ob zadnjiku, ki jih spremlja pekoča in zbadajoča bolečina, manjše ali večje krvavitve iz zadnjika, zdrs skozi zadnjično odprtino itd..

Hemoroide zelo uspešno saniramo (odpravljamo) z bioenergoterapijo na daljavo po energijsko-vibracijskem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Zavedam se, da imajo mnogi ljudje odklonilno mnenje do bioenergoterapije na daljavo ali pa imajo vsaj pomisleke in dvomijo v učinkovitost bioenergoterapije na daljavo. Ne pričakujem, da bi ljudje spremenili mnenje kar na besedo. Zato, če vas mučijo hemoroidi, vas vabim, da si pridobite svojo lastno izkušnjo. Takrat bodo dvomi izginili.   

Prednost metode na daljavo je tudi, da ni potreben neposreden fizični kontakt. Hemeroidi (in bolečine, ki vam jih povzročajo), so resna zdravstvena težava, ki bodo v 4-8 dneh le še neprijeten spomin. S posebno bioenergijsko tehniko "na daljavo" energijsko obnovimo in stabiliziramo prizadeti predel in hemeroidi (hemoroidi) po treh do štirih dneh začnejo izginjati. Klientu za "obisk" terapevta ni potrebno potovati v ordinacijo, pač terapijo prejme kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali v postelji. Klientu ni potrebno "verjeti", še manj razumeti, kako postopek "tehnološko" poteka in kaj bioenergoterapevt med "seanso" počne. Metoda je učinkovita in seveda tudi varna. Z bioenergoterapijo se problema, ki ga povzročajo hemeroidi, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). 

Kako poteka bioenergoterapija "na daljavo"? Vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed in da terapevtu potrdite, da ste pripravljeni – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in pričnemo z bioenergoterapijo.

Bolečine in vnetja, ki jih povzročajo hemeroidi (hemoroidi), popolnoma izginejo s pomočjo bioenergoterapije na daljavo, v 4-8 dneh. To dosežemo s posebnimi energijskimi tehnikami in postopki, s katerimi sprožimo homeostatične procese samozdravljenja, energijsko stimuliramo jetra, v prizadetem področju sprostimo mišični tonus, odblokiramo energijski pretok in povečamo krvno cirkulacijo, odstranimo energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavljamo energijsko ravnovesje na področju bolečine (zadnjik, danka). Hkrati z umikanjem bolečine se istočasno umikajo tudi žilni vozli. Sprašujete se, kako je to mogoče? Ni potrebno da razumete. Pomembno je, da hemeroidi in spremljajoče zoprne pekoče bolečine (kot po čudežu) izginejo! 

Zdravljenje hemoroidov z uradno medicino: Ko se hemoroidi (zunanji hemeroidi, zlata žila) pojavijo v blažji obliki, si ljudje lahko sami (delno) pomagajo z brezhibno higieno, z mlačnimi kopelmi v katere namočijo blažilna sredstva (npr. kamilice), z mazili (npr. za nego otroške ritke) ipd. Razna mazila lajšajo težavo, je pa ne odpravljajo. Če je težava s hemeroidi (hemoroidi) večja, uradna medicina predpisuje mazila in svečke, ki vsebujejo protivnetna sredstva in lokalne anestetike proti bolečinam, ki pa težave ne odpravljajo (samo blažijo). Ob daljši uporabi imajo ta sredstva tudi nezaželene stranske učinke – tanjšajo in sušijo kožo na mestu uporabe ter povzročajo (nevzdržno) srbečico v predelu zadnjika. Če so problem notranji hemoroidi (zunanji tudi), uradna medicina uporablja pripravke, ki »zažgejo« in zabrazgotinijo problematične vene. Ena od njihovih tehnik je tudi, da posamezne izpostavljene vene "zazankajo", onemogočijo pretok krvi in hemeroidi odmrejo ter odpadejo. Če pa pride do težje oblike, ko so hemeroidi "napredovali", pa uradna medicina to težavo zdravi operativno. Operacija kljub svoji invazivnosti pogosto žal ni dokončna rešitev, saj  se kljub operaciji, težava s hemeroidi pogosto ponovi. 

Zato ljudje vse pogosteje sprašujejo, kakšno je alternativno "zdravljenje" hemoroidov. Odgovor: Učinkovita in hitra rešitev za odpravo težav s hemeroidi je bioenergoterapija na daljavo, ki jo izvajamo po energijsko vibracijskem principu D-BRET. Energijski postopek izvajamo štiri do pet zaporednih dni, v hudih primerih tudi sedem do osem dni. Bioenergoterapija na daljavo je pri odpravljanju hemoroidov (zlata žila) tako učinkovita, da pri mnogih, ki so bili že naročeni na operativno zdravljenje, po bioenergoterapiji operacija "kot po čudežu" ni bila več potrebna. Čudež? Ne, čudežev ni, rezultati "zdravljenja" hemoroidov pa so res "čudežni". Naj poudarimo, da je bioenergoterapija na daljavo po principu D-BRET učinkovita tako v primerih, ko so problem zunanji hemoroidi (hemeroidi, zlata žila), kot tudi, kot vas mučijo notranji hemoroidi.

V praksi sanacija hemeroidov poteka takole: Vi udobno ležite doma v svoji postelji in nas pokličete, da ste pripravljeni za pričetek bioenergoterapije na daljavo. Bioenergoterapija poteka brez fizičnega dotika "problematičnih" delov telesa, saj gre izključno za energijsko delovanje. Bioenergoterapevt izvaja kvantno-holistični postopek, ki nepoučenemu daje videz magijske prakse. Med postopkom inducira biofotonsko plazmo, ki jo usmerja na »problematično« mesto (področje danke), kar povzroči bioresonančno reakcijo. Tako notranji hemoroidi, kot zunanji hemoroidi se začnejo "samodejno" zdraviti, celiti in zadebeljeni venski vozli se začnejo zmanjševati in umikati v naravno lego. Zlata žila z bioenergoterapijo na daljavo (D-BRET, Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) v 4-8 dneh popolnoma izgine! 

Celo ljudem, ki jih že čaka operacija (notranji hemoroidi, zunanji hemeroidi), priporočamo, da predhodno, v času čakalne dobe, preizkusijo "alternativno zdravljenje" hemoroidov z bioenergoterapijo na daljavo in medtem, ko čakajo na neprijetno operacijo, hitro ter učinkovito odpravijo svojo težavo. Izkušnje kažejo, da operacija v mnogih primerih sploh ni več potrebna. Ni važno ali so problem notranji hemoroidi, zunanji hemeroidi ali drugi problemi z venami, bioenergoterapija pomaga. 

Nekaj najbolj čudovitega je, da lahko lajšate in odpravite hemoroide, ne da bi zapustili svoje stanovanje. Terapije “prejemate” doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije izvajamo vsak dan (7/365). Dosegljivi smo od 8. do 20. ure. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina. 

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

 

Rezervirajte termin zdaj