Hemoroidi – z bioenergoterapijo izjemno učinkovito pomagamo pri odpravi hemeroidov

Hemeroidi

Hemeroidi (hemoroidi, zlata žila) so žilni (venski) vozli v področju danke. V bistvu so to “krčne žile” na tem neprijetnem mestu, ki nastanejo, ko pride do razširitve venskih žil v predelu zadnjika. Hemeroidi (hemoroidi) so lahko zunanji žilni vozli, ki jih lahko zatipamo, če pa pride do venskih sprememb znotraj danke oziroma tik pred njenim izhodom, pa so to notranji hemeroidi (hemoroidi, zlata žila). Vzrok za težave, ki jih povzročajo hemeroidi (hemoroidi), je običajno slaba venska cirkulacija in zastajanje venozne krvi v jetrih, pa tudi povečane stopnje holesterola v krvi. Hemeroidi (hemoroidi) so lahko zgolj prehodnega značaja in se “umirijo” sami, lahko pa predstavljajo zelo resno zdravstveno težavo. Ko se pojavijo hemeroidi, simptomi kažejo na otipanje zadebeljenih venskih žil (bulic) ob zadnjiku, ki jih spremlja pekoča in zbadajoča bolečina, manjše ali večje krvavitve iz zadnjika, zdrs skozi zadnjično odprtino itd..

Hemoroide zelo uspešno saniramo (odpravljamo) z bioenergoterapijo DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), na daljavo. Zavedam se, da imajo mnogi ljudje odklonilno mnenje do bioenergoterapije na daljavo ali pa imajo vsaj pomisleke in dvomijo v učinkovitost bioenergoterapije na daljavo. Ne pričakujem, da bi ljudje spremenili mnenje kar na besedo. Zato, če vas mučijo hemoroidi, vas vabim, da si pridobite svojo lastno izkušnjo. Bioenergoterapijo v celoti izvedem brez vnaprejšnjega plačila. In ko se bo ob koncu terapije stanje že občutno izboljšalo, takrat bodo dvomi izginili. Takrat boste rekli, važno je, da mi je pomagalo. Edino merilo resnice o učinkovitosti bioenergoterapije na daljavo je lastna izkušnja. Vabim vas, da preizkusite bioenergoterapijo na daljavo.  

Prednost metode na daljavo je tudi, da pri tem ni potreben neposreden fizični kontakt, saj je klientu, glede na lokacijo pri posegu lahko tudi nerodno. Hemeroidi (in bolečine, ki vam jih povzročajo), so resna zdravstvena težava, ki bodo v 4-8 dneh le še neprijeten spomin. S posebno bioenergijsko tehniko “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo prizadeti predel in hemeroidi (hemoroidi) po treh do štirih dneh začnejo izginjati. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno potovati v ordinacijo, pač pa terapijo prejme kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Metoda je učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzročajo hemeroidi, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). 

 

Bioenergoterapija na daljavo
041 636 532
Kliknite tukaj

 

Kako poteka bioenergoterapija “na daljavo”? Vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed o težavah, ki vam jih povzročajo hemeroidi (zunanji ali notranji hemoroidi) in da terapevtu potrdite, da ste pripravljeni za pričetek terapije – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in bioenergoterapija se prične.

Bolečine in vnetja, ki jih povzročajo hemeroidi (hemoroidi), s pomočjo bioenergoterapije na daljavo, v 4-8 dneh izginejo. To dosežemo s posebnimi energijskimi tehnikami in postopki, s katerimi najprej v nekaterih energijskih centrih sprožimo homeostatične procese, energijsko obdelamo jetra in nato  v “problematičnem” področju sprostimo mišični tonus, odblokiramo energijski pretok in poveča krvno cirkulacijo, odstrani energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavlja energijsko ravnovesje na področju bolečine (zadnjik, danka). Hkrati z umikanjem bolečine se istočasno umikajo tudi žilni vozli. Sprašujete se, kako je to mogoče? Ni pomembno. Pomembno je samo eno – hemeroidi in spremljajoče zoprne pekoče bolečine (kot po čudežu) izginejo! 

Hemeroidi simptomi: Notranji hemoroidi (zunanji hemeroidi) nastanejo iz različnih vzrokov: premalo gibanja oziroma sedeče delo, hrana s premalo vlakninami, slaba prebava in težko odvajanje blata (zaprtje), pri ženskah se pogosto pojavijo hemeroidi po porodu. Med zelo pogostimi razlogi, zaradi katerih ljudi mučijo notranji hemoroidi (zunanji hemeroidi tudi) pa je stres. Skratka, hemeroidi vedno nastanejo zaradi sekundarnih vzrokov (so posledica nečesa drugega). Eden glavnih razlogov (problemov), zaradi katerih nastanejo hemeroidi (uporablja se tudi hemoroidi ali zlata žila), je slaba venska cirkulacija in zastajanje venozne krvi v jetrih. Hemeroidi (oziroma hemoroidi) so lahko povezani tudi s prostatitisom, pri ženskah z vnetjem jajčnikov (rodil). Hemeroidi (zlata žila ali hemoroidi) se pogosteje pojavijo pri ljudeh, ki jedo močno začinjeno hrano, tudi alkohol pospešuje procese, zaradi katerih lahko nastanejo notranji hemoroidi (zunanji hemeroidi), odsvetuje se tudi dvigovanje pretežkih bremen itd.

Zdravljenje hemoroidov z uradno medicino: Ko se hemoroidi (zunanji hemeroidi, zlata žila) pojavijo v blažji obliki, si ljudje lahko sami (delno) pomagajo z brezhibno higieno, z mlačnimi kopelmi v katere namočijo blažilna sredstva (npr. kamilice), z mazili (npr. za nego otroške ritke) ipd. Razna mazila lajšajo težavo, je pa ne odpravljajo. Če je težava s hemeroidi (hemoroidi) večja, uradna medicina predpisuje mazila in svečke, ki vsebujejo protivnetna sredstva in lokalne anestetike proti bolečinam, ki pa težave ne odpravljajo (samo blažijo). Ob daljši uporabi imajo ta sredstva tudi nezaželene stranske učinke – tanjšajo in sušijo kožo na mestu uporabe ter povzročajo (nevzdržno) srbečico v predelu zadnjika. Če so problem notranji hemoroidi (zunanji tudi), uradna medicina uporablja pripravke, ki »zažgejo« in zabrazgotinijo problematične vene. Ena od njihovih tehnik je tudi, da posamezne izpostavljene vene “zazankajo”, onemogočijo pretok krvi in hemeroidi odmrejo ter odpadejo. Če pa pride do težje oblike, ko so hemeroidi “napredovali”, pa uradna medicina to težavo zdravi operativno. Operacija kljub svoji invazivnosti pogosto žal ni dokončna rešitev, saj  se kljub operaciji, težava s hemeroidi pogosto ponovi. 

Zato ljudje vse pogosteje sprašujejo, kakšno je alternativno “zdravljenje” hemoroidov. Odgovor: Učinkovita in hitra rešitev za odpravo težav s hemeroidi je bioenergoterapija na daljavo, ki jo izvajamo po energijsko vibracijskem principu D-BRET. Energijski postopek izvajamo štiri do pet zaporednih dni, v hudih primerih tudi sedem do osem dni. Bioenergoterapija na daljavo je pri odpravljanju hemoroidov (zlata žila) tako učinkovita, da pri mnogih, ki so bili že naročeni na operativno zdravljenje, po bioenergoterapiji operacija “kot po čudežu” ni bila več potrebna. Čudež? Ne, čudežev ni, rezultati “zdravljenja” hemoroidov pa so res “čudežni”. Naj poudarimo, da je bioenergoterapija na daljavo po principu D-BRET učinkovita tako v primerih, ko so problem zunanji hemoroidi (hemeroidi, zlata žila), kot tudi, kot vas mučijo notranji hemoroidi.

Sedaj smo pa pred dejstvom. Vas mučijo hemoroidi (hemeroidi, zlata žila), vendar ne verjamete našim besedam? Zakaj bi verjeli na besedo. Pokličite nas in se sami prepričajte. Hemoroidi (hemeroidi, zlata žila) bodo v 4-8 dneh le še neprijeten spomin. 

V praksi sanacija hemeroidov poteka takole: Vi udobno ležite doma v svoji postelji in nas pokličete, da ste pripravljeni za pričetek bioenergoterapije na daljavo. Bioenergoterapija poteka brez fizičnega dotika “problematičnih” delov telesa, saj gre izključno za energijsko delovanje. Bioenergoterapevt izvaja kvantno-holistični postopek, ki nepoučenemu daje videz magijske prakse. Med postopkom inducira biofotonsko plazmo, ki jo usmerja na »problematično« mesto (področje danke), kar povzroči bioresonančno reakcijo. Tako notranji hemoroidi, kot zunanji hemoroidi se začnejo “samodejno” zdraviti, celiti in zadebeljeni venski vozli se začnejo zmanjševati in umikati v naravno lego. Zlata žila z bioenergoterapijo na daljavo (D-BRET, Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) v 4-8 dneh popolnoma izgine! 

Celo ljudem, ki jih že čaka operacija (notranji hemoroidi, zunanji hemeroidi), priporočamo, da predhodno, v času čakalne dobe, preizkusijo “alternativno zdravljenje” hemoroidov z bioenergoterapijo na daljavo in medtem, ko čakajo na neprijetno operacijo, hitro ter učinkovito odpravijo svojo težavo. Izkušnje kažejo, da operacija v mnogih primerih sploh ni več potrebna. Ni važno ali so problem notranji hemoroidi, zunanji hemeroidi ali drugi problemi z venami, bioenergoterapija pomaga. 

Visoko specializirano znanje, s katerim izvajamo bioenergoterapije po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), nam omogoča, da lahko pomagamo na daljavo. Nekaj najbolj čudovitega je, da lahko lajšate in odpravite hemoroide, ne da bi zapustili svoje stanovanje. Terapije “prejemate” doma, udobno nameščeni v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji. Bioenergoterapije izvajamo vsak dan (7/365). Dosegljivi smo od 8. do 20. ure. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina. 

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo.

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

 

Rezervirajte termin zdaj