Hemeroidi

Hemoroidi (hemeroidi, zlata žila) so žilni (venski) vozli v področju zadnjika. Težava je lahko skrajno neprijetna. Problem uspešno rešujemo z bioenergoterapijo Bioquantum, kar na vašem domu, na daljavo. 

Hemoroidi, kaj pomaga? Najbolj učinkovita metoda za hitro in nebolečo odpravo hemoroidov je bioenergoterapija Bioquantum. Kako deluje? Bioenergoterapevt s posebno bioenergijsko tehniko (metoda D-BRET) “na daljavo” v klientovem organizmu sproži homeostatične procese regeneracije in celjenja. V dveh-treh dneh po pričetku bioenergoterapije se hemoroidi že začnejo zmanjševati in bolečina počasi izginja. Z bioenergoterapijo v klientovem biopolju “na daljavo” odstranimo energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle), odblokiramo energijski pretok in vzpostavimo energijsko ravnovesje v področju zadnjika (danke). Bolečina je vse manjša in žilni vozlički (bulice) začnejo izginjati.

Sprašujete se, kako je to mogoče? Ni potrebno razumeti kvantnih mehanizmov delovanja “na daljavo”, pomembno je, da je v praksi metoda učinkovita – hemeroidi “kot po čudežu” izginejo!

Kaj morate storiti? Kontaktirate bioenergoterapevta in mu opišete svojo zdravstveno težavo ter se dogovorite za termin izvajanja bioenergoterapij. Ob dogovorjeni uri (ob dogovorjenem terminu) se doma usedete v naslonjač ali ležete v posteljo. Ni pomembno, ali sedite ali ležite; pomembno je, da vam je udobno in da ste popolnoma sproščeni (stanje globoke umirjenosti). Zagotovite, da vas med terapijo nihče ne bo motil. Ko ste tako pripravljeni, pokličete bioenergoterapevta.

Bioterapevtu pri tej metodi (D-BRET) za energijsko povezavo z s klientom ni potreben vizualen kontakt. Zadostuje klientov glas iz telefonskega razgovora. Ko klient in bioterapevt izmenjata nekaj besed, je to dovolj za vzpostavitev energijskega kontakta, nato telefonsko linijo prekineta in bioterapevt prične izvajati bioenergoterapijo na daljavo. Terapija poteka 4 zaporedne dni, do 30 minut na dan. Čez dan ali dva boste že občutili, da bolečina izginja, tretji-četrti dan se hemoroidi že zmanjšujejo in v tednu dni bodo izginili. Včasih se zgodi, da se hemoroidi sicer zmanjšajo, rezultat pa še ni optimalen. V takem primeru za popolno odpravo hemoroidov bioenergoterapijo v roku tedna dni ponovimo in hemoroidi izginejo. Zelo redko so bile potrebne za popolno sanacijo hemoroidov dve ali celo tri ponovitve. Bioenergoterapija Bioquantum je neinvazivna, neboleča, brez nezaželenih stranskih učinkov in popolnoma varna.

Ob zaključku terapije se terapevtu za izmenjavo energije “zahvalite”, kot je običaj. Odgovore na morebitna vprašanja (tudi o plačilu) najdete na spletni strani https://www.bioterapija-na-daljavo.si/ v rubriki: Pogosta vprašanja.

 [wpi_designer_button slide_id=117953]

Dosegljivi smo vsak dan, med 8. in 20. uro. 

 

Hemoroidi (hemeroidi), zlata žila. Za popolno sanacijo hemoroidov je bilo terapije potrebno ponoviti, vendar je bilo zadovoljstvo zares veliko. Terapija opravljena na daljavo.

Še dodatne podrobnosti… 

Hemoroidi so "krčne žile" na tem neprijetnem mestu, ki nastanejo, ko pride do razširitve venskih žil v predelu zadnjika. Hemeroidi so lahko zunanji žilni vozli, ki jih lahko zatipamo, če pa pride do venskih sprememb znotraj danke oziroma tik pred njenim izhodom, pa so to notranji hemoroidi (zlata žila). Hemeroidi so lahko prehodnega značaja in se "umirijo" sami, lahko pa predstavljajo zelo resno zdravstveno težavo. Ko se pojavijo hemeroidi, otipamo zadebeljene venske žile (bulice) ob zadnjiku, ki jih spremlja pekoča in zbadajoča bolečina, manjše ali večje krvavitve iz zadnjika, zdrs skozi zadnjično odprtino itd..

Hemoroide zelo uspešno saniramo (odpravljamo) z bioenergoterapijo na daljavo po energijsko-vibracijskem principu DBRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). 

Zavedam se, da imajo nekateri ljudje pomisleke in dvomijo v učinkovitost bioenergoterapije na daljavo. Zato pri bioenergoterapijo na daljavo ni potrebno vnaprejšnje plačilo. Najprej terapijo oddelamo, potem pričakujemo zahvalo. Če vas mučijo hemoroidi, vas vabim, da si pridobite svojo lastno izkušnjo... in dvomi bodo izginili.   

Pri bioterapiji na daljavo ni potreben neposreden fizični kontakt. Klientu za "obisk" terapevta ni potrebno potovati v ordinacijo, pač terapijo prejme kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali v postelji. Klientu ni potrebno "verjeti", še manj razumeti, kako postopek "tehnološko" poteka in kaj bioenergoterapevt med "seanso" počne. Metoda je učinkovita in seveda tudi varna. Z bioenergoterapijo se problema, ki ga povzročajo hemeroidi, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). 

Kako poteka bioenergoterapija "na daljavo"? Vzpostavite telefonski kontakt, toliko, da izmenjamo nekaj besed in da terapevtu potrdite, da ste pripravljeni – to je, da ste udobno nameščeni (v sedečem ali ležem položaju) in da ste v stanju globoke umirjenosti, brez motečih dogajanj v okolici. Nato telefonski kontakt prekinemo in pričnemo z bioenergoterapijo.

Bolečine in vnetja, ki jih povzročajo hemeroidi (hemoroidi), popolnoma izginejo s pomočjo bioenergoterapije na daljavo, v 4-8 dneh. 

Zdravljenje hemoroidov z uradno medicino: Ko se hemoroidi (zunanji hemeroidi, zlata žila) pojavijo v blažji obliki, si ljudje lahko sami (delno) pomagajo z brezhibno higieno, z mlačnimi kopelmi v katere namočijo blažilna sredstva (npr. kamilice), z mazili (npr. za nego otroške ritke) ipd. Razna mazila lajšajo težavo, je pa ne odpravljajo. Če je težava s hemeroidi (hemoroidi) večja, uradna medicina predpisuje mazila in svečke, ki vsebujejo protivnetna sredstva in lokalne anestetike proti bolečinam, ki pa težave ne odpravljajo (samo blažijo). Ob daljši uporabi imajo ta sredstva tudi nezaželene stranske učinke – tanjšajo in sušijo kožo na mestu uporabe ter povzročajo (nevzdržno) srbečico v predelu zadnjika. Če so problem notranji hemoroidi (zunanji tudi), uradna medicina uporablja pripravke, ki »zažgejo« in zabrazgotinijo problematične vene. Ena od njihovih tehnik je tudi, da posamezne izpostavljene vene "zazankajo", onemogočijo pretok krvi in hemeroidi odmrejo ter odpadejo. Če pa pride do težje oblike, ko so hemeroidi "napredovali", pa uradna medicina to težavo zdravi operativno. Operacija kljub svoji invazivnosti pogosto žal ni dokončna rešitev, saj  se kljub operaciji, težava s hemeroidi pogosto ponovi. 

Zato ljudje vse pogosteje sprašujejo, kakšno je alternativno "zdravljenje" hemoroidov. Odgovor: Učinkovita in hitra rešitev za odpravo težav s hemeroidi je bioenergoterapija na daljavo, ki jo izvajamo po energijsko vibracijskem principu D-BRET. Energijski postopek izvajamo štiri do pet zaporednih dni, v hudih primerih tudi sedem do osem dni. Bioenergoterapija na daljavo je pri odpravljanju hemoroidov (zlata žila) tako učinkovita, da pri mnogih, ki so bili že naročeni na operativno zdravljenje, po bioenergoterapiji operacija "kot po čudežu" ni bila več potrebna. Čudež? Ne, čudežev ni, rezultati "zdravljenja" hemoroidov pa so res "čudežni". Naj poudarimo, da je bioenergoterapija na daljavo po principu D-BRET učinkovita tako v primerih, ko so problem zunanji hemoroidi (hemeroidi, zlata žila), kot tudi, kot vas mučijo notranji hemoroidi.

V praksi sanacija hemeroidov poteka takole: Vi udobno ležite doma v svoji postelji in nas pokličete, da ste pripravljeni za pričetek bioenergoterapije na daljavo. Bioenergoterapija poteka brez fizičnega dotika "problematičnih" delov telesa, saj gre izključno za energijsko delovanje. Bioenergoterapevt izvaja kvantno-holistični postopek, ki nepoučenemu daje videz magijske prakse. Med postopkom inducira biofotonsko plazmo, ki jo usmerja na »problematično« mesto (področje danke), kar povzroči bioresonančno reakcijo. Tako notranji hemoroidi, kot zunanji hemoroidi se začnejo "samodejno" zdraviti, celiti in zadebeljeni venski vozli se začnejo zmanjševati in umikati v naravno lego. Zlata žila z bioenergoterapijo na daljavo v 4-8 dneh popolnoma izgine! Metoda D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy).  

Celo ljudem, ki jih že čaka operacija (notranji hemoroidi, zunanji hemeroidi), priporočamo, da predhodno, v času čakalne dobe, preizkusijo "alternativno zdravljenje" hemoroidov z bioenergoterapijo na daljavo in medtem, ko čakajo na neprijetno operacijo, hitro ter učinkovito odpravijo svojo težavo. Izkušnje kažejo, da operacija v mnogih primerih ni več potrebna. Ni važno ali so problem notranji hemoroidi, zunanji hemeroidi ali drugi problemi z venami, bioenergoterapija pomaga. 

Bioenergoterapije na daljavo izvajamo vsak dan (7/365). Dosegljivi smo od 8. do 20. ure. Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina. 

Postopek je sledeč:

  1. Pokličete na mob. št. 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  2. Štiri zaporedne dni nas ob dogovorjeni uri pokličete, da izmenjamo nekaj besed preden pričnemo s terapijo. Ob zaključku terapije (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam daste povratno informacijo, kako se počutite po terapiji in se dogovorimo za naslednji dan (običajno ob isti uri).

Lahko nam tudi pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega gumba.

[maxbutton id=”1″]