Povabilo na bioenergoterapijo

Imate zdravstvene težave, ste pod stresom in vsakodnevni pritiski, morda jemljete zdravila, pa vseeno ni dobro, vas pestijo kronične težave… ste poskusili že “skoraj” vse?

Z bio-energoterapijo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) vam bomo olajšali ali odpravili vaše zdravstvene težave (bolezni, poškodbe, bolečine, stiske). Bioenergoterapija daje izjemno dobre rezultate tudi pri boleznih, ki uradno veljajo za neozdravljive. Učinkovita je tudi pri odpravi vseh vrst (kroničnih) bolečin, pri lajšanju stisk, priporočljiva je za pospešeno celjenje ran in poškodb (tudi za vsa po-operativna stanja), v veliko pomoč je bolnikom, ki so na kemoterapiji… Čudežev seveda ni, so pa izjemni rezultati.

Bioenergoterapija se izvaja tudi preventivno, ob slabšem počutju, ob napornih in stresnih dogodkih… pred sezonskimi alergijami, za dvig imunskega sistema in »energeniziranje« človekovega biopolja.

Bioenergoterapije po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) izvajamo NA DALJAVO – praktična izkušnja in rezultati odpravijo vse dvome.

Kako poteka bioenergoterapija v živo? Zdravilec z rokami vstopi v biopolje pacienta in izvaja kodirane energijske tehnike. Med izvajanjem pacient lahko občuti različne zaznave – prijetno toploto, včasih vročino ali mraz, mravljinčenje v rokah in/ali nogah, energijsko vlečenje na nos ali vznak, nekakšno notranje valovanje ali vetrenje, rahlo nestabilnost v stoječem položaju, lahko pride do nehotenih gibov, nekaterim osebam gre na jok in podobno… pri vsakem človeku različno. Pacient sedi ali stoji in je ves čas oblečen in obut. Važno je, da je psiho-fizično popolnoma sproščen.

Vodimo statistiko o učinkovitosti bioenergoterapije Bioquantum in o zadovoljstvu strank. Več kot 90% klientov po končani terapiji odgovarja (vprašalnik), da se jim je zdravstveno stanje bistveno izboljšalo.

Pričakujejo vas terapevti skupine Bioquantum, ki delujejo pod okriljem mojstra Karla Kodele. Pri svojem delu ohranjajo in negujejo zdravilska znanja pridobljena v dolgoletni praksi na podlagi alternativnih in komplementarnih praks iz različnih koncev sveta.

Energoterapija BIOQUANTUM je univerzalna holistična energetska metoda za lajšanje in/ali popolno odpravo zdravstvenih težav. Bioenergoterapija je neboleča, sproščujoča, prijetna… in izjemno učinkovita. Vse besede o učinkovitosti bioenergoterapije  pa so odveč, saj človeka zares prepriča le njegova lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite.

TERMINI BIOENERGOTERAPIJ:

NAROČANJE NA BIOENERGOTERAPIJO:

    • PO TELEFONU:  na mob. 041 636 532 (7/365, vsak dan od 8.00 do 22.00 ure).

 

 

Comments are closed.